2-9 juni 2006

Een weekje bij de Smitjes

Deze keer mocht ik eindelijk weer eens mee met een jongen, dan weer zo’n losgeslagen meid. Al hoewel was mijn nieuwe baasje niet zo blij met me. Toen ik kennis met hem wilde maken, verstopte hij zich al achter de brandblusser. Nadat ik hem vond, nam hij mij naar zijn kluis, waar ik vervolgens een paar uur opgesloten zat. Toen ik eindelijk licht zag, werd ik weer in een donkere tas gepropt, maar na een kwartier was ik er gelukkig weer uit en werd ik op een kast gezet. Daar mocht ik de rest van de dag staan.

Op zaterdag werd ik ’s ochtends door mijn baasje mee naar boven genomen en gingen we bij de computer zitten. Mijn baasje leerde mij virtuele objecten te maken op de computer. Toen heb ik mijzelf nagemaakt op de computer en hier is het resultaat:

Hier nog een screenshot van mijzelf in 3d:

Met het maken van mezelf was ik wel een tijdje bezig en was het al gauw middag. De rest van de middag mocht ik weer op de kast staan L. Op zondag gingen we een wandeling maken in het duin. Ik mocht in de rugzak met mijn hoofd uit de opening. Hier is een foto van mij in het duin:

Thuis ging ik schommelen met het zusje van mijn baasje. Hier zit ik op de schommel:

 

’s Avonds heb ik nog gegourmet met de smitjes. Toch was ik even bang dat ik op het gourmetstel belandde, vanwege al die stukjes vlees, die ik zag liggen. Na het eten ging ik met een volle buik slapen. De rest van de week mocht ik op de kast staan, omdat mijn baasje het te druk had. Afgezien van dat heb ik het nog best leuk gehad. Ps. Ik heb van mijn baasje gehoord, dat hij zou proberen een nieuw baasje te regelen voor de volgende week, namelijk een één of andere Marcel.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij