10 - 17 maart 2007

Een weekje (misschien wat meer)
bij de Molenaartjes

Deze week mocht ik logeren bij de familie Molenaar. Nadat ik weer eens een dag in een donker kluisje gezeten had en ik bijna vergeten was, werd ik uit het kluisje gehaald. Het was geen leuk begin van dit weekje want ik werd meteen al door de gang geschopt door ene Mirte en Stephanie, die vorige week nog zo aardig leek te zijn.

Maar toen ik aankwam in het huis van mijn baasje was ik weer blij. Ik werd hartelijk ontvangen door Lotte, het zusje van mijn baasje. Ze wilde me meteen zien, maar ze durfde niet. Zij vond mijn spullen ook erg interessant, vooral mijn tandenborstel. Later hebben we nog veel plezier  beleefd samen, maar daar kom ik straks nog op.

Ik werd neergezet naast de caviakooi. Ik kon het meteen al leuk met hem vinden. Als de cavia op schootgenomen werd, pikte ik snel wat hooi uit de ruif, want dit was voor mij een echt lekkernij.

Wat ik ook erg lekker vond was het gras uit de tuin. Ik mocht bijna iedere dag een uurtje in de tuin rond lopen. Ik at mijn buikje dan helemaal rond en voelde me net alsof ik een normale koe was, die de hele dag in het gras verbleef.

Door de weeks heb ik mijn baasje veel met huiswerk moeten helpen. Wiskunde, Duits, biologie en nog veel meer. Met deze foto kan ik vast alle leraren duidelijk maken dat dit dus echt niet kan!!!

Op vrijdag gingen mijn baasje en haar zusjes softballen, ik mocht ook mee. Het lijkt me een hele leuke sport, maar jammer genoeg mocht ik zelf niet meedoen.

Zaterdagmiddag begon Lotte zich pas echt met mij te bemoeien, we hebben samen gedanst op ‘I like to move it’ je weet wel, die van Madagaskar! Ik had hier graag een foto van willen neerzetten maar ja, dat wilde Lotte niet.

Zondagavond dacht ik dat het mijn laatste dag was bij de familie. Maar nee, de volgende dag kwam mijn baasje pas laat uit haar bed. Het bleek dat ze niet aan het spijbelen was, maar gewoon een dagje vrij had..

Die avond was dan ook nog steeds niet de laatste want nu moest ik nog tot Donderdag blijven. Hier had ik geen problemen mee, het is hier in huis zo leuk.

Maar wat wel jammer was, was dat er vanaf toen niet zo veel meer naar me omgekeken werd. Ik werd weer naast de caviakooi gezet en kon daar gezellig met mijn vriend, de cavia praten. Toen ik donderdag dacht dat ik naar huis zou gaan (waar ik nu wel weer zin in kreeg), bleek dat meneer Weel ziek was en maandag zijn les weer uitviel.  En ik dus nog langer moest blijvenAan het einde van deze lange week heb ik nog een foto van ons tweetjes laten maken.

En ik kwam tot de conclusie dat ik een leuke week heb gehad bij de molenaartjes en dat ik veel leuke nieuwe mensen en dieren heb leren kennen.

Groeitjes, loeitjes en tot de volgende keer,

Hannibal

l

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij