15 - 28 oktober 2009

Hannibal bij Esmee Ris

Oké ik denk dat ik maar is een keer typeles ga nemen. Want iedereen moet altijd alles voor mij opschrijven en niet iedereen heeft een Hannibalwoordenboehhk. O sorry boek. Ik ben deze week bij Esmee uit 1a en ik mag mee naar Spanje ! Het lijkt me zo leuk om te vliegen ! Maar ik ga eerst wel even vertellen wat ik donderdag heb gedaan.

Donderdag 15 oktober:

Vandaag moest ik bij Guusje weg L ! Maar het leuke was dat ik mee mocht naar het voetbaltoernooi ! Daar ging ik iedereen aanmoedigen. Kaya mocht op mij letten als iedereen ging voetballen en omdat ik niet zo hard Boeehhh ! kan roepen deed Kaya het maar voor mij. Tussendoor ging ik met de meiden mee naar de speeltuin. Daar gingen ze me lanceren op dat ene ding. Dan wist ik alvast hoe het was om te vliegen !

Vrijdag en Zaterdag 16/17 oktober:

Ik zat 2 hele dagen in mijn hoed. Saai!!!

Zondag 18 oktober :

Ik ben nog nooit in mijn leven zo vroeg op moeten staan. 4 uur in de nacht ! Wie bedenkt dat nou ? Maar in ieder geval ik ben in het vliegtuig geweest ! In de middag kwamen we al aan bij de neef en nicht van Luuk (haar vader )

 

Maandag 19 oktober:

Ik ben mee geweest naar Denia. Dat is een plaatsje verderop. Op maandag staat daar altijd een markt die hééééll groot is. We hebben daar dus best wel lang rondgelopen en het enige wat we gekocht hadden was een nagelschaartje voor de broer van Esmee J. Daarna zijn we een stukje gaan rijden in de auto naar het strand van Denia. Ze hadden een cabriolet !

 

Dinsdag 20 oktober:

Vandaag gingen we met die achterneef en nicht van Esmee weg. Ze heten Jan en Marja. Toen zijn we naar een wijnproeverij en naar een leuk winkeltje/café geweest waar een man Wijn over ze hoofd in zijn mond kon laten lopen. Daarna zijn we nog Paella gaan eten.

Woensdag 21 oktober:

Vandaag gingen we naar Valcencia. We zijn daar allemaal dingen gaan bekijken en naar het voetbalstadion geweest. Daar hebben we ook echt ingestaan. We zijn daar ook nog gaan winkelen en daar zijn we ook blijven eten.

Donderdag 22 oktober:

Vandaag zijn we naar Benidorm geweest. Dat was een plaatje heel dichtbij waar alleen maar flatgebouwen stonden. Ook het meest hoge hotel van Europa! Daar zijn we ook nog naar het strand geweest en daar hebben we ook gegeten.

           

 

Vrijdag 23 & Zaterdag 24 oktober:

Deze dagen zijn we naar het strand geweest. Lekker warm !

Zondag 25 oktober :

Vandaag moesten we om 7 uur op want we gingen naar huis L. We gingen weer met het vliegtuig terug. Wel jammer dat we weer terug moesten maar Mitchel en Esmee moeten maandag weer naar school. Ik hoef pas lekker donderdag ! Lekker Puh !

Maandag 26 & Dinsdag 27 oktober :

Ik zat weer eens 2 dagen in mijn hoed . Booeeehhh !

Woensdag 28 oktober:

Vandaag ging iedereen weer naar school of werken. Maarr…. Vandaag mocht ik meehelpen met koekjes bakken met Valentina en Esmee J! Jammiee !! Morgen ga ik weer naar iemand anders BOEHH !! Mischin ga ik het ook wel heel gezellig hebben hoor !

 

Liefs Hannibal !

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij