3 -10 december 2009

Hannibal bij Guusje Haver 

Toen ik het vertrouwde Latijn lokaal weer eens verliet werd ik in een krappe tas gepropt. En daarna zat ik een blokuur te wachten in het kluisje van Guusje. Ook nog al krap. Die middag heb ik een nieuwe broek gekregen omdat de vorige helemaal bewerkt was door Floortje. Het zat onder de inkt. Die avond wilde ik mee naar basketbal training. Dat mocht wel maar toe ik bij iedere score heel hard ging loeien werd ik eruit gegooid. Ik heb ongeveer een uur in de kleedkamer gezeten.

De volgende dag werden er verjaardagsliedjes gezongen, dus ik dacht ik ben nog helemaal niet jarig. Guusje was jarig. Ik voelde me erg schuldig dat ik geen cadeautje had dus zong ik maar zo hard al ik kon een liedje. Dit vond de familie niet erg prettig. Die avond ging de familie naar een andere verjaardag gelukkig mocht ik mee. Alleen toen ze naar binnen gingen vergaten ze mij in de auto. Dus ik bleef alleen achter. Omdat ik erg moe was ging ik vroeg slapen.

Die zaterdag had ze een basketbal wedstrijd. Ik was de mascotte al werd ik vreemd aangekeken door de tegenpartij. Jammer genoeg hebben ze verloren. Daarna heb ik geholpen met het bakken van een appeltaart. Hij werd heel lekker. Zelf kreeg ik het kleinste stuk :(

Die zondag kwam er veel bezoek op de verjaardag van Guusje. Ook wat kinderen uit de klas. Ik dacht dat ik van ze af was! Niet dus. Meteen gingen de meisjes mijn kleding beter doen. Na heel wat minuten zat mijn haar perfect en gingen we verstoppertje spelen. Ik had gewonnen omdat ik zo klein was. :)

Maandag smeekte ik of ik mee mocht naar school maar omdat ze tot het 8e uur had paste ik er niet meer bij. Dat vond ik jammer want dan moest ik heel lang alleen zitten. Toen heb ik samen met de andere koeien knuffels, koe en koetje een spelletje gespeeld. Ik had gewonnen en Koe was tweede.

Dinsdag vroeg ik ook of ik mee mocht maar dat kon niet. Toen heb ik per ongeluk op het bureau gepoept. Omdat ik schuldig was moest ik het zelf opruimen :(

Woensdag ben ik ook thuis gebleven en heb ik me erg verveeld :( Koe en Koetje wilden geen spelletjes meer met me spelen omdat ik de hele tijd won. Toen dacht ik: ik ga Guusje kamer opruimen maar toen ik de bende zag deed ik dat toch maar niet. Ik ging maar een boek lezen. Alleen kon dat niet omdat ze geen boeken in koeientaal had. Belachelijk toch!

Donderdag had Guusje twee uur vrij dus ging ze aan haar verslag over mij werken. Dus hier komt een stukje van mij: moe moe moemoemoe moe moemoe. Ik zal het even vertalen: het was heel gezellig!

Loeiende groetjes van jullie allerliefste logeerkoe.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij