januari 2013

Hannibal bij Maayke Wellink

 

Hallo lief dagboek!


Ik ben Hannibal, de grote, fantastische knuffelkoe en uit zijn as herrezen!
Deze week ging ik logeren bij Maayke. Zodra ik bij haar thuis kwam werd ik met open armen ontvangen. Door haar zus Anne werd ik meteen geadopteerd en ze begon gelijk aan het ontwerp voor een mutsje. Deze moest natuurlijk bijpassend zijn met de sjaal die Iris me al eerder had gegeven. Ik werd heel vaak geknuffeld en geaaid, net zolang tot ik statisch werd en wel een schaapje leek.
Toevallig begon het dat weekend met sneeuwen en kreeg ik het zo koud dat ik onder een deken moest met een warme kruik wachten tot mijn mutsje klaar was. In die tijd maakte ik ook kennis met een klein konijntje, Bunny. Erg aardig en leuk om gezellig mee te praten en thee te drinken.

Ik ben dit weekend gaan lezen. Door mijn superieure intelligentie, waarbij ik serieus niet overdrijf, kon ik zelfs de fouten uit het woordenboek halen. Daar staan echt veel fouten in. Bijvoorbeeld verhuisen met een z in plaats van een s. Ongelooflijk toch? Iedereen was het ook met me eens dat het verhuisen is en geen verhuizen. Dus…

Toen mijn mutsje af was stond die me natuurlijk beeldig. Natuurlijk was het mutsje met mijn patroon, wit met zwart. Het mutsje paste precies over mijn hoorns en houd mijn hoofd lekker warm. Dankje Anne! Ik ben er erg tevreden over!

Ik ging ook nog met Maayke mee naar de action, waar ze alleen maar make-up kocht. Oh ja en een paar leuke laptop stickers die ik heb uitgezocht. Nu lijkt het net of ik daar allemaal ben geweest, wat ik alleen maar heel graag zou willen.

Deze week ging heel snel voorbij en ik ben erg vertroeteld. Ik was nog niet klaar met een boekje dus die heb ik meegekregen. Ik ben heel goed verzorgd en had het erg naar mijn zin. In deze week was ik echt heel lui en heb (te) veel warme chocola gedronken.
Nou ja, het was super leuk!


Beste koeiegroetjes,
Hannie.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij