new Jááááren na de studio-opnames en het ter ziele gaan van de band, heb ik dan nu eindelijk het materiaal verzameld om een passende videoclip te maken! De song is een ode aan Charlie Brown, de grootste romantische anti-held aller tijden.


In deze band Was Judith  (Nu Mr. Weel's lieftallige vrouw) de zangeres, en Mr. weel was songwriter, gitarist en een van de achtergrondzangers. Ja,  je gelooft het haast niet, maar alle hemelse gitaarklanken die je hier kan downloaden, komen uit de gevoelige vingers van jullie eigen Mr. Weel!

Maar dat was niet het enige: ik deed óók nog het knip- en plakwerk voor de promotie, kijk eens wat een mooie Kuifje-imitatie:

Van links naar rechts: Wilfried Koomen (nu Televisiemagnaat), Judith Dekker (nu alom gewaardeerd vertaalster van o.a. Disney films), Patrick Huijbers (nu geëmigreerd naar Australie), Maurice Weel (werkt aan een spectaculaire comeback).


poster met jeugdfoto's


Hieronder twee actiefoto's als bewijs hoe spetterend The Tic was. Een kompleet gekkenhuis, overal waar we speelden! Er gaan zelfs geruchten dat vele, zeer vele mensen thuis bleven als wij optraden, omdat ze bang waren hun verstand te verliezen bij onze show.

... en zo haalden we zelfs de Grote Prijs van Nederland en dus ook de krant (ook even gepaste aandacht voor het fraaie knip- en plakwerk, mensen)


Klik op de titels hieronder om eigen nummers van The Tic te downloaden,
om de teksten te lezen of nog meer spetterende Tic foto's te bekijken.

Fa Fa Song

Go to the Bushes

Silent Nations

Clever Eddy Strikes Again

Of ga naar Judith's pagina om nog enkele andere Tic-juweeltjes te beluisteren.