Dit is Mr. Weel's digitale schatkist speciaal voor jullie! Neem een graai en haal eruit wat je leuk vindt!

Hier is hij dan! De originele muurposter van ons geliefde lokaal E14!

Geheel ontworpen en gephotoshopt door Mr. Weel himself en professioneel behangen door Mr. Weel en Mr. Brouwers. Klik op de foto hieronder om een hoge-resolutie versie te downloaden voor op je pc, ipod of psp, zodat je altijd en overal eventjes in gedachten in E14 kan zijn!
Je kunt nu dus in je luie stoel op zoek gaan naar alle "verborgen" extraatjes in de poster: Mr. Weel en Brouwers, beelden van Bernini, schilderijen van Caravaggio, Gladiator, Hercules, de geliefde bakkersdochter en engeltjes van Rafael, Icarus, Mercurius, de schepping, Pauline Bonaparte, Laocoon, het Parthenon, de Sint Pieter, Plato en Aristoteles, Romulus en Remus en de wolvin, een Kariatide, de zuil van Trajanus, het forum Romanum, de geboorte van Venus... je vindt er vast nog wel een paar!


(klik eerst links op de foto hierboven en klik dan met je rechtermuisknop op de foto in het nieuwe venster en klik op "afbeelding opslaan als...)

En zo ziet hij er in het lokaal uit:


hieronder een verzoekje:

download hier de mp3 van Fox in Socks
(oftewel hoe lees ik een engelstalig kinderboek in 3 minuten)

download hier de (kale) tekst van Fox in Socks
(het boek met plaatjes is natuurlijk véééél leuker)

Dr. seuss heeft zelf ook een heel leuke website:

http://www.seussville.com

en de Fox in Socks fans kunnen hier klikken om meteen een Fox in socks spel te spelen!

Na al dat verbale geweld van Dr. Seuss wil je misschien wel even bijkomen.
 Wat is als je even wil chillen nu een betere bezigheid dan kralen strijken, lekker relaxed kleurige plasticjes op het goede plekje priegelen?
 Ok, vroeger had je Ministeck, maar daarbij moest je je creaties uiteindelijk weer recyclen.
Bij strijkkralen bewaar je je kunstwerken voor de eeuwigheid.

Nu heb ik van mijn broer Arnold enige tijd geleden een prachtig strijkkralenportret voor mijn verjaardag gekregen. En vanaf nu kunnen jullie het patroon hier op Weelweb downloaden zodat je je eigen Mr. Weel aan je muur of lamp kunt hangen! Hou je vast, hier komt-ie:klik met je rechtermuisknop en kies dan "afbeelding opslaan als..." om dit patroon te downloaden.
Print het uit, koop de juiste kleur strijkkralen bij je lokale strijkkralendealer en binnen de kortste keren heb je zelf dit prachtportret in huis!

Wat? vind je hem niet lijken? Dan zit je veel te dicht op je beeldscherm.
 Doe nu vijf flinke stappen achteruit en kijk dan nog een keer.
Wiens beminnelijke glimlach straalt je nu tegemoet?