Anderhalf jaar lang hebben Mr. en Mrs. Weel, Mr. & Mrs. Brouwers en broer Gerard met Word of Warcraft,Skype en headsets de wereld twee avonden per week gered van de vreselijkste monsters en gevaren!

Op een regenachtige dag in Januari vierden Mink en Mr. Weel hun verjaardag én het nieuwe jaar met veel vrienden en familie. 's Middags kwam een hele club leerlingen ook een glaasje bubbels meedrinken. En ook al had ik gezegd dat ze niks mee hoefden te nemen, kregen Mink en ik toch stapels cadeau's: Pakjes Magic en Pokemon, een stapel pokemonkaartjes uit eigen verzameling, spelletjes, bossen bloemen, lekkere wijn, een zelfgebakken cake, miniatuurtjes van Romeinse soldaten, en een handteking mét felicitaties van een beroemde musicalster (binnenkort in de gallery te bewonderen)!! Maar de grootste verrassing was nog wel dat zo veel lieve, lieve, lieve leerlingen de stromende regen hadden getrotseerd om de feestvreugde in IJmuiden te verhogen! Drie duimen omhoog!!!

Hmmm, we zijn alweer een jaar verder sinds het vorige weblog berichtje, wat gaat de tijd toch hard!
Maar denk niet dat Mr. Weel stil heeft gezeten, nee, hij heeft in z'n spaarzame vrije tijd inmiddels 5 level 80s in World of Warcraft. Tja, het is even doorwerken, maar dan heb je ook wel wat! Hieronder pronken mijn 5 virtuele schatjes die al mijn vrije tijd hebben opgeeist het afgelopen jaar:

We kunnen natuurlijk geen hiaat van een heel jaar in het Weelweblog hebben, dus hier komt een zeer beknopte samenvatting van het afgelopen jaar in de vorm van een paar willekeurig gekozen memorabele momenten:


Pisa


familieweekend schiermonnikooggalapremiere Shrek 3af en toe een potje...af en toe even computeren...wandelen in de bossen in de buurtVip premiere Bob de bouwer Liveshow!ToscaneSiena

Mink heeft een échte kardinaal gespot in Rome!

M'n nieuwe kantoor:

kantoor

Op bezoek bij het mooiste meisje van Nederland, de Mona Lisa van het noorden:

De Familie Weel en Brouwers gaan een avondje Sushi eten

Na een dagje Rijksmuseum en Albert Cuyp trakteerden we onszelf op een portie smullen bij
De Taart van m'n Tante, de Camp-cake shop van tv-taartenmaker Abel.

Het eerste Weekend van de kerstvakantie trekken de families Weel & Brouwers er traditioneel met een aantal vrienden op uit om een pre-kerstweekend te vieren. Dit jaar trotseerden we sneeuw en gladheid om in Klijndijk een echte White Christmas te vieren.


tactiekbesprekingen voor het sneeuwbalgevecht


Een perfect gecoördineerde aanval van team Weel


Reddeloos Doelwit: Team Brouwers!

 


Weerwolven Rosa en Noah wonnen het eerste potje Weerwolven!

The Family Stone:

In de meivakantie hebben we Disneyland even laten zien wie de Weelen zijn! Heel Parijs heeft het nog steeds over die onverschrokken familie die alle records heeft gebroken!

Judith had nog niet echt the hang of it, maar Mr. Weel himself schoot de hele Buzz Lightyear-arcade aan flarden! Kijk eens rechtsonder:
wat een monsterscore!

Padawan Rosa kijkt trots toe hoe Jedi Master Weel de planeet Tatooine onveilig maakt in zijn Podracer

 

Een echte Weel weet precies waar de fotocamera's hangen en houdt ook in de Pirates of the Caribbean zijn zonnebril op!

Jammer dat Quentin Tarantino er niet was, anders was Mr. Weel vast en zeker ontdekt en gecast voor z'n volgende film!

T-rex getemd:

Venetië verkend:

Première Monsters vs Aliens:


Naar pagina 4
Terug naar de vorige pagina