Niet zomaar elke leerling mag bij Mr. Weel thuis over de vloer komen. Dan moet je wel van zeer goede huize komen. En je moet wel helemaal van onbesproken gedrag, buitengewone correctheid, persoonlijkheid, creativiteit en menslievendheid zijn voordat Mr. Weel zijn kinderen aan je toevertrouwt!

In deze nis van de Galerij der Groten vind je die uitzonderlijke leerlingen die het zover hebben geschopt dat ze vaste oppassers werden van Rosa en Mink. Invallers worden door ons zeer op prijs gesteld en hartelijk bedankt, maar die mogen deze galerij natuurlijk niet in!

Inmiddels kunnen Rosa en Mink redelijk goed op zichzelf passen, dus er is helaas geen vacature meer!

Onze eerste oppas was Renée Haver, die van de 3e tot en met de 6e klas over Rosa en MInk waakte als wij er niet waren. Hieronder vertellen Rosa en Mink zelf hoe ze over Renée denken:

Mink: Rene past heel erregoed op en ze is heel erregoed in bezorgtzijn.


Rosa: Renee is onze iste oppas ze is heel aardig. Ze kan goed voorlezen en ze is heelerg mooi en ik heb mijn poppen naar haar genoemd (met cijfers). SMAK KNUF van Rosa!

 

De opvolgers van Renée waren David Anderson en Alex Molenaar. Als ik hierboven nog eens lees aan welke voorwaarden onze oppassers moeten voldoen, vraag ik me opeens sterk af waarom we deze twee ooit binnen hebben gelaten!

Mink: Aleks hij knokt heel erregoed. Aleks is heel erreg harig tog papa egt hoor. Defit is vanalles een beetje hij kan heel erregoed knokken en heel erregoed bezorgt zijn en hij pikt heel erregoed wokkels en sjips enzo.


Rosa: Alex is lief en heeft een baardje (klein hoor) en vechten kan hij goed. Hij is jarig geworden hij is achtien. Davit is zoals Mink zij OK OK (net zoals Renée en Alex). Davit is ook heel erg grappig en als aap kan hij ook heel veel wokkels vangen soms ook met zijn mond en Davit is ook heel goed in eilanden bouwen die hij zelf heeft bedacht AHUM van Rosa.

A&D in actie:
(zet eerst even het achtergrondmuziekje uit met het gele knopje helemaal bovenaan de pagina)

Met Alex en David is het uiteindelijk toch nog goed gekomen (zie hieronder).
Hun opvolgers zullen het moeilijk krijgen om dat te gaan overtreffen.
Zeker nu ze allebei Engels gaan studeren, heb ik daar een hard hoofd in...
Anne en Soraya waren érg gezellige oppassers,
maar ik zal Rosa en Mink even zelf aan het woord laten:
:


Anne &  Soraya


Mink: Anne en Soraya ze zijn allebij erg (erreg) goed in saboteur ik niet want ik moet altijd lachen als ik in iemands gezicht kijk dus als ik saboteur ben dan worden mijn spullen altijd gelijk kaboemskie gemaakt en dat gebeurt ook als ik gewoon kabouter ben en dat hebben Anne en Soraya niet en dat vind ik knap Karolien was er ook wel eens bij een keer gingen Rosa en ik patat halen en Anne en Karolien gingen toen fifa doen (voetbal op de playstation) na een kwartier waren we terug en hoeveel denk je dat het stond?....... 0-0 want ze wisten wel een beetje hoe het moest maar ze wisten niet hoe je moest schieten! en dat was het spectaculaire eind van Mink's verhaal over Anne en Soraya!!!!!! maar we hebben het nog niet gehad over,,,over....over ...wat eigenlijk? nou ja dan zeg ik wel nog een keer dat ze geweldige opassers zijn


Rosa: Anne en Soraya zijn inderdaad erg goed in saboteur. Een keer moesten Anne en Mink naar het toilet en Soraya was al ontmaskerd als saboteur. Soraya vroeg toen aan mij of ik saboteur was en ik was het ook! Door die kleine blaas van Mink hadden we als saboteur dus toch nog gewonnen. We hebben ook nog een keer Iguazu gedaan met Anne en Soraya. Dankzij dat spel gingen we lekker laat naar bed. Ik weet alleen niet meer wie er gewonnen heeft dus ik zal het wel niet zijn geweest. Ook hebben we heel vaak fifa gedaan. Mink mocht meestal niet meedoen omdat niemand hem kon verslaan. Maar nu we drie controllers hebben kunnen we misschien 2 tegen 1 doen? Zij zijn onze 3e oppassers (4e en 5e als je het per persoon telt) en ze waren net zo super als de andere drie ik hoop dat ze nog 1 keertje willen oppassen voordat we nieuwe oppassers hebben.

 

whatever happened to the babysitters?what ever happened to the babysitters?

Renée heeft een jaar theaterschool gedaan
en is daarna scheikunde gaan studeren in Amsterdam en Oxford!.
David is een echte piloot geworden.
Alex speelde twee jaar de rol van Pim in het Huis Anubis
en is daarna Muziektheater gaan studeren.
Anne en Soraya
gingen samen Engels studeren in Amsterdam en Kent.