20 december 2009 - 6 januari 2010

Hannibal bij Anouk Joosten

Lief Dagboehhk, Zondag 20 december 2009

Donderdag moest ik wéér met iemand anders mee naar huis. Daar wordt ik ondertussen echt moe van. En onder die bagagedragers is ook geen pretje. Maar goed, vandaag ging ik bij Marieke weg, en kwam ik na een pijnlijke reis onder de bagagedragers bij Anouk thuis.
Daar was het nogal saai en haar kamer was echt een puinzooi. Daar begrijp ik niets van, zo moeilijk is het toch niet om je kamer netjes te houden? Raar kind. En daar zit ik dus tot na de kerstvakantie mee opgescheept! Vrijdag had Anouk kerstontbijt, maar ik mocht niet mee.
Wat een kerstgedachte.Trouwens, het had gesneeuwd! Voor het eerst in mijn koeienleven
(zo ver als ik me kan herinneren) sneeuwde het! KOEL!! Dus ik ging naar buiten om een sneeuwkoe te maken! Toen Anouk vanochtend haar tas in ging pakken, ging ik lekker buiten in de sneeuw spelen.

Lief Dagboek, Dinsdag 22 december 2009

Gisteren zijn we hier in Putten aangekomen. Er stond meteen een kerstboom voor de deur. Mensen zijn echt vreemd dat ze een boom naar binnen halen! Maar, de kerststemming zat er bij mij al lekker in, dus mij hoor je niet zeuren. We gingen boodschappen doen en daarna ging ik in de sauna. Heet! Vandaag gingen ze wandelen. *ZzZz* Ik ging natuurlijk niet mee, mij te saai.

 

Moehh, Lief Dagboek, Donderdag 24 december 2009

Bijna Kerstmis! Het is wel mooi hier in Putten, er is niet zo veel te doen. We zijn naar het Verscholen Dorp geweest. Daar hebben allemaal mensen ondergedoken gezeten in de oorlog. Ook zijn we naar Arnhem en Elburg geweest. Morgen een paar cadeautjes uit pakken! Hopelijk zit er ook iets voor mij bij.

Liehf Dagboek, Zaterdag 26 december 2009

Kerstmis was leuk! Ondanks dat ík natuurlijk weer geen cadeautjes kreeg... We hebben gegourmet en Gooische Vrouwen gekeken (cadeautje van de Kerstman!) en verder niet zo veel. Ik ben al heel vaak in de sauna geweest, vooral als ik me verveelde. Buiten ligt er nog steeds sneeuw, een witte Kerst! Maandag gaan we alweer naar (mijn tijdelijke) huis, en daarna wordt het Oud en Nieuw! Ik heb er zin in!

 

Lief Dagbhoek, Woensdag 30 december 2009

 

We zijn weer terug. Anouk’s kat was helemaal hysterisch omdat ze weg waren geweest.
’s Avonds hebben we de cavia’s van Anouk op gehaald bij de gene die er op paste. De meeste sneeuw is al gesmolten. Morgen is het 31 december gaan we naar Anouk’s tante in Sint Pancras om oud en nieuw te vieren. We blijven daar ook slapen.

Lief Dagboek, Zondag 3 januari 2010!

Het is 2010! Donderdag zijn we naar Anouk’s tante gegaan. Daar waren oliebollen en champagne, ik heb me helemaal vol gevreten. Jammer genoeg hadden wij geen vuurwerk maar de buren gelukkig wel. Maar die knallen waren wel hard! Om 12 uur ging iedereen elkaar gelukkig nieuwjaar wensen, en ‘Fijne verjaardag!’ tegen Anouk zeggen. Er kwam nog een buurman langs die op Hakim leek en een buurvrouw waarvan de man in de gevangenis zit. Rare mensen die Sint Pancrasers... 1 januari voelde ik me niet zo lekker, misschien wat te veel champagne. ’s Middags gingen we weer naar huis. Zaterdag vierde Anouk haar verjaardag. Het was heel druk, maar wel gezellig. Vooral haar kleine nichtje Madelief vond mij erg leuk. Anouk had Singstar gekregen, dus dat moesten we allemaal even uit proberen. Vooral haar oom en neven Thijs en Christian vonden het heel leuk... Vandaag hebben we heeeel lang uit geslapen, omdat het de laatste dag van de vakantie was. *Zucht*

Woensdag 6 januari 2010

Sinds school weer begonnen is ben ik nogal verwaarloosd. Nou ja, morgen weer naar iemand anders. Ik weet nog niet wie, dus dat is nog een verrassing. Ik heb trouwens een goed voornemen! Zelf leren typen!

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij