10 -17 februari 2011

Hannibal bij Lisa Apeldoorn

Beschrijving: D:\foto's\Malta 2010 (amanda)\DSCF2251.JPG

Als ik op de zolder helemaal in mijn eentje lig, dan zou ik wel eens lekker verwend willen worden. Het echte leven meemaken, want ik ben niet zo’n standaard koe! Nee, ik wil veel dingen meemaken, de wereld zien. Dus ga ik lekker logeren aan de andere kant van de straat/weg! Gezellig bij de overburen… Dat wordt pas een avontuur en een verre reis!  

Beschrijving: J:\DCIM\100CASIO\CIMG1644.JPG 

Donderdag

Vandaag moest Lisa naar school en ze zat tot 4 uur op school… Zielig meisje! Eigenlijk ben ik ook heel zielig, want na een uurtje Latijn werd ik gelijk als tussen de boeken en andere rotzooi geduwd, want ik moest in Lisa’s kluisje liggen, slapen in mijn Deka-tas … Hopelijk word ik thuis beter verzorgd!

Na wat slapen in Lisa’s kluisje werd ik om 12 uur en om 2 uur weer door haar gestoord en gemarteld! Ze moest haar boeken en brood uit haar kluis hebben dus werd ik er uit gegooid en helemaal nog dieper tussen de boeken geplet!  Dat deed pijn! Maar toen eindelijk de zware dag voorbij was, gingen we eindelijk naar huis. Wat moest Lisa veel naar huis mee sjouwen zeg! Een schooltas, een extra tas met voedsel en nog meer boeken en mijn tas! Ik werd gelukkig niet bloot door de regen meegenomen, maar ik werd in de fietstas gezet. Thuis aangekomen heb ik nog even in mijn hoed gerust en lekker gegeten! Daarna nog even gecomputerd en op Weelweb gezeten… Om kwart over negen gingen Lisa en ik naar boven om onze tanden te poetsen en om half tien gingen we slapen…       Welterusten!

Toelichting met afgeronde rechthoek: Koetje boeh!
Beschrijving: J:\DCIM\100CASIO\CIMG1652.JPG

Vrijdag

Goedemorgen! Ik ben pas om half 11 wakker geworden. Lisa moest al het eerste uur beginnen. Ik heb een lekker ontbijtje genomen en ‘s middags een spelletje gespeeld. Toen Lisa thuis kwam gingen we even computeren. s´Avonds hadden we met de papa, mama en broertje van Lisa, Sterren dansen op het ijs gekeken. Ik ging heel laat naar bed, wel om 11 uur…. Boeeh!!

Beschrijving: J:\DCIM\100CASIO\CIMG1626.JPG

Zaterdag

Eigenlijk zouden Lisa en Kevin (haar broertje) vandaag moeten voetballen maar alles was afgelast. Ik vond het zo sneu voor hun… Lisa had dus nog op het allerlaatste moment besloten om naar de opendag te gaan om te helpen.  Die tijd had ik besteed om te rusten in mijn hoed! s´Middags gingen we wel iets heel leuks doen. We gingen bowlen. Lisa had gewonnen. Ze had een paar Spares gemaakt en ook een Strike! s´Avonds hadden we eten gehaald van de snackbar en ´All you need is love´ gekeken, wat was dat romantisch zeg!

Zondag

Beschrijving: J:\DCIM\100CASIO\CIMG1648.JPG

Vandaag was het een beetje een rustig dagje. We hadden Monopoly gespeeld! Lisa had op het einde bijna alle steden, maar haar mama had uiteindelijk met maar één stad gewonnen! Wat een mazzelaar! ‘s Avonds hadden we lekker vis gegeten met salade. Maar Lisa’s mama had speciaal voor mij er gras bij gedaan in plaats van salade. Na het eten ging ik lekker in bad om mijn huidje te wassen en gecomputerd. Om half 10 ging ik slapen.

Maandag

Vandaag moest Lisa weer vroeg uit haar bedje, terwijl ik nog lekker kon uitslapen. ‘s Ochtends heb ik een lekker ontbijtje gehad en iets moois geknutseld. Om half 4 kwam Lisa thuis en hadden we muziek geluisterd en verstoppertje gespeeld. Lisa ging daarna huiswerk maken en ik ging samen met Lisa’s broertje op de Wii spelen. ’s Avonds ging ik alleen met Lisa samen eten, want de rest was of op het werk, of in de auto, of aan het voetballen. Om half 7 moest Lisa ook voetballen en ik mocht mee! Er waren wel heeel veeel meisjes hoor. En wat kunnen ze gillen zeg!

Dinsdag

Vandaag uitgeslapen tot 12 uur en lekker veel muziek geluisterd en getennist. Verder was ik ook meegegaan naar de Albert Heijn en was ik op mijn knie gevallen. Lisa was ook gevallen in de gymles en heeft pijn in haar pink. Vandaag hadden we lekkere rundvlees gegeten, maar ik vraag me toch af van welk die een rund is, ik moet het toch maar eens een keertje gaan opzoeken. 

Woensdag

Beschrijving: J:\DCIM\100CASIO\CIMG1634.JPG

Vandaag was ik al om 8 uur wakker, want ik kon niet meer slapen. Na het middageten had ik even buiten gespeeld. Toen Lisa  ’s middags thuis kwam hadden we samen verstoppertje gespeeld. Ik had mezelf in de wasmachine verstopt.  Na het avondeten had ik lekker gebadderd. Daarna tv gekeken en met Lisa mijn tas ingepakt. Om half 10 ging in slapen, want ik was erg moe.

Donderdag

Vanochtend werd ik een beetje chagrijnig wakker want ik moest weer naar huis. Ik vond het heeeeeel leuk bij de familie van Lisa en misschien kom ik nog wel een keertje bij ze terug…   


Toelichting met afgeronde rechthoek: Doegh!

Beschrijving: http://mediaprovider.kennisnet.nl/MediaProvider/img/11856004.gif

Ik ga jullie missen……..                         

 

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij