Voor een chronologische volgorde moet je van onder naar boven lezen.

Afzender: Daphne - maandag, 31 december 2012 om 13:27

Hooi (:Ik heb Hannibal nog steeds....
U was een keer ziek toen ik hem mee had en ik ben hem heeeeel vaaaaak vergeten...
Ik ga morgen naar griekenland dus het leek me wel leuk als hij mee ging.
Met hannibal op de acropolis of hoe je dat ook spelt.
Ik denk ik schrijf even een berichtje zodat u weet dat u hannibal niet weer verloren bent..
Groetjes daphne
En een goed begin van 2013!!!!!!

Commentaar van de webmaster:

Daphne! Da's lang geleden! Super dat je Hanni mee naar Griekenland neemt, daar wilde hij altijd al eens heen. Ik verheug me nu al op de foto's!
Heel veel plezier en tot volgend jaar!

Afzender: Willemijn - woensdag, 19 december 2012 om 18:15

Wat een leuke site!! Echt leuk, en ik heb gelijk even alle wrts lijsten overgenomen. :) groetjes aan Rosa

Commentaar van de webmaster:

Hé Willemijn, welkom op Weelweb! En groetjes terug!

Afzender: Roos - zondag, 16 december 2012 om 20:29

Ik moest het even in 2 delen splitsen, anders had ik te weinig ruimte.. (snapt koekjes.net niet gewoon dat ik veel te vertellen heb soms?!)

Nja, ik dus alweer, na een weekje virus, in de zoveelste Hw - stress periode van dit jaar... In iedergeval; als het niet lukt om u als mentor te krijgen, ga ik echt heel erg op mevr. Broek hopen. Zij is echt zo aardig, ze vraagt heel vaak of het wel goed gaat enzo en ze verplaatst dingen omdat we het niet goed hebben kunnen leren.

Ik dacht echt dat ik met meneer Verschoor wel echt mijn hoogste leraren-haat punt had bereikt, maar neehoor, daarvoor heeft iemand meneer Spreeuw voor ingezet... die eigenlijk niet eens leraar is... maar radio omroeper in Amsterdam... en maar 3 klassen lesgeeft... ik mag m niet =_= <-- dat is een ik haat-smiley.

Trouwens, ik had wel gezien dat u vaak was uitgevallen; was u ook ziek? (Toevallig meneer Spreeuw/ mevrouw Walda tegengekomen in de lerarenkamer??)

Ik ga maar weer door aan mijn springvloed van huiswerk... I luv it... not...

Ik zie u waarschijnlijk morgen wel weer (of bent u nog ziek?)

Daaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Woah... wat een mega-bericht, da's uniek voor een vierdeklasser hoor! Ik was idd ook drie dagen geveld door een griepje en had 5 dagen lang een irritant luide fluittoon in m'n rechteroor, maar ben inmiddels weer helemaal fit! Mentor bovenbouw lijkt me wel weer eens wat, regel het maar voor me!

Afzender: Roos - zondag, 16 december 2012 om 20:20

Haaaallo meneer

Excuus voor mijn tijdelijke afwezigheid; mijn oprechte verontschuldigingen, maar ik had wel een goede reden: het begon allemaal een weekje geleden op zaterdag 8 december. Mama was ziek, en dus ging ik heel lief voor haar zorgen. Maar toen werd ik dus ook ziek in de middag.. Zondag ook, maandag ook, en toen ging mama de huisarts bellen, en wat bleek: we hebben/hadden een maagvirus. Jeeej... Dat betekende dus: (bijna) niks kunnen eten, want het komt er meteen weer uit, niet lezen of tv of WW schrijven... Dus eigenlijk mocht gewoon helemaal niks, behalve slapen. Dus toen ging woensdag voorbij, en donderdag ook, en vrijdag was een primeur: de tv kon aan, want we kregen er geen hoofdpijn meer van: jeeeeeej <3 Nja, toen dus de tv aan de hele dag (oke, halve dag, er moest ook geslapen worden) En sinds zaterdag ook weer lezen en heel even op magister. En toen *boem* wiskunde pw, 3 verslagen voor Nederlands, Literatuur pw en een so topo voor AK stond allemaal doodleuk gepland op maandag. *Diepe zucht*.. Want ja, wiskunde liep ik 4 lessen achter, nederlands wist ik voor de helft niet wat en AK ligt niet eens thuis. Ik dus mailen van Ak en wiskunde en whatsappen over Nederlands.

Het Resultaat:
- Topo hoeft niet, dankzij mijn - nu toch wel in de aardige leraren - zone gestapte Ak docent , mevrouw Van Duijn
2. Wel gewoon een PW wiskunde, waarvan ik al een 5,2 voor sta, dankzij meneer Spreeuw, een van de weinige leraren die ik echt verafschuw.
3. ook gewoon Pw literatuur en 3 verslagen voor mevrouw Walda, hierbij benoemt tot mijn minst goede, en zelfs gewoon wel slechtste, mentor ever!! Dus echt, ik hoop zooooo erg dat u onze mentor wordt voor 5+6, ik vertel u veel meer en u kent mij veel beter.

Afzender: Esmee - zaterdag, 15 december 2012 om 15:44

Oh mijn god, ik klikte net op een verkeerd knopje en toen kwam ik in het archief van het gastenboek. En daar stonden allemaal berichtjes uit de 1e klas. Echt grappig om terug te lezen haha. :) T gaat allemaal over watergevechten enzo, echt leuk. En ik gebruikte echt om de zin zo'n smiley, dat zag er wel kleurrijk uit haha.

Ik zit al de hele middag aan mn huiswerk, en moet voor maandag ook nog aan boek beginnen. Woeps. Zoals gewoonlijk weer heel goed gepland. xd Vanavond ga ik werken in de winkel van mn ouders, ik heb namelijk zwaar geld nodig. Moet namelijk nog kerstcadeautjes kopen, en ik heb geld nodig voor skireis. Als de winkel dan om 22;00 dicht gaat ga ik nog even door naar een verjaardag van kennissen van ons, dat wordt vast wel gezellig haha.

Morgen ga ik met mn broer, z'n vriendin en mijn ouders naar haarlem. Ik weet niet meer precies wat doen, maar we gingen iets doen haha. xd En 's avonds gaan we met de hele familie naar de film. Drie keer raden welke film

Alles is familie.

Dit was echt te voorspelbaar xd. Maar dat wordt vast ook gezellig. :)

Mevrouw Walda is op het idee gekomen om met de hele klas uit eten te gaan en daarna naar the hobbit. Ik vind het eigenlijk wel een goed idee. :) De andere vwo klas gaat namelijk wokken in Wok4You, maar omdat mevrouw Walda de 'acoustiek' daar in IJmuiden niet zo fijn vindt, gaan we waarschijnlijk dit doen. Ook gezellig haha ;)

Ik heb echt zin in de vakantie! En donderdag ga ik bij valentina slapen samen met Floortje, dus dat is ook gezellig.

xx

Commentaar van de webmaster:

Ik heb alvast de titel van de film over jouw leven:
Alles is gezellig

Afzender: ninke en roxanne - vrijdag, 14 december 2012 om 12:42

hoi meneer weel,wij zijn nu tijdens AV onze ICT vaardigheden aan het ontwikkelen aan de hand van een zelfgekozen project van het world wite web.gr.ps: geen idee hoe je dat allemaal schrijft

Commentaar van de webmaster:

Uitstekend, ik heb jullie goed opgevoed, zie ik!

Afzender: Esmee - donderdag, 13 december 2012 om 22:26

Hee meneer weel. :)

Mn jurkje is grijs met zwart, past dus bij alles. Wat dacht u van kanariegeel met paars? Staat u vast goed!

Ik lig nu lekker in mn bedje en heb een licht dilemma. Hoelaat moet ik morgen mijn wekker zetten?! De schoolsit zegt dat het 1e uur doorgaat, magister zegt dat het eerste uur uitvalt. Dus wat is t nou? Bent u er morgen? ;) Waarom was u er woensdag eigenlijk ook al niet? Bent u ziek? Zo ja, beterschap. :) (Teveel vragen ... )

Xx

Commentaar van de webmaster:

ik zal je kleurenvoorstel in overweging nemen, maar echt kerstkleuren vind ik het niet hoor...
Ik ben inderdaad geveld door de griep dus Latijn valt echt uit. En wat bedoel je met 'schoolsit'? Ben je de 'e' of de 'h' vergeten? trusten!

Afzender: Esmee - woensdag, 12 december 2012 om 17:39

Hallo MW :)

Het spijt me dat ik me niet aan m'n belofte heb gehouden door niet gelijk te schrijven op die dag dat ik het beloofd had. Ik heb deze zin 30 keer aangepast omdat ie anders niet duidelijk was voor iemand behalve mijzelf. ;P Maar om het goed te maken hier een groot berichtje. Jeej. (Dit was een jeej die ook echt vrolijk bedoeld was, niet zo'n sarcastische jeej als een leraar (BALLAST) je ongeveer 40 opgaven huiswerk meegeeft (EN DAN OOK NOG VIA DE MAIL?! Waarom via de mail. Dat vind ik zo niet eerlijk, geef t op in de les, dan heb ik tenminste genoeg tijd om het idee dat ik een hele middag aan mn huiswerk moet zitten te verwerken :P)). Dit was een erg lang verhaal binnen haakjes. En daarbinnen ook weer haakjes. Ik zit in een chaotische bui :P Een soort mevrouw-Walda bui. Dus sorry voor dit misschien nogal onbegrijpelijke berichtje xd

Ik vraag me eigenlijk best wel af van wie dat berichtje in t gastenboek is met: 'Ik ben niet Esmee, maar wie dan wel?' Ik verzeker u, ik ben het ook echt niet haha xd Zullen we een soort CSI Cluedo-achtig iets opstarten? Dan hebben we alleen nog een pakkende titel nodig. Ik zat te denken aan; Wie heeft een berichtje gestuurd onder de naam esmee en heeft vervolgens gezegd dat het esmee niet is onderzoek. (Dit moet u eigenlijk lezen als een woord, maar omdat koekjes.net het niet helemaal toestaat als een woord langer is dan 30 tekens, dan maar zo. )

Gaat alles nog steeds goed met de Ichthus website? Ik zag nog meer plaatsjes, ik vind ze leuk haha :)

Ik heb trouwens echt zoooveel zin in het kerstbal! :O en in vakantie. En in skireis.

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Heee Esmee. Tenminste... als jij het bent. Ik zal het ip-adres van die geheimzinnige niet-Esmee wel eens opzoeken.
Je hebt je afwezigheid op WW trouwens wel weer goedgemaakt hoor... ik heb minstens een week nodig om van dit berichtje bij te komen!
Met de Ichthus site gaat het goed zolang er in ieder geval een paar mensen zijn die m'n plaatjes kunnen waarderen
Wat voor kleur jurk doe je aan naar het kerstbal? Dan zorg ik dat m'n pak er een beetje bij past!

Afzender: Roos - zaterdag, 8 december 2012 om 20:58

Goedenavond meneer

Ten eerste, als ik u beschrijf tegenover een van mijn andere leraren heb ik de volgende bijnamen voor u: zijne zeer gewaardeerde edelachtbare mr. Weel, die ene écht goede leraar op school of Weelius, qui deus est. (jaja, u mag nu ontroerd zijn: Latijn in een berichtje..) Neehoor, ik zeg meestal gewoon mr. Weel of die koele webmaster in z'n nog veel koelere lokaal. (oke, die laatste niet)

Ten tweede, ja, ik snap het dat 2 websites erg moeilijk kan zijn. Maar een mens moet zijn prioriteiten stellen. In uw geval dus, wie gaan er voor: die trouwe gastenboekschrijvertjes, die u allemaal in uw klas hebt en trouw Latijn doen of worden het die 1000 andere leerlingen, waaronder een paar gymnasiasten, waarvan de meesten niet (meer) in het gastenboek komen? Ik zou het nog maar eens afwegen..

Vandaag heb ik kennis gemaakt met migraine, geloof ik. Jemig, wat had ik hoofdpijn. Of eigenlijk heb, want m'n broer oefent op z'n gitaar.. met versterker.. in de kamer naast mij.. met de deur open.. duss... En mama is ziek, dus ik ben heel lief geweest en heb eten gemaakt en kamer opgeruimd enzo. En daarna lekker ook in bed gaan liggen, was heel moe..

Ik ga nu ook weer naar bed, ben kapot. Ik heb het idee dat ik door de week al m'n hoofd-, buik-, keel-, rugpijn voor in het weekend bewaar, puur omdat ik niet ziek mag zijn doordeweeks.. (haat aan de onderwijs inspectie)

Daaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Vooruit, je hebt me overtuigd: voortaan weelweb first!
En wat betreft kapot zijn: ik voel met je mee, maar de kerstvakantie is binnen bereik. Feitelijk krijg je vanaf morgen voor elke dag die je dit kalenderjaar nog naar school gaat, een dag vrij!

Afzender: Roos - vrijdag, 7 december 2012 om 22:10

Nou ja zeg! Heb ik mijn mediatheek leven geriskeerd voor dit?! Een luie webmaster, die na aangeven van een bericht in het gastenboek, niet eens even mijn berichtje wil beantwoorden? Een schande!

Haha, neehoor, maar ik vond het wel grappig dat we u zo tegenkwamen en toen dacht u zo: Oh ships, (bij gebrek aan een beter scheldwoord :p ) ik had wél het 2e uur tussenuur en dat heb ik nog gezegd ook! Mhuahaha..

Vanmiddag lekker ge-bodypumped bij Ben Rietdijk, alleen hou ik niet echt van excursies bij gym, zeker niet als er sneeuw ligt. Doe mij maar gewoon saai in een schoolgebouw met zo'n groene vloer met allemaal lijnen die naar sportsokken ruikt. ^^

Daarna door naar de verjaardag van m'n broertje, ik ben de beste toastjes maker ever. en toen meegegaan met m'n opa en oma, want papa en mama zijn wegggg... Naar weet ik veel waar, nee echt, ik weet het niet dit keer waarnaartoe.. :p

Ik ga chocomelk maken :) Daaaag x

Commentaar van de webmaster:

Het valt niet mee hoor om webmaster van twee websites te zijn!
Doe de groeten aan je opa en oma!

Afzender: Roos - donderdag, 6 december 2012 om 12:03

Zooo, weer even mijn zorgen en verhalen op Weelweb dumpen. Haha, neehoor, gewoon weer even verhaaltjes komen vertellen in mijn favoriete gastenboek. :)

Allereerst ben ik zeer trots op mezelf omdat ik gewoon een 7,7 had voor mijn eerste PW Grieks! Dat was wel rot hoor, want ik had gewoon lekker ouderwets van 8 tot 5 met als laatste uur een Grieks proefwerk. Dat verzin je toch niet?! Dat wordt volgend rooster wel helemaal leuk, dan heeft de hele klas 2x tot het 9e. Op woensdag hebben we dan wiskunde, waar ik normaal al zo blij van word *ahum*... En dinsdag het 9e uur LBS, dat wordt een draaaaama! Nu hebben we LBS het 1e uur op dinsdag, en dan zijn we al 'te druk' voor meneer Meurs.. Ik denk dat 'ie een zenuwinzinking krijgt bij het idee alleen al van een klas met 33 15-16 jarigen. Het goede nieuws is dat u dan wel weer een mooie melding op de site mag maken. Met een leuk plaatje natuurlijk, misschien iets met Boedha?

Maar goed, Vandaag hadden we eerst ook ANW presentatie (we = Jim, Willem en ik) wordt die flapdrol van een muzieksmurf ziek. Nouja, ik ben 'm ergens ook wel weer dankbaar :p Nu zo naar mijn laatste uurtje Nederlands, jeeej.

Ik ga stoppen, er kijkt een heel boze mediatheek mevrouw naar me:D

Daaaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Ik vind dat jullie met z'n twaalven al herrie voor dertig maken, dus ik heb echt medelijden met collega Meurs! En als je het tegen collega's over mij hebt, gebruik je voor mij dan ook zo'n soort bijnaam als 'flapdrol van een muzieksmurf'?

Afzender: esmee - maandag, 3 december 2012 om 23:21

ik ben esmee niet maar wie dan wel???

Afzender: Roos - vrijdag, 30 november 2012 om 14:38

Had ik net mooi alineaatjes gemaakt, mag ik van www.koekjes.net geen 30 letterige woorden maken, het is een Schande met een hoofdletten 'S'!

Commentaar van de webmaster:

alineaatjes maak je met < br > (zonder spaties)

Afzender: Roos - vrijdag, 30 november 2012 om 14:33

Lekker door de regen naar huis, zeiknatte broek/ sokken/ alles. Jeeeej. Toen joggingbroek aangedaan en bananensmoothie gemaakt, en nu lekker aan Latijn. O, wat hou ik toch van mijn vrijdagmiddag, waarin ik genoodzaakt ben om te werken, omdat het anders nevernooit afkomt, sniksnik... Echt, de eerstvolgende brugsmurf die ik hoor piepen omdat ze teveel huiswerk hebben.. Ik weet niet wat ik met 'm doe (ik doe geen meisjes pijn, Rosa is veillig) maar het wordt niet echt leuk... In E13 gooien, de jongenswc op de S laten schoonmaken of een jaar lang corvee, zoiets zal het wel worden.. Mijn leven draait echt teveel om school nu, ik kan bijna niks leuks meer doen.. En ja, het zijn dan maar 5 sommetjes, of 8 regeltjes, of maar een proefwerkje, maar doe dat maar eens voor zo'n 12 vakken, en dan zit je al op bijv. (zoals ik nu heb) 3 paragraven, 2 proefwerken, een SE, 5 sommen, 8 regels en 150 woordjes leren... Dus die smoes mag ooit nooit meer gebruikt worden.Ik ben lekker aan het inhakken op het huiswerk systeem Maar vandaag ook weer, ik liep naar mijn kluisje, die ene op de E, waar ook allemaal bruggers zitten. Hoor ik opeens zo'n Bruggergang aankomen en waar hebben ze het over? Jaa, ik moest gister nog 5 opdrachten voor bio doen en een so Engels leren. Ik dacht echt; oke, uhmm.. SHUT UP. Maar ik ga weer een braaf bovenbouwertje zijn en Latijn doen, tenminste niet zo heel verschrikkelijk..Daaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Als ik op Facebook kijk, lijkt het toch alsof veel bovenbouwers nog ruimte hebben voor een sociaal leven, misschien moet je die toch maar eens om raad vragen. Maar vraag wel eerst even naar hun cijferlijst

Afzender: Roos - dinsdag, 27 november 2012 om 8:04

Grrrr, als KCV nou ook nog even uitviel, had ik de eerste 4 uur vrij... Maarja, shit happens, en LBS valt uit, en daar ben ik al heeeel blij mee, geen gezwam van mr. Meurs deze week En KCV is wel heel gezellig met u en het kleinere klasje. En het is ook beter dat ik niet thuiszit tot 12 uur, want dan zou er echt helemaal niks aan mijn huiswerk gebeuren...
Dus ergens ben ik ook wel weer blij met KCV, hoor :)

Tot over een uurtje

Commentaar van de webmaster:

Ik ben blij dat sommige problemen zichzelf binnen een berichtje oplossen!

Afzender: Roos - maandag, 26 november 2012 om 21:11

Jeeeeej :)

Dankuwel meneer, nu kan ik weer met een iets geruster hart slapen, wetend dat ik er een permanente 9 voor latijn bij heb

Griekse woordjes zijn gelukkig niet al te moeilijk, nog een keer jeeej.

Maar wel stom dat we hw krijgen voor geschiedenis, terwijl dat UITVIEL vandaag?! Nog een nadeel aan magister, hw opgeven wordt voor leraren veeeeel te makkelijk!

Nu weer braaf grieks doen.

Doeii

Afzender: Roos - maandag, 26 november 2012 om 20:25

Haaaai meneer

Die 9 voor Latijn maakt inderdaad heel wat goed, jammer alleen dat 'ie niet blijft staan Daarnaast kom ik nu om in het werk, echt, mijn broer zit op de universiteit van Amsterdam, en die heeft nog minder werk dan ik!

Weet u, ik hoor wel eens volwassenen van; Ja maar, jij bent nog jong, ik wou ook wel dat ik jong was. Nou, mooi niet dus! Ze zijn vast vergeten hoe het was; Huiswerk, slaaptekort, leraren, overhoringen, leraren die gaan zeggen wat je wel en niet mag.. Echt, ik krijg er wat van. Ik heb ook haat aan magister: soms worden leraren boos omdat je niet op magister hebt gekeken, omdat het huiswerk daar stond en soms worden leraren boos omdat je je huiswerk niet hebt gemaakt omdat het niet op magister stond... Leraren, ze zouden verboden moeten zijn. Ik ga later in een land wonen waar leraren illegaal zijn ofzo. Waar er een anti-hw berg is en een on-pw waterval, waar er alleen maar cijfers tien uit stromen. Waar magister een piratensite is en de gebruikers ervan opgepakt worden!

U ziet het, ik ben heel blij. Maar dan ook echt. Nog zoiets leuks: woensdag hadden we wiskunde proefwerk, en het lukte me niet want ik had een black-out in combinatie van griep. Dus ik zat ongeveer 10 minuten iets te doen en de rest uit het raam kijken en huilen, want mn buik deed pijn. Nu mag ik het proefwerk misschien overdoen, terwijl iemand anders dat ook had en het wel gewoon mag overdoen.. Echt, ik haaaaat wiskunde.

Ik ben in een doembui, zoals u misschien is opgevallen, dus ga ik maar snel wat anders doen, voordat ik alle leraren voor gek, onnatuurlijk en raar uitmaak (te laat...)

Daaaaag x

(Dit alles geldt natuurlijk niet voor u, u bent Geweldig <3 )

Commentaar van de webmaster:

Dank je Roos, en ik heb goed nieuws voor je: die 9 blijft wel staan hoor. Hij gaat alleen maar weg als je een hoger cijfer haalt, maar dat vind je vast niet erg!

Afzender: Roos - zaterdag, 24 november 2012 om 12:47

Hallo meneer :)

Jemig, dat was me een weekje. Als elke week zo wordt, ben ik overspannen aan het eind van de 6e.. (of is dat normaal?) Maarja, had wel mooi een 9 voor m'n stamtijden, jeeeej. Wel jammer dat die er alleen tijdelijk is, sniksnik.. M'n eerste proefvertaling Grieks ging wat minder; 5.0... Maar ik was de 1 na hoogste, dat wel, dus dan kunt u een beetje het niveau aftasten.

Gisteren moesten we kickboxen, en de enige die daar normaal gesproken zin in heeft, is Jim. Maar die was dus ziek, dus niemand had er zin in xd Met kickboxen word je gewoon heel warm, moe, zweterig etc. en je kan pijn krijgen... Dat laatste is gelukkig niet gebeurd, maar die eerste 3 helaas wel. En dat is natuurlijk opzich niet zo erg, maar het is heel irri als je daarna nog naar school moet voor toneel (*ahum..*) Dus toen werd iedereen daar door mij vergast en kan niemand de gymzaal S08 nog in...

Maar ik ga nu aan wiskunde , wat een onmogelijke opgave is, zo'n 23 sommen...

Daaaag x

Commentaar van de webmaster:

Het leven van een bovenbouwer valt inderdaad niet mee, maar een 9 voor Latijn maakt weer een hoop goed toch?

Afzender: Roos - dinsdag, 20 november 2012 om 17:46

GGELISHNQLJD WIPejHNILkzJ FPDJUHJI :KLSJMIP AAaaargHhhHH!!

Wat haaaaat ik wiskunde en latijn op dit moment! Echt, een So latijn en Pw wiskunde zou NIET moeten kunnen! Voor latijn moet je zowiezo leren, het is niet zo dat je gewoon een 7 haalt zonder leren, zoals bij Engels... En wiskunde blijft, sinds mr. Huberts, mijn eeuwige zwakke punt.. Tel daar nog een vermiste kat, geen voedsel in huis en een dag van 1e tot 8e en morgen 1e tot 9e bij op en voila; de ideale anti-concentreer middag... Oja, als toegift: ouders die de hele tijd ruzie maken en een broer die steeds vaker weg is. Dus u leest het, het is hier heel gezellig...

En die casum en crevi enzo zijn heel irritant Met engels ken je meer dan de helft automatisch al, maar hier is het gewoon een HEL. Ik ga wel vmbo doen, ik voel echt soms dat ik dommer word ofzo. Ik heb echt heel veel uitleg nodig soms, terwijl anderen dat niet hebben. Of ik denk; nja, te veel werk, doe ik lekker niet, maar dan doet iedereen het wel... Sorry voor de depriheid, maar ik heb soms serieus het idee dat ik manisch depressief ben. of ik zit me aan te stellen.. Dat kan ook nog..

Ik ga maar weer, want als ik zo doorga, ben ik dood morgen door al die slechte antwoorden...

Doeiii x

Commentaar van de webmaster:

Het zijn de donkere dagen voor Kerst, Roos, dan zijn we allemaal depressief.
En gedeelde smart is halve smart, dus nu ben je morgen hoogstens nog maar half dood!
Als je nog meer peptalk nodig hebt, loop je maar even bij me langs!

Afzender: Roos & Esmee - dinsdag, 20 november 2012 om 13:32

Haaai meneer,

we zitten nu in de mediatheek en we hebben een nogal belangrijke vraag:
Krijgen we morgen een kruisjestoets of zo'n onregelmatig ding zoals bij Engels?
Want dat maakt nog wel wat uit bij het leren

Of gewoon helemaal geen toets, dat ook nog kunnen... :3

Daaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Allebei!

Afzender: Esmee - maandag, 19 november 2012 om 21:24

Hallotjees :)

Vandaag ook weer overleefd. Pfoe. Lange dag.
Allemaal losse vakken vandaag, van wiskunde met wortelfuncties ofzo tot het lezen van de Beatrijs met literatuur. Joepie.

Ik vraag me gewoon echt zwaaaar af wat het nut is van wiskunde. Wanneer rijdt je nou op een weg en denk je; Hé, laat ik nu eens de helling berekenen. Of pfoe, ik sta in de supermarkt. Oh nee! Ik ben vergeten hoeveel Wortel x + 7 - 2 pakken koffie ik moet hebben. Je gebruikt het gewoon NOOIT. Niet dat ik later heel vaak latijn zal gebruiken, maar latijn is tenminste nog leuk xd

Ik had vandaag ook een MOL gesprek. Een heel leuk gesprek met Paps, Mams en mevrouw Walda. Ik vond het totaaaal niet nodig, maar mn ouders wilden graag weten wie mijn mentrix was, dus ik moest mee om te praten over hoe alles nu verloopt. :) En mevrouw walda was trots op me en zei dat ik alles relaxt doe. En mn ouders waren daarom trots. Want ze zei ook nog dat ik dan waarschijnlijk in de 6e wel al een paar colleges aan een universiteit mag meedoen omdat ik dat dan wel aankan. Hahahha. xd Moet ik eerst goed deze jaren door zien te komen haha. ;P

Ik ga nu nog even bio maken, want op de planner staat dat we het hoofdstuk af moeten hebben, maar daar weet ik helemaal niks van. Maar als je met bio niet bijloopt met je opdrachten krijg je geen basispunten voor op je PTA, en dat zou nogal balen zijn. (Je kan dus voor je bio PTA een 0 halen. Dan moet je alleen een half jaar lang geen huiswerk maken, geen presentatie's houden en gewoon geen een punt scoren op je PTA. Maar het is mogelijk! :))
En morgen ga ik latijn leren als een baas. Want voor mijn eerste stamtijden SO ga ik natuurlijk voor de 10. Zou leuk zijn hah

Ik heb eigenlijk niet veel meer te vertellen dan iets over school. Best wel ernstig. Dat mijn dagen van maandag tot vrijdag eigenlijk alleeen maar draaien om school. En dan gitaarles en dansen tussendoor... hmmm..

xx

Commentaar van de webmaster:

nerd

Nee hoor, ik ben ook trots op je, Esmee. Discipline is wat Rome groot heeft gemaakt!

Afzender: Esmee - vrijdag, 16 november 2012 om 18:52

Hallo meneer Weel :)

Ik heb zometeen de verjaardag van Floortje, en dan blijf ik daar ook slapen. Heb er wel zin in, dat is altijd gezellig haha ;) Hoe was Rome? Leuk zeker? Mij bevalt het eigenlijk ook wel, zo'n weekje met veel uitval. Ik heb namelijk vandaag voor het eerst in dit hele jaar het 1e uur vrij gehad. Dat verdient gewoon een applausje. *klapklap*.

Oké. U heeft wel een heel belangrijk iets gemist deze week. Guusje en ik moesten van de week namelijk naar Adam toe voor een uitzending van Nederland Leest Live, omdat wij voor literatuur een opdracht hadden gemaakt over een of andere literair boek. En toen waren guusje en ik de beste van nederland en toen moesten we als tafeldames bij een programma over dat boek zitten. :) Nog een dag school minder haha :)

Ik heb ook mijn allereerste PTA cijfer terug. En laten we zeggen, een goed begin is het halve werk. Gewoon een 8,1 voor LBS. Dit verdient ook een applausje *klapklap* Als mijn cijfers zo blijven, slaag ik over iets minder dan 3 jaar cum laude op het Ichthus. En heb ik als het goed is eindelijk de GdG bereikt. :P Dan laat ik wel een onuitwisbare indruk achter haha :)

Ik moet er eigenlijk niet aan denken om van het Ichthus af te gaan.. Aan de ene kant wil ik nu al weg, want ik zit echt 24/7 op school de laatste tijd. (Ik slaap nog net niet op school, het is echt niet normaal) Maar aan de andere kant wil ik ook weer niet weg, want het is gezellig en ik weet niet wat ik hierna wil. En dan moet ik natuurlijk u missen

Nouja, ik ga me nu nog even omkleden enzo voor vanavond.

Xxxx

Commentaar van de webmaster:

awww wat ben je ook een superleerling Esmee! Rome was ook weer super. Nog twee jaartjes dan zijn jullie aan de beurt!

Afzender: bor - woensdag, 14 november 2012 om 19:32

mensen & aliens & Mr. weel
kijk ook ff op borstop50.webklik.nl die site is awesome
groetjes bor

Commentaar van de webmaster:

vooral doorgaan, Bor!

Afzender: bor - donderdag, 8 november 2012 om 18:53

ik bedoel natuurlijk lord of the rings

Commentaar van de webmaster:

en ik the holy grail!

Afzender: Lisa - dinsdag, 6 november 2012 om 17:16

Hallo meneer!
Lang niet wat geschreven in het gastenboek, maar u weet toch wel dat ik elke dag het gastenboek lees?! Ik moet zeggen, dat dit mij wel even opviel...

Ik citeer:

'Die dag was eigenlijk opzich ook niet zo goed, we hadden ook nog eens manegeloop. Echt, wie dat heeft bedacht mag in de GdS, Gallerij der Sukkels, samen met de opgevende Gymnasiasten en docenten zoals mr. Braam...'

OPGEVENDE GYMNASIASTEN > Sukkels > vergelijkbaar met meneer Braam ??!!!??!!

Thanx ROOS hahahahah

Verder gaat alles goed haha. Met u ook?! ;p
xLisa

Commentaar van de webmaster:

Had je maar nooit van het gymnasium af moeten gaan, Lisa!
Maar leuk dat je hier nog steeds komt hoor!

Afzender: Roos - maandag, 5 november 2012 om 17:07

Wat heb ik een Kwalitatief Uitermate Teleurstellende hekel aan huiswerk + bovenbouw...

Dat is voor nu even alles, ben niet in de stemming en heb geen tijd...

Doeiii x

Commentaar van de webmaster:

geeft niks, een Roos moet soms haar prioriteiten stellen...

Afzender: Roos - zondag, 4 november 2012 om 22:09

Halloo meneer

Kupniggets en soepdusjoer, ik kwam er net achter dat ik Opvoedtips deel 12 nog niet had gezien! Het zijn soms net mr. Bean filmpjes, zo gek.

Ik was wel een beetje verdrietig vrijdag, had ik een keertje echt geleerd voor iets, werd het een 5,5... Als er iets demotiverend werkt.. Heb ik zo'n 4 jaar hard gewerkt aan dat ene beetje 'vooruitwerken', wat in de onderbouw zo benadrukt werd, maar nooit nodig was... Ging ik dit keer een proefritje maken... Gaat het zo mis, en dan ook nog bij mijn favo leraar, het is toch niet te geloven! Maarja, u heeft het daarna nog wel een klein beetje goed gemaakt met die 8.9 voor ons Ieper project.

Die dag was eigenlijk opzich ook niet zo goed, we hadden ook nog eens manegeloop. Echt, wie dat heeft bedacht mag in de GdS, Gallerij der Sukkels, samen met de opgevende Gymnasiasten en docenten zoals mr. Braam...

Wat ik ook heb bedacht, is dat het maar goed is dat ik van de 6 talen die er zijn, als enige taal Duits heb laten vallen. Ik heb namelijk de laatste 3 jaar al mijn Duits docenten weggejaagd. Niet gepest, het ging (meestal) niet expres; Docent 1; Meneer Smit in de beruchte eerste keer 2a op het Ichthus; de man achter de Duitse donald duck strips op So's en de haribo snoepjes. Hij werd naar Heemstede verjaagd om op het Sancta les te geven.
Nummer 2; Mevr. Brockmüller, herkenbaar doordat als een deur door ging, eerst de neus binnen kwam en dan pas de rest. Verder kon ze er niet tegen als ze ons in een N lokaal had, want dan 'galmde het heel erg'...nouja, die is dus naar Hoorn vertrokken. (ik heb ze steeds een beetje verder weg gekregen)
En dan last, but definitely not least; Mevr. Klein, niet hoger dan 1.65 en bekend om haar frisse adem (NOT), haar vage uitspraak en haar verscheidenheid uit kleding (2 truien, 1 broek, 1 sjaal en 2 paar schoenen om precies te zijn) En die is aan het eind van het jaar naar Overijssel vertrokken, zien we dus ook niet meer terug!

Zo, dit was mijn 'verslagje' voor vandaag, ik ga nu slapen, mijn ogen worden moe...

Daaaag

Commentaar van de webmaster:

Ik ben blij dat de opvoedtips nog steeds gewaardeerd worden, ik zal proberen er weer eens eentje te editen.
En op die 5,5 mag je best trots zijn hoor en alles wat je ervoor geleerd hebt, komt gegarandeerd nog eens terug de komende jaren, geloof me!

Afzender: Esmee - vrijdag, 2 november 2012 om 17:33

Hallootjes :)

Ik heb nog helemaal mijn ernstige titanic verhaal niet verteld. Dus daar vind ik het nu hoog tijd voor worden. haha.

Nouja ik was dus op cruise. En het was echt super! Vet veel leuke en lieve vrienden gemaakt. En dr was ook een hele leuke jongen hehe ^^ In ieder geval, de laatste dag was het dus heel erg hard gaan regenen en waaien en was venetie dus half onderwater gelopen. En ging de boot heel erg heen en weer. Het was net alsof je de hele dag in Villa Volta rondliep ofzo. Nouja door de storm mochten we dus de haven van Venetie niet in, en hebben we 13 uur lang vast op de boot gezeten op zee. Niet dat het erg was ofzo, ik had het prima naar mijn zin :) Maar omdat ze 13 uur lang vast hebben gezeten, had ik ook mn vlucht gemist. En toen had ik dus een nieuwe vlucht nodig, en de eerste was pas op maandag. Dus ik miste een dag school. Hehe :)

heel veel mensen moesten ook met de bus terug, of konden pas een vlucht voor vandaag ofzo krijgen. Dan zit je gewoon nog een hele week vast in het buitenland. Dus wij hebben het nog goed kunnen regelen ;)

xxxxxx

Commentaar van de webmaster:

hééft ze eindelijk een keer pech, heeft ze tóch nog geluk.... ik kan er niet meer tegen!

Afzender: bor - vrijdag, 2 november 2012 om 6:58

even voor de webmaster bij die gast zeg ik niet is het niet none shall pass maar: YOU SHALL NOT PASS

Commentaar van de webmaster:

kan alletwee, het hangt er vanaf welke film je bedoelt...

Afzender: Roos - donderdag, 1 november 2012 om 15:52

Zozozo, je bent er even niet en hoppa, heel het gastenboek volgekalkt :p Met vanalles en nog wat zo te zien; een huwelijksaanzoek, een paar korte berichtjes en een teken van leven door mevr. Van Iterson.. Jeetje, 't is toch maar wat!
Vandaag heerlijk dagje gehad van 3 uurtjes les (1e, 2e en 5e), ik ben u echt zo dankbaar dat we vandaag niet gewoon weer tot het 8e hebben, want dan had ik serieus 4 uur les en 4 uur tussenuur... Nu kan ik tenminste na 1 uur weg van school, toch wel lekker een dagje vroeg uit! Ik was wel trots op mezelf vandaag, met een 9 voor Nederlands ww spelling. Nou hoor ik u denken; Ja, haaaallo, het is werkwoordspelling! Dat kan toch niet zo moeilijk zijn?! Nou, dus wel, er waren echt mensen met een 3 of lager... (was 1 fout-punt met 25 vragen ofzo) En mevr. Broek heeft heel lief ons SO (wat eigenlijk vandaag was) uitgesteld naar morgen, jeeeej :) De helft (en ik dus ook..) wist dus niet dat dat SO vandaag was, het stond niet op Magister.. Dat is trouwens wel heel stom, 2 jaar lang (in de 2e x 2e en in de 3e) werd mevr. Van Steenis en weet ik niet wie allemaal helemaal boos omdat ik niet elke dag Magister controleerde op hw.. Nu doe ik dat een keertje, staat meer dan de helft er niet op (Latijn natuurlijk wel;)) maar kom ooooop! (Daarom moest ik dus ook dinsdag om half 8 melden, mevr. Stam had hw niet op magister gezet..) Nja, ik zal me wel weer aanpassen.

Maar ga nu wel echt Frans leren voor morgen, heb minstens 9 beloofd xd

Daaag xx

Commentaar van de webmaster:

Tja je mag er geen rechten aan ontlenen als iets niet op Magister staat, maar het is zeker irritant!

Afzender: Floortje - woensdag, 31 oktober 2012 om 21:28

haha het spijt me echt heel erg meneer.. ik ben/was ziek he, ontzettend in de war dus daardoor kwam dat berichtje denk ik. het spijt me echt verschrikkelijk!!! ik heb ook zo druk echt ongelovelijk.. dan vergeet ik soms in alle drukte dat ik ww eigenlijk boven alles moeten zetten natuurlijk. ww op #1! ;)

net eventjes heel druk geleerd, morgen bio en sk proefwerk en het is allebei best wel moeilijk vind ik ..

volgende week dus latijn proefwerk inhalen denk ik ? ;p en pta's .. bah. weetje school is niet zo erg maar huiswerk en de stress wel!


nu lekker even in het bubbelbad ontstressen :) ik zie u morgen weer, denk ik ...

doeidoei! xxxxxxxxxxx

Commentaar van de webmaster:

ah zo ken ik je weer! tot morgen!

Afzender: bor - woensdag, 31 oktober 2012 om 20:27

mijn laptop valt uit elkaar eerst mijn -> toets toen mijn x toets en nu ook al mijn omlaag en <- toets

Commentaar van de webmaster:

voortaan alleen nog maar rechtsaf en omhoog gaan, Bor!

Afzender: zeg ik niet - woensdag, 31 oktober 2012 om 20:25

ik ben op rosa wat kan ik doen dat zei ook op mij is

Commentaar van de webmaster:

Je zal eerst langs mij moeten en tot Rosa een jaar of dertig is, is mijn motto: NONE SHALL PASS!!

Afzender: Floortje - woensdag, 31 oktober 2012 om 19:25

meneer ik heb u gemaild op magister !

Commentaar van de webmaster:

Na maandenlange afwezigheid op WW, geef je me deze zeven schamele woordjes, Floortje? En dan nog met een huishoudelijke mededeling ook? Schande! Schande! Ik ga de bezem maar eens door de GdG halen denk ik

Afzender: Roos - dinsdag, 30 oktober 2012 om 21:57

Goedenavond!

Tja, misschien wel genoeg ervaring, maar te weinig tijd, komt door die Pw's die we steeds opkrijgen, ahumm... Ik heb net coniugatio weer gedaan, heb er 54 goed van de 64 Vind ik redelijk goed met al die woorden door elkaar en zonder te spieken bij de schijtlijst!

Net lekker bananen smoothie gemaakt, met vitamientjes erin, dus zou er weer even tegenaan moeten kunnen! Ik ben best wel blij dat engels uitvalt het 3e uur, hebben we nog even wat extra Latijn-tijd. Wel echt aardig van u dat we maar 2 tekstjes moeten kennen, u houdt dus wel van ons

Ben je rustig latijn aan het leren, komt je moeder je kamer in; 'Roos, ik moet je even iets belangrijks vragen.' Ik dacht; oke, wie is er dood, wat is er gebeurd? Mama: 'Moet ik hoge of lage laarzen bestellen?' Ik; *Zucht* 'Maaaam, ga weg!!' En toen heb ik mama even de kamer uitgezet Maar ik moet toch latijn kunnen doen?!

Ik ga weer even leren

Daaaaag

Commentaar van de webmaster:

Heel goed, Roos. Moeders moeten nodig eens opgevoed worden!

Afzender: Roos - maandag, 29 oktober 2012 om 22:25

Hallo meneer

Ik heb net coniugatio gedownload, en het gaat best wel goed, jeeej:) het slechte nieuws is dat ik van mevrouw Stam morgen om half 8 moet melden, omdat ik m'n geschiedenis hw niet had gemaakt.. Maar ze had het niet in Magister gezet en ik had het gecheckt en het was er niet! Dus beetje oneerlijk is het wel, maar ik had het ook moeten opschrijven, maar het was zo last minute voor de bel gaat en iedereen is al klaar-huiswerk... dus tja...

Ik haat dit rooster eigenlijk best wel, heb noooooit 1e uur vrij (ik heb echt liever 2-8 dan 1-7, ik hou van slapen) maar in mijn geval is het geen van beiden, maar gewoon 1-8/9... Snik. Toen we dit rooster pas hadden ging ik ook met Floortje naar Anja toe. En we kwamen daar, en zij gelijk zo; Ik wist dat je naar me toe zou komen, want jij hebt echt een k*trooster! En ik dacht nog zo; waarom zij?! het was echt net alsof ze me ter dood had veroordeeld ofzo Maar toch; als zelfs Anja vind dat je rooster slecht is, dan is ie dat toch ook? Maar ze heeft wel beloofd dat ik volgende periode een veel beter rooster krijg, jeeeej (niet dat het veel slechter kon, maar toch..) Het is nu pas de 1e schooldag geweest en mijn ogen hebben nu al de neiging tot dichtvallen.. Nog 8 weken... Niks 'Hoe overleef ik de brugklas?', mevr. Oomen! Schrijf liever een 'Hoe overleef ik de bovenbouw?'!

Ik ga maar weer leren, moe zijn en leven op de chocola voorraad beneden!

Daaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Volgens mij heb je inmiddels genoeg schrijfervaring om zelf dat boek voor Mevrouw Oomen te schrijven!

Afzender: Roos - zondag, 28 oktober 2012 om 11:02

Jeeeeej, nog maar 1 rijtje te gaan! Ik kan nu al die tijden in de 1e pers. onderscheiden, maar ik ken de rijtjes ook wel, dus de rest moet niet zo moeilijk zijn :) Ben eigenlijk nog best wel trots dat ik al zo vroeg begonnen ben. Gisteren was ik wel een beetje eindevakantie depressief denk ik...

Maar dat mag toch soms ook wel? Ik bedoel maar, zonder vakantie moet ik opeens VROEG OPSTAAN en ook werkelijk iets DOEN.... (ik weet, schokkend..) Maar het zal toch moeten

Ik ga weer leren, en maken, en huiswerk, en treuren, en wennen.....

daaaaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Van nu tot maart wordt opstaan een drama. Nog 5 maanden te gaan...

Afzender: Roos - zaterdag, 27 oktober 2012 om 13:34

Hallo meneer :)

Waarom duurt de herfstvakantie maar 1 week? Ik heb 8 tussenuren per week, kan ik die niet opsparen voor een extra weekje? Oneerlijk!
Maar goed, ik heb net voor het eerst het eerste blok van de schijtlijst geleerd (die van onvoltooid actief) en wat doet u ons aan! Ik begin een beetje haat tegen leerwerk te creeren geloof ik... Kunnen we het niet in deeltjes doen? 1e pw over alleen het eerste, 2e over de eerste twee, enz. Maar nee, natuurlijk moeten we die hele schijtlijst in 1 keer doen. Ik voel hem aankomen; 'maar jullie hebben de indicativus toch al geleerd de afgelopen 3 jaar?!'. Ja, maaaaar toen kwam er een zomervakantie van 9 weken, en echt, dat helpt niet heel erg.. Nouja, die schijtlijst is dan 1, maar dan komen nog die stomme stamtijden! En dan nog 2 tekstjes. Als dat het is ben ik nog wel blij (of het is nog meer, dan ga ik huilen)

Het is ook wel een hele sprong van de 3e naar de 4e... In de afgelopen 7 weken heb ik meer huiswerk ook echt daadwerkelijk gemaakt dan in de afgelopen 2 jaar.. Ik luister nooit meer naar slappe excuusjes als; 'ja, maar de 2e is echt lastig, de 3e is een grote verandering, de 1e is wel wennen!' ja, dus mooi niet, van de 3e naar de 4e (en van de 4e naar de 5e en van de 5e naar de 6e) is echt stommer!

Grrrr, lekker, ook nog eens buikpijn, ik zal blij zijn als het weer kerstvakantie is!

Doeiii

Commentaar van de webmaster:

als je alle naamwoorden erin hebt kunnen krijgen, zijn de werkwoorden een eitje! En nog maar 8 weekjes dan is het weer vakantie!

Afzender: Roos - dinsdag, 23 oktober 2012 om 11:02

Hallo meneer

Even vakantieverslagje schrijven op WW, hoor! Ik hou echt van de herfstvakantie, alleen jammer dat ie zo kort duurt :( Van mij mocht er nog wel een weekje bij! (of 2 of 3 of meer...) Ik moet beginnen bij vrijdag, want eigenlijk heb ik helemaal nog niet zoveel vakantie tijd gehad! Vrijdag ging ik klimmen en kleren maken, erg handig als je hoogtevrees en stiekem ook een beetje naalden angst hebt, maar goed. Deze naalden werden ook niet een paar cm in mij gestoken, dus dat viel mee Daarna snel door naar mama's werk, ze hadden een feestje ofzo. Daarna heel snel omkleden en naar paardrijden (jaja, was druk) Toen vanuit paardrijden naar huis, douchen, en weer door naar Flintys. Zoals u kunt lezen, het was erg druk!

Volgende ochtend om 11 uur naar Utrecht rijden voor familie weekend. Oftewel; 5 neefjes en nichtjes rustig proberen te krijgen. Maar het was ook wel gezellig We zaten in een gigameganiettedoen groot hitel, zo eentje waarin je binnen 10 seconden verdwaalt. Ze hadden eigenlijk bijna wel een routebeschrijving voor IN het hotel mogen geven ipv eentje voor er naartoe... Daar dus gebleven tot zondag, en toen weer naar huis gereden en mn broertje opgehaald uit z'n andere huis. Toen had ik even vakantie; 4 uur lang gamen.... Heerlijk! Toen naar de verjaardag van een paar vrienden geweest, en om 2 uur thuisgekomen.. Volgende ochtend alweer naar m'n beste vriendinnetje en daar blijven logeren en nu bij m'n opa.

'Héhé', denkt u nu. Maarja, ik moest toch iets hebben om over te schrijven Ik ga nu weer terug naar de keuken, we zijn bezig met brownies :3

Daaaaag xxx

Commentaar van de webmaster:

Klinkt goed! Mijn vakantie lijkt er wel een beetje op hoor: Veel uitstapjes, gamen en lekker eten!

Afzender: ninke - zaterdag, 20 oktober 2012 om 17:13

haha hij kwam 2 keer voor dus 0,1 per vraagteken

Commentaar van de webmaster:

ah ok dan is het goed

Afzender: ninke - vrijdag, 19 oktober 2012 om 19:32

hoi,
het is vakantie!!!!!!!
ik had een 7.3 voor die boektoets en bodine een 9.1!!!
gelukkig
ik heb tot de vakantie 1 onvoldoende gehaald.
roxanne en ik hadden voor frans een 9.8 omdat we de vraagtekens achter
qu'est-ce que c'est (?) waren vergeten. beetje dom.

gr. ninke

Commentaar van de webmaster:

Netjes Ninke! En 0,2 punten voor een vraagtekentje is wel streng zeg!

Afzender: Roos - donderdag, 18 oktober 2012 om 19:25

Haaallo meneer
Sjonge jonge, wat was de school kleurrijk vandaag! Ik had echt gedacht dat er iets van 3 mensen verkleed zouden komen en de rest gewoon in spijkerbroek met adidasvestje. Nou, mooi niet dus! Ik vond u ook echt cool, al betwijfel ik of u in de jaren 70 als klein Weeltje ook al zulk lang haar had! Het was echt leuk met de sponsorloop, wat een orginele bruggers hebben wij eigenlijk! Vanochtend waren er ook nog echt maar weinig verkleedde mensjes (ik heb het nu over bij het 1e uur) maar later werd het echt meer:) Ik heb trouwens wel mooi 20 euri opgehaald, goed hea Ik dacht eerst; Ok, 2 rondjes, maar meer ook ECHT niet, met mijn conditie van een baksteen... En toen liep ik daar, zo'n 30 minuutjes achter elkaar met op het eind allemaal bruggertjes om me heen. Net als Esmee kwam ik 3 bruggertjes tegen (de ALLERkleinste, maar ook de allerdrukste) en die stonden midden op die 400m baan met een Hug me!-bord van de 6e. En niemand ging ze een knuffel geven, dus toen deed ik dat maar^^ Ik kwam Rosa ook nog tegen (ik haalde d'r in om precies te zijn) dus meer conditie opbouwen maar.. Ze is wel sportiever dan die vader van d'r hoor, die zou zo aan de kant zitten en toekijken, ik zie het 'm doen

Daarna naar de stad gegaan om Halloween kleren te scoren. Resultaat; Wit jurkje met allemaal zwarte doodshoofdjes erop, zwarte ketting en een leren jack met studs, ik ben tevreden

Ik ga nu weer genieten van de hw-loze avond, I luv it! Kunnen we dit niet vaker doen???
Daaaaaag xx

Ps. Ik was ervan uit gegaan dat we om 4 uur pas klaar waren, sinds dat op de site stond en omdat ik er ongeveer 10 mensen per minuut over hoorde klagen.. Maar ik werd door m'n opa opgehaald met de auto, dus toen we om 2 uur ofzo wegmochten, dacht ik echt;'... No freaking way...' Eerste keer dat ik niet echt happy was met eerder wegkunnen. (wow..) Want dan moest ik naar huis lopen en het regende, en ja ik ben van suiker, dus dat gaaaaat toch echt niet! (oke, stiekem ging het wel, maar vond wel dat ik genoeg gelopen had ) En toen mocht ik meerijden met mr. Brouwers Jeeeeeej! Toch maar weer een positief puntje aan Latijn én Grieks kiezen. :)

Commentaar van de webmaster:

Ja ik vond het hippie-gebeuren ook veel leuker dan verwacht! Erg leuk dat zoveel mensen hun best hadden gedaan en natuurlijk ben ik -alweer- erg trots op je!

Afzender: Esmee - donderdag, 18 oktober 2012 om 18:39

Hallo Meneer Weeel,

Vandaag was echt leuker dan ik had gedacht. :) Die hippieoptocht was nog best wel leuk haha :) Heel veel mensen waren zo leuk verkleed, en al die borden enzo. Vet leuk! :)

De sponserloop was alleen een iets minder groot succes. Ik heb wel drie euro opgehaald, en ik heb ook niet heel fanatiek gerend xd Laten we zeggen dat ik niet heb gerend, alleen gelopen.

Er kwam ook zo'n brugger ons toe; Mag ik misschien een kusje van jullie? En het was zo schattig. Ik wilde hem echt plat knuffelen.

Ik moet straks dansen, en het voelt zo fijn dat ik geen huiswerk meer hoef te maken de aankomende week. :) Heeerlijk vakantie. Ik ga morgenavond naar de verjaardag van Max, en dan ga ik bij Eva slapen. Die nacht daarna ga ik op vakantie. Eerst vliegen we naar Venetië, en dan gaan we vanaf daar cruisen en naar Griekenland, Turkije en Kroatie. Ik heb er echt zin in! Haha :)

Xxxxxx

Commentaar van de webmaster:

Sjeemig wat heb jij een goed leven, Esmee!

Afzender: Roos - woensdag, 17 oktober 2012 om 14:31

Aaarghhh, ik word helemaal gek van dat u eerst tekstje gaat vertalen en daarna pas so! Moest ik even kwijt!

Commentaar van de webmaster:

Moest ook gebeuren!

Afzender: Roos - dinsdag, 16 oktober 2012 om 10:26

Okee, woordjes zoals somnium zitten er wel in, die in en ut +indc/+con/(3) enz. irriteren me heel erg.. Kan je niet gewoon bij die woordjes kiezen wat je er neerzet?
Het gaat dus wel, heb 82 woordjes meteen goed, maar die stomme kleine woordjes zijn stom!! (en klein..) Maarja, het zal er toch in moeten.. Ik verheug me nu al op dat 1100 woordjes so aan het eind van de 5e... Komt waarschijnlijk wel goed, maar wel echt met bloed, zweet en tranen dit keer! Ik ga weer leren,
DoeiiiX

Commentaar van de webmaster:

die stomme kleine woordjes zijn inderdaad vervelend, maar wel verdomd handig om te weten straks bij je proefvertaling, geloof me!

Afzender: Roos - dinsdag, 16 oktober 2012 om 7:46

Hahaha, moet u doen! Maar zonder afzender graag!
Ik heb zo ongelooflijk geen zin vanaag.. Eerste uur LBS, wie verzint nou zoiets?! Daarna wel een uurtje Kcv, gelukkig! Dat is toch wel het lichtpuntje van vandaag, de rest is draaaama! Gelukkig zit er nog wel een tussenuurtje bij voor de twpd. Maar ik ga nu maar weer opschieten, anders wordt het morgen ok nog eens half acht.. Jemig, wat ben ik vrolijk op dinsdag ochtend!

Tot straks xx

Commentaar van de webmaster:

KCV was gelukkig weer gezellig!

Afzender: Roos - maandag, 15 oktober 2012 om 21:07

Goedenavond,

Ik, Roos van Bommel, zweer hierbij plechtig dat ik al voor de tweede keer vandaag aan de TWPDlijst zit. Ik ben nu eigenlijk best wel trots op mezelf, ik ken ze bijna allemaal Alleen niet zo leuk dat ik hierna nog rotrijtjes moet leren, buiten de normale rotrijtjes om! Echt hoor, de week (of weken) voor de vakantie zijn altijd het stomst, het drukst en het vervelendst. Ik weet niet wat dat is met leraren, misschien is het wel een tik in hun hersenpan 3 weken voor de vakantie. Zo stel ik het me voor;
Net zoals bij Spongebob is er een kamertje met allemaal mensjes die op jou lijken. Bij leraren dus ook. Maar bij leraren zit een grote alarmbel. Die gaat af 3 weken voor een vakantie, en dat betekent; Pas op! Over 3 weken is het vakantie, dan kunnen we geen leerlingetjes meer kwellen met proefwerken en so's! Snel maar wat groots inplannen voor voor de vakantie, zodat ze een extra dosis ellende meekrijgen!

Dit is de slechte versie van het leraren brein. Een voorbeeldleraar; Meneer Dwight Braam.Er is echter ook een goede versie, nouja, goed BEDOELDE versie, die gaat ongeveer zo;
Precies hetzelfde idee, met mensjes en een alarmbel. Maar, als deze bel afgaat, denken de minimensjes dit; Oei, vakantie komt eraan! In de vakantie vergeten de leerlingen alles, dus is het handig om alles in de laatste paar weken te plannen!
Bijvoorbeeld; Meneer Jos Meijer.
Vaak is een combinatie van deze twee soorten leraren het probleem, waardoor wij de laatste week volkomen uitgeput en totaal gedesorienteerd raken.
Maar gelukkig is er een stralend lichtpuntje aan de hemel, en dat is de sympathieke leraar. Zo kun je hem/haar herkennen:
- Vaak tot altijd goed voorbereid
- Superhandige powerpoints
- Hand-outs
- Kleine whiteboards om iedereen mee te laten doen
- Vaak ook een eigen website met een gastenboek
- Is in het bezit van een Grumpy beker
- Is vaak ook nog eens de leukste van het hele lerarenstelsel!
Dat was mijn uitleg voor vandaag, sorry, geen powerpoint, maarja, ik ben dan ook geen leraar!

Ik ga maar weer leren, wil nu wel minstens een 7 na al dit werk!
Daaaag

Commentaar van de webmaster:

Ik denk dat ik dit berichtje ga uitprinten en in de docentenkamer ga hangen!

Afzender: Roos - maandag, 15 oktober 2012 om 11:03

Ezelsbruggetje: (slaat nergens op)
quasi; alsof
modo; alleen
quasimodo is niet echt alleen; de quasimodo van de Notre Dame xd
Slaat nergens op, weet ik, maar werkt voor mij

Daaaaaag

Commentaar van de webmaster:

Zo had Victor Hugo het vast niet bedoeld, maar als het voor jou werkt, vind ik het goed

Afzender: Roos - maandag, 15 oktober 2012 om 10:51

Zit je braaf in de mediatheek je woordjes Latijn te leren, doet dat stomme internet het zo slecht dat het WW niet eens kan laden.. nouja, dan maar via de WWapp. Het gaat best goed met de Twpd, moet alleen wel elke dag even doen... Maar het lukt wel :)

gisteren moest ik naar huis fietsen, ging het opeens heel hard regenen:( Dus toen heb ik mezelf thuis aan eem suikerinfuus gelegd; chocomelk, chocola, popcorn, ik groei nog eens dicht.. Daarna lekker 5 afleveringen 'That 70's show' gekeken en me op Engelse woordjes gestort. Jaja, echt waar, ik heb GELEERD voor Engels!!! (8e wereldwonder waardig moment dus.)

maar ik ga weer TWPD'en

Commentaar van de webmaster:

Er is storing op de WW-server, dus voor deze éne keer ligt het niet aan het netwerk op school

Afzender: Roos - zaterdag, 13 oktober 2012 om 11:44

Haaallo :)

Jaja, gewoon voor de middag alweer een berichtje ^^

Gisteravond was heel leuk, ik was met mn beste vriend naar Flint gegaan en hij was de volgende dag jarig. En als verassing gingen we toen een slagroomgevecht houden Tja, 17 jaar vond ik wel een mooie slagroomleeftijd.
Toen naar huis gefietst, 10 kilometertjes, en het was kouuuuud.
Volgende ochtend, vandaag dus, moesten we vroeg op, want mama en papa gaan vandaag weg naar Arnhem. Maar eerst even naar m'n broertje toe, want die ligt weer in het ziekenhuis sinds donderdag Z'n rechterlong is ontstoken, en dat is heel gevaarlijk voor hem.. Maar wel een hele leuke foto gemaakt van hem met een pinguinmuts (te zien op Facebook:))
En nu naar m'n opa, anders zat ik vandaag helemaal alleen thuis, en daar had ik geen zin in

Ik ga nu chocomelk maken, ben denk ik verslaafd aan het worden ofzo.

Daaaaaag

Commentaar van de webmaster:

Ik zal een kaarsje voor je broertje opsteken. Die pinguinmuts staat hem trouwens goed!

Afzender: ninke, bodine - vrijdag, 12 oktober 2012 om 16:53

sorry dat het steeds zo kort is.
de volgende keer doen we een lang verhaal.
als het lukt!!!
we moeten voor nederlands een boek lezen.
dinsdag uit. AAAAAAAH
nog de helft lezen!!!
dat hele boek is slordig er zitten spelfouten in en bij ninke klopt de inhoud niet en bij bodine wel.
HUH.

gr. ninke en bodine


Commentaar van de webmaster:

Geen excuses nodig hoor, ik ben blij dat er weer eens wat nieuwe namen in het gastenboek staan! En dat boek voor Nederlands wil ik wel eens zien.

Afzender: Roos - vrijdag, 12 oktober 2012 om 13:40

Thank God for binnengym, mooi engels hea
Nee maar echt, ik ben echt blij, want met buitengym moeten we altijd 749283629 rondjes inlopen, en met binnengym om een of andere reden niet.. Maar beter toch? [:p]

2 tussenuren op vrijdag is trouwens echt niet leuk.. maarja, heb verder niet echt iets te vertellen.. [:p]

doeiii

Commentaar van de webmaster:

vroeger was mijn hele vrijdag gevuld met tussenuren. Goeie ouwe tijd...

Afzender: ninke, bodine en roxanne - vrijdag, 12 oktober 2012 om 13:02

hey meneer weel,
wij vinden uw website cool!
en vooral AV is leuk met u.

gr. ninke, bodine en roxanne

Commentaar van de webmaster:

Vooral het onderdeel 'ICT-vaardigheden ontwikkelen aan de hand van een zelfgekozen activiteit op het worldwide web' zeker!

Afzender: ninke en bodine - vrijdag, 12 oktober 2012 om 13:00

hey meneer weel,doei meneer weel of mentormens!!!!!!!!

Commentaar van de webmaster:

hey en doei leerlingmensjes!

Afzender: Roos - vrijdag, 12 oktober 2012 om 12:04

tweede berichtje via Weelweb-app :3 Haha, klinkt wel leuk, ik ga het WWapp noemen, want Wapp is al wat anders..

Ik ging net, samen met Es en Marieke dus, op wrts de Twpd leren, maar dan met meerkeuze. En na zo'n 50 woordjes heb ik moeten opgeven, toen ging het gewoon te snel! Ik heb aan het eind van de dag gym, wat ik dus niet ga overleven als het buiten is... Dus van mij mag het tussen 2 en 4 echt keihard regenen!!

ik ga weer broodje eten,
Daaaaag

Commentaar van de webmaster:

niet teveel eten, want met een volle maag kan je niet goed gymmen

Afzender: Esmee - vrijdag, 12 oktober 2012 om 11:19

Hallo.

Bedankt voor deze wijze les over spinnen. Nu ben ik gelijk minder bang voor Gerrit. Hij heeft ondertussen een naam gekregen, want hij zit nog steeds achter de kast en is nu dus ons huisdier geworden. Mijn vader wou er geen, maar ja, aan deze valt niet zoveel te doen.

Ik zit nu in de mediatheek, samen met Roos en Marieke. En Roos en ik gaan nu heel ambitieus de TWPD-lijst leren. Goed van ons he?

Maar dit berichtje gaat van mijn leertijd af, en het is of een lang berichtje en een slecht cijfer voor latijn, of een kort berichtje en een dikke 10. Dan ga ik voor het tweede, want een 10 gemiddeld lijkt me echt koel. Het is alleen redelijk onmogelijk omdat ik niet zo'n held ben in kruisjestoetsen.

xxx

Commentaar van de webmaster:

motivatie is meer dan het halve werk!

Afzender: Roos - vrijdag, 12 oktober 2012 om 8:04

Vergeet technisch niet, ik heb zojuist een WW app gemaakt (a) Jaja, gewoon alles met natuurkunde en moeilijke wiskunde laten vallen, komt nu pas mijn technische kant naar boven!

Totzooo

Commentaar van de webmaster:

WWow!

Afzender: Roos - donderdag, 11 oktober 2012 om 20:25

Goedenavond

Jemig, wat ben ik moe, ik wist niet dat softbal zo vermoeiend kon zijn. Of het was omdat ik maar 6 uurtjes slaap heb gehad.. -.-

Vandaag had ik SO frans, dat ging nog best goed, en daarna 2e en 3e uur niks. Dat was wel lekker, want toen had ik alleen maar Frans die dag Nouja, toen dus lekker naar huis gegaan, eitje bakken enzo<3 En omkleden voor softbal, want dan hoefde ik geen extra kleren mee..

Daarna ging ik fietsen naar Terrasvogels en toen kwam ik mijn broer tegen. En die ging met me mee fietsen, gezellig! Maar het was wel echt koud in de ochtend, ik kon m'n adem om 10 uur nog zien! Maar goed, toen gingen we dus softballen en we moesten echt inkomen ofzo. Eerste twee wedstrijden hadden we verloren... Toen moest ik invallen bij Floor d'r team, want een paar meiden hadden geen zin om mee te doen, en dan zaten ze maar met 7 mensen. Dus ik heel sociaal meedoen C:

Daarna moesten we zelf tegen dat team, dat werd gelijk (er zat vooruitgang in!!!) en daarna tegen het team van Esmee en Floortje, en die hadden we wel gewonnen, jeeeuj:) Ik ben echt de beste catcher ever!! (Al weet ik niet of je het zo schrijft, maar het leek me wel logisch ) Die laatste wedstrijd was wel spannend, want het was 9-8 voor ons toen de laatste minuut inging en er moesten nog zo'n 3 of 4 mensen slaan. Maar ik heb het al verklapt; we hebben het daarbij gelaten. ^^

Daarna ben ik met Guusje naar Vincent gefietst en hebben we een verassing voor de toneelgroep gemaakt. Ik kan het op WW wel zeggen, want niemand van hun kijkt hier; we gingen chocolade cake maken ^^. Maar dat ging half mis doordat we de hele tijd in elkaars weg gingen lopen enzo :p. Maar het rook aan het einde best lekker in de keuken.

Pffff, nu nog zo wiskunde leren, maar ik ben echt heel moe... Maarja, als we die cum laude erin willen houden zal het maar moeten.. :p

Daaaaag xxx

Commentaar van de webmaster:

sociaal, sportief, attent, gedisciplineerd...je begint steeds meer op mij te lijken!

Afzender: Roos - woensdag, 10 oktober 2012 om 21:58

Ps. Dank voor uw begrip, wij van de hwmaakcommisie hopen dan ook dat u in de toekomst wat minder zal opgeven! (al denken wij nu al te weten dat dit ijdele hoop zal zijn...)

Commentaar van de webmaster:

Ik beloof dat ik de komende twee jaar maar 1100 woordjes zal opgeven!

Afzender: Roos - woensdag, 10 oktober 2012 om 21:49

Haha, ik bladerde net heel erg ver terug in het gastenboek, wist u dat ik ooit een 5-delig bericht heb geschreven? dat betekent dus meer dan 8800 woorden, heeft iemand dat ooit voor elkaar gekregen? (op mij na natuurlijk)
http:// www.koekjes.net /cgi-bin/gastenboek /bekijken.pl? denaam=Weelbook &start=1425
Maar dan zonder spaties, daar staan deel 3, 4 en 5 en dan een bladzijde terug 1 en 2

Maar ik moet weer frans leren

Dooeiii

Commentaar van de webmaster:

Je bent duidelijk GdG-research aan het doen

Afzender: Roos - woensdag, 10 oktober 2012 om 17:35

Hoooiii :)

Wat kunnen brosjes toch verslavend zijn... Het is maar goed dat er nog maar 5 waren.
Ik dacht dus dat we morgen misschien ook nog wel ak proefwerk zouden hebben, want dat stond op magister. Dat was gelukkig helemaal niet zo, mevr. van Duijn was het vergeten in het nieuwe rooster te zetten. Dat was dus hartaanval 1 van dit schooljaar

Ik ben best wel blij dat we zo'n hoog cijfer krijgen van u voor onze presentatie, want we hadden er best wel aan gewerkt. Volgens mij heeft zowat iedereen alles op maandag pas in elkaar gezet Wij dus heel nerdy alles op donderdag al af hebben en de presentatie even doen op maandag^^

Nu ga ik er eigenlijk wel voor dat ik in die GdG beland, ik schrijf nu al voor m'n 5e jaartje, dan heb ik toch wel bewezen dat ik redelijk trouw ben? Ik ben daarnaast uw liefste, meest toegewijde, pepernoot uitdelende leerlinge. Voor de rest doe ik zowat altijd mijn best bij u en is er ook maar 1 andere leerling die met sinterklaas het sneeuwavontuur 2010 twee keer heeft beleeft met u? Dat bedoel ik nou! En wie is er expres blijven zitten om nog een extra jaartje les te hebben van haar favoriete docent? Wie is er teruggekomen van het Felisenum, enkel en alleen omdat ze uw lessen mistte? (Heb ik al genoeg geslijmd?)

Ik heb morgen So frans en softbaltoernooi, wie verzint dat nou?! Ik dacht; lekker, morgen softbaltoernooi, weinig tot geen hw, maar nee, lekker franse woordjes en zinnen leren, GRRRR


Maar ik ga het toch maar doen, anders blijf ik zitten, en dat mag echt niet meer. Want dan moet ik naar een andere school, en heb ik geen Latijn meer van de coewlste leraar ever. (oke oke, ik hou al op *heillighoofd*)

Au revoir!

Commentaar van de webmaster:

Als je zo doorgaat, sta je al met één been in de GdG hoor!

Afzender: Roos - dinsdag, 9 oktober 2012 om 22:06

Haaaii

Haha, arme Es, het is maar een spinnetje, hij doet je echt niks <3

Grrrr, ben nog steeds bezig met Ak huiswerk, ik moest 4 paragrafen maken. En nee, ik liep niet eens achter.. Het was gewoon veel!! Daarna nog Engels maken en geschiedenis checken of het klopt. Jeeej. Ik hou echt van huiswerk. Ik had echt geen leven voor de middelbare ofzo. Grrrr.

Ik heb zelfs de TWPD nog niet kunnen doen.. Ik voel me nu best schuldig.. Maar ik zit al zo'n 3 uur hw te doen, dus het is niet geheel mijn schuld. (nee, kon niet plannen, zat al helemaal vol :( ) Ik hou echt van Latijn, geen hw <3 Haha, nee, maar ik vind Latijn nog steeds wel leuk hoor. Er moeten alleen geen tijden meer bijkomen, want dan word ik depri. Of niet. Maar ik denk het wel.

Ik had wel mooi een 7.3 voor Engels En ik ben echt heel blij met die 5.5 voor wiskunde, ik dacht echt dat het een 3 werd ofzo... (Ja echt, het was een draaaaaama.)

Jeeeuj, Moez online Happiness momentje van vandaag! (Na K&C met mijn favoriete webmaster natuurlijk *slijm*)

Er is trouwens iets heel moois gebeurd, een wonder; Mr. Brouwers heeft strepenboekjes gemaakt!!! Echt, dat is een wereldwonder, maar ik ben 'm nu wel dankbaar! Gaan we 'ns even de vertaalstrategie op Grieks loslaten, mhuahaha.

Tja, ik had u een lang berichtje beloofd, dus ik moet nog wat bedenken... Oja, Ak gaat over Tunesie, ik helemaal blij natuurlijk^^. Ik heb gewoon een primaire bron, zoals mevr. Stam het zou noemen.

Maar ik ga maar weer aan Ak, morgen eindelijk een 'kort dagje' (1-8). Maatschappijleer valt uit (ik denk dat Anel vader is geworden) en nu gaat Grieks naar het 6e, jeeej Geen 9e uur morgen!!

Maar ik moet nu echt weg, anders wordt het toch een 9e uur doordat ik ak niet af heb...

Daaaaag

Commentaar van de webmaster:

Nu ik zelf een huiswerkmakende Roos thuis heb, merk ik pas hoeveel huiswerk jullie moeten maken elke dag. Wat een drama zeg!

Afzender: Esmee - dinsdag, 9 oktober 2012 om 16:36

OKE HELP. HELP. HELP. Dr zit hier echt een mega spin van ik weet niet hoeveel centimeter, nog nooit zo'n grote in een huiskamer gezien. En ik ben alleen. en durf hem niet op te pakken. Dus om de 5 seconde doe ik een staarwedstrijd om te kijken of ie niet beweegt. En hij zit tot nu toe nog steeds op hetzelfde plekje. Ik durf alleen niet weg te lopen om wat te eten en te drinken te pakken, maar ik begin al uitdrogings verschijnselen te krijgen. Dus ik blijf hier op deze stoel zitten totdat er iemand thuis komt en de wacht over kan nemen.

Dan ga ik hier maar even glee kijken ofzo :)

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Ik heb wat woorden van troost voor je, Esmee: Een spinnenbeet is pijnlijk, maar daar blijft het ook bij. Slechts zeer weinig spinnen zijn gevaarlijk voor de mens. Zelfs de grote tarantula is niet levensbedreigend. Enkele uitzonderingen zijn de Amerikaanse vrouwelijke zwarte weduwe (Latrodectus mactans), de Australische trechtertunnelspin uit Sydney (Atrax robustus of Sydney funnel web spider), de Amerikaanse vioolspin (Loxosceles reclusa of brown recluse spider) en de Braziliaanse Phoneutria spinnen. Alle deze spinnen zijn giftig, maar sterfgevallen zijn eerder zeldzaam. Bovendien zal een spin alleen maar bijten als je hem oppakt of als je er toevallig met blote voeten op trapt.

Afzender: Roos - maandag, 8 oktober 2012 om 21:40

Zozozo, het was wel een druk dagje zeg! Brandoefeningen, 9e uren, en nu nog een paar uurtjes huiswerk.. maaaaar; ik voel me er echt veel te goed over dat ik ben begonnen met de TWPD xd dat vind ik het moeilijkst; beginnen en volhouden... dat gaat denk ik ook steeds mis met mijn comebacks op WW.. :p

ik voel me nu wel slim, ik ken al zo'n 23 moeilijke Nederlandse woorden meer, nog 22 te gaan^^ maar sinds ik dit allemaal op mn mobiel type en mijn ogen moe worden, ga ik nu maar weer! Morgen langer bericht!!

Doeiiii x

Commentaar van de webmaster:

Ik ga er vanuit dat het dit keer gaat lukken. Gewoon 3 jaartjes volhouden en je gaat cum laude en met een plek in de Galerij der Groten van het Ichthus af!

Afzender: Roos - maandag, 8 oktober 2012 om 12:42

Oke; nieuwe prioriteit;
Heel deel 1 voor het so kennen
Nu gewoon elke avond even doornemen, ik heb er al 2 in 1 keer goed (okee, posse en et, maar toch )

Nu in de mediatheek, straks mentorgesprekje met mevr. Walda, *zucht*. Liever gewoon latijn geleerd *heilligboontje*

Net hadden we Grieks (Met z'n vieren) en we waren al niks aan het doen, behalve mr. Brouwers spammen op facebook (hij had nog steeds geen strepenboekje ) nja, waren we net begonnen, ging het brandalarm xd Echt, ik vind het gewoon knap dat we het gepresteerd hebben een hele les zo vol te maken met onzin^^

Maar ik ga nu weer even leren, heb nog 2 minuutjes...

Daaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

Bij Grieks is dat toch niet zo'n prestatie?

Afzender: Roos - zaterdag, 6 oktober 2012 om 14:05

Haaaii meneer

Dit is wel een van mijn betere come-backs, moet ik zeggen! Ik laat het gastenboek weer een beetje opleven. ^^

Weet u, ik was gisteren echt heel moe. Ik heb op de paspop een zwart jurkje gemaakt en ik ben 'm aan het oppimpen, maar toen was ik te moe om te staan en ging ik op bed liggen. Met mini-laptop<3. Toen ging ik msnen met Moez, maar toen ben ik om ongeveer half 11 in slaap gevallen, want ik was echt heel erg moe!
Maar Moez vond het gelukkig niet erg, hij was ook erg moe, en het is wel vaker voorgekomen dat een van ons twee door totale uitputting in slaap valt

Maar goed, ik kom net terug van mijn oma, die is vandaag jarig :3. En nu maar weer verder aan de planning, want ja, serieus, ik heb huiswerk ingepland voor vandaag! (de TWPDlijst staat er elke dag op, hoor!) Dus daar ga ik nu dan maar aan beginnen!

Daaaaag

Ps. Oma's maken de lekkerste appeltaarten!

Commentaar van de webmaster:

Ik moet zeggen, je bent goed bezig, mevrouw RvB!
Als beloning een tip: de appeltaart bij Zilt aan Zee zijn bijna net zo lekker als die van oma!

Afzender: Roos - vrijdag, 5 oktober 2012 om 22:40

Haaallo meneer.Allereerst wilde ik zeggen dat ik het echt top van u vind dat u al die powerpoints voor ons maakt/ uitprint/ uitlegt! Ik kwam vanmiddag thuis en mijn broer was ook al thuis en ik liet hem zien wat we vandaag hadden gedaan. Hij meteen; Jemig, zo'n leraar wil ik ook wel, die allemaal van die printjes voor ons maakt! Dus daarom wil ik u nog even bedanken Vandaag was best wel vermoeiend eigenlijk, niet door vandaag, maar eerder door gisteren, dat was echt vermoeiend.. Maargoed, ik moest dus vandaag twee verslagen voor Nederlands af hebben en ik was aan beiden pas gisteravond begonnen, en toen had ik ze allebei snel in een tussenuurtje gemaakt. Maar ze waren nog best goed!Ik ga de dag even inkorten, anders moet ik nog veel meer typen, en ik ben al bekaf. Voor mijn verjaardag heb ik een paspop gekregen, jeeej:). Nu kan ik zelf kleding aanpassen en leuker maken enzo. En ik ben aan de TWPDlijst begonnen, een uur geleden^^ Ik heb een eigen methode; elke dag deel 1 doen, totdat deel 2 er ook bij moet. Dus gewoon elke dag even een halfuurtje op wrts. Helpt voor mij beter Ik ga nu slapen, moet morgen om half 8 op voor paardrijden:3Weltrusten. xx

Commentaar van de webmaster:

Thanks Roos, zolang het gewaardeerd wordt, doe ik het met plezier
Geweldig goed voornemen met de TWPDlijst, wel volhouden he!

Afzender: Roos - woensdag, 3 oktober 2012 om 19:25

Oke, ik ging maar even over op het volgende berichte, want anders krijg ik weer zo'n 'over de 2200 tekens'-error. Maar goed, ik vond dat ik u wel een beetje een verklaring schuldig was, het moet voor u ook niet leuk zijn om tegen een ik h3b geen zin-versie van mij aan te kijken. Nu wel lekker in m'n bedje en morgen maar 3 uurtjes les (dankuwel dat u morgen de 5e hebt ipv ons, nogmaals, u bent geweldig^^)

Straks ga ik nog even msnen met m'n broertje, hij mag misschien niet morgen naar huis, hij is weer ziek en dan mag 'ie echt niet naar buiten En nog even ANW huiswerk maken, met dank aan Mr. Meijer..

Ik ga u dus nu verlaten, ik ga chocomelk maken:)

Daaaaaag xx

Commentaar van de webmaster:

verklaring geaccepteerd, het was een zware dag. Morgen wordt vast een topdag, bij deze alvast gefeliciflapstaart!

Afzender: Roos - woensdag, 3 oktober 2012 om 19:21

Haha, jemig. Wat was ik vrolijk bij mijn vorige berichtje. Ik had vandaag gewoon echt m'n dag niet;
Ik sta op, het regent..(dat is 1) Gelukkig wil mijn lieve mama mij wel even wegbrengen. Ik kom op school, ben ik mijn sleutel vergeten, die zit aan de fietsbos (2)Ik heb vandaag van het 1e tot en met het 9e, zonder tussenuren, lekker dan. (3) De eerste twee uur is wiskunde, met in 1 van de twee uren een so, dat ik dus niet zo goed heb gemaakt (4)
Daarna was het pauze. Ik dacht; jeeej, heel even rust. Maar neehoor. De riolering begint te stinken, en ik word misselijk (5) Daarna hebben we Engels, en uit die 33 mensjes die mevr. Broeren kon kiezen, word ik net gekozen om voor maandag nog even een leuke extra opdracht te maken(6) Nouja, daarna geschiedenis, dat was niet erg. Toen pauze, maar zonder brood, want papa was vergeten brood te halen, dus niks om te eten.. (7) En ik had zowiezo geen tijd, ik moest naar Jan om te vragen of hij even mijn kluis kon openmaken. En het antwoord was; Na de pauze, want in de pauze heb ik geen tijd.
Ik dacht; oke, 5 minuten om van de S naar de E te lopen, boeken laden en lossen, en weer terug naar de S. Maar neehoor, 4 minuten sta ik bij Jan's hok, maar hij besloot gewoon lekker om niet te komen..(8) toen 50 stressende minuutjes bij mevr. van Duijn omdat ik geen boeken bij me had, en bij haar moet je je dan om half 8 melden volgende dag.. (en aangezien ik morgen jarig ben, had ik daar dus totaal GEEN zin in..) Nouja, uiteindelijk niet gepakt. Phieuw.
Toen smste mama over dat ze de schoenen die we samen hadden uitgezocht niet kon bestellen, ze waren uitverkocht..:( (9) Toen was dat klaar, mochten we bij u 2 uur lang naar een Powerpoint kijken (echt, ik vind uw powerpoints geweldig en ik vind het ook echt super dat u die helemaal voor ons maakt, dat meen ik echt, u bent GEWELDIG) maar na vandaag had ik er even niet meer de energie voor... En zeker niet voor een wedstrijdje... Daarom was ik dus niet zo enthousiast meer aan het einde van de dag..

Afzender: Roos - woensdag, 3 oktober 2012 om 16:02

haaai.

Pffff, wat werd ik blij van latijn zeg... not.
ik wordt echt depri van wedstrijdjes, zeker om van zulke dingen als toblerones.. fijn met mijn vorige klas... 2 uur lang... jeeeeej..joy.. echt, om vrolijk van te worden! nja, ik mag nu nog grieks gaan doen. met marsjes, jeeej:)

daaaaaaaaag

Commentaar van de webmaster:

Ik ben ook gesloopt van de laatste twee uur van vandaag, misschien is dat enige troost!

Afzender: Roos - dinsdag, 2 oktober 2012 om 21:58

Haaaallo :)

Bij deze is de staking dus afgelopen.

Ik ben echt zo ongelooflijk trots op mezelf! Ik heb in 1 avond; een grafische rekenmachine leren te gebruiken (voor grafieken en breuken, meer nog niet..xd) en ook nog gerepareerd! Ik ben echt zo technisch kneuzig als maar kan (als het over wiskunde, natuurkunde en scheikunde gaat, tv's, computers en stereo's gaan me wel goed af) Maar goed, ik kwam echt half depressief thuis doordat dat ding dus niet wilde, en ik dacht ech; 'NOOOOOOOOOOOOO ' want mijn broertjes waren allebei niet thuis om te helpen (GRRR), papa kwam aan met een soort wiskunde lineaal, er waren blijkbaar nog geen rekenmachines toen. En mama is tot klas 2 gekomen en is toen van 2gym naar vmbo examen gegaan, die heeft dus zowat nooit aan wiskunde iets gedaan.. Dus tja, ik stond er dus alleen voor...

Maar... toen, voor het eerst in m'n leven, was ik blij met de handleiding! Ik dus dat hele ding doorkijken, en vanalles heb ik uitgezocht... STOND HET ER GEWOON NIET IN

Bijna de moed opgegeven.. Maar toen kwam het mooie woord; INTERNET <3 (oke, en google). En toen heb ik dat ding gewoon zelf gemaakt, ik ben echt zwaar trots op mezelf

Maargoed, ik moet ook nog die diagnostische toets afmaken, dat ga ik nu maar doen.

Daaaaaaaagx

Commentaar van de webmaster:

Ik ben zo ongelooflijk blij met dit bericht! Want Minks computer heeft het vanavond begeven en nu weet ik wie hem voor hem kan repareren!

Afzender: Roos & Esmee & Anouk - maandag, 1 oktober 2012 om 12:08

Hallo meneer. :)

Roos, Anouk en Esmee hier. (A) Roos en ik hebben een vraagje, waarom reageert u nooit meer snel op de berichtjes hier? En wel tijd hebben voor spiegelfoto's om op facebook te zetten? WAT IS DIT NOU?! Geen tijd om uw trouwe gastenboekschrijfsters, Roos en Esmee, te beantwoorden. Als Roos terugkeert, moet u zorgen dat ze blijft, en dat werkt alleen als u reageert. Roos en ik gaan vanaf nu in staking. We zorgen dat u geen te lange wachtlijsten met berichtjes krijgt. We wachten gewoon keurig totdat u terugschrijft. Na een tijdje. Oke nee. Dat ga ik niet volhouden. xd

Dit is trouwens een historisch moment, het allereerste berichtje in het gastenboek van Anouk. Anouk Joosten. 4 gymnasium. Proficiat.

We zitten nu nog in deze te koude gymzaal, onze presentatie is bijna af. We hebben zelfs voor kostuums gezorgd, dit verdient dus minimaal een 9. Of hoger. BAM.

We willen wel echt een hoog cijfer, we hebben erg ons best gedaan. Hehe. Waar zijn trouwens onze begeleidingsgesprekjes, die zouden we toch nog krijgen? Of was dat een eenmalige actie?

Veel liefs, kusjes, knuffels, de hele rambam.

Roos, Anouk en Esmee.

Commentaar van de webmaster:

Wat krijgen we nou? een gastenboekstaking? Jullie hebben je teveel met Lysistrata bezig gehouden de laatste dagen!
Maar ik geef toe, jullie hebben een béétje gelijk: ik moet mijn trouwe schrijfsters tevreden houden en ik beloof dan ook beterschap.
Toch is er wel iets heel moois uit voortgekomen:
Het eerste bezoek van Anouk in het gastenboek!
En de begeleidingsgesprekjes die jullie nog te goed hebben, houden we over twee jaar wel op een terrasje in Rome!

Afzender: Roos (again) - vrijdag, 28 september 2012 om 18:47

Grrrr, bericht was te groot, kon niet in 1 bericht, moet er nu dus 2 plaatsen
(Echt wel een sentimenteel momentje dus)

Ik ga niet de volgende dagen vertellen, want anders duurt het te lang en dan wordt het voor u ook saai 1 dingetje vertel ik wel; dinsdag gingen we dan echt naar Ieper, en naar de Menenpoort, want daar zouden een paar mensjes een krans leggen (door moi gemaakt, met allemaal planten uit mr. Steentjes z'n tuin) en daar ging Esmee een gedicht voordragen, wat daar elke dag werd gedaan. Maar Es was d'r stem in een dag kwijtgeraakt en toen ging ik het doen Dat was wel spannend want er waren geloof ik iets van 200 mensen, en ik vind een normale spreekbeurt ofzo al eng Maar het ging dus wel goed (heb wel 2 uur van te voren en 30 minuten daarna staan te trillen, maar toch ) Nou, dat hebben we dus ongeveer allemaal gedaan die 3 daagjes, maar ik moet gaan, ik moet pannekoeken naar binnen gaan werken!

Daaaag
Ps. Worden wij nou door u en mr. Steentjes beoordeeld? Dat zou echt zooooo chill zijn :')
Pss. In dat geval; Ik mag u verschrikkelijk erg, u bent heel grappig en u weet altijd alles (a) *slijmslijm*
Psss. niet in dat geval; Ik mag u nog steeds heel erg, u bent meestal grappig en u weet heel veel, maar niet alles

Commentaar van de webmaster:

Pfff gelukkig was het wél het geval en ik heb genoten van jullie presentatie, mijn oprechte complimenten!

Afzender: Roos (aka dramaqueen) - vrijdag, 28 september 2012 om 18:44

MENEEEEEER, WAAROM GAAT U MIJN *** ROOSTER LIKEN?!?!? DAT IS NIET LEUK!!! Maar echt even serieus, ik heb het meest piep rooster van het hele ichthus; 3x 1-9, 2x 1-8 en de tussenuren varieren van 8 tot 10, dat is toch niet te doen?! En die kwelling gaat u (EN ESMEE ) maar een beetje liken op Facebook.. Of ik dit ga overleven is ook maar de vraag (ik wil graag witte rozen op mijn begravenis/ crematie/ zeemansbegrafenis en carnavalsmuziek komt er NIET in!) Maar goed, na al dit gedoe, heb ik ook een beetje goed nieuws;
Ons verslag is zo goed als af (alleen nog een reflectie en maandag het logboek bijhouden) Goed he? we hebben ook al wat voor de presentatie, hij wordt echt vet. Dus geeft u alvast maar een 10+ (en graag vrijstelling voor de komende 3 jaar van pw's en so's latijn als het even kan) En ik moet ook nog vertellen van Ieper (jemig, dit wordt nog eens een lang berichtje, pak de tissues maar, want dit is lang geleden dat een berichtje van mij zo lang was dat u er sentimenteel van wordt)
We waren maandag aangekomen, we hadden in de bus een tv-scherm, dat was best wel chill, want toen konden we The Dictator kijken :') Maar goed, we waren dus aangekomen en na 3897935 keer een rondje in dat huis te hebben gelopen kende ik het wel:) Toen gingen we team building doen, dat was leuk, en daarna mountainbiken, dat was vermoeiend en minder leuk en vies. daarna eten (de gebruikelijke eerste avond maaltijd; macaroni en/of spaghetti met van die saus die altijd hetzelfde smaakt) Daarna moesten we een heel saaie reallife film kijken over mensen die heksen gingen vangen in een bos; uiteindelijk ging bijna iedereen (of toch iedereen) dood. Toen moesten we door Belgie gaan lopen in het donker zonder mobiel en met een route beschrijving enzo en we hadden per groep 1 zaklamp (wij dus 2, eentje was meegesmokkelt ) nouja, na 2 uur bibberen (het was koud, niet eng) waren we terug en toen kregen we chocomelk, jaammieeee<3

Afzender: Esmee - zaterdag, 22 september 2012 om 13:21

Nouja, ik denk dat als je een heel nederlandstalig woordenboek uit je hoofd kent, de uitleg van Brouwers te volgen is. Maar mijn nederlandse woordenschat hangt nog op niveau Jip en Janneke, dus ik denk dat ik het daarom niet helemaal begreep.

Het is weer weekend gelukkig :) Ik heb echt zo'n zin in Ieper volgende week! Dat wordt echt gezellig. Ik vraag me alleen af hoe we een kampvuur in de regen gaan maken. xd Anouk en ik hebben gister zitten te brainstormen over ons Ieperproject, die u begeleid. We vroegen ons alleen af hoe we het boeiend kunnen maken voor iedereen. xd Maaar dat gaat vast wel goedkomen :)

xxx

Commentaar van de webmaster:

We verzinnen wel wat

Afzender: Roos - donderdag, 20 september 2012 om 21:25

Ps. ik vind het nog steeds grappig dat het adres van het gasten boek nog steeds www. koekjes .net is
Pss. Mama las net over die boeken (Roooooos Ik; Rustig maar mama, ik ben toch al over? )
Psss. Grieks is dus echt niet makkelijker dan Latijn !!!
Pssss. kunt u even wat mooi weer van Rome naar Ieper sturen volgende week, het schijnt heel veel te gaan regenen
Psssss. Mijn schoolfoto nog eens goed bekeken op magister; beter dan vorig jaar (ik ben geloof ik een van de weinigen die z'n/d'r schoolfoto geslaagd vind)
Pssssss. Ships, ik had zo beloofd niet teveel te schrijven, sorry Nu ga ik echt, doeiii:)

Commentaar van de webmaster:

Niet doorvertellen, maar Grieks is wel veel makkelijker hoor, maar door de uitleg van Mr. Brouwers lijkt het veel moeilijker..

Afzender: Roos - donderdag, 20 september 2012 om 21:14

Tja, ik ben weer aan een van mijn vele come-backs bezig, denk ik... Dit is al de 5e of 6e keer dat ik op deze pagina schrijf... Ik denk dat ik ziek word ofzo. Maar goed, heb net mijn ouders de uitleg van de coniunctivus laten kijken (kijk, mam en pap, zo slim ben ik dus, dat ik dit allemaal snap ) Filmpje krijgt een 10++++++++ Maar goed, ouderwets vertalen, zoals vandaag, blijft ook wel leuk hoor, maar daar wordt geen klunzige mr. Brouwers bijgevoegd.. Romeinse mythologie is iets minder leuk dan verhaaltjes over twee (te) gekke leraren in een museum Ik zit nu gewoon vooruit te werken (ja, ben echt ziek ofzo..) Weelweb schrijven, vertaalstrategie bijhouden, mappen maken, huiswerk maken in tussenuren, gewoon boeken meehebben in de les (en ook niet tussendoor naar kluisjes lopen omdat het de verkeerde zijn, ahum..) Ik denk echt dat ik een bovenbouw virus te pakken heb.. En u trouwens ook, het leek wel een verroest stoomgemaal wat opeens weer moest werken, jemig, wat klonk uw neus raar (enviesgoorjekkiebleehhhh ) Ik kon het gewoon niet eens nadoen, ik denk dat je er een talent voor moet hebben ofzo :').. Maarja, ik moet maar weer eens een uittreksel maken voor frans boektoets van morgen. Ik heb het boek gewoon echt gelezen ook, iets wat de afgelopen 2-3 jaar niet gebeurd is, voor geen enkel vak (gelukkig zit latijn daar niet bij, anders zat ik nu in de knoei..) Maar dat is maar rede 1, rede nummer 2 is dat uw antwoord-conditie verslechterd is, sinds de massale weelweb-leave , en het is niet goed om die zo snel al weer zo erg uit te putten.

Daaaaag

Commentaar van de webmaster:

Ik zie het al helemaal gebeuren: RvB gaat gewoon cum laude slagen! Mijn neusophaalgeluid schijnt inderdaad vreeswekkend te zijn, want m'n katten stuiven elke keer als ik m'n neus ophaal onder de bank!

Afzender: Roos - donderdag, 20 september 2012 om 14:27

Karmaaa we zitten midden in de geschiedenis van rome, zei magister weelius(nee, ik zit niet in de les hooooooor ) En nee, ik wil niet voorlezen!! ik ga weer meelezen, daaaaag

Commentaar van de webmaster:

grrrr ik wist niet dat m'n reputatie nog meer omlaag kon gaan!

Afzender: roos - woensdag, 19 september 2012 om 14:46

Mhuahaha, ik heb nu een half tussenuur doordat iemand (AHUM) de les liet uitvallen, omdat het niet meer regende. Maar nu regent het keihard >:D Karma!!!! Liefs van mij :)

Commentaar van de webmaster:

Daar gáát m'n reputatie! Ik liet de les uitvallen omdat tweederde van de klas er niet was, begrepen! maar goed, ik kreeg inderdaad de volle laag onderweg naar huis!

Afzender: Esmee - zondag, 16 september 2012 om 11:59

Oja trouwens. Mijn schoolfoto is echt teleurstellend. xD

Commentaar van de webmaster:

Awelnee. Mooie wafeltjes & mysterieuze glimlach, wat wil je nog meer?

Afzender: Esmee - zondag, 16 september 2012 om 11:52

HEEEE ROOOOS! :D

OMG. Dat is lang geleden hahah. xd
Roos, ik ben het echt zwaar met je eens. De vakken die je haat kwijtraken is echt fijn. :)

Gisteren gingen we met meiden van het softbalteam meedoen aan de zeskamp in spaarndam. En we hebben gewoon gewonnen! :D Dat was echt leuk! We hebben nu een mega beker, en een kleintje. De mega moeten we over een jaar terug geven, de kleine mogen we houden. :)

Daarna ben ik naar huis gegaan, heb ik wat aan me huiswerk gedaan, waar ik trouwens niet heel veel van begreep en toen ben ik uit eten geweest met mn moeder. Daarna gingen we naar de film, de verbouwing. Hij was best wel spannend :D

Trouwens, ik mocht van Walda de kamerindeling maken voor Ieper. Best wel grappig xd Ik heb nu alle mensen die ik aardig vind in de kamers om mij heen gezet, en alle mensen die ik niet zo mag in het andere huis hahahah. Ik vind het alleen zo apart dat je dat een leerling laat doen! :O Dat vind ik echt niet kunnen eigenlijk. xd Maar oke.

Vandaag ga ik naar bloemendaal toe. Daar is een of andere lancering van een nieuwe collectie horloges. En dan is er een heel feest enzo, dus daar ga ik met mn moeder heen. Want mijn vader is dit weekend weg.

Xxxxx

Commentaar van de webmaster:

Kijk, het scherpstelpunt van de docent zijn, heeft dus blijkbaar ook zo zijn voordelen!

Afzender: Roos - zaterdag, 15 september 2012 om 12:05

Trouwens, de overeenkomst tussen Demi en Esmee is dat beide 3e letters in de voornaam een M is, misschien heeft het daar wat mee te maken...

Commentaar van de webmaster:

Da's een goed startpunt van het onderzoek. Ik zou zeggen: werk het verder uit. Ga bijvoorbeeld op zoek naar iemand anders met een M als 3e letter en gebruik die als proefpersoon.

Afzender: Roos - vrijdag, 14 september 2012 om 18:42

Oh mijn god... What happened Ik dacht; laat ik eens even in dat gastenboek kijken, waar ik ooit zoveel in schreef, om te kijken of alles wel goed ging hier.. En toen, *bam*, hartverzakking, scheur in de aardkorst, meteoriet inslag, tsunami; HET LAATSTE BERICHTJE WAS 5 DAGEN GELEDEN!?!?!?! Echt, de bruggertjes van tegenwoordig zijn niet zo trouw meer.. Beetje jammer, heeft u al 2 klassen, met 41 trouwe Gymnasiasten (eentje zelfs een volbloed Weel...) Beetje teleurstellend, 1a en 1b!! Wacht eens even, van die laatste bent u ook nog eens mentor! Heeft u WW nog niet bekend gemaakt onder de smurfjes? Is er een boycot aan berichtjes van mensen onder de 14? Mag de gemiddelde brugger maar 1 berichtje per jaar sturen? Of bent u gewoon zo druk bezig met uw geniale powerpoints? (is 26&26&26 er nou al uit??) Daarvoor krijgt u wel een 10+, het verhaaltje was geweldig!!! Nu maar weer terug naar de TWPD-lijst.. Weelwebschrijven, schema's maken, opletten, trouw aan woordjes leren houden... WAT IS ER MIS MET MIJ?! Haha, echt, vroeger had ik dus dat allemaal echt nooit gedaan. Ik denk dat het komt doordat ik geen bio, scheikunde, natuurkunde, duits en eco meer heb, dat werkt namelijk allemaal zeer demotiverend.^^ Nouja, ik ga maar weer eens, net zoals met trainen moet ik niet opeens weer met veel te lange berichtjes aankomen, is niet goed voor de conditie van het gastenboek

Daaaaaaag

Commentaar van de webmaster:

Heeeeeeeeeeeeé! Roos is er weer een keer! Iets meer rust in het gastenboek vind ik niet zo erg hoor, een paar jaar terug was ik elke dag een uur bezig met lezen en beantwoorden. Maar 1 berichtje in de 5 dagen is inderdaad weer het andere uiterste! Ik zal maar weer eens een weelwebhuiswerkopdracht aan de nieuwe bruggers geven. Ga jij vooral door met je goede voornemens!

Afzender: bor - maandag, 10 september 2012 om 11:38

o&o is erg leuk (maar niet zo leuk als latijn we zijn nu klaar voor artis. artis here i come

Commentaar van de webmaster:

zo mag ik het horen!

Afzender: Esmee - zaterdag, 8 september 2012 om 13:34

Okee.. Dit was dus echt niet fijn.

Ik werd vanmorgen wakker, en ik ging dus naar beneden om te ontbijten. Op dat moment kwam mijn moeder ook thuis. Ik vertelde dr dat ik best wel last had van mn buik, want die deed echt pijn. Toen ze zei dat ik iets moest eten en daarna dan een paracetamol kon nemen. Dus ik liep naar de garage en toen werd ik helemaal niet lekker. Ik werd hartstikke duizelig, trok helemaal wit weg en werd misselijk. Dus ik riep mn moeder, en die had me toen op een bedje in de tuin gelegd, want ik viel echt bijna flauw. Toen ging ze de dokter bellen, en moest ik daarna naar het ziekenhuis toe. Daar kreeg ik allemaal testen en kreeg ik daarna pijnstillers mee naar huis. En nu gaat t weer. xd Heel vreemd..

Vandaag wordt dus een dagje rustig aan. Beetje in de tuin liggen en wat huiswerk doen denk ik.

xxx

Commentaar van de webmaster:

Da's schrikken Esmee! Misschien moet je maar weer een dagje onder je strandbedje gaan liggen

Afzender: Joorden j coppens - vrijdag, 7 september 2012 om 6:56

Waarom begint school altijd zo vroeg

Commentaar van de webmaster:

Als je nu voortaan om 4 uur 's middags naar bed gaat en om 12 uur 's nachts weer opstaat, begint school heel laat!

Afzender: Joorden j Coppens - donderdag, 6 september 2012 om 22:55

Hallo hoe gaat het met mij gaat het goed

Commentaar van de webmaster:

het gaat goed, goed dat het goed gaat!

Afzender: Stijn de Ligt (Koos) - donderdag, 6 september 2012 om 21:46

Hey mr. Weel.
Morgen heeft onze klas het 7e uur uitval dus
kan latijn een uur opschuiven.
Als u het leest kunt u dat dan regelen met de
roostermakers???


Commentaar van de webmaster:

Dat zou mooi zijn Stijn, maar is vandaag het 4e uur ook echt uitgevallen of was dat loos alarm?

Afzender: Demi - donderdag, 6 september 2012 om 19:03

Aaah Esmee,gelukkig, ik ben dus niet de enige met het mevrouw Walda- kijkt- je- de- hele-les- aan- en- je- kan- niet- weg- kijken- want- dan- denkt- ze- dat-je -niet -oplet -en-dan- moet- je- alle- antwoorden- geven-PROBLEEM. ach ja, het is tenminste wel goed voor je Nederlands

Commentaar van de webmaster:

Hmmm, dit vereist nader onderzoek. Wat hebben Demi en Esmee met elkaar gemeen? Of is collega Walda net als zo'n schilderij dat iedereen overal in de kamer blijft aankijken?

Afzender: Esmee - donderdag, 6 september 2012 om 16:42

Hallootjes. :)

We hadden vandaag bio van mevrouw klaver. En echt serieus. Ze was volgensmij wat chagerijnig. En ze had een zwaar amsterdams accent. Maar voor de rest vond ik dr wel aardig. :) We hadden vandaag ook weer LBS van meurs, en toen vroeg ie wat betekenis geven te maken heeft met de vraag naar de zin van het leven. En toen gaf ik een heel diep antwoord, en toen was iedereen zo van whuut. Iets van; Mensen hebben een bewustzijn. Met dat bewustzijn kan je dingen waarnemen en kan je dit als wel of niet leuk ervaren. Hierdoor kan je een betekenis geven aan gebeurtenissen en kan je zeggen of het zin voor je heeft. ZOOO DIEP. xd

Ik moet nu weer huiswerk gaan maken, want ik moet vanavond dansen. Begin van de dansklas. :D

Xxx

Commentaar van de webmaster:

mijn nederige bewustzijn kan zulke diepe gedachten nauwelijks bevatten hoor, daar ga ik in het weekend nog maar eens goed over nadenken !

Afzender: Esmee - dinsdag, 4 september 2012 om 17:35

Zooo. Eerste dagje zit er weer op :)

Weet u wat ik nou echt NIET begrijp.. Walda, mn nieuwe mentrix, kijkt me serieus bij alles aan. Maar dan ook echt alles. Tijdens dr verhalen en uitleg, maar gister ook tijdens MBU. Want toen ging ze allemaal dingen opnoemen waardoor het wat minder zou kunnen gaan op school, en toen keek ze mij telkens aan. Dus dan was het echt zo;

Als je nou op een dieet zit *kijkt mij aan*, Of je oma is pas overleden *kijkt mij aan*, je hebt misschien dyslexie *kijkt mij aan* of je hebt medicijnen die je moet slikken *kijkt mij nog steeds aan*, dan moet je hier opschrijven. Dan kan ik daar rekening mee houden. Ik zat daar echt zo, Uuuuhm, ik heb niets? XD

Maar vanmorgen ook bij dr uitleg (we hadden er dus drie uur achter elkaar, eerst mbu, toen nederlands en toen literatuur) keek ze mij de hele tijd aan. En ze heeft echt drie uur lang gepraat, en ik ben serieus de enige die het hele verhaal heeft gehoord, omdat ik niet weg kon kijken, omdat ze mij de hele tijd aankeek. Maar dan ook echt alleen mij, en niemand anders. Ze keek niet de klas rond zoals andere leraren dat doen xd Marieke zag het ook. xd

We hebben ook al gelijk weer voor vier vakken huiswerk ofzo opgekregen. Echt heel fijn. Kan ik dus mooi weer aan het werk, woehoe. :)

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Volgende les achterstevoren naar binnen lopen en nooit achterom kijken. Je weet wat er met Orpheus gebeurde.

Afzender: Esmee - maandag, 3 september 2012 om 21:47

Heee MW,

Morgen begint dan echt het normale leventje weer. Nouja normaal is het niet met dat rooster. Ik zit echt alleeen maar op school. Woehoe.

Het bruggerspel was gezellig haha. xd Ik heb toch wel een stuk of 6 mensen getikt. Goed van mij hea. ^^ Alleen dat kleine jongetje in dat gele pakje was echt niet bij te houden xd Dat was best genant..

Guusje en ik zijn trouwens van plan om een heel a4-tje op de deur van E14 te hangen, met E14 erop. Want ik ben bang dat ik niet kan wennen aan het idee dat het E21 heet :P

Ach.. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden allemaal.

:)

Commentaar van de webmaster:

Ik heb er 3 jaar over gedaan om aan E14 te wennen, dus misschien lukt het jullie ook nét voor je examen!

Afzender: Shirley - maandag, 3 september 2012 om 16:53

haha oke ik schaam me nu echt dat ik hier heel lang niet meer ben geweest. :$

Maar ik wilde alleen maar even zeggen dat ik (en ik ben echt niet de enige :P) het ontzettend cool vind dat u ons Engels gaat geven. (:
Zo wordt Engels tenminste leuk. xd

Commentaar van de webmaster:

Hey stranger, leuk je hier weer eens te zien!
En het lijkt mij ook heel leuk om jullie klas Engels te geven. Ik moet nog wel een boek zien te regelen, maar da's bijzaak

Afzender: Esmee - zondag, 2 september 2012 om 10:34

Waauuuw. Dit was een recordtijd. Ik ben gewoon trots op mezelf nu. Ik zat dus nog in mijn pyama op bed, kreeg ik opeens een berichtje van Floortje. 'Is het goed als ik nu mijn boeken kom halen? We zijn er dan over 5 minuten.' 'Ja is goed'

Dus ik spring mn bed uit, kleed me aan en doe me haar. En sta binnen die 5 minuten beneden. Normaal heb ik er 30 minuten voor nodig. Als ik dit nou ook kan als we 1e uur les hebben, kan ik tot 7;10 blijven liggen, ipv 6;45. Dus ik heb zojuist mn persoonlijk record verbeterd. Iedereen kwam ook uit bed, omdat ze dachten van; Whuuut. Waarom rent esmee over de gang heen. Best wel geestig.

Ik moet zometeen denk ik een uur lang mn kamer opruimen. Want de vloer is bijna niet meer zichtbaar. Dus dan heb ik wat te doen op mn laatste vakantiedag. *NOOOOOO*

Ik wil nog steeds een aftervakantie. Gwn. Om weer bij te komen van mn vakantie. Dat moeten we in gaan voeren :D

xx

Commentaar van de webmaster:

Mijn stem heb je. Een aftervakantie van een week of 4 lijkt me redelijk.

Afzender: Esmee - donderdag, 30 augustus 2012 om 17:11

Hee MW.

Ik vind het nu wel tijd worden voor een groot bericht. Ik heb er nu ook tijd voor, want ik lig lekker op een zitzak, met een dekentje, in t zand. Ik slaap deze hele week al op het strand, behalve gisteren, en ik vind t heerlijk. Gisteren sliep ik thuis omdat we een softbal wedstrijd hadden. Laten we zeggen dat we wel eens betere wedstrijden hebben gespeeld. (24-1 verloren) Ik vind t gewoon gênant om te vertellen haha. ;$ Ach.. Volgende keer beter. :)

Op magister staan nu ook de klassen. Volgend jaar blijven we samen met gymnasium. Maar het atheneum wordt van ons weg gehaald, en er wordt dan weer nieuw atheneum bij gezet. Heel stom. :( maar ik blijf wel in de A klas. En dat vind ik koel. We komen ook bij Wilbert in de klas. Hij doet toch gymnasium? Doet hij grieks of latijn? Dat wil ik weten Haha. :)

Ik heb trouwens besloten dat weelweb weer een vast ritueel gaat worden elke dag. Want anders vind ik t zonde om mijn 3 jaar harde werken/schrijven zomaar weg te gooien. Mijn doel was namelijk in de 1e om ergens in deze 6 jaar die GDG te bereiken (ik heb hm al een soort van bereikt. Onderaan, in het zwarte blokje. Maar daar staat dat ik nog een paar jaar door moet schrijven.) Dus voorlopig bent u nog niet van me af. :D

Fijne vakantie nog die laatste paar dagen. ;)

Liefs xx

Commentaar van de webmaster:

Wat Wilbert gaat doen, is voor mij ook nog een verrassing! En ik heb er alle vertrouwen in dat je de GdG nog eens gaat halen, maar ik maak niet dezelfde fout als met Floortje, want die heb ik na haar installatie in de GdG hier nooit meer teruggezien!

Afzender: Esmee - zondag, 26 augustus 2012 om 12:40

Hallootjes. :)

Oke. Ik ben zoo niet technisch aangelegd. Ik ben al ruim een uur bezig om internet op mn notebook te krijgen, maar het lukt me gewoon niet. Heel frustrerend. xd

Ik ga misschien vanmiddag nog even afspreken met mensen, en vanavond ga ik met Eva en Eva dr beste vriendin naar de film. Magic Mike. :D Dit doen we puur omdat Channing Tatum erin speelt, hij is knap haha. :)

Ik moet nog even optimaal gaan genieten van de laatste week vrij. Het is echt té snel gegaan deze vakantie. Ö (Dat poppetje kijkt heel geschokt, nog geschokter dan de :O) Ik vind t niet leuk. :( En volgend jaar hebben we ook andere klassen en dat vind ik ook niet leuk. Ik begon net ook de jongens aardig te vinden. xd

Ik kan mn ouders btw ook heel goed irriteren :) Ik heb nu namelijk tapdance-schoenen. Muahahhaha. ^^

Ik weet niet wat ik nog meer kan vertellen. Dus

Doei. :)

Commentaar van de webmaster:

Ik zou zeggen trek je tapdance-schoenen aan naar school, dan maak je vast snel nieuwe vrienden in je nieuwe klas!

Afzender: Esmee - zondag, 19 augustus 2012 om 19:01

De planning was wat anders gelopen. Geen school of dansspullen gehaald. Wel veel naar het strand, want ik trek het niet met dit weer in de tuin of in de stad haha.

Vandaag was ook weer zooo warm. Dat ik onder mn strandbedje ben gaan liggen ipv erop. gewoon omdat het zoo warm was, en ik echt schaduw nodig had. Ik werd wel uitgelachen door ieder mens wat voorbij liep, maar dat boeide me niet zo, want ik lag tenminste in de schaduw hahahah.

Etienne is nu thuis van vakantie, dus ik heb eindelijk weer vrienden hahah. :) Gisteravond al gelijk afgesproken. xd

xxx

Commentaar van de webmaster:

superslim gebruik gemaakt van je strandbedje, ik ben trots op je!

Afzender: Esmee - woensdag, 15 augustus 2012 om 13:07

Hallootjes :)

Vandaag ga ik lekker naar het stand toe, en vanavond gaan mn ouders uiteten met kennissen en dan ga ik samen met hun dochters powerkiten. Aan zo'n vlieger hangen in een tuigje, en dan proberen niet weg te vliegen. :p Echt awesomee! :)

Morgen ga ik met mn moeder naar de stad. Mn nieuwe dansspullen ophalen en alvast wat schoolspullen halen. Jeej. School. -.-

Xxx


Commentaar van de webmaster:

aaaargh, m'n ogen! Je hebt twee keer het s-woord geschreven!

Afzender: Esmee - zaterdag, 11 augustus 2012 om 12:35

Goedemiddaaag. :)

Ik ga op familie weekend met de Ris-kant. Daar ben ik de jongste en het enige meisje, haha. xd Ach, wordt vast wel leuk. We gaan morgen misschien ook naar Walibi toe, daar ben ik al een tijdje niet meer geweest. :) Alleen dan laten we wel de ouders thuis, dus dan ga ik samen met mn broer en mn 2 neven, die allebei eind twintig zijn. M'n broer pest ze altijd met t feit dat ze nog nooit een vriendin hebben gehad, en nog steeds thuis wonen enzo. :P

Ik denk dat u vandaag trouwens ook m'n kaartje binnen gaat krijgen, anders maandag ofzo. Denk ik. :)

Ik heb geen totaaal geen inspiratie voor een zinnig verhaal.

Dag. xd

Commentaar van de webmaster:

Ja! Ik heb hem gekregen! Mijn enige vakantiekaart van dit jaar! dankjedankjedankje!

Afzender: Esmee - vrijdag, 10 augustus 2012 om 12:20

Okeee.. Je kan zien dat ik dat berichtje op mn mobiel heb geschreven, de helft van de woorden missen.xd Sorry (a)

Commentaar van de webmaster:

Ik vind het razendknap dat je zo'n heel verhaal, mét spanningsopbouw op zo'n klein mobieltje in een bushokje hebt weten te typen. Daar zouden ze een olympische medaille voor moeten geven!

Afzender: Esmee - vrijdag, 10 augustus 2012 om 12:18

Mooi dat u ook een leuke vakantie heeft. :)

Volgensmij heb ik de bus gemist.. Hmmm.. Heb ik niets de halve marathon gerend. Ik was namelijk de tijd een beetje vergeten, dus ik op mn teenslippertjes snel naar buiten gerend, richting de bushalte. Kom ik daar aan, onderweg heel vaak bijna gevallen omdat ik op teenslippers aan t rennen waa, kijk op mn mobiel, 11:59. Kijk op t bord bij de bushalte; 11:59. Dus ik zo van BAM. Gered. Nouja blijkbaar niet, blijkbaar had ik iets eerder van huis weg moeten gaan omdat de bus vervroeging had. Meestal heeft openbaar vervoer vertraging, dus dit vind ik eigenlijk best gemeen.

Maar ik zit nu tenminste wel lekker in t zonnetje, dus zo erg vind ik t wachten niet. :)

Ik ben spanning aan t opbouwen, want ik heb nog steeds niet gezegd waar ik eigenlijk heen ga. Hiermee bouw je spanning op, dat heb ik van venmans geleerd. :p

Nouja, ik ga nu eerst, als ie zo komt, naar plein 45 en dan stap ik over op een andere bus, moet ik zo ff naar kijken, richting t strand. :) En dan ga ik naar t strandhuisje van mn tante, want die is daar nu met mn nichtje en mn neefje. En een vriendin van mij ook in een strandhuisje op t strand, dus dat is gezellig.

Ik ga me alvast voorbereiden op de bus die straks gaat komen, niet dat ik met mn hoofd in mn telefoon zit, en dat ik hm dan mis, want deze heeft misschien ook wel vervroeging :p Dat zou erg zijn, moet ik nog langer wachten. xd

Xxxx

Afzender: Esmee - donderdag, 9 augustus 2012 om 12:20

Haha het was gezellig. We zijn daarna nog door geweest naar de Adam dungeon. Mn broer zat heel stoer te doem, maar eigenlijk vond hij het hartstikke eng haha. Al die acteurs namen hem echt in de zeik, heel grappig hahaha. xd Dan ging het licht uit, en stond er zo´n man op 2cm van z´n gezicht af ofzo. xd

Ik ga vanmiddag naar het strand toe met mijn moeder en haar beste vriendin. Gezelliiig.

Hoe is uw vakantie?

Xxxx

Commentaar van de webmaster:

Mijn vakantie is ook gezellig. Ik moet eigenlijk het huis schilderen, maar het regent steeds, dus ik heb écht vakantie!

Afzender: Esmee - maandag, 6 augustus 2012 om 11:32

Hallootjes.

Vandaag is mijn mama jarig. :) En we hebben zaterdag de verjaardag gevierd met z'n 3en, want mijn vader is over 2 weken jarig ofzo. Dat was heel gezellig. :) Net zoals de feestweek, dat was ook gezellig haha

Vandaag gaan we misschien naar amsterdam toe, want er is niet zoveel te doen met dit weer. Dan naar madame tussauds ofzo. Daar ben ik nog nooit geweest haha :)

Ik moet tafel dekken.

Daag.

Commentaar van de webmaster:

Je hoeft je er niet voor te schamen dat je daar nog nooit geweest bent hoor... Ik hoop dat het net zo gezellig als de verjaardag en de feestweek was!

Afzender: Esmee - woensdag, 25 juli 2012 om 22:17

Sinds gister behoor ik eindelijk tot de groep van de 15 jarigen. Ik zit in Kreta, dus t was niet bepaalt een verjaardag met veel visite. We doen zo'n rondtour ding met de auto (heel tactisch, want ik ben wagenziek) en toen moeten we zo ongeveer langs Cherso. Daar is broer
nu, dus wij dachten dat t wel leuk was om even langs te gaan. Nu had ie zich dus verslapen, waardoor ik hem ook niet zag op mn verjaardag. Wel zaten vrienden van mn ouders vlakbij cherso, dus die waren op mn verjaardag & een groep jongens hebben voor me gezongen xd.

De hoogte en dieptepunten van mijn vakantie tot nu toe:
* Het is hier heerlijk weer. :)
* Zon, zee, strand. :)
* Auto rijden :(
* Ik heb mn kleine teen heel hard gestoten, nu is ie paars en wellicht gekneust. :(
* Nieuwe broek, hakken, havaianas, bikini. :)
* Mn ouders snurken, en ik lig bij ze op een kamer :(
* Mn moeder wilt in dit weer, warm, zon, geen wind, 18 km lopen door een beroemde kloof. ;( (hier ga ik onderuit komen, ik heb mn teen als excuus)
* 't feit dat ik niet naar school hoef, of iets hoef te doen wat daarmee te maken heeft. :)

Ik stuur u misschien nog wel een kaartje. Ik ben alleen t adres soort van vergeten. Zeeweg ...?

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Heee Esmee! Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. En wat fijn dat je zelfs op Kreta nog even denkt aan je arme ouwe leraar Latijn! Met een kaartje van een 15-jarige Esmee zou mijn vakantie helemaal niet meer stuk kunnen: 165b
Heel veel plezier daar, doe de hele fam de groeten en ik hoop dat je maar lang je kleine teen als excuus mag gebruiken om niks te hoeven doen!

Afzender: Esmee - zondag, 15 juli 2012 om 13:21

Hahahahah oke hij is echt geniaaaal.

Mink, je mag bij de koningin eten. Maar.. ik wil bij jullie blijven. Hahahahha. xd

Echt schattig.

Commentaar van de webmaster:

toen nog wel ja. Dat is helaas alweer een paar jaartjes geleden

Afzender: Esmee - zondag, 15 juli 2012 om 13:16

WOOOOOOOOW WACHT!

IK BEN ER ZOO LANG NIET MEER GEWEEST, EN HET LAATSTE BERICHTJE IS NOG STEEDS VAN MIJ. WHAA NIET OKE!

Ik ben zoo blij dat t vakantie is. Volgend jaar 4VWO, ben benieuwd wat ik daarvan moet verwachten. En hoe de klassen eruit komen te zien enzo. Ik vond namelijk deze 3 jaar met deze mensen (meestal) echt heel gezellig, en als dat volgend jaar helemaal zou gaan veranderen, lijkt me dat zoo vreemd.

Ik had gisteren, en vorige week dansuitvoering. Mijn laatste paar weken bestaan ook uit ongeveer alleen maar dansen. De uitvoeringen gingen allebei echt goed, en ik heb mini fans nu. Al die kleine meisjes wisten op de een of andere manier mn naam en gingen dan tegen me praten, zeiden dat ik goed kan dansen, en me succes wensen enzo. Hahahah echt schattig.

Ik ga zometeen even de opvoedtips bekijken, ben benieuwd, ze zijn altijd vet leuk hihi. :)

xxx

Commentaar van de webmaster:

Ja het is hier bijzonder rustig. Maar dat maakt een bezoekje weer extra speciaal! Volgend jaar wordt helemaal anders, geloof me!

Afzender: Esmee - vrijdag, 22 juni 2012 om 13:23

Zo. De eerste 2 zitten erop, nog 8 te gaan. En dan naar Brussel. Yeah :D

We hadden vandaag geschiedenis en duits, en op de een of andere manier was het veel en veel en veel en nog veel moeilijker dan normaal. Geschiedenis was nog wel te doen, maar duits. Jeeetjee. Dat was echt niet normaal. ;o. Ik snapte er echt geen drol van, net zoals de rest van de klas -floortje ofzo. Want zij was na t eerste uur al weg, en ik heb daarna nog een uur lang zitten werken aan dat proefwerk. Maar ik sta een 5,9 voor duits, dus ik ben benieuwd wat het geworden is.

Ik ga zometeen met etienne afspreken en dan gaan we gezellig doen. :) Want t is weer weekend, gelukkig. :D Vanavond moet ik optreden met dansen bij de intocht van de avondvierdaagse, dat is wel leuk :)

xxxx

Ps. Als u de cijfers van de PV weet, zet u ze dan op magister? Ik ben best benieuwd, volgensmij heb ik het echt verknald..

Commentaar van de webmaster:

Ze staan erop, en het valt best mee hoor!

Afzender: Kayleigh - dinsdag, 19 juni 2012 om 9:49

Hooii meneer,

we zitten nu bij Inter en het is dodelijk saai haha. Maar meneer Poeze was een uur te laat, want hij stond in de file. We hadden dus net zo goed een uur vrij kunnen hebben. We kregen chocolade melk en nu zit Eva mijn computer uit te doen en dat is erg vervelend. Nog maar 2,5 dag les, daarna 5 dagen pww en 1 dag naar Brussel :) Ben zo blij als het vakantie is! Volgend jaar 4VWO, ben er wel benieuwd naar, maar ik heb liever vakantie haha

Commentaar van de webmaster:

4 vwo alweer, kleine Kayleighs worden groot!

Afzender: Esmee - maandag, 18 juni 2012 om 21:41

Hahahaha. Deed u der maar niets aan, dan hebben wij tenminste overmorgen geen vreselijk lang proefwerk. Welke tekstjes moeten we trouwens leren? Ik heb het namelijk niet opgeschreven...

Vandaag heb ik gewoon een 9 gehaald voor grieks, wat betekend dat mijn enige onvoldoende (tijdelijk) van mijn rapport af is :D Tja.. alleen nog de PV overleven, en dan voor altijd van grieks af. Yeah. Dit is niets persoonlijks tegen meneer Brouwers hoor, ik heb gewoon iets tegen grieks zelf. (A)

Maar ik moet nog veeel huiswerk doen. en dit berichtje ging jammer genoeg alleen maar over school. Binnenkort, morgen of overmorgen ofzo, komt er wel weer een met wat boeiendere inhoud.

xxxxxxxx

Commentaar van de webmaster:

Ik heb zelf niks persoonlijks tegen Grieks, alleen maar tegen meneer Brouwers.(A)
Tekstjes A,B en A.

Afzender: Esmee - zaterdag, 16 juni 2012 om 15:26

Wooooow. Lang niet geweest hier. Ik schaam me diep. Heel heel heeel diep. (aa)

Ik ga vanmiddag naar Beeckestijnpop met een paar meiden. Wordt vast gezellig. Mn oom zit in de organisatie dus we mogen ook backstage en op t podium enzo. Echt leuk hihi! :D

Ik ben echt blij dat het jaar bijna voorbij is. Ik ben het helemaal zat, en ik kan me er gewoon niet toe zetten iets nuttigs te doen bij de vakken waarvan ik weet dat ik ze volgend jaar toch niet meer heb.

Ik ga me omkleden voor bpop, duss..

xxx

Commentaar van de webmaster:

Hey stranger, leuk dat je er weer eens bent! Ik ben dit schooljaar ook helemaal zat, ik doe ook niks meer aan de vakken die ik volgend jaar niet meer heb! Oh wacht...

Afzender: Shirley - woensdag, 13 juni 2012 om 17:00

O ja, en hij kreeg een vlag mee van z'n school, dus nu hangt er uit mijn raam: 'Geslaagd van het Technisch College Velsen' ofzoiets

Commentaar van de webmaster:

En doet je laptop het nog?

Afzender: Shirley - woensdag, 13 juni 2012 om 16:57

Oke, hij is dus wel geslaagd! Met maar één 6je en zelfs één 9!!

Vanavond dikke party hiero denk ik zomaar.

Commentaar van de webmaster:

gefeliciflapstaart!

Afzender: Shirley - woensdag, 13 juni 2012 om 16:40

Volgens mij zit echt onze hele familie te wachten totdat m'n broer thuis komt...Het is namelijk zo dat als hij gezakt zou zijn, hij dan vóór 4 uur zou worden gebeld. Nu was dat niet het geval, dus helemaal blij naar school voor zijn cijferlijst.Toen ging ik samen met mam naar het winkelcentrum om boodschappen te doen, en toen kwamen we ouders tegen van iemand uit zijn klas. Die jongen van hun was vóór half 4 gebeld, maar was wel geslaagd! En mijn broer was dus niet gebeld...Dus nu zit iedereen hem te sms'en en te whatsappen en weet ik veel wat maar hij antwoordt niet....Dikke spanning dus hier. M'n vader had de vlaggenstok al uit gehangen, maar die heeft m'n moeder er dus net weer afgehaald, dus laptop is een beetje vermoord omdat ze ding uit mijn raam naar binnen moet halen... Maar ja, ik meld u z.s.m. het laatste nieuws wel, als we ooit nog iets krijgen te horen tenminste... Vanavond voetbal, jeeh! Ik ben uiteraard voor nederlands maar ik denk dat duitsland ze echt letterlijk in de pan gaat hakken. Dus vanavond eten we waarschijn Ned-Dui soep ofzo. Haha, oke, nou, ik zag net m'n cijfer voor Latijn op Magister en ik was er wel blij mee. Ik ben wel benieuwd wat ik fout heb gedaan, ik denk zomaar de ACI en de kruisjes. Weerwolfen bij Grieks was trouwens best wel leuk vandaag! De 1e keer was ik de weerwolf met Maayke, Martijn en Armando, en we hebben gewonnen! De 2e keer was ik de heks, en ik heb gewoon mezelf in leven gehouden. Nou ja, ik ga!

Commentaar van de webmaster:

Hadden jullie niet nog een hoofdstuk af te maken bij Grieks?

Afzender: Shirley - woensdag, 13 juni 2012 om 8:55

Zoals gisteren ook al gezegd, vandaag een kort dagje!!
Goed geleerd voor Frans, dus dat moet goed komen!
Ben toch wel heel erg benieuwd wat ik voor Latijn heb, zet u de cijfers zo snel mogelijk op Magister?

Ik ga,

Commentaar van de webmaster:

Ze staan erop hoor!

Afzender: Shirley - dinsdag, 12 juni 2012 om 17:36

Vandaag overleefd!
Zo, dat scheelt weer. Ik denk dat ik voor Engels en Latijn allebei wel een 7 of 8 heb. (hoop natuurlijk op een 8 of hoger )

Morgen maar 1 pw, Frans. dat ken ik wel, is best wel makkelijk gelukkig!

Ik heb me vandaag echt verveeld op school omdat ik steeds al klaar was met vanalles en mocht gaan leren... Maar ja, ik kon alleen Latijn leren en daar was ik zo mee klaar.
Ik heb net even berekent dat ik van de 8 uur, 4,5 uur iets nuttigs heb gedaan waarvan 2 uur een pw maken.

Morgen het chillste dagje van de week, lekker maar 4 uur school, en dan weer 1 pw lichter.

Nog even doorbijten, en alvast denken aan VAKANTIE!! <3

Commentaar van de webmaster:

Had je niet van mij zo'n prachtig Nederlands-Latijn vertaalboekje gekregen voor als je je verveelt op school?

Afzender: Shirley - dinsdag, 12 juni 2012 om 7:04

Aargh, gister was echt behoorlijk druk!
Gister hadden we naast latijn ook nask en dat ging echt prut. xD
Nou ja, dan maar hopen op tenmimste een voldoende!

Vandaag weeeeer latijn ( ) en verder nog engels wat hopelijk wel goed gaat.

Straks eerst maar eens naar mbu, en dan helaas school tot 4 uur, maar als vandaag voorbij is, is het alweer 2 pwen rustiger!!!

Commentaar van de webmaster:

Ik zie al licht aan het eind van de tunnel!

Afzender: Shirley - zondag, 10 juni 2012 om 9:44

Gisteren een beetje laat geworden, haha, ben een beetje brak vandaag.

Checkte net Magister, cijfer Grieks is een 6.3!! Ik ben niet eens zo teleurgesteld, ik wist dat het niet m'n allerbeste pw was, net als Latijn maandag en dinsdag gaat worden...
Verder staat er nog niks op, ik wil de rest ook weten!!!

Vandaag sowieso wel proberen te leren, en m'n vader wilde vandaag misschien naar het EK dressuur gaan in Hoofddorp!! Lijkt me best wel leuk, ik ben daar echt nog nooit geweest.

Gelukkig gisteren al het hw gemaakt, dus dat hoef ik niet meer te doen.

Nou, ik ga maar beginnen, tot morgen!

Commentaar van de webmaster:

Sterkte met leren!

Afzender: Shirley - zaterdag, 9 juni 2012 om 18:54

0-1.
Au.


Commentaar van de webmaster:

elk nadeel heb z'n voordeel: misschien dat die terreur van irritante oranje liedjes en reclames nu wat minder wordt...

Afzender: Shirley - zaterdag, 9 juni 2012 om 17:26

Hihi, wat was vandaag leuk!
Echt heerlijk paardgereden, ookal was het wel weer zwaar na zo'n lange tijd!
Ik moestecht gelijk weer hard aan de bak, een paar klappen uit moeten delen met die nieuwe zweep (die het goed doet ), en de hele tijd blijven aansporen.
Ik merk nu pas echt hoe erg ik het heb gemist, gewoon alles van die paarden, hoe ze op je reageren etc.

Het was trouwens wel erg druk daar! Nou ja, de paarden waren gewoon druk door de wind. Er zijn er 3 op hol geslagen, die van mij gelukkig niet, die was gewoon veel te lui. xD Maar toen mocht ik dus de 2e keer niet mee galopperen, omdat die van dus de oorzaak was van dat op hol slaan van iedereen. Nou ja, het zal wel.

Nu ga ik mam even helpen met de hamburgers bakken, want we eten een broodje hamburger, mmmm! En zo natuurlijk voetbal kijken!

Commentaar van de webmaster:

Hmm, misschien moet ik voor school ook maar zo'n zweep aanschaffen...

Afzender: Shirley - zaterdag, 9 juni 2012 om 10:03

18 gastenboek berichtjes achter elkaar alleen van mij... Dit is niet normaal, het is nu wel heel erg uitgestorven!

Vandaag ga ik het waarschijnlijk ontzettend druk krijgen, maar toch ga ik niet zoveel doen.
Ja, precies, nogal apart.
Maar ik ga dus leren en hw maken tot 12 uur, daarna ga ik eten en omkleden en dan op de fiets springen naar de manege. Dan daar rijden van 2 tot 3 uur. Daarna ben ik om half 4 thuis en ga ik douchen, dan kan ik om 4 uur weer opnieuw gaan beginnen met leren omdat ik alles van de ochtend dan alweer vergeten ben... Dan ga ik om half 5/5 uur even wat anders doen (weet nog niet wat) en dan om half 6 eten...

En in de avond natuurlijk voetbal kijken, mag het niet missen!

Commentaar van de webmaster:

Ja het is inderdaad heel rustig, maar dat is in de geschiedenis van Weelweb wel vaker voorgekomen hoor. Af en toe komt er een golf van fanatieke schrijvers, maar die stoppen er meestal zo tegen de helft van de 3e klas mee, want dan krijgen ze het te druk met andere, veel minder interessante dingen

Afzender: Shirley - vrijdag, 8 juni 2012 om 15:13

Helaas, nog geen cijfers op Magister...
Zou ook wel erg snel zijn, maar ja, je weet het nooit!

Vandaag leek echt best wel snel te gaan, we hadden ook maar 5 uur les.
Die presentatie van die man was trouwens best wel saai, ik had echt verhalen verwacht, maar dat kwam dus niet. We moesten allemaal opdrachtjes doen in het Engels met 5vwo. Nou ja, altijd beter dan NaSk totdat ik hoorde dat mr. Twisk jarig was en ze een hele leuke les hadden! Dan zat ik toch liever bij NaSk!
En m'n cijfer van bio pw is omlaag gegaan! Eerst had ik een 6.1 (was ik al niet tevreden over) maar dat is nu dus een 5.8 geworden. Heb echt nog nooit zo'n laag cijfer gehaald voor bio!

Vanavond lekker voetbal kijken, heb er zin in! Nu nog even leren, vooral voor Latijn, hoewel ik waarschijnlijk niet heel goed ga leren, vooral die woordjes niet, want daar ben ik veel te lui voor, het zijn er veel te veel!

Commentaar van de webmaster:

Je cijfer is natuurlijk omlaag gegaan omdat je doorverteld hebt wat voor vreemde dingen jullie bij bio doen!

Afzender: Shirley - donderdag, 7 juni 2012 om 16:31

Woehoee! Laatste uur uitval vandaag!
Lekker dan, maar het is wel weer een uurtje minder de tijd om te werken aan de eindopdracht....

Die eindopdracht gaat dus over een arm land (wij hebben Senegal) en daarover moet je een soort betoog houden waarom dat land ontwikkelingshulp verdient en hoe je dat gaat gebruiken. Saai dus.
We moeten echt weer 'ns een verslag maken van 3/4 blaadjes, en we zitten nu op 3, dus het gaat al wel aardig goed.

Morgen moeten de mensjes van int. dus echt VERPLICHT naar iets van een presentatie komen van een man die de wereld heeft rondgefietst en die daarbij geld heeft opgehaald voor het goede doel. Maar dat is dus het 4e uur, onder NaSk, beteeeer!
En er komt waarschijnlijk ook pers en de mensen van Batavus etc. dus als u me in de krant ziet staan weet u waarom!

Nu ga ik heel even leren voor latijn, vooral dat schema van hic/haec/hoc en dan misschien nog iets van ak maken...

Alle pw'en gingen vandaag trouwens wel redelijk goed! Nederlands heb ik denk ik een 7 voor, Grieks denk ik een 6/7, Engels denk ik wel een 8, en ak ook wel een 8!
Dus nu ben ik best wel tevreden, hopelijk gaat latijn ook goedkomen!

Commentaar van de webmaster:

Zeg maar niets tegen de pers over dat spel van bio, want dat gaat ons leerlingen kosten!

Afzender: Shirley - woensdag, 6 juni 2012 om 15:38

Haha, lekker kort dagje vandaag.
Ik haat het als het regent, werd ook helemaal nat vandaag! Ja oke, dat is ook wel logisch als het regent....

Nou ja, bij Frans gingen we film kijken, bij bio gingen we een of ander spel spelen met iets van soa's. Dat was trouwens best wel grappig.
Toen hadden we een so van Grieks, waarvoor ik dus een 9 heb! En toen hadden we wiskunde, tja, daar is gewoon niks leuks over te vertellen, dat is gewoon saaisaaisaai.

Net geleerd, want we hebben morgen 3 pw'en, en 1 luistertoets, bleergh, totaal geen zin in! Maar ja, ik denk opzich wel dat ik goed heb geleerd, maar we zullen wel zien morgen!

Nu even boodschappen doen en dan daarna misschien nog wel een beetje geschiedenis hw maken, anders doe ik dat morgen wel...

Nou, dan ga ik maar weer!

Commentaar van de webmaster:

een of ander spel met iets van soa's ?
rare jongens, die biologen...

Afzender: Shirley - dinsdag, 5 juni 2012 om 19:31

Vandaag ging op school eigenlijk best wel snel, en ik vond het niet eens zo saai als normaal, ik ga vooruit, haha!
Nou ja, vanmiddag vet veel geleerd, morgen een so grieks, dus ja... Hoop dat het goed gaat komen!

Kort berichtje want ik ben nog niet klaar, het spijt me

Commentaar van de webmaster:

niet erg, geef ik ook gewoon een kort commentaartje!

Afzender: Shirley - maandag, 4 juni 2012 om 18:01

Vandaag lekker een uurtje uitval, dat scheelt weer, heerlijk.

Maar vanmorgen moest ik naar het ziekenhuis en ik was dus vergeten te vragen of ik weer mag sporten... (hoe kon ik dat nou vergeten?! )
Dus mam zo bellen en gelukkig mocht het!
Nou ja, een beetje een minpuntje: ik mag wel paardrijden, maar niet gymmen. Beetje raar, maar het zal wel. Dus nu weet ik wel zeker dat ik tot het einde van het jaar niet meer mee mag gymmen.
Maar ik ben al helemaal blij dat ik weer mag gaan paardrijden!!!!!!!
Ben ook echt de hele middag al vrolijk, totdat ik thuis erachter kwam dat dan wel m'n zweepje nog afgeleverd moet worden.
Ja, die had ik dus besteld, maar ik hem 'm nog niet....

Maar goed, verder heb ik dus een uurtje geleerd, en morgen heb ik een pw bio en nl, maar ik had geen zin meer om daarvoor te leren dus dat zal wel goedkomen hopelijk.
Ik ben best wel trots op al m'n cijfers haha, heb één 6je maar dat is voor gym dus dat kan ook niet hoger worden helaas, maar verder ben ik hartstikke tevreden!
Nog 4 weken school en dan lekker vakantie! Heb er wel zin, heerlijk zonnen, en op vakantie naar Italië voor 3 weken! Echt super! We zitten op een camping, in zo'n luxe tent met douche enzo.

Maar goed, het journaal begint, dus ik ga. Straks ga ik nog douchen en de afwasmachine uitruimen en me opmaken enz. en dan is de dag alweer voorbij en heb ik morgen een lange dag school hoewel ik morgen het 1e uur weer eens absend ben...

Nou ja, nu ga ik echt, tot morgen!
*doet een vreugdedansje omdat ze weer mag paardrijden*
Sorry hoor dat moest er nog even uit

Commentaar van de webmaster:

Dus als ik het goed heb begrepen, mag je weer paardrijden? [;P]

Afzender: Shirley - zondag, 3 juni 2012 om 10:54

Zo, gisteren kwam er geen berichtje meer, dus dan komt die nu maar weer.
U loopt wel weer een beetje achter met beantwoorden!!

Nou ja, gisteren was best wel een chill dagje omdat het regende en we dus niet konden gaan fietsen (yes, hihi ) dus toen zei ik dat ik hw ging maken maar eigenlijk ben ik gewoon een beetje gaan niksen. En die zelfgemaakte patat was echt super lekker! Veel lekkerder dan uit de supermarkt!
Verder hebben we toen niet heel veel gedaan...

Vandaag regent het, dus kunnen we weer niet gaan fietsen (wat een mazzel ), dus ik zit weer lekker thuis, nu best wel wat huiswerk te maken, en heel veel te leren!
Maar het lijkt nu nogal alsof ik een hekel heb aan fietsen! Dat is niet zo hoor, maar opa en oma willen nogal graag heel ver fietsen (dus zo'n 60km), en daar heb ik nou niet zo'n zin in als u begrijpt wat ik bedoel. Ik heb namelijk een hekel aan zadelpijn. Verder vind ik opa en oma wel heel lief hoor, maar ze fietsen gewoon een beetje veel! Ze zijn nu naar m'n oom en tante en hun twee kinderen, maar ja, ik kon dus niet mee omdat ik nog zo veel moest doen! (ik wilde wel heel graag mee dit keer)

Nu ga ik maar weer verder anders komt het nooit af!

Commentaar van de webmaster:

Als onze lieve heer had gewild dat de mens veel fietste, had hij ons de auto niet laten uitvinden!

Afzender: Shirley - zaterdag, 2 juni 2012 om 9:24

Oeps, gisteren niet kunnen schrijven...
Mara ja, dat heb ik nou eenmaal als ik bij opa en oma ben, geen wi-fi.
Maar nu ben ik even thuis want ze gaan fietsen en ik moet toch heel veel huiswerk maken en leren...
Vanmiddag nog naar de manege toe, en dan vanavond zelf patat maken! Ben best wel benieuwd, heb het nog nooit gemaakt, maar oma doet dat dus wel.

Nou ja, ik heb het heel erg druk, dus ik ga maar weer, misschien komt er vanmiddag nog een berichtje, anders misschien morgen...

Commentaar van de webmaster:

Rosa en Mink vinden het een straf als ik zelf patat maak, maar geloof me: Zelfgemaakte patat is echt veel lekkerder dan die van de snackbar!

Afzender: Shirley - donderdag, 31 mei 2012 om 9:01

Ik haat vandaag, nu al.
Ik had gisteren mn wekker gezet om half acht, maar ik moest officieel gewoon het 1e uur beginnen! Dus ik vanmorgen helemaal in de stress toen ik daarachter kwam. Ik heb me dus binnen 5 minuten aangekleed, ben alleen mn sokken vergeten (heel erg slim ) en toen heb ik mn fiets gepakt, tas erop gebonden en ging ik weg want het was inmiddels tien voor acht.
Ik keihard racen naar school, helemaal uitgeput, kom ik aan op school, blijkt het 1e uur te zijn uitgevallen.
Dus nu zit ik al een uur op school, zonder sokken, mn tanden niet gepoetst, gelukkig wel mn haar gekamt want dat zag er niet uit. Trouwens mn make-up ook niet kunnen doen.

Daarom haat ik vandaag dus. Nu ga ik, want de bel gaat zo.

Commentaar van de webmaster:

Zou lullig zijn als je nu nog te laat voor het 2e uur komt

Afzender: Shirley - woensdag, 30 mei 2012 om 16:50

Woehoee! Lang leven korte dagen school!
Hihi ik houd er echt van, lekker vroeg uit, nog alle tijd om iets anders dan huiswerk te gaan doen, heeeeeeerlijk!

Maar ja, morgen wel een lange dag van het 1e tot het 8e, dat is dan weer niet fijn! En dan hebben we volgende week en die week erna ook nog eens 11 pw'en intotaal!
Echt gewoon gemeen dat het allemaal zo veel is! Ik ben nu echt al fanatiek aan het leren voor Grieks, het is maar een so, maar als ik dan een 10 haal en voor het pw een 6 ofzo dan compenseert het nog een beetje.

Gelukkig was de lijm stank vandaag op school helemaal weg! Gelukkig, dan zit ik tenminste niet zoals gisteren in een donkere kamer. Het bleek trouwens wel dat ze dus de vloer van de gymzaal aan het lijmen waren, nou, dat hoeft van mij niet hoor!
Ik ben trouwens wel blij als het nieuwe gebouw echt in gebruik wordt genomen, als je nu op de E-verdieping loopt ben je net een sardientje in een blik. Nou ja, zo zie ik dat dan.
En we worden trouwens tegenwoordig in de kantine ook totaal platgedrukt, niet echt fijn haha.

Nou, ik was bezig met al m'n apps opnieuw aan het downloaden (ik heb het weer voor elkaar gekregen dat ze allemaal weg zijn ), dus daar ga ik maar weer mee verder, anders komt het nooit af. Nog maar 34 te gaan, blergh veel te veel.

Commentaar van de webmaster:

Het is inderdaad een beetje te krap dit jaar. Ik hoop dat volgend jaar de trappenfiles opgelost zijn!

Afzender: Shirley - dinsdag, 29 mei 2012 om 16:55

Wat een pijn heb ik nu.
Omdat het de hele dag al zo stinkt in school naar lijm heb ik nu knallende koppijn. Ben er trouwens ook behoorlijk duizelig van geworden.
Vader heeft ook net naar school gebeld, maar ik lig nu in bed dus ik heb geen idee wat school heeft gezegd...
Pff, ik ga weer, het beeldscherm van mn laptop is veel te fel!

Commentaar van de webmaster:

Beterschap! Ik heb zo'n slecht reukvermogen dat ik er niks van gemerkt heb!

Afzender: Shirley - maandag, 28 mei 2012 om 20:01

Nou, moet ik morgen weer naar school. U trouwens ook.
Net zo'n leuk weekend gehad, en dan eindigt het nu alweer.
Vandaag was wel echt een leuk dagje, die markt ergens in Santpoort was best wel saai, en trouwens ook best wel koud voor een korte broek!
Dus toen zijn we maar snel weer naar huis gefietst, en toen even omgekleed, en toen ben ik weer teruggegaan naar de manege voor de wedstrijd. (de manege was er trouwens dichtbij, maar ik heb zo gewoon extra veel gefietst )
Toen heel lang op de manege gebleven en foto's gemaakt van m'n eigen groep, en toen maar weer naar huis gegaan.
Toen ik thuis kwam bleek trouwens dat mijn groep 1e was geworden, super leuk voor hun! Maar ik blijf het jammer vinden dat ik niet mee kon doen, ik had ook wel een prijs willen winnen!
Nou ja, volgend jaar weer een kans, hoewel dat helaas nog heel lang duurt.

Nou, ik ga maar weer, tot morgen!

Commentaar van de webmaster:

Ik zei toch dat ze eerste zouden worden!

Afzender: Shirley - maandag, 28 mei 2012 om 8:24

Nu heb ik dus echt het gevoel alsof het zondag is, en gisteren had ik dus ook al het gevoel dat het zaterdag was, en zaterdag had ik het gevoel dat het ? was.
Vandaag wordt denk ik wel een leuk dagje, er is niet echt iets dat moet, maar ik kan gewoon vanalles gaan doen.
In de ochtend ga ik waarschijnlijk nog niet zoveel doen, maar vanmiddag ga ik naar een markt en naar de manege voor een wedstrijd.

Maar nu ga ik want m'n geroosterde broodjes zijn klaar!

Commentaar van de webmaster:

Zo'n heel bericht tijdens het roosteren van één broodje getypt? Knap werk!

Afzender: Shirley - zondag, 27 mei 2012 om 18:12

Wauw, vandaag ook al zo'n druk dagje.
Zoals ik gisteren al zei zijn m'n ouders vandaag 18 jaar getrouwd, dus we hadden feest!
Vanmorgen/vanmiddag hadden we een brunch in een Vandervalk hotel, alleen kwamen we iets later aan, omdat er een ongeluk was gebeurd in de Velsertunnel.
Maar uiteindelijk was het heel erg lekker! Was echt enorm misselijk, daarom hoef ik nu ook geen avondeten, iedereen zit nog steeds vol!
Morgen ben ik waarschijnlijk de hele dag op de manege, voor die wedstrijd, ik ga denk ik ook die kleintjes helpen met opzadelen enzo.

Commentaar van de webmaster:

gefeliciteerd!

Afzender: Shirley - zaterdag, 26 mei 2012 om 18:30

Oeps, heb de hele dag nog niet geschreven, had het ook zo druk. ('aaa)
Maar dan schrijf ik gewoon nu.
Ik weet nu ook alweer waarom ik altijd al een hekel heb gehad aan luilak, ik werd vandaag om 7 uur wakker. Echt verschrikkelijk, het leek wel een schooldag!
Nou ja, toen ben ik al om 10 uur mee boodschappen gaan doen, ook leuk.
Daarna zijn mam en ik lekker naar de manege gaan fietsen, en daar ook een uurtje gekeken, was echt heerlijk weer!
Toen gingen we naar huis en moest ik snel hw maken, want de rest van dit lange weekend heb ik waarschijnlijk geen tijd.
Morgen een brunch van 11 tot 2 uur, daarna nog allemaal visite bij ins thuis, want dan zijn m'n ouders 18 jaar getrouwd.
En dan zijn er maandag nog wedstrijden op de manege, waar ik ook nog bij wil kijken! Het is een caroussel wedstrijd, dus je rijdt met je lesgroep dressuur, en dan twee aan twee. Verder ben je verkleed en rijdt je op muziek, het is iig heel erg leuk! Ik (en de groep ) zijn 2x 5e geworden, en 1x 3e, dat was 2 jaar geleden. Ik weet nog dat ik verkleed ben geweest als smurf, piraat en big. Nu gaan ze als regenboog, ik ben benieuwd hoe ze het maandag gaan doen!
Ik ga

Commentaar van de webmaster:

Ik voorspel dat ze 1e gaan worden!

Afzender: Shirley - vrijdag, 25 mei 2012 om 19:38

Jeetje, vandaag was echt een drukke dag!
Het was wel leuk, ik heb me iig niet verveeld!

Op school was het nog wel saai, alleen met NaSk gingen we vet overdreven proefjes doen met een labjas aan en een bril op, sloeg echt nergens op aangezien we een ei in water moesten leggen, en iets met het oplossen van stoffen, niet echt spannend dus!

Daarna gingen we met z'n 5en naar de Heerenduinen, en dat was echt super gezellig. <3333 Het was echt heerlijk weer, dus we hebben lekker gebakken en gezwommen.
En natuurlijk veel veel snoep opgegeten, zoveel dat ik eigenlijk geen avondeten meer hoefde, terwijl het macaroni was en ik daar dol op ben, best wel erg dus.

Maar nu zit ik eindelijk lekker thuis op de bank, echt gesloopt gewoon, maar helaas, morgen is het luilak, en dan kan ik dus ook niet uitslapen... Ik ga echt lachen als ze (zoals elk jaar) de radio keihard aanzetten op straat, en dat ik dan mr. Brouwers hoor, haha, best wel grappig!

Nou ja, ik ga lekker op de bank liggen en niksen, ben kapot, fijne hemelvaart!

Commentaar van de webmaster:

Ik heb van veel luilakmartelingen gehoord, maar dit is wel de allerergste!

Afzender: Shirley - donderdag, 24 mei 2012 om 17:14

Jeetje, wat had ik vandaag weer eens een lange dag school. Ze moeten dagen met meer dan 6 uur gewoon gaan verbieden, want nu zat ik dus echt 8 (!!!!!!) uur op school, schandalig.

Maar ik heb het overleefd, want ik zit nu thuis voor Frans te leren en een beetje Geschiedenis te maken... En dat is heel saai trouwens!

Mn ouders zijn aan het bbq'en met een uitje van paps werk, dus ik mag vanavond geloof ik zelf gaan koken, nou, dat gaat wat worden, ik kan net aan een pizza in de oven doen of een eitje koken...
O nee, ik liep net naar beneden, en ik zag dat er gewoon preischotel stond, dus die hoef ik alleen nog maar op te warmen, beteeeer.

Natuurlijk was vandaag weer bloedheet, ik snap echt niet hoe u dat volhoudt in uw pak? Ik had een kort broekje en een hemdje aan en ik had het al bloedheet...?

Ik ga denk ik als toetje (of als voorgerecht ) nu een ijsje nemen... Dat is wel even lekker, net als die muffins die Anne vandaag mee naar school had genomen, die waren echt heerlijk!

Morgen nog een kort dagje school van 5 uur, en daarna gaan we lekker zwemmen met Anne, Maayke, Iris en ik, zin in!! Heerlijk, verkoeling!

Nou, ik ga

Commentaar van de webmaster:

Het is afzien met een jasje in die hitte, maar je moet er wat voor over hebben als je 100% gentleman wilt zijn...

Afzender: Shirley - woensdag, 23 mei 2012 om 20:28

Er was net een stroomstoring hier in Velserbroek, dé ideale smoes om niet te gaan leren. Helaas had ik allang al geleerd dus voor mij maakte het niet zoveel uit. Wel jammer dat we geen tv of internet hadden, dus gingen mn vader en ik maar fietsen.
Ik heb nu officieel een trauma aan fietsen. Stomme vliegjes. Eerst slikte ik er een in (ik ademde gewoon maar er kwam dus net een vlieg aan, en ik slikte toen dus precies), maar gadver, wat is dat vies. Dus toen moest ik nogal hard hoesten, kwam ie weer naar boven. Ja goor verhaal ik weet het. Maar ik heb hem uiteindelijk wel weer doorgeslikt, ik ben gewoon een koe, ik herkauw. xD
Maar toen vloog er nog een vliegje onder mn bril door (geen idee hoe) en kwam dus in mn oog. Uurgh, verschrikkelijk, ik zag m ook echt in beeld, brrrr.
Dus toen stoppen en m eruit gehaald.

Toen zijn we nog maar even door naar Santpoort gefietst, voor een ijsje. Yoghurt-bosvruchten voor mij hihi. Was wel lekker.


Nou ja, ik ga er nu maar van genieten dat de tv het weer doet..

Commentaar van de webmaster:

Arme vlieg. Doorgeslikt, opgehoest, weer doorgeslikt en dan ook nog een yoghurt-bosvruchtenlawine over zich heen!

Afzender: Shirley - woensdag, 23 mei 2012 om 15:30

Jeetje, wat is het warm.
Ik hou wel van een beetje warmte, maar dit is gewoon echt extreem, ik zit nu dus ook niet buiten, want binnen is het nog nét te doen.
Had alleen maar een jurkje aan, en ik had het super warm, terwijl er ook mensen waren die gewoon in een lange broek rondliepen!
Had vandaag trouwens wel m'n hakken aan. Jaja, ben trots, alleen heb ik er nu wel een beetje spijt van omdat m'n voeten nogal pijn doen. O ja, en ik werd door mensen die achter me liepen pinguin genoemd, au, niet leuk. Ik kan er wél op lopen als ze gewoon de goede maat zijn, nou ja, ik heb er de hele dag op gelopen met wc-papier erin. Dat vonden m'n voeten dus ook niet zo leuk... Ben geen één keer echt door mn enkel gegaan, maar wel vaka bijna. Ben al blij dat ik niet ben gevallen, dan zou ik namelijk helemaal hard worden uitgelachen, dubbel au dus.
Maar hierbij verklaar ik mijn nieuwe schoenen tot zit-schoenen totdat ik iets heb waardoor ik er niet steeds uitglij.
Nou ja, ik moet nu echt gaan leren, dus ik ga...

Commentaar van de webmaster:

Ik heb ook wel eens geschaatst op de noren van mijn broer, die drie maten te groot waren. Maxi maandverband erin en gaan met die banaan!

Afzender: Daphne - dinsdag, 22 mei 2012 om 21:19

hooi
ik wil graag weten hoe het clipje heet met dat dansende bij'tje. die in de power paint die klas 2 vandaag heeft bekeken over.......dat hele hele hele groote schema van HST 16.

groetjes

Commentaar van de webmaster:

Heeee Daphne, da's lang geleden!
Het liedje heet "No Rain" van de band "Blind Melon"
clip: http://youtu.be/koDgKh5uKks

Afzender: Shirley - dinsdag, 22 mei 2012 om 20:50

Bluuh, ik wilde tv gaan kijken, maar er ging natuurlijk weer net iemand voor me kijken. Ik denk dat ik dan maar straks gezellig met mn vader naar voetbal ga kijken, heb toch niks beters te doen!
Morgen echt maar 4 uur naar school, chill! Dan in de middag sowieso Britt & Ymke terug kijken (dat wilde ik dus eigenlijk nu zien, maar er moest persé iemand Southpark zien, en iemand voetbal ) Verder waasrchijnlijk hw maken en een klein beetje leren... Hopen dat het morgen nog steeds echt heerlijk is, want ik ga weer een jurkje aan doen!


Commentaar van de webmaster:

Ik verwacht nog wel een paar jurkdagen hoor!

Afzender: Esmee - dinsdag, 22 mei 2012 om 19:02

Pfoe. Vanmorgen had ik 3 uur lang internationalisering, en we kregen 2 uur lang een presentatie van een of andere vrouw over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ja dat klinkt heel spannend hea. Nouja in ieder geval, ze was zo langdradig, dat ik ongeveer 30 minuten van haar presentatie heb gemist omdat ik in slaap was gevallen. Jeetje, wat was die vrouw saai. 0.o

Nouja toen ik dat dus had overleefd had ik duits, en omdat ik toen lekker uitgerust was, kon ik lekker druk zijn bij duits. Dat stelde mevrouw klein alleen niet zo op prijs waardoor ik uiteindelijk op de gang belandde. Het was wel heel hilarisch, want anouk zat de hele tijd heel grappig te doen en toen nam ik net een slok drinken en dat ging zegmaar ongeveer niet helemaal goed. Sorry Rik, nogmaals.

Nouja toen nog een paar uurtjes les gehad, en ik heb net weer latijn geleerd. Wel in de tuin natuurlijk want het is vandaag weer te lekker weer. Nouja, ik ga zometeen nog even latijn leren. En morgen ook. En dan hoop ik maar dat het goed gaat komen. En anders, meer dan dit heb ik er niet aan kunnen doen hihi.

Liefs.x

Commentaar van de webmaster:

Arme Rik!

Afzender: Shirley - dinsdag, 22 mei 2012 om 17:26
Homepage: http://www.freebits.nl/view.php?filename=541foto.jpg

Hier een fotootje ^^^^
Frans leren is trouwens nog wel redelijk gelukt, dus ik ben nu trots.

Commentaar van de webmaster:

oh oui ils sont très élégantes!

Afzender: Shirley - dinsdag, 22 mei 2012 om 17:03

JAAAAAAAAA! Schoenen zijn binnen! *nogal hysterisch* (of hoe je dat ook mag schrijven ) Ben echt super happy, want had me er al op ingesteld dat ze niet zouden passen, omdat mijn voeten ongeveer 1cm verschillen. Best wel veel, en ook best wel irri.
Maar ja, ik moet er in die schoen die iets te groot is een watje indoen, verder passen ze gewoon.
Maar nu nog een probleem: Mn moeder wil me er eigenlijk niet gelijk morgen mee naar school laten gaan, omdat ze zo hoog zijn.
Maar nu moet ik me niet meer gaan concentreren op die schoenen, maar ik moet frans gaan leren.... Dat wordt niks.

Commentaar van de webmaster:

Ik zal je ff helpen: une paire de chaussures

Afzender: Esmee - maandag, 21 mei 2012 om 21:30

Mijn wekker was me echt aan het pesten vanmorgen, want kijk:

*BLIEP BLIEP BLIEP BLIEP*

Dus ik zo mijn wekker op sluimeren zetten, en een normale wekker, gaat dan ook na 5 minuten weer af als je op dat knopje drukt. Maar mijn wekker dacht Muahahhaha, ik laat esmee lekker doorslapen, zodat ze niet kan douchen en zich heel snel om moet kleden en ze met ongewassen haar op school rond moet lopen. Want 5 minuten later was het stil..

10 minuten later nog steeds..
20 minuten later ook nog steeds..
45 minuten later dacht ik, goh die 5 minuten duren wel erg lang, hoe laat is het?! En ja, toen was het kwart over 8. En had ik ongeveer 20 minuten om alles te doen. En toen dacht ik: WAAAROM HEEFT MIJN WEKKER ZO'N HEKEL AAN MIJ?!

Nouja in ieder geval, wat dit wel een beetje goed maakte was dat het heeerlijk weer was vandaag. Ik ben vanmiddag op de tuinbank in slaap gevallen, terwijl ik eigenlijk latijn wou gaan leren. Maar dit was eigenlijk wel heel erg lekker. :) Net ben ik naar gitaarles geweest, en heb ik de ontdekking gedaan dat het in Driehuis nog warmer is dan in Velserbroek.

Ik ga toch nog maar eventjes latijn leren. Hoofdstuk 18 weet ik al hahahaha xd


xxx

Commentaar van de webmaster:

goed zo! Nog maar 6 hoofdstukken te gaan!

Afzender: Shirley - maandag, 21 mei 2012 om 17:21

Bluuuuuh, zit net ff te kijken bij TNT, gewoon, om dat pakketje te volgen. Hij komt dus morgen tussen 15.30 en 17.00 uur. Nou ja, dan is er tenminste wel iemand thuis geloof ik.... Maar ja, dan ziet u ze morgen nog niet, ik zal er wel een foto van maken ofzo. (: Dan kan ik ze woensdag wel aan, en dan heb ik een lekker kort dagje, dus dat is wel handig.
Nou ja, ik ga nu écht leren.

Commentaar van de webmaster:

met de schoenen onderweg zal het leren een stuk beter gaan!

Afzender: Shirley - maandag, 21 mei 2012 om 17:03

Trouwens, dat verhaal van u over die hersenhelften was wel echt ontzettend cool. Lijkt me nogal grappig, jezelf terug zien in iemand anders lichaam. xD

Commentaar van de webmaster:

Afzender: Shirley - maandag, 21 mei 2012 om 17:01

En vandaag weer naar school -.-
Wauw.
Ik ben nu dus thuis (nogal logisch ) en ik zit half te leren, en half na te denken over die schoenen. Ze zijn er nog niet, en ik heb geen geduld want ik wil kijken of ze passen en ze daarna naar school aandoen! Ik denk niet dat ze nu nog komen, aangezien er iemand in de straat woont die ook pakketjes bezorgd, en die dus al thuis is. Misschien morgen, hoop het wel! Maar dan is er niemand thuis om ze te ontvangen, tenzij m'n broer heel snel klaar is met z'n examen.... Hoop het zo!
Nu maar weer verder leren/denken aan schoenen...

Commentaar van de webmaster:

leren...schoenen...leren...schoenen...leren schoenen!

Afzender: Shirley - zondag, 20 mei 2012 om 10:54

Ik geloof dat ik een beetje last heb van hooikoorts, liep gisteren al de hele tijd de niezen en vandaag dus ook weer. Best wel vaag, want ik heb djus echt nog nooit last gehad van hooikoorts? En ik zit gewoon lekker binnen?
Verkouden ben ik niet, want dan voel ik me altijd brak, maar dat is niet zo, misschien een allergie? Geen idee waarvoor dan, of toch wel, school! Nou ja, ik kijk wel of het de komende dagen weggaat...
Net dus geleerd (jaja, ben al vroeg begonnen! ), maar ik ken ak nog steeds niet. Hoe stom, ik ken niet eens de hoofdstad van Finland? Nu ik erover nadenk is het volgens mij Helsinki, even wachten hoor, dan ga ik even kijken of ik het goed heb! Yeeeh, heb het goed! Maar net wist ik het dus niet, ik schaam me echt.
Nou ja, ik denk dat vandaag voornamelijk gaat bestaan uit huiswerk maken, en heel veel en goed leren, lekker saaie dag dus.
Ik ga maar weer verder, hoe sneller klaar, hoe beter!

Commentaar van de webmaster:

That's the spirit! Succes!

Afzender: Shirley - zaterdag, 19 mei 2012 om 21:12

Haha, ben nu gezellig met mn vader voetbal aan het kijken. Duusss, weer een hoop gedweil op het voetbalveld xd.
Maar goed, ik ben dus voor Bayern, maar pap is voor Chelsea, dus we hebben hier telkens een 'Jaaaaaaa Neeeeeee' gesprek. Erg grappig haha :)
Het verbaasde me eigenlijk wel dat Real of Barcelona niet in de finale staat, had ik niet verwacht!
Maar ja, ik vind het nogal een saaie wedstrijd (dat heb ik vaker), dus ik gebruikte de tijd om u te schrijven, als er wordt gescoord zie ik dat wel in de herhaling.
Ik moet echt broodnodig voetbalcupcakes gaan maken trouwens, voor het ek. Nou ja, ik heb toch niks belangrijks meer te vertellen, dus ik denk dat ik maar weer tv ga kijken.

Commentaar van de webmaster:

Ik heb alleen de strafschoopen gekeken, en zelfs dat nog met de ipad op schoot

Afzender: Shirley - zaterdag, 19 mei 2012 om 16:43

Hallooow.
Net even naar de manege geweest, was echt heerlijk weer, en heb de paardjes lekker geknuffeld en weet ik veel wat allemaal.
Ik heb vanmorgen een beetje geleerd, maar ik had er totaal geen zin in dus moest ik net nog leren, maar ik heb er nu dus nog steeds geen zin in...
Heel slecht, maar het is zaterdag, en bijna avond, en op FB zitten en andere dingen doen is veel leuker, dat kunnen ze me niet kwalijk nemen.
Vanavond denk ik lekker buiten eten, gezellig, alleen wel zonder mam want die zit ergens in Drenthe met haar oude school vriendinnen... En ze is er morgen ook niet want dan zit ze ook nog in Drenthe voor de verjaardag van m'n opa. En dan is pap er waarschijnlijk ook niet, dus dat wordt een lekker saai dagje.
Nou ja, ik ga nu toch maar even leren denk ik....

Commentaar van de webmaster:

Sterkte!

Afzender: Shirley - vrijdag, 18 mei 2012 om 17:45

En? Heeft u nog wat leuks gehaald? Ik iig niet. Nou ja, dat is wel even goed voor mn kledinggeld, kan het ff aansterken.
Niet echt leuke schoenen gevonden voor de herfst/winter... Maar ik ga denk ook nog wel ff op internet zoeken!
Vanavond tv kijken, en verder niets....
Morgen sowieso naar de manege en heel hard leren (net ong een uur aan ak gezeten en ken heel Europa nog steeds niet, echt heel erg, weet ik ) verder niet veel doen...

Commentaar van de webmaster:

Ik heb 6 dozen prosecco besteld, laat de zomer maar komen!

Afzender: Shirley - vrijdag, 18 mei 2012 om 11:10

Zo, nou, ik denk dat het vandaag wel weer een aardig druk dagje wordt!
Net al even op de fiets naar de markt in Santpoort geweest, ook gelijk langs de DA natuurlijk, want de mascara was in de aanbieding. Altijd handig!
Zo even mam helpen met de was ophangen en dan weer op de fiets springen, maar dan voor de Cronjestraat. Lekker winkelen dus. Ik ben zoooo erg verslaafd aan schoenen, ik wil nu al schoenen voor de herfst/winte gaan kopen! (maar ze zijn nu ook nog lekker goedkoop! )
Ik heb net trouwens die blauwe schoenen die al helemaal in de Cronjestraat zouden worden afgeleverd besteld via intenet.
Ze hadden weer maat 40! Dus ja, anders moest ik op een werkdag weer naar Haarlem fietsen, en daar heb ik niet echt zin in.
Dus straks heb ik waarschijnlijk 2 paar van dezelfde schoenen, leuk! Nee hoor, ik laat dat andere paar achter in de Cronje, mogen ze daar lekker gaan verkopen!
Ik ga even mam helpen, en dan straks naar Haarlem, jeeeh, lange leven winkelen!

Commentaar van de webmaster:

Veel plezier! Ik dank dat ik ook maar even ga winkelen vandaag... maar dan lekker vanuit m'n bureaustoel!

Afzender: Shirley - donderdag, 17 mei 2012 om 21:16

Nou ja, vandaag ook weer overleefd.
Het bleek dat dat restaurant een nieuwe eigenaar had gekregen, en die heeft al dat zand weggehaald.
Nou ja, beter, want ik heb vooral een hekel aan zand tussen mn tenen...
Maar het was iig een pannenkoekenrestaurant, en wat neem ik? Juist ja, tomatensoep. Werd vet raar aangekeken haha. XD
Het duurde wel ontzettend lang, we hebben 70 (!) min moeten wachten totdat het eten kwam, niet echt fijn dus...
O, echte meisjes begint weer dus ik ga.

Commentaar van de webmaster:

doe de echte meisjes de groeten

Afzender: Esmee - donderdag, 17 mei 2012 om 20:23

Omdat ik gezworen had vandaag een berichtje te schrijven, is ie hier. Tadaa. :D

Wel fijn ja dat de kantine 2x zo groot wordt. maar dan moeten er wel meer tafels komen anders heeft het alsnog geen zin :P En dan moeten de 300 bruggers in de vide blijven, want anders heeft het ook geen zin.

Ik heb vanmorgen heerlijk uitgeslapen. Ik hou van deze minivakantie. Nu al :D Daarna ben ik naar marieke toe gegaan ,en zijn we samen naar anouk toe gefietst. Toen zijn we doorgegaan naar de Cronje, want koopzondagen.net zei dat op hemelvaart de Cronje open zou zijn. Nouja weer een wijze les geleerd, want dat was ie dus niet. Er was een cafeetje open, waar we dus een milkshake hebben gehaald en echt 2 uur buiten hebben gezeten. Want het was best wel lekker weer, en het was gewoon gezellig :D

Toen ging ik naar huis samen met marieke en even snel wat eten enzo en daarna naar softbaltraining. Was wel leuk, ookal waren we maar met vier mensen. De rest was allemaal niet op komen dagen of kon niet :P

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Dus iedereen gebruikte een honk als hoofdkussen en ging lekker liggen zonnen?

Afzender: Shirley - donderdag, 17 mei 2012 om 9:34

Zooo, weekend!
Ik ben al de hele week in vakantiestemming, ik leer niet, en ik maak geen huiswerk.
Tja, ik denk dat ik vandaag maar wel ga leren, aangezien ik maandag een ak so heb en het best veel is, vooral de topo.. Ik faal echt in topo, ik haat het serieus!
Nou ja, verder niet veel doen vandaag, misschien een stuk fietsen of hardlopen of weet ik veel wat, ik zie wel.
Vanavond uiteten, geen idee waar, was een verrassing, maar mn vader gaf de hint: 'Iets met veel zand.' Dus ik denk ergens op/bij het strand!
Ik schrijf dit trouwens via mn telefoon, dus als er spelfouten in staan moet u me het niet kwalijk nemen.

Commentaar van de webmaster:

De twee dingen waar ik het minst van houd zijn topografie en zand in mijn eten! Sterkte vandaag!

Afzender: Esmee - woensdag, 16 mei 2012 om 16:48

Zoals beloofd, hier mijn berichtje. ;)

Ik zit even in een dipje in mijn weelweb-carieré, maar we geven niet op. Ik schrijf natuurlijk niet al ruim 2 jaar om vervolgens te stoppen, Nee ik ga gewoon door. Ik ga door totdat ik uiteindelijk in die GdG kom, ookal is het pas eind 6e klas.

't is echt vet rustig nu op school nu 6vwo en 5havo examen hebben. Nouja oke nee. In de kantine is het druk nu. xd Alle bruggers komen spontaan naar de kantine toe en gaan aan tafels zitten enzo. Ik zit hier al 3 jaar op school, en ik krijg het nog steeds niet voor elkaar om aan te een tafel te zitten. Hiervoor dus een klein stukje respect en bewondering naar de bruggers.

Ik moet nu dansen, maar er komt morgen ofzo wel weer een berichtje. I swear.

xEsmee

Commentaar van de webmaster:

Volgend schooljaar is de kantine twee keer zo groot, ik reken erop dat je dan een tafel weet te claimen!

Afzender: Shirley - dinsdag, 15 mei 2012 om 16:52

Bleergh, ik heb geen zin om het Grieks hw te maken, dus ik ga het ook niet doen, sorry mr. Brouwers. Ik ben echt totaaaaal in de vakantie stemming, misschien ook wel een beetje door het lekkere weer! Dus nu zit ik vanalles te doen en eigenlijk me ook wel een beetje te vervelen dus ik zou het Grieks hw makkelijk kunnen maken, maar ik hoef nog maar 4 zinnetjes en als ik het ga maken heb ik nog meer het gevoel dat ik me verveel... Ik wacht nog steeds op m'n schoenen, want had gemaild naar die winkel, en ze zouden ze bestellen in mijn maat, maar ze zijn er dus nog niet.... ......................

Commentaar van de webmaster:

Zolang je je Latijn maar netjes blijft maken, zal ik niets aan Mr. Brouwers verklappen!

Afzender: Shirley - maandag, 14 mei 2012 om 17:03

Aaargh, nee, ik ga m'n voeten niet laten afbinden of wat dan ook, vind het zo wel goed.
Morgen gaat het softbaltoernooi niet door, dus dat word gewoon de hele dag les. En dat alles vanwege een slechte weersverwachting, bleeeergh!
Dus weer naar school tot het 8e, zooo vermoeiend!!!!
Maar idd, het is al bijna 'vakantie'. En nee, ik vermaakt me niet in de auto want iPhone was leeg xd.

Commentaar van de webmaster:

... en het is de hele dag droog gebleven! Arme tweedeklassers!

Afzender: Shirley - zondag, 13 mei 2012 om 16:02

Whhaaaa! Moederdag, drukdrukdruk!
Echt hoor, ben vanmorgen al om half 8 opgestaan (leek wel een school dag ) om vervolgens een uur later alweer in de auto te zitten voor een reis van 2 uur! Nou ja, wel bij oma geweest, daar ook nog iets van 1,5 uur gewandeld, volgens mij is m'n knie overstrekt, maar verder alles oke.
Nu net thuis, straks een bloemetje kopen voor m'n 2e oma, en daar dan vanmiddag of vanavond ook nog heen!
Pfff, morgen school, had net een gevoel van vakantie, weet niet waarom?
Nou, dan ga ik

Commentaar van de webmaster:

ach, nog 3 daagjes dan heb je alweer een mini-vakantie!

Afzender: Vanesa - zaterdag, 12 mei 2012 om 23:42

Goedenavond!
Enorm bedankt voor het snel reageren! De link is nu al een paar plaatsen verder dus dat gaat de goede kant op. Verwijdering van het GdG zal ik natuurlijk nooit een optie vinden, dan maar geen carrière!
Fijne avond nog en tot hopelijk binnenkort!
Groeten,Vanesa

Commentaar van de webmaster:

haha, zo mag ik het horen!

Afzender: Shirley - zaterdag, 12 mei 2012 om 15:10

Grr, ik geef het op, kan geen goed plaatje vinden. U moet maar gewoon even zoeken:-eerst naar www.vanharen.nl-rechtsboven klikken op: 'Naar online shop'.-dan middenboven klikken op: 'Dames'.-daarna in de kolom eronder op: 'Pumps'.-En dan is het de 4e schoen, dus die donker met lichtblauwe. Daar doe ik dus nu al die moeite voor om 'm ergens over de hele wereld te importeren. Maar in Duitsland verkopen ze ze niet meer, en in Engeland hebben ze ook mijn maat niet. Verder zoeken dus. Misschien ergens in China?

Commentaar van de webmaster:

De Chinezen hebben wel een oplossing voor jouw maat 40-probleem: http://nl.wikipedia.org/wiki/Lotusvoetjes

Afzender: Shirley - zaterdag, 12 mei 2012 om 14:52
Homepage: http://www.google.nl/imgres?um=1&hl=nl&sa=N&biw=1441&bih=6

Nou, die link deed het dus niet, dus hopelijk doet deze het wel.

Afzender: Shirley - zaterdag, 12 mei 2012 om 14:50
Homepage: http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen/

Net naar Haarlem geweest met m'n moeder. Ff lekker gewinkelt, heerlijk met zo'n zonnetje.
Ik had in Duitsland op vakantie al echt hele leuke schoenen gezien, maar die hadden ze niet in mijn maat. Dus wij kijken of ze die ook bij de Van Haren hadden, en die hadden ze! Alleen ook niet in mijn maat. Het gaat maar t/m 38! Niet eerlijk, kom ik aan met maat 40!! Ik ga gewoon net zolang de site stalken totdat die schoenen weer binnekomen in mijn maat, ik mooooeeet ze echt hebben, ik vind ze zooo gaaf! (linklinklink)
Hopen dat ze snel komen!!!
Verder wel een klein tasje gekocht, altijd handig, een cupcake receptenboek, en nog een mix voor macarons ofzo.
Nou, ik ga

Commentaar van de webmaster:

Ik kan haast niet wachten op je nieuwe lichting cupcakes!

Afzender: Shirley - vrijdag, 11 mei 2012 om 16:22

Jeeh, en het is weekend. Nou ja, dat was het 2 uur geleden ook al maar ach. het gaat om het idee, toch?
Ik wilde meegaan met Anne, Demi, Iris en Maayke, naar Beverwijk. Ik dacht dat ik niet kon, bleek ik dus wel gewoon mee te kunnen. Nou ja, een andere keer dan maar.
Ik ga dit weekend geloof ik niet heel veel doen... Behalve zondag, dan gaan we naar m'n oma in Assen dus dat wordt vroeg opstaan... En daarna gaan we ook nog gewoon moederdag zelf vieren, (m'n moeder weet al wat ze krijgt xD) en in de avond/middag gaan we nog naar m'n andere oma die wel gewoon in Velserbroek woont. Wordt vast wel gezellig, lekker een paar ontbijtjes maken! Maar wel 4 (!) uur in de auto zitten, geen zin in!

Commentaar van de webmaster:

Je hebt toch wel genoeg spelletjes op je Iphone om je 4 uur te vermaken op de achterbank?

Afzender: Vanesa - vrijdag, 11 mei 2012 om 12:21

Dag Meneer Weel,Hoe gaat het met u en de kids? Met mij gaat het goed, de bachelor bestuurskunde is alweer bijna binnen, op m'n scriptie na (maar dat komt wel goed!). Ik heb een verzoekje; Hoewel ik natuurlijk enorm trots ben op het feit dat ik in de Galerij de Groten sta, zou ik het enorm op prijs stellen wanneer ik niet als een van de eerste hits dit kan vinden op google -> afbeeldingen. Is het daarom mogelijk dat dit niet meer gebeurt? Heb vernomen dat werkgevers/stages maar ook ieder ander die mij googled dit kan zien en vindt het toch niet heeeeeel fijn :PAlvast bedankt! En tot de volgende reunie!

Liefs,Vanesa

Commentaar van de webmaster:

Ach ja, de keerzijde van eeuwige roem. Hoewel dat prachtige plaatje vergroot je kansen op een baan of stage toch zeker wel?
Ik ga het nu meteen een andere naam geven en je achternaam uit de beschrijving verwijderen. Het zal wel even duren voordat google dit verwerkt heeft, maar waarschijnlijk helpt het wel. Zo niet, dan kan ik je natuurlijk helemaal uit de GdG verwijderen maar dat zou toch wel jammer zijn. Laat het me maar weten. Hopelijk tot snel, vorige reunie was erg leuk!

Afzender: Shirley - donderdag, 10 mei 2012 om 17:42

Vandaag was weer een saaie dag. Wat een dodelijk saaie dag. Echt een verrassing alweer. Maar ja, ik ben wel klaar met al m'n huiswerk en leerdingen.
Morgen gelukkig laatste dagje school, daarna heerlijk weekend! Nu nog hopen dat het een beetje lekker weer wordt, dan ben ik helemaal tevreden!
Vanavond eerst lekker Shopping Queens kijken, en daarna Echte meisjes opzoek naar zichzelf. Jeeh, zin in.
Ik kan er ook voor kiezen om met m'n vader naar de sportschool te gaan, maar aangezien ik niet mag sporten vinden ze dat vast niet goed... Ik wil weer sporten!
Nou ja, dan zeg ik bij deze dat bankhangen ook een hele intensieve sport is!

Commentaar van de webmaster:

Ik doe ook al mijn sporten op de bank hoor: Fifa, SSX, Grand Slam Tennis, Golfen, Bowlen...

Afzender: Shirley - donderdag, 10 mei 2012 om 7:01

Blergh school.
Zo, dat was mijn allerlangste berichtje ooit.
Maar serieus, ik heb echt niks te vertellen. Nou ja, stilte kan ook mooi zijn.

Commentaar van de webmaster:

zekers, vooral 's ochtends vroeg is stilte erg fijn.

Afzender: Shirley - woensdag, 9 mei 2012 om 18:08

Woehoee! School redelijk overleefd vandaag!
Lekker vroeg uit, en een pw van wiskunde, wat eigenlijk best wel makkelijk was! Nu nog hopen op een goed cijfer.
Vanmiddag best wel veel huiswerk gemaakt, en een beetje geleerd, ben daar dus echt 2 uur bezig mee geweest, ik vind het kindermishandeling. Nou ja, op sommige dagen heb ik veel meer huiswerk, maar dit huiswerk was gewoon echt slaapverwekkend (Grieks, Aardrijkskunde, Nederlands, Engels, en een beetje Geschiedenis )
Nou ja, ik leef nog, dus het zal wel goed zijn.
Straks even douchen, kleren klaarleggen, tas inpakken, tv kijken, en daarna slapen en dan is vandaag alweer voorbij!
Morgen dan weer naar school van het 1e tot het 5e (eigenlijk tot het 8e maar ik ben er de laatste 3 uur niet ), en trouwens voor de andere Int-mensjes valt het 8e uur toch uit. xD
Nou ja, dan ga ik maar ff douchen,

Commentaar van de webmaster:

voor mij valt het 8e uur ook uit, want we gaan lekker vergaderen tot een uur of half 6, brrrrrr!

Afzender: Shirley - woensdag, 9 mei 2012 om 8:28

Zo, vandaag lekker een kort dagje school tot het 6e. Zo heerlijk, dan heb je tenminste nog een beetje de tijd om andere dingen te doen dan alleen maar huiswerk maken en leren! Het regent trouwens best wel hard, en ik heb een t-shirt aan. En ik kan er geen vest overheen doen want dat ziet er niet uit.
O, wacht, ik zie net dat ik maar 1x naar het noodgebouw moet, en dat is het laatste uur, dus dan heb ik toch al m'n jas en alles gepakt.
Nou, dan maar hopen dat het in school niet koud is...

Commentaar van de webmaster:

Garderobestress... daar heb ik gelukkig nooit last van

Afzender: Shirley - dinsdag, 8 mei 2012 om 16:54

En trouwens WRTS doet het ook niet dus dat ik dé perfecte smoes om niet te gaan leren.

Commentaar van de webmaster:

Ik heb het even getest maar volgens mij doet hij het gewoon hoor, dus bij deze is je smoes om zeep

Afzender: Shirley - dinsdag, 8 mei 2012 om 16:52

Blergh, ik zou eigenlijk moeten leren, maar ik wil niet leren. Volgens mij klinkt dat best bekend.
En we gaan zo eten en als ik het avond leer dan mis ik weer programma's en kan ik niet douchen en nagels lakken en nog veel meer.
Maar ik heb echt totaal geen zin om te leren, vooral omdat het bio en Frans is. Goede reden om niet te leren toch?
Vind ik nou ook.
Hebben we nog huiswerk voor Latijn?

Commentaar van de webmaster:

15a t/m regel 10, maar da's pas voor maandag, dus bewaar dat maar voor een regenachtige zondagmiddag.

Afzender: Shirley - maandag, 7 mei 2012 om 19:16

Over 10 weken zomervakantie! O, dat klinkt zoooo fijn!
Morgen weer naar school van het 2e tot het 7e, daarna huiswerk maken ( ), en leren!
Pff, echt nu al geen zin! Hoewel ik al m'n huiswerk voor woensdag al had gemaakt. (ookal was het alleen Grieks xD)
Nou ja, de lange dag van morgen nog even overleven en dan woensdag lekker een kort dagje van het 3e tot het 6e.
Ik ga zo nog ff douchen, en daarna lekker tv kijken en dan slapen, heeeerlijk.

Commentaar van de webmaster:

Voor jullie is het eigenlijk over 8 weken al vakantie, want die laatste twee rommelweken is voor ons arme leraren nog wel hard werken, maar voor jullie lucky leerlingen zijn het vooral veel vrije dagen!

Afzender: Shirley - zondag, 6 mei 2012 om 11:28

Zo, eindelijk Britt en Ymke afgekeken. Was best wel hilarisch.
Ook al geleerd, dus ben nu al helemaal klaar met alles en het is pas half 12. Tja, en wat nu? Ik denk dat ik maar lekker een filmpje ga kijken ofzo, maar nu eerst even nog wat andere dingen doen, voor school enzo.
Morgen weer naar school, geen zin in!

Commentaar van de webmaster:

nog 10 weken dan is het zomervakantie!

Afzender: Shirley - zaterdag, 5 mei 2012 om 10:24

Tja, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook alleen maar cam-versies kon vinden, of betaalde versies. Maar ik ben uiteindelijk op een site gekomen waar het wel kon, maar vanaf nu krijg ik alleen maar spam-mail dus ik ga u die site niet aanraden. xD
Vandaag ga ik misschien een heeeeeel klein beetje huiswerk maken, wiskunde misschien een beetje doornemen met pap, en verder nog Britt en Ymke terugkijken want dat is gisteren niet echt gelukt.
Misschien ga ik vanmiddag ook nog wel even naar de manege, weer kijken bij m'n eigen les, en bij de lieve paardjes natuurlijk.
Verder wordt het waarschijnlijk vervelen.

Commentaar van de webmaster:

Wiskunde met pap, da's een bijzonder recept

Afzender: Shirley - vrijdag, 4 mei 2012 om 15:05

En? Heeft u de Hunger Games al kunnen kijken? Zo ja, het is een leuke film toch?
Ik ben vanalles aan het terugkijken, zoals een hele week Shopping Queens (ja, daar kijk ik echt naar ), Echte meisjes opzoek naar zichzelf ( ), en Britt en Ymke. Dus ik ben nog wel even bezig. En ondertussen ben ik ook m'n koffer aan het uitpakken. Goede combinatie toch?
Nou ja, dan ga ik maar weer. Tot maandag!
O ja, en trouwens, dinsdag ben ik er tijdens Latijn niet (weer ziekenhuis ) dus dan mogen jullie niet al te veel leuke dingen gaan doen, oké?

Commentaar van de webmaster:

Ik kan maar geen goede versie van the Hunger Games vinden, het zijn allemaal van de vage cam-versies. En ik zal mijn best doen, maar geen leuke dingen doen bij Latijn kan ik niet garanderen hoor, het is nu eenmaal altijd een klein feestje

Afzender: Shirley - vrijdag, 4 mei 2012 om 12:39

Zo, ik ben weer thuis.
Het weer was lekker, en ik heb me prima vermaakt met onbeperkt gebak eten.
Dat is zooooo heilig, elke dag 1 of 2 gebakjes, heeeeerlijk!
Maar ik heb het er ook wel weer afgefietst hoor, gisteren hebben we zelfs 34km gefietst! Maar het was wel leuk. En lekker gewinkelt natuurlijk!
Nou, ik heb geen zin meer om verder te schrijven, dus ik ga maar.

Commentaar van de webmaster:

dat was een lekker midweekje, welkom thuis!

Afzender: Esmee - dinsdag, 1 mei 2012 om 12:28

Goedemiddag MW. :)

Ik ben echt zooo blij dat het vakantie is, en weetje ik heb van de week al een berichtje geschreven, ik ben alleen vergeten om op versturen te drukken wat dus best wel heel erg faalt.

Ik heb gister koninginnendag gevierd in Haarlem samen met Anouk, Marieke en Guusje. En dan nog 3 jongens uit 4havo, maar die kent u denk ik toch niet. Het was echt heel gezellig. Eerst de hele tijd op de grote markt geweest, ff op de kermis en der was ook wel goede muziek. Toen gingen we s avonds bij Roel eten. Roel woont vlak bij het station, wat dus best wel overdreven ver fietsen is naar school toe. Nouja toen zijn we s avonds bij Roel gebleven en hebben we daar in de tuin gezeten met een vuurtje enzo, dus dat was echt gezellig ;D

Heeft u ook een beetje een leuke vakantie?

xxx

Commentaar van de webmaster:

De eerste paar dagen ben ik voornamelijk bezig geweest met een powerpoint voor jullie laatste hoofdstuk van dit jaar, maar nu ben ik lekker aan het uitrusten, films kijken en spelletjes aan het spelen!

Afzender: Shirley - maandag, 30 april 2012 om 10:54

Zo, dit wordt waarschijnlijk het laatste berichtje tot vrijdag.
We gaan over iets van 2 uur op weg naar Duitsland met de hele familie (niet in 1 auto hoor, haha ) om lekker vakantie te vieren.
Heb er wel zin in, lekker een mid-weekje naar een pretpark geloof ik.
Maar ik weet dus niet of er daar gratis wi-fi is, anders gaat het me waarschijnlijk niet lukken om te schrijven, helaas.
Net even naar de rommelmarkt geweest, was best wel druk, wel lekker gezellig, maar heb niks gehaald want zoals wel vaker ligt er nooit iets tussen. Ik vind het wel heerlijk weer! Zo lekker, ik zat net ook buiten, maar toen ging het zonnetje een beetje weg en ging de wind een beetje waaien, kreeg ik het koud, en ben ik maar naar binnen gegaan.
Nou ja, ik ga maar weer. Ik hoop nog voor vrijdag te kunnen schrijven!

Commentaar van de webmaster:

Ich wünsche dir viel Spaß und bis nächste Woche!

Afzender: Shirley - zondag, 29 april 2012 om 13:22

Haloow,
zo, ik zit lekker op m'n kamer The Hunger Games te kijken. Voor de tweede keer trouwens. Maar ik vind het wel een leuke film, en het is zonder nederlandse ondertiteling dus ik leer er ook nog eens iets van. [:)
Ben gister al naar de manege geweest, maar vandaag weer, omdat ik dacht dat er in de ochtend al wedstrijden waren, maar dat is pas vanmiddag. Nou ja, ik ben nu een film aan het kijken, maar misschien ga ik over 2 uur nog wel ff kijken, ik fiets er toch heen binnen een kwartiertje, en het is wel leuk, een dressuur wedstrijd. Alleen wel jammer dat ik zelf niet mee kan doen.
Morgen op vakantie met de hele familie naar Duitsland, zin in, maar ik hoop wel dat het een beetje lekker weer is! De weersverwachting zegt dat er 80% kans is op regen!
Nou ja, ik ga weer verder kijken.

Commentaar van de webmaster:

Nou vooruit, je hebt me overtuigd. Ik zal die film ook proberen te kijken deze vakantie!

Afzender: Shirley - zaterdag, 28 april 2012 om 10:44

Zo, de eerste echte dag van de vakantie, en ik verveel me nu al.
Nou, dat komt vooral omdat het regent. Anders had ik altijd nog kunnen gaan shoppen, maar daar heb ik nu geen zin in.
Dus ik zit nu lekker op de bank met m'n laptop, nog steeds bezig om alle apps opnieuw te downloaden ( ) en verder niet zo veel.
Maar ik ga zo naar de kapper (ik hoop niet op de fiets ) en dan weer naar huis. Ik ga denk ik weer gewoon m'n haar iets korter laten knippen, en dat was het wel. Lekker gewoon, en een beetje frisser.
Ik wacht trouwens op uw zet bij Draw Something.

Commentaar van de webmaster:

Ik heb gezet hoor, mooie fruitschaal had je getekend!

Afzender: Shirley - vrijdag, 27 april 2012 om 16:08

Woehoeeee! Het is eindelijk vakantie! <3333
Zoooo fijn! Hopelijk dat een beetje mooi weer blijft, hoewel ik maandag toch weg ga. xD
Dus dan kan ik waarschijnlijk ook niet schrijven in het gastenboek.
Nou ja, ik kom vrijdag weer thuis.
M'n fiets heeft het vandaag overleefd! En ik kwam echt voor het eerst op school en thuis NIET vermoeid aan, heerlijk!
Vanavond feest van Michel, best wel zin in, ookal heb ik knallende hoofdpijn! Hoop wel dat het niet erger wordt, anders kan ik misschien niet gaan.
Nou ja, fijne vakantie!

Commentaar van de webmaster:

veel plezier!

Afzender: Shirley - donderdag, 26 april 2012 om 17:31

Ja, idd, ik ben helemaal dol op die iPhone maar dat iTunes is vreselijk! Moeten ze toch maar iets op verzinnen...
Vandaag was echt een vreselijke dag. Ik ging echt vet enthousiast naar school op m'n nieuwe fiets. Helemaal blij, want ik kwam totaal niet uitgeput op school, heerlijk.
Maar de terugweg gaf een beetje problemen:
Ik fieste eerst gewoon met die tas op m'n rug, maar hij viel steeds van m'n bagagedrager af. Dus toen heeft Armando die tas op m'n bagagedrager gezet, en ook vastgezet met snelbinders.
Toen gingen we fietsen en na 1 minuut ofzo hoor ik zo: 'BAM!'
Dus ik snel remmer (wat trouwens niet eens ging) zag ik zo m'n tas 10 meter terug liggen, en m'n snelbinders helemaal in de knoop bij de kettingkast.
Gelukkig was Armando zo aardig om die snelbinders los te halen, en m'n kettingkast er weer terug op te zetten!
Maar ja, nu trapt m'n fiets nog steeds door, en ik weet nu niet of ik morgen wel op die fiets naar school kan. Anders word ik met de auto gebracht.
Nou ja, alvast een fijne vakantie en ik hoop dat ik m'n fiets mee kan nemen op vakantie!

Commentaar van de webmaster:

Ik dacht dat ik de enige was die altijd met nieuw gekochte dingen weer terug naar de winkel moest, maar het komt blijkbaar vaker voor!

Afzender: Shirley - woensdag, 25 april 2012 om 17:54

Oke, drama, nu ook al m'n contacten kwijt.
Nu dus voorlopig weer alle contacten verzamelen...
Maar de apps doen het nog steeds niet, ze staan er wel nog op...

Commentaar van de webmaster:

hoeveel keer ik al opnieuw ben begonnen met Plants vs Zombies omdat ik al mijn saves kwijt was, wil je echt niet weten...

Afzender: Shirley - woensdag, 25 april 2012 om 15:37

O nee, ik kan voorlopig misschien wel niet op Draw Something! Heb m'n iPhone aan m'n nieuwe laptop gehangen, dus nieuwe iTunes geïnstalleerd, maar nu wil ie alles gaan synchroniseren, dus dan ben ik al m'n apps kwijt, maar nu doen ze het sowiezo al niet, waarschijnlijk omdat ik 'm er gister al aan heb gehangen... Weet u wat ik moet doen?

Commentaar van de webmaster:

Vreselijk! Ik heb dat ook altijd als ik een nieuwe computer heb. Itunes is echt een vreselijk programma!

Afzender: Shirley - woensdag, 25 april 2012 om 15:12

Oke, dat had ik waarschijnlijk idd niet geraden. Wel chill dat de punten gewoon verder gaan!
Vandaag was wel een lekkere korte dag school, ben eneventjes bij gym gaan kijken, was ijskoud, maar wel leuk om te zien hoewel ik zelf veel liever ook mee zou willen doen!
Toen had ik dus Frans, een beetje film gaan kijken.
Toen hadden we biologie, ook weer film gekeken (hoewel die film heeeel saai was, steeds herhaling)
Toen hadden we Grieks, toen heeft mr. Brouwers bijna de hele les allemaal mensen staan tekenen, en het waren best wel goede tekeningen!
Toen hadden we wiskunde maar dat is gewoon niet leuk te maken, en we hebben gewoon de hele les gewerkt.

Nu ben ik lekker thuis, en m'n nieuwe fiets is gebracht! Dus morgen lekker via de vly-over met versnellingen, dat is wel heel fijn!
Ik ga even leren...

Commentaar van de webmaster:

Dat was weer een compact lesje Grieks, zo te zien!

Afzender: Shirley - dinsdag, 24 april 2012 om 17:35

O, wacht ik geloof dat ik het heb geraden. Ik was net aan het eten, dus ik weet niet meer wat ik precies heb ingevuld, maar het zal wel goed zijn.

Commentaar van de webmaster:

goggles! Volgens mij had je het niet geraden maar de punten blijven doortellen, ik snap niet hoe dat kan!

Afzender: Shirley - dinsdag, 24 april 2012 om 17:32

Trouwens, ik vroeg me af wat u heeft getekent bij Draw Something?
Er zwemt iemand in het water, met een duikbril op, en daar wijst het pijltje ook naar, maar diving mask kan niet? En ik zou het verder ook niet weten....?

Afzender: Shirley - dinsdag, 24 april 2012 om 16:17

Zo, vandaag was dus weer een saaie dag school. Echt een verrassing, niet dus.
Ze moeten gewoon allerlei saaie vakken afschaffen en de uren dat je op school zit minder laten worden!
Morgen gelukkig wel een kort dagje, ik ben de eerste 2 uur vrij (mag nog steeds niet gymmen), en ben het 6e uur alweer uit. Maar dan ga ik lekker naar huis, een beetje leren, en wachten totdat m'n nieuwe fiets wordt gebracht. Ik voelde me de afgelopen weken meer dan jarig, eerst al een nieuwe laptop (de computer op zolder was dood en toen ging mijn computer daarheen ) en daarna dus een nieuwe fiets. (m'n oude had geen versnellingen en was een beetje dood )
Nou ja, nu maar eens gaan leren en huiswerk maken...

Commentaar van de webmaster:

dooie computers zijn de nieuwe sinterklaas

Afzender: Esmee - dinsdag, 24 april 2012 om 9:55

ik bedoel goedemorgen.

Faal.

Best wel een grote faal.

Commentaar van de webmaster:

Ik zal het niet doorvertellen

Afzender: Esmee - dinsdag, 24 april 2012 om 9:52

Goedemiddag meneer.

Ik zit nu bij internationalisering en het is best wel saai. Net zoals meestal, maar we hebben een laptop dus ja, ik overleef het wel hihi. :)

xxx

Commentaar van de webmaster:

met een laptop overleef je bijna alles!

Afzender: Kayleigh - dinsdag, 24 april 2012 om 9:15

Halloo meneer, ik zit nu op de computer..
Op school dan he, want thuis kan ik nog steeds niet op ww. Ach

Commentaar van de webmaster:

het is een vloek

Afzender: Shirley - maandag, 23 april 2012 om 17:27

Zo, de maandag hebben we weer overleefd.
Maandag is zoooo erg, net weekend gehad, (meestal) lekker kunnen uitslapen, en dan die maandag weer naar school.
Morgen gelukkig weer het 1e uur vrij, toch fijn. Wel een pw Duits, maar dat komt wel goed denk ik!
O, ik ga eten, tot morgen!

Commentaar van de webmaster:

bon appetit!

Afzender: Lisa - zondag, 22 april 2012 om 19:21

Meneer,, wat heeft u getekend????Het is een ontstopper=plopper maar dat kan niet en alle andere dingen kunnen ook niet =(Wilt u het zeggen :)

Commentaar van de webmaster:

niet valsspelen he
Je hebt het goed gezien, maar ik ben het woord vergeten!

Afzender: Shirley - zondag, 22 april 2012 om 14:37

Nou ja, we zitten nog steeds lekker thuis.
Mam had nergens zin in, en ik had eerlijk gezegd ook geen idee van wat we anders zouden moeten gaan doen.
Dus toen ben ik maar voor school gaan werken, dat was dus een Engels boekje lezen en daar een recensie over schrijven, best wel simpel.
We moeten aan het einde van het jaar 4 opdrachten hebben ingeleverd, en ik had er al 1 gemaakt, alleen die stond op de computer die is gecrasht. Niet handig.
Tja, dus ik hoop dat we 1 van de 4 opdrachten echt mogen weglaten (zoiets had ze wel gezegd) anders moet ik denk ik dat andere boekje opnieuw gaan lezen een weer een ander einde schrijven...
Ik heb die recensie nu af, dus ik ga zo denk ik lekker buiten zitten, laptop is toch volledig opgeladen, en dan misschien....?
O, misschien kan ik weer cupcakes gaan maken, dat is wel leuk, er staan nog iets van 2 pakken ofzo.
Nou ja, dan ga ik maar.

Commentaar van de webmaster:

Wij zijn net naar het strand geweest: veel zon, wind en kitesurfers, misschien is dat een goeie tip?

Afzender: Shirley - zondag, 22 april 2012 om 13:03

Triple en Spinky zijn allebei mannetjes.
En ik denk idd dat Wilders wel terugkomt, maar ik heb het nieuws niet gevolgd, dus ik weet niet of er verkiezingen komen...?
Net al m'n huiswerk gemaakt voor de hele week, was niet zo veel gelukkig, had al veel af!
Ik ben nu allemaal nieuwe apps aan het downloaden en aan het internetten en aan het wachten totdat er iemand gaat antwoorden op Draw something! (hinthint )
Eigenlijk zou ik moeten leren, maar daar heb ik geen zin, en het is toch maar voor Duits, en u weet m'n cijfer daarvoor dus ik vind dat het niet hoeft.
Het is wel lekker weer, misschien moet ik naar buiten gaan, of aan m'n moeder vragen of we iets leuks gaan doen....? (vader en broer zijn naar Dortmund, dus het is lekker gezellig in huis )
Het is voor ons thuis nu een officiele meidendag. Meestal hebben we alleen een avondje alleen, maar nu een hele dag, en we wisten niks om te gaan doen...
Gisteravond waren we ook alleen thuis, dus toen zijn we maar een McFlurry Mars gaan halen, die trouwens heel lekker is!
Ik vraag wel beneden of we iets leuks gaan doen....

Commentaar van de webmaster:

Misschien kunnen jullie elkaars nagels gaan lakken ofzo?

Afzender: Shirley - zaterdag, 21 april 2012 om 15:37

Ik was echt van plan om dressuur te gaan kijken, want ik ben uiteraard groot fan en ik verveelde me.
Maar goed, het zou dus beginnen om 3 uur, maar het is nog steeds niet begonnen, vanwege een extra nos-journaal over het vertrek van Wilders blablabla.
Ik word hier echt super chagerijnig van, zoooo irritant! En ze blijven alles maar herhalen, alsof ik niet heb begrepen dat Wilders is weggelopen?!
En die irri vragen: 'Wat gaat dit beteken voor de economie?' 'Komen er nieuwe verkiezingen?'
Aaaaargh

Commentaar van de webmaster:

Morgen schuift hij gewoon weer aan de onderhandelingstafel aan hoor. Hij heeft weer een shotje aandacht nodig denk ik.

Afzender: Shirley - zaterdag, 21 april 2012 om 8:17

Zo, daar ben ik alweer.
Ik was dus gebleven bij het punt dat ze elkaar kunnen zien. En ik vind het zo zielig om een handboek over één van hun kooien te gooien, dus laat ik het maar zo.
Nou ja , als ze overdag er één voor één mogen maken ze alsnog een klein beetje ruzie.
Het is wel gezellig, 2 konijnen in huis, er loopt iedere keer wel eentje achter me aan, vooral in de ochtend als ik het voer heb.
Nou ja, dan wordt mijn vermaak dit weekend 2 konijntjes, en leerboeken. Oke, dat is best wel erg.
Vandaag ook alleen maar hw maken en leren, en hopen dat ik over 4 weken weer mag paardrijden!

Commentaar van de webmaster:

De draagtijd van een konijn is ongeveer vier weken, dus pas maar op met Spinky en Triple, anders heb je het straks véél te druk om te gaan paardrijden!

Afzender: Shirley - zaterdag, 21 april 2012 om 8:10

Pff, ik ben weer eens vroeg wakker. Ik lag net nog in mn bedje, was wel al wakker, hoorde ik beneden 2 konijntjes achter elkaar stampen! We een logeerkonijntje, Spinky, en Triple staat op ooghoogte, dus gingen ze stampen... xD
Ik schrijf zo wel verder, moet ze eerst ff eten geven...

Afzender: Shirley - donderdag, 19 april 2012 om 17:03

Vandaag was ook wel een lange dag. Maar zo voelde het eigenlijk niet. En voor het eerst in 3/4 jaar vond ik Int. best wel snel voorbij gaan. Het waren 3 uur, maar het voelde maar als 2. (dat is heel knap trouwens )
Morgen lekker het eerste uur vrij, en dan maar naar school tot het 6e. En daarna: WEEKEND!!! Ik ben alweer zo erg aantoe, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik al 2 nachten niet meer dan 5 uur heb geslapen (per nacht dan), omdat ik nogal last heb van hoestbuien.
In het weekend niet paardrijden, mag voorlopig niet sporten, zo stom!
Dus dat word vervelen...

Commentaar van de webmaster:

Doe wat ik doe: lekker sporten op de ps3, veel leuker en word je ook niet zo moe van!

Afzender: Shirley - woensdag, 18 april 2012 om 15:09

Zo, vandaag was gelukkig een lekker kort dagje. Ik had maar 6 uur school, waarvan 2 uur gym (hoewel ik niet meedeed), en nu hebben K&C en O&O nog 2 uur.
Dus nu ben ik aan het leren, wat niet zoveel is, alleen Engels, en dan ga ik straks alles overzetten van m'n computer naar deze nieuwe laptop waarmee ik nu typ.
En dan vanavond nog naar school voor die MOL-gesprekken.
Ik ga weer verder leren...

Commentaar van de webmaster:

Brrr MOL gesprekken. Als ik volgend jaar mentor ben, ga ik voorstellen om alleen nog maar OL gesprekken te voeren.

Afzender: Esmee - dinsdag, 17 april 2012 om 15:46

Hij was gewoon te lang haha. En nu moet ik weer wachten.. en wachten.. en wachten.. -.-

Weetje wat ik wel nogal zwaar 'vervelend' vind, jaa dat zeg ik heel netjes. Ik vind het vervelend dat ik van de week mijn eerste onvoldoende voor latijn dit jaar heb gehaald. En dan niet een 5.3 ofzo, daar had ik nog mee kunnen leven. Maar gelijk een 2.6. EEN 2.6?! Vraag me niet hoe ik het heb gedaan, want ik vind het gewoon bijna knap van mezelf. En nu ga ik echt mijn huiswerk maken, want anders krijg ik een streepje van u. Of een rondje. In iedergeval iets wat mij dus een waarschuwing gaat geven dat ik voortaan wel mijn huiswerk af moet maken.
xxx


Commentaar van de webmaster:

We hebben alles weer keurig afgehandeld vandaag. Jij hebt je afwezigheid op ww weer goedgemaakt en ik heb iedereen in de klas een preek over Latijn gegeven, we zijn weer helemaal klaar om aan de 4e periode te beginnen!

Afzender: Esmee - dinsdag, 17 april 2012 om 15:27

Goedemiddag:)

Ik zit latijn te maken en toen dacht ik opeens: Shitps, ik heb al een tijdje niet meer op WW geschreven, dus Hallo, Haaai, hier ben ik weer. :)
Het enige probleem waar ik nu mee moet dealen is dat ik echt geen flauw idee heb wat ik nu moet gaan vertellen. Ik maak op dit moment namelijk niet zo heel veel mee. Ik zit achter de computer mijn huiswerk te maken terwijl ik een appel eet. Dat is het wel zo ongeveer. En ojaa, het regent. Wat ik dus echt ongezellig vind, maar ik moet zo toch grieks leren waardoor ik het eigenlijk niet zo erg vind want anders baal ik er weer van dat ik binnen moet gaan zitten leren terwijl het buiten lekker weer is. Wow, dat was een hele mond vol. Nouja, mocht je het uitspreken, wat ik nu dus niet doe omdat ik in mijn eentje in de woonkamer zit. En weetje, dan is het nogal vreemd om opeens tegen jezelf te gaan praten. Nouja mocht ik me nou vreselijk eenzaam gaan voelen, dan kan ik altijd dat nog doen.
Ik vertoon nu eigenlijk gewoon vluchtgedrag voor mijn huiswerk, want ik was net heel goed en geconcentreerd bezig alles te onderstrepen en te nummeren enzo, en toen bedacht ik WOW WEELWEB. Dus ja, nu typ ik dus een onzinnig verhaal, terwijl ik nu net zo goed mijn latijn huiswerk af had kunnen hebben, en alvast aan grieks had kunnen beginnen. Waardoor ik daar langer de tijd voor heb en waardoor ik dus misschien nog een kans heb op een voldoende. Want ja, ik weet het, ik moet eerder beginnen met leren. Maar dat lukt me op de een of andere manier niet echt, dus ja.. dan maar op het laatste moment de hele middag achter de computer leren met een appel in je hand als het regent.

Afzender: Esmee - dinsdag, 17 april 2012 om 15:13

MENEER WAAROM ZEGT WEELWEB DAT IK MIJN BERICHTEN NIET GOED INVUL? Volgensmij vul ik ze prima in:)

Commentaar van de webmaster:

Er zit een capslockbeveiliging op denk ik

Afzender: Shirley - dinsdag, 17 april 2012 om 7:52

Zo, eindelijk een beetje tijd om te schrijven. Was gisteren nogal druk met een verhaal schrijven voor geschiedenis, en het leren van Duits en Engels.
Heb gister het ziekenhuis trouwens best wel overleefd hoor, behalve het bloedprikken. Ze prikte mis, en toen ging ze dus zoeken naar een ader, en dat doet dus best wel pijn.
Ik ben al zo bang voor naalden, moest ie er dus nog een keer in, maar dan in m'n andere arm, gelukkig ging die wel in 1 keer goed!
Nou ja, vandaag weer naar school van het 2e tot het 8e, veel te lang dus.
Nou, ik ga, tot vanmiddag!


Commentaar van de webmaster:

gelukkig is het 8e uur weer feest!

Afzender: Shirley - zondag, 15 april 2012 om 17:21
Homepage: http://www.kookjij.nl/recept-gevuld-turks-brood

Ik heb geen favouriet bij Topchef, ik kijk het namelijk alleen uit verveling. Hier trouwens het recept van het gevulde turks brood staat hierboven ergens. ^^ Morgen weer naar school, gelijk van het 2e tot het 8e, maar ik ben er het 3/4e uur niet, want moet naar het ziekenhuis. Niet dat ik het erg vind dat ik school mis ofzo, maar het ziekenhuis is nou ook niet echt leuk.. Nou ja, ik overleef het morgen vast wel! Tot morgen!

Commentaar van de webmaster:

dank je, sterkte en tot morgen!

Afzender: Shirley - zaterdag, 14 april 2012 om 20:11

Zo, vandaag was weer een leuk dagje.
Al m'n huiswerk volgens mij gemaakt, goed geleerd, en heeeeeeerlijk paardgereden! Ik reed op een best wel klein paardje, die ontzettend mooi dressuur loopt. Heel handig, ik doe liever dressuur dan dat ik spring. Het ging best wel goed, mooi gelopen, in de galop een paar keer best wel hoog gebokt, dat toen ook wel best eng wer, vooral ook omdat er nog iemand best wel dicht achter me reed. Tja, maar het blijven toch paarden...
Toen thuis gelijk gedoucht, en toen alvast geholpen voor het avondeten. Heel veel paprika's, uien, courgette, en tomaat gesneden. We aten gevuld turks brood, en het was best wel lekker. Met dank aan een recept van intnet, ik had geen zin in pizza, dus ging ik iets anders zoeken.

Ik ga weer.

Commentaar van de webmaster:

Klinkt goed, kom maar op met dat recept!

Afzender: Shirley - vrijdag, 13 april 2012 om 19:29

Zo, eindelijk weekend. Al zo'n 5,5 uur voor mij, maar ik meld het nu pas.
Ik zit nu ook echt Topchef te kijken, ontzettend saai, maar er is niks anders op en ik verveel me.
Morgen lekker uitslapen (hoop ik ), en dan lekker paardrijden! Dat wordt echt zooo leuk, ook omdat m'n moeder misschien ook lessen wil gaan nemen, kunnen we over 5 jaar samen buitenrijden.
Maardat duurt nog wel even helaas.
Ik ga weer verder kijken, daaaag.

Commentaar van de webmaster:

Je bent toch wel voor Maurice he?

Afzender: Shirley - donderdag, 12 april 2012 om 17:25

Vandaag dus een lange dag school.
Het was echt enorm saai, en we hadden een tussenuur! Maar daardoor viel het engels so dus wel uit, wat ik niet heel erg vond trouwens.
Het grieks pw ging wel, ik dacht dat ik een 6 zou hebben ofzo, maar mr. Brouwers zei dat ik een 8.3 had? Ik hoop dat het klopt
Morgen een lekker kort dagje school van het 2e tot het 6e, heeeeerlijk. En dan: WEEKEND!!!! Jeetje wat ben ik daar aan toe zeg! Morgen nog wel een pw van Frans, wat alleen woordjes zijn, maar dat toch meetelt als een pw. Heel fijn, kan ik m'n cijfer omhoog krijgen!
Ik ga, alvast fijn weekend!

Commentaar van de webmaster:

dank je, jij ook, geniet ervan!

Afzender: Roos - woensdag, 11 april 2012 om 20:51

Ik denk dat ik zoals een wervelstorm ben op WW, heel vaak ben ik er niet, maar als ik er ben, ben ik heftig veel aan het schrijven :p Zoo, H18 en 19 zitten erin, op naar de volgende 3 :p En nu moet u niet ongerust worden, want dit heb ik net ook in een uurtje gedaan, dus die andere paar moeten ook lukken(a) Ik ga weer naar Wrts, jeeeej
Daaaaag (:

Commentaar van de webmaster:

ik heb alle vertrouwen in je.... beschaam het niet!

Afzender: Roos - woensdag, 11 april 2012 om 19:50

I <33 Deel 7 van de opvoedtips, vooral het taart gedeelte ;p Alleen lijkt die taart verdacht veel op een krukje, hmm... En u moet die camera-man ook eens heropvoeden zeg! Die kan alleen nog maar hieperdepiep zeggen! Noujaaaaa zeg! Maar ik moet weer gaan, want IEMAND heeft een SO opgegeven en nu moet ik leren! (Voel u vooral niet aangesproken, grrr..) Nou, daaaaaaaag

Commentaar van de webmaster:

heeej Roos, long time no see hier op WW!
Ach ja, m'n kinderen én leerlingen pesten is nu eenmaal m'n grootste hobby...

Afzender: Shirley - woensdag, 11 april 2012 om 17:12

Vandaag gelukkig maar 6 uur school, waarvan 2 uur gym. Dat was trouwens nogal vaag, want wij gingen allemaal naar binnen, omdat we dachten dat we gewoon binnengym hadden. Bijna de hele klas dus binnen, maar Loes was er niet. Dus op een gegeven moment is Ryan naar buiten gegaan om te kijken of ze daar was, en ja hoor, daar was de andere helft van de klas. Maar niemand had z'n buitenschoenen mee, dus iedereen ging gewoon op z'n schoenen die we normaal aan hebben. Zag er best leuk uit trouwens. Maar het was ontzettend koud, en na 2 uur werden m'n handen ook paars. Toen mocht ik dus eerder omkleden. (hallelujah)
Verder was een saai dagje, morgen 8 uur school, terwijl O&O en K&C al het 5e uur uitzijn, zit ik nog 3 uur langer op school!


Commentaar van de webmaster:

Arme INT-kindjes, het is net als met de supermarkt: daar sta je ook altijd precies voor de verkeerde kassa te wachten en zijn alle andere rijen altijd veel sneller!

Afzender: Shirley - dinsdag, 10 april 2012 om 18:25

Mooi dat de cupcake lekker was!
Pff, zo druk met school! Donderdag een pw van Grieks, en ik heb het idee dat ik het er echt totaal niet in krijg!
Zo stom, en dan moet ik ook nog Engels en Frans leren, wiskunde maken, en geschiedenis en nederlands maken. Ik word er gek van, ben toe aan vakantie! Hoewel ik in de vakantie ook wel weer zal moeten leren, want het leven blijft toch doorgaan! Ik zou dus ook vanavond naar het VISgala gaan, maar dat gaat ook niet door omdat leraren zo onaardig zijn om zoveel te laten leren/maken!
Sorry hoor voor die zeur bericht!


Commentaar van de webmaster:

hou vol, nog 2,5 week en dan is het meivakantie!

Afzender: Shirley - maandag, 9 april 2012 om 17:18

Pff, morgen weer naar school, echt totaal geen zin in!
Gelijk een pw van NL over 2 hoofdstukken wat ik eigenlijk nog niet ken maar ik heb geen zin om ervoor te leren....
Ja heel slecht, ik weet het. Als ik dan een onvoldoende haal weet ik tenminste wel dat het m'n eigen schuld is!
Ik heb trouwens een cupcake voor u bewaard, dus dat komt wel goed morgen! Alleen hebben we Latijn op het 8e uur, en ik denk dat ie daar wel onder gaat lijden, hoe hoort eigenlijk in de koelkast namelijk...
Ach, ik zie het wel, en anders gooit u hem maar weg hoor.

Ik ga nog ff m'n nieuwe rooster uitprinten en straks naar beneden want we gaan waarschijnlijk zo eten. Echt stom, hebben we gister gegourmet (schrijf je dat zo? ) en dan gaan we vandaag gewoon weer groente enzo eten, terwijl het eigenlijk nog steeds Pasen is en ik wel zin heb in iets heel lekkers. Oke, ik ben bang dat smeken niet gaat helpen, ze zijn al aan het koken.
Tot morgen!

Commentaar van de webmaster:

De cupcake was heeeeerlijk!

Afzender: Esmee - maandag, 9 april 2012 om 11:33

Haaai.

Echt, waarom kan ieder weekend niet gwn 4 dagen duren. Dat zou ik niet vervelend vinden. Ik vind het echt zooo chill! Ik baal er wel van dat het softbaltoernooi van vandaag niet doorgaat vanwege het weer. Zo slecht is het weer nou ook weer niet, en nu heb ik niets te doen. :o Nouja niets.. Ik zou natuurlijk latijn kunnen keren, maar het is pasen. Hihi. :)

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Ga leren lazy bum, ik ben ook gewoon voor school aan het werk!
Maar een 3-dagige werkweek ben ik ook voor!

Afzender: Shirley - zondag, 8 april 2012 om 14:59

Hallo!
We hebben net iets van 1 uur gefietst ofzo. Was best wel saai, en koud!
Eerst gingen we Spaarnwoude in, naar iets van modelbouw helikopters/vliegtuigen omdat pap dat zo leuk vind... Nou ja, was opzich wel leuk..
Daarna gingen we verder en kwamen we uit bij de manege De groene heuvel, waar een dressuurwedstrijd was, en waar we ook nog even gingen kijken. Dat vond alleen ik leuk, en pap vond het ook wel interessant en knap hoe ze dat nou allemaal deden!
Daarna zijn we maar weer teruggegaan omdat het ontzettend koud was! Heb het nu nogsteeds koud, dus verdien ik nu wel een kopje warme chocolademelk met een cupcake vind ik.


Commentaar van de webmaster:

zolang je maar van mijn cupcake afblijft, begrepen!

Afzender: Shirley - zondag, 8 april 2012 om 9:10

Zoals ik al zei over die cupcakes; ik heb geen garantie dat ze dan nog niet op zijn, het gaat hier zo snel...
Vandaag Pasen, bij ons komt dat neer op een iets uitgebreider ontbijt dan normaal (er komt een ei bij), en in de avond gourmetten. Nou ja, het is altijd wel gezellig! Wat gaat u doen?
Als het morgen slecht weer is gaan we waarschijnlijk films kijken, moet toch iets te doen hebben hè?
Veel plezier vandaag!

Commentaar van de webmaster:

Jullie paasontbijt lijkt op het onze! Verder heb ik vandaag voor school gewerkt, Judith is bezig met het vertalen van de nieuwe Madagascar, Rosa en Mink hebben huiswerk gemaakt en we hebben nog wat spelletjes gespeeld! vanavond eerst wat tentamens nakijken van 6 gym, daarna een fles bubbels open en een filmpje kijken!

Afzender: Shirley - zaterdag, 7 april 2012 om 18:38

Zo, en nu ben ik dus niet alleen verslaafd aan draw something, maar ook aan cupcakes maken.
Tja, ik kan er niks aan doen, als m'n moeder 2 pakken met mix voor ieder 12 cupcakes koopt, dan wordt de verleiding natuurlijk veeeeeel te groot!
Nou ja, nu staan er dus 12 cupcakes in de kast, en ik ben nu dus aan het wachten totdat iemand ze gaat opeten, haha.
Ik geloof dat iedereen nu nog een beetje volzit van de pizza....
Nou ja, dan komen ze morgen wel op, die raak ik vast wel kwijt hoor! Eventueel kan ik er dinsdag nog 1tje voor u meenemen, maar óf ze zijn dan dus op, óf hij is totaal geplet en gesmolten in mijn tas/kluisje... Maar als u vrijwilliger bent..
Hahaha, ik ga maar weer verder met niks doen denk ik, en vanavond ik hou van Holland kijken!

Commentaar van de webmaster:

op of geplet of gesmolten of niet, ik wil zo'n Shirleycupcake!

Afzender: Lisa - zaterdag, 7 april 2012 om 18:06

Jaah idd, google is my friend, ik heb het geraden

Commentaar van de webmaster:

goed zo

Afzender: Lisa - zaterdag, 7 april 2012 om 10:20

Heei
Wat heeft u getekend :p ? Iets met een walvis ofzo en vissen
Daagx

Commentaar van de webmaster:

Walvis is goed. Er zit een mannetje in. Die bijbel linksonder was een hint. Google is your friend.

Afzender: Shirley - zaterdag, 7 april 2012 om 10:11

Jeeh en ik ben weer thuis!
Ik ga zo proberen te leren, maar volgens mij is de buurman veel te vroeg aan het boren? Dit zal echt goed gaan met leren, met dat irritante geluid.
Wauw, ik ben echt inspiratieloos...
Nou ja, dan ga ik maar denk ik

Commentaar van de webmaster:

Waarom klussen mensen altijd te vroeg of te laat?

Afzender: Shirley - vrijdag, 6 april 2012 om 10:06

Grr, ik ben Grieks aan het leren, en vind het verschrikkelijk. Wat een verrassing
Al die irritante rijtjes, ben blij als ik er vanaf ben denk ik. Ik zou wel graag Grieks & Latijn willen doen, maar Grieks kost zoveel moeite, en daar heb ik nooit zin in.
M'n ouders zijn net vertrokken naar Rotterdam, ze hadden iets gewonnen ofzo, en nou zitten ze in een hotel. Maar het was maar voor 2 personen, dus nu zijn ik & broer alleen thuis.
Morgen avond zijn ze weer terug, en dan gezellig Pasen vieren!
Ik ga maar weer door met leren, misschien ken ik het dan vanavond een beetje....

Commentaar van de webmaster:

Grieks is niet moeilijker dan Latijn hoor, je hebt alleen een leraar waardoor Latijn veel makkelijker líjkt

Afzender: Shirley - donderdag, 5 april 2012 om 16:37

Nou, Triple is nu alweer de oude hoor. Ik kom zo naar beneden en ik zie alweer dat hij voor de buitendeur staat, het is veel te koud, en toch wil ie naar buiten. Nou ja, is dus niet gebeurd. Ik ben hem toen maar gewoon een beetje gaan aaien, en dat vond ie ook wel oke.
Ik heb net cupcakes gemaakt, en ze zijn echt zalig! (hoe zou ik dat nou toch weten, hihi )
De keuken zit nu wel een beeetje onder het beslag, maar dat maak ik nog wel een keer schoon.
Ben iig blij dat ik geen koorts meer heb, en dat de misselijkheid ook is afgenomen! Nu een lekker lang weekend van 4 dagen! Vrolijk pasen alvast! (ik zal ook nog wel met pasen schrijven hoor, maar dit is voor als ik het vergeet )

Commentaar van de webmaster:

Fijn dat jij en Triple weer A-okay zijn!

Afzender: Shirley - donderdag, 5 april 2012 om 8:39

Hallo!
Ik word al ietsje beter, nu is de koorts weg, maar die zal straks nog wel terugkomen. I.p.v. koorts heb ik nu buikpijn, ook erg fijn maar niet heus . En uiteraard ben ik nog steed misselijk....
Ik vind het zooo irritant, ik word altijd ziek in vakantie's of in dit soort weken waar je niet echt school hebt, ik mis nooit school! Misschien ook wel weer fijn, maar toch!
Dus ik ben vandaag alleen thuis met Triple, mijn konijntje dus, die volgens mij ook ziek is! Hij komt z'n hok niet uit, en eet/drink niet/bijna niet.
Hopen dat mijn team vandaag met volleybal wint!

Commentaar van de webmaster:

Ik denk dat Triple jaloers is op alle aandacht voor de paashaas. Volgende week is hij vast weer de oude!

Afzender: Esmee - woensdag, 4 april 2012 om 20:51

Hee meneer :)

OMG ik ben blij. Ik heb een vriendje, Wouter ^^ Sinds vandaag. 04-04-12. Mooie datum of niet? :) Hij zat ook bij het Muziektheater, en zit in 3E. Jaa nu ben ik blij. :)

xxx

Btw, Ik vond die 2 uur van u vandaag wel echt het hoogtepunt van het Japanproject! De powerpoint was echt awesome ^^

Commentaar van de webmaster:

Thanks! Ik heb mijn best gedaan om er wat leuks van te maken, dus het is leuk om te lezen als dat gelukt is!
En gefeliciflapstaat met je nieuwe liefde. Neem je hem volgende week een keer mee naar E14, dan kan ik hem even keuren.

Afzender: Shirley - woensdag, 4 april 2012 om 19:15

Nog steeds koorts. Ik zie er echt uit als een of andere kachel, of als een verbrand iemand . Zo voel ik me trouwens ook, dus dan maar heel veel chocolade eten, want dat helpt. (vind ik )
Morgen waarschijnlijk niet naar school, dus dan mis ik het volleybaltoernooi en kickboksen. Ik zal eerlijk zeggen: ik vind dat wel jammer, ik zou wel willen weten of ik beter word in volleyballen


Commentaar van de webmaster:

dat wordt dan eerder chocolade-fondue!

Afzender: Shirley - woensdag, 4 april 2012 om 15:33

Haha, grapje, ik kom er dus net achter dat ik nog lang niet uw hele tekening had gezien. (internetverbinding valt steeds weg, vandaar xD)
Maar nu heb ik het wel geraden hoor!

Commentaar van de webmaster:

ah mooi zo!

Afzender: Shirley - woensdag, 4 april 2012 om 15:28

Oke, nou ja, mooi zo dat u het badmintonnen hebt overleefd. Ik zit nog steeds te wachten bij draw something, en ik heb geen idee wat het engelse woord is voor dat ding wat u hebt getekent?
Ben nu dus ziek thuis, terwijl de klas aan het lasergamen is. Ik wilde zoooo graag mee! Ik had het nog nooit gedaan, en het leek me wel leuk, en ook gewoon gezellig met de hele klas! Maar ja, nu zit ik hier dus soms rillend, soms helemaal heet, en kotsmisselijk... Hoop dat het snel weggaat, en dat ik morgen wel gewoon mee kan doen met het volleybaltoernooi/kickboksen
Ik haat het als ik ziek ben....
Ik ga nog een keer proberen om uw tekening te raden, maar ik heb echt geen idee!

Commentaar van de webmaster:

Beterschap en ik weet niet meer wat ik getekend heb, beschrijf het eens?

Afzender: Shirley - dinsdag, 3 april 2012 om 14:42

Gelukkig, ik heb de ak excursie overleefd. Het was eigenlijk nog best te doen ook, hoewel het ontzettend koud was! Fietste/liep ik daar dus met een winterjas aan, een dikke sjaal om, en handschoenen aan.
Nou, ik had het echt wel koud, alsof ik ziek was ofzo?
Maar goed, we zijn echt een keer verdwaald. Hoe is het mogelijk, maar toch... We stonden zo op een kaart te kijken en we zagen de rest van de groep niet meer (we liepen nogal achter) dus we dachten dat we verkeerd fietsten. Dus toen kwamen er 2 mensen aan en die vroegen waar we heen moesten, wij zo uitleggen: "Nou ja, er staat hier in de routebeschrijving dat we ergens een fietspas opmoeten, dat langs het water gaat, en dat uiteindelijk bij een T-splitsing komt."
Dus toen hebben die mensen ons een kant op gestuurd, kwamen we uiteindelijk uit bij post 2, terwijl we eerst naar post 1 moesten.... xd
We zijn er uiteindelijk wel gekomen hoor
Vond u het badmintonnen wel leuk? Eigenlijk moet u gewoon zorgen dat u iets grappigs bedenkt, (zoals kijken hoeveel mensen de shuttle tegen hun hoofd aan krijgen xD)en dan zou het moeten gaan lukken met het vermaak....

Commentaar van de webmaster:

Bedankt voor de tip! Ik heb het badmintonnen gelukkig overleefd. De hele dag was wel wat lang, maar ik heb genoeg kunnen kletsen, nakijken en dawsomethingen om me niet te vervelen!

Afzender: Shirley - dinsdag, 3 april 2012 om 8:26

Hmm, badmintontournoois zijn toch niet zo erg?
Het is beter dan ak.
Maar ach, het zal wel leuk worden, want ik zit in een groepje met Fabian, Steff, en Anne. Dat wordt vast en heel hoog cijfer, en daar ben ik wel blij mee
Nou, u veel plezier dan maar! En ik hoop voor mij dat het niet gaat regenen want dan word ik echt chagie

Commentaar van de webmaster:

zorg je wel dat Steff niet verdwaalt?

Afzender: Esmee - maandag, 2 april 2012 om 19:24

Hallo, haai daar ben ik weer. :)

Ik vind het heerlijk die AOW. Eindelijk rust en geen huiswerk. Vandaag hadden we eerst de aftrap van het Japanproject en daarna moesten we een uurtje film kijken, 'The last Samurai' Toen hadden we pauze, en een uurtje Aikido. Daar heb ik geleerd hoe ik iemand zijn armen kan breken, alleen dan moeten ze me wel zo vast pakken zoals ik geleerd heb, want anders kan ik het niet hahah. xd

Maar ik moet nu gitaarspelen, ik tik binnekort wel een langer berichtje. :)

xxxx

Commentaar van de webmaster:

hee Esmee, mijn twee lessen zijn natuurlijk het hoogtepunt van het hele Japanproject, wacht maar af!

Afzender: Shirley - maandag, 2 april 2012 om 19:09

Jeetje, dit is echt wel ernstig. Het gastenboek lijkt wel echt overgenomen door 2a. Ik heb niet veel te vertellen, waarschijnlijk omdat de hele dag al chill was en ik niet veel gedaan heb Morgen een excursie van ak naar Spaarndam, waar ik geen zin in heb. Een beetje fietsen, en landschappen bekijken, en dat nog wel voor een cijfer! Niet dat je echt heel veel moeite hoeft te doen voor dat cijfer ofzo, maar toch En er is vanavond waarschijnlijk ook weer helemaal niks op tv, want ik vind The Face echt dom. Geef mij maar weer gewoon Holland's next topmodel ofzo Ik vind die smiley trouwens best wel cool >>> Hahah, levenloos En Maayke had dat op Fb trouwens verkeerd neergezet want ik had geen score van 17 maar van 16, niet dat dat heel veel uitmaakt, maar toch Ik ben wel van de 'maar toch ' vandaag xdMisschien moet ik vandaag maar eens beginnen met leren voor Nederlands? (is volgende week dinsdag pas, maar gaat over 2 hoofdstukken )
Nou, ik vind dit bericht toch nog redelijk lang geworden voor iemand die niks te vertellen heeft

Commentaar van de webmaster:

ik zit de hele dag bij een badmintontoernooi. Ruilen?

Afzender: livv - maandag, 2 april 2012 om 17:16

haaaaaaaaay
ik moet zo dansen, maar me dansjuf is boos op me omdat ik zondag niet naar een domme auditie ben gekomen. waarschijnlijk gaat ze nu de eerste 10 minuten van de les vragen waarom ik er niet was, en dan zeggen dat ik er had moeten zijn. en dan ga ik zeggen dat ik nooit heb gezegd dat ik mee wilde doen en dan gaat zij zegge je was wel opgegeven dus je had af moeten melden en zo gaat het dan door
maar komop zeg ik heb al geen weekend omdat ik vrijdag en zaterdag dans en zaterdag middag werk. en dan verwacht ze ook nog effe dat ik zondag naar een of andere ********** auditie kom die ik vorrig jaar ook al stom vond.

oke genoeg geklaag, hoe gaat het met u ?
x

Commentaar van de webmaster:

Ik zat op je te wachten bij de auditie!
Nee hoor, met mij gaat het goed. Ik moet wel veeeeeel te hard werken voor de ander onderwijsweek, maar uitzicht op een lang weekend maakt veel goed.

Afzender: Shirley - maandag, 2 april 2012 om 14:52

Net al die cito's gehad. Gadverdamme wat heb ik een hekel aan cito's, en volgens mij ben ik trouwens niet de enige.
Ik viel echt zowat in slaap, het lokaal was muf en het stonk, en de cito's waren meestal wel te doen, maar duurde veeeeeel te lang. :#
Nu wel lekker thuis, en ik denk dat ik ff lekker vanalles ga doen maar vooral: Uitrusten & genieten van vrijheid!

Commentaar van de webmaster:

heerlijk! Enoy!

Afzender: Shirley - zondag, 1 april 2012 om 20:52

Morgen het begin van de ander onderwijsweek, een week zonder huiswerk! Wauw, dat is echt wel bijzonder! Wel jammer dat we eigenlijk niet veel gaan doen in die week, morgen hebben we cito's, dinsdag gaan we landschappen bekijken in Spaarndam, woensdag hebben we cito's, en dondedag hebben we sportdag, met volleybal dus, dat gaat nog leuk worden met mij
Maar goed, een week zonde huiswerk is al heilig

Commentaar van de webmaster:

je hebt helemaal gelijk, geniet ervan! Ik heb voor die OAW juist enorm veel huiswerk gehad dit weekend!

Afzender: Shirley - zondag, 1 april 2012 om 13:52

Hallooo, ben ik weer
Slaapfeestje gisteren was echt zoooo leuk! En die planning klopte dus echt totaal niet, ik zal even uitleggen: We kwamen dus om ongeveer 2 uur bij Maayke en Anne aan, hebben we ongeveer 3 uur alleen maar zitten lachen, melig doen, en een test gedaan om te kijken of we autistisch waren xd Nou ja, ik iig niet
Toen gingen we om iets van 5 uur patat eten, en daarna gingen we om 6 uur naar de bios, begon de film om half 7. De film was dus echt zoooo zielig! Het is wel een hele mooie film, maar goed, er ging dus een meisje in dood, en volgens mij zat echt de hele bios te huilen. De tranen liepen ook echt over mijn wangen, en ik keek zo opzij, zie ik Anne en de rest ook zo huilen, behalve Maud, en Demi een klein beetje
Dus toen was de film om half 10 afgelopen en gingen we buiten wachten totdat de vader van Maayke en Anne ons weer kwam ophalen. We stonden daar echt super droog alsof we dronken of high waren ofzo, het was echt té grappig
Toen gingen we thuis onze pyjama's om 10 uur aantrekken, gingen we toen al in ons bed liggen...
Ik viel echt totaal in slaap, ik was echt kapot, en ik heb geen idee waarom? Maar ach, toen gingen we al vervroegd om 12 uur weervolven, en knakworsten maken xd
Toen kreeg ik om 1 uur midden in de nacht honger en ging ik een van Anne's cupcake opeten. (die trouwens heel lekker was )
Toen ben ik slaap gevallen, en werd ik weer om half 10 wakker. Toen heeft Anne voor ons allemaal een ontbijt/lunch gemaakt, en die was ook heel lekker.
Nu ben ik dus weer thuis, en realiseer ik me dat ik gewoon huiswerk vrij ben, maar dat ik morgen wel cito's heb

En nu ga ik kijken of er iemand al heeft gespeeld in Draw Something, en anders ga ik lekker internetten

Commentaar van de webmaster:

gezellig slaapfeestje zeg, volgende keer kom ik ook!
en na je filmverslag weet ik wel wie de autisten zijn hoor

Afzender: Shirley - zaterdag, 31 maart 2012 om 12:30

Dit wordt waarcshijnlijk mijn laatste berichtje van vandaag; ga zo m'n spullen inpakken en als het dan bijna 2 uur is weg naar Maayke en Anne
We gaan trouwens naar de film de honger spelen, geen idee of het een leuke film is, maar dat zal wel zo zijn
En Anne heeft ook nog cupcakes gemaakt.... Lekker!
Ja, en nou weet ik niks meer om te schrijven...
Behalve dat ik niet meer goed kan Draw Something'en, omdat het internet steeds wegvalt. (broer is aan het downloaden, haat aan wi-fi netwerk op dat soort momenten) Het valt ongeveer om de 10 seconde weg, en dan duurt het weer een minuut voordat het terug is
Nou ik ga, tot morgen dan maar

Commentaar van de webmaster:

The Hunger Games krijgt heel goede reviews dus het zal vast goed zijn!

Afzender: Shirley - zaterdag, 31 maart 2012 om 8:08

Wauw, en het is hier nog steeds uitgestorven.
Zo ziet mijn planning er voor vandaag en deels morgen uit:
8.00 uur: ontbijten. (erg vroeg, ik weet het (a))
10.00 uur: aankleden, internetten, lezen, etc.
12.00 uur: lunch
14.00 uur: naar Maayke en Anne toe
19.00 uur: naar de bios met z'n alle
00.00 uur: spookverhaal
01.00 uur: weerwolven
02.00 uur: knakworsten :)
04.30 uur: slapen :)
10.00 uur: wakker worden

Oke, dit zal wel niet kloppen want we doen het nooit via een schema, maar ik vond het wel leuk. :)

En een WW app zou heel handig zijn! :)

Commentaar van de webmaster:

ok, hier is de mijne:
08.00: ontbijten (MInk moet vroeg hockeyen)
09.00: Powerpoint voor Ander Onderwijsweek maken
12.00: Koffie drinken
13.30: Hockeywedstrijd Rosa kijken
15.30: Rozen snoeien
16.30: Posters KJKQ repareren & opbergen voor volgend jaar
18.00: eten maken en opeten
20.00: familiefilmavondje op zolder
22.30: kids naar bed, prosecco!

Afzender: Shirley - vrijdag, 30 maart 2012 om 19:28

Jeetje,
en nu reageert er helemaal niemand meer op Draw Something. Of het ligt gewoon aan mij, omdat ik zo verslaafd ben, en om de 5 minuten kijk,
Net met Triple naar de dierenarts geweest en zoals ik al verwachtte was ie te dik.
Maar ach, ik vond het echt heel zielig! Hij was helemaal aan het trillen, en wilde z'n kooitje niet uitkomen
Nu ben ik half aan het lezen, zit ik half te internetten, te kijken bij Draw Something, verder kijken in de Apple Store, allemaal van dat soort faalende dingen dus.
Hopelijk is er vanavond nog wat op tv, anders ga ik waarschijnlijk al om half 10 naar bed want ik ben ontzettend moe en heb geen idee waarom..
Morgen slaapfeestje van Anne en Maayke en dat wordt natuurlijk veel te gezellig en te melig, en dan ben ik zondag ook moe xd
Ik ga maar weer verder met mijn levenloze dingen die ik aan het doen ben

Commentaar van de webmaster:

lezen, internetten, tekenen en appleshoppen is niet levenloos hoor!

Afzender: Shirley - vrijdag, 30 maart 2012 om 16:53

Gym afschaffen vind ik een prima idee!
Hoewel het vandaag wel goed ging met volleybal, heb maar een stuk of 10 ballen gemist xd
Maar het was een veel te lange dag school, en ook veel te saai, met een veel te moeilijk ak so
En dan kijk je op Draw Something en dan zie je dat er zomaar 3 mensen gespeeld hebben! Dus ik ga

Commentaar van de webmaster:

Drawsome!

Afzender: Shirley - donderdag, 29 maart 2012 om 18:51

Tja, ik verveel me nog steeds. Hoe kan ik me vervelen, ik heb nog genoeg te doen?!
Maar als u zegt dat ik door moet gaan met draw something, moet u wel eerst spelen, u bent aan de beurt :P
Verder speel ik nog met Armando, m'n nicht, m'n neef, en Livv, maar soms antwoorden die echt heel sloom! :( (ligt niet aan mijn tekeningen hoor *uche uche*#
Ik heb soms echt geen idee hoe ik dingen moet tekenen, zoals 'de kans lopen op'. Of een trol ofzo xD
Ik kijk dan maar altijd op google of er simpele tekeningen van zijn, en anders schrijf ik het gewoon.
Morgen Frans uitval, jeeh :) Morgen waarcshijnlijk weer volleyballen met gym. Omg, ik faal daar echt heel hard in. #waarin niet met gym, maar ach ;#)
Ik vind trouwens ook dat we wel weer een keer een film mogen kijken met Grieks! Dus als u dat nou eens heel aardig vraagt, ons lukt het niet :)
Ik ben nog steeds vrolijk van het wiskunde cijfer, maar wil het cijfer van grieks proefvertaling ook wel weten....

O ja, en ik had vandaag een presentatie bij int. van ons product Pindapower :P Had ik zelf pindakaas gemaakt, zag het eruit als kots xD
Maar ach, ze hebben geproefd, en vonden het lekker, en voor de rest heb ik het zelf maar een beetje opgegeten en volgens mij staat het nu weg te rotten in de koelkast :)

Commentaar van de webmaster:

Ik ben als leerling ook nooit zo'n fan van gym geweest. Zullen we gym gewoon afschaffen? Dan gaan we voortaan verder als "nasium"!

Afzender: Shirley - donderdag, 29 maart 2012 om 17:11

Woow, wat is het hier uitgestorven. Nou, dan kom ik maar schrijven xD
Ik maak ook zoveel mee, echt leuk om te gaan vertellen ofzo
Ik weet alleen dat ik faal in draw something. Hoewel Rosa wel goed kan tekenen!
O ja, en ik had vandaag een 10 voor Grieks en een 9.6 voor wiskunde! :DDDD
En verder verveel ik me nu gewoon, en we gaan zo eten...
Saai hè? Weet ik toch :)

Commentaar van de webmaster:

Nee hoor, hartstikke gezellig dat je hier even langskomt, Shirley! En vooral doorgaan met Draw Something!

Afzender: Esmee - zondag, 25 maart 2012 om 19:57

OMG. De auditie voor spijt ging echt heel erg goed! Ze gaven me complimentjes met dat ik het goed had gedaan en dat ik goed verschillende kanten van mezelf had laten zien enzo. En ik zie net op magister dat ik een 5.7 heb voor mijn pw. Ik ben best wel heel erg blij want ik had niet geleerd. Woeehoee. :D

xxx

Commentaar van de webmaster:

gefeliciflapstaart en foei dat je het niet geleerd hebt!

Afzender: Esmee - zondag, 25 maart 2012 om 13:15

Halloo. :)

Vanmiddag heb ik auditie voor Spijt, de nieuwe film van Carry Slee. Ik ben echt nog totaal niet zenuwachtig, best wel raar haha. :$ Ik hoop wel dat ik geen fouten ga maken ofzo, dat zou ik best erg vinden... haha

xxx

Commentaar van de webmaster:

Het is té makkelijk om spijt-grappen te maken, dus dat doe ik maar niet. Break a leg, Esmee!

Afzender: xFlooortje - zaterdag, 24 maart 2012 om 11:50

oepss.. hahaha xd ik bedoel natuurlijk maandag hihi

Afzender: Lisa - vrijdag, 23 maart 2012 om 21:02

@ Floortje Zondag melden ?! XD

Afzender: xFlooortje - vrijdag, 23 maart 2012 om 17:35

hellooooo! :)

BLIJHEID! ik sta alleen nog maar voor grieks onvoldoende :D ik sta dus nu een 4, twee zessen, 6 zevens en 6 achten. best wel nice hihi. ik sta dus gewoon geen een onvoldoende want grieks telt niet ;)

vanmiddag waren esmee en ik lekker van het zonnetje aan het genieten tot de bel ging. wij gingen dus ff naar ons kluis en waren optijd bij de E om naar Duits te gaan, was er niemand :o dus wij wtf hahah oke sorry voor mn taalgebruik maar dat dachten we. dus wij naar mr kooi jaa onze klas is kwijt :o xd hij opzoeken hadden we dus scheikunde en waren we dus te laat en nu moeten we zondag melden, FIJN xd nja boeien we zijn iig met zn tweetjes. net met ze zevenen ff gezellig een ijsje gegeten bij het ijspaleis en van het zonnetje genoten. nu ff douchen enzo want ik heb zo de verjaardag van me tante en ik heb club afgezegt want we gaan opbouwen voor iets waar ik toch niet bij ben morgen xd morgen komt Jelle (mn vriendje, wist u nog niet;p sinds gister) en Esmé, Lobke en Maartje hier eten enzo dus dat word heeel gezellig vijf meiden en Jelle hihi. maargoed. en gistermiddag had ik dus met Jelle afgesproken enzo en dat was heel gezellig vandaar:)

nu ga ik douchen want anders word me moeder boos dat ik niet opschiet;p

weet u de cijfers al? ben best wel benieuwd:D
FIJN WEEKEND! X

Commentaar van de webmaster:

Ik ga ze zo op Magister zetten. En pas op met Grieks hoor, het cijfer telt wel degelijk mee voor je overgang naar 4 gym!

Afzender: Esmee - donderdag, 22 maart 2012 om 16:26

Halloo. :)

Ik vond het latijn proefwerk van vandaag redelijk lastig, dus ik ben aan het hopen op een voldoende, maar ik betwijfel het.

Het is zooo lekker weer! Ik ga dus nu ook gauw nog ff naar buiten en zometeen softballen enzo. :)

xxxxx

Commentaar van de webmaster:

enjoy!

Afzender: xFloortje - dinsdag, 20 maart 2012 om 17:05

komen er trouwens snel weer nieuwe opvoedtips ? :D ik heb ze nodig voor suus.. ;)

x

Commentaar van de webmaster:

hahaha, ik probeer er eind deze week weer eentje op te zetten, tot die tijd moet je haar maar gewoon aan een lantaarnpaal binden.

Afzender: xFloortje - dinsdag, 20 maart 2012 om 16:54

deel 2 ;

toen om twee uur klaarstaan enzo en om half drie begon de eerste voorstellling. het begon met de opening, iedereen danste op tafels. was wel vet :D het publiek liep trouwens door de hele school, je had dus echt het gevoel dat je erin zat als het ware, echt leuk vond ik en dat zeiden veel mensen ook haha :D daarna kwam de dansklas, muziek, en drama. daarna een scene in de vide met britt uit 2b in de tissue echt vet :D daarna een discussie tussen leraren en docenten en een scene op de trap die we savonds drie keer moesten doen wat heeel vermoeiend was want ten eerste moesten we door de hele school renne om overal op tijd te zijn en ten tweede moet je dus zingen en renne op een trap tegelijk en dat 3x achter elkaar is heel zwaar xd en dan had je op het einde scene 7, een eigen interpretatie van de balkonscene van romeo en julia haha het was wel vet :D ik had toen dus een duet. na de middagvoorstelling gingen we napraten blabla haha en eten enzo en lekker chillen en toen savonds weer een voorstelling, toen was er het dubbele aantal mensen van smiddags, was wel vet :D en daarna gingen we opruimen en met ze dertienen ofzo naar paula's huis in haarlem. en dat was heeeeel gezelligxd :)

zondag uitgerust en blabla en nu ga ik stoppen want ik ga weer verder latijn leren en volgens mij is dit al best een lang berichtje.. dit word weer in stukjes knippen haha:D

doeei! x

Commentaar van de webmaster:

Gezellig, Floortje is weer in da house! Ik heb de foto's van Famous gezien en het zag er erg spectaculair uit! De balkonscène wil ik natuurlijk in ieder geval op video terugzien!

Afzender: xFlooortje - dinsdag, 20 maart 2012 om 16:51

OKE JONGENS, IK HEB MIJN OUDE INSTELLING WEER GEVONDEN, IK GA WEER ELKE DAG SCHRIJVEN! volgens mij wordt u daar hartstikke blij van, ik wil natuurlijk het lievelingetje blijven en tsja ik sta in de gallerij der groten dus moet ik dat wel waarmaken. goed uhmm het vorige half jaar is er niet zo heel veel gebeurd.. ;p haha xd ;)

dat was ook nog wat want ik was sochtends al om negen uur ofzo bij esmee want we gingen nog ffies naar het winkelcentrum en ons haar doen blabla en toen fietsten we dus naar school ging me ketting eraf dus moest ik me fiets bij de koe neerzetten en verder bij esmee achterop met al onze spullen, echt een grooot succes xd toen kwamen we op school. alles stond al klaar want we hadden die avond ervoor al generale gehad en de helft van onze spullen lagen dus ook nog op school enzo was wel handig :D

Afzender: Kayleigh - zaterdag, 17 maart 2012 om 11:49

Halloo meneer!
Daar ben ik weer :)
De wedstrijd gisteren was echt leuk! De einstand was 1-1 en toen werd het penalties. Telstar heeft uiteindelijk met 7-8 verloren. Daarna samen met Lisa ook nog een balletje getrapt op het veld, want je kon een shirt winnen.
Vanmiddag ga ik samen met Floor en Guusje kijken naar Famous :) Wordt wel gezellig!
Op dit moment ben ik bezig aan het schrijven en het wordt echt leuk haha! Maar ik moet ook nog veel wiskunde maken en dat is echt kut...

Doeii

Commentaar van de webmaster:

Ik verwacht een uitgebreid verslag van Famous, want ik kan er zelf niet heen!

Afzender: Kayleigh - vrijdag, 16 maart 2012 om 18:28

Hooii meneer :)
Even snel een kort berichtje, want ik ga zo weg. Ik ga namelijk naar de kwartfinale van vrouwen knvb beker tussen Telstar en FC Utrecht :) Samen met Lisa maar ik moet langer fietsen dan haar :p Wordt wel gezellig :)
Dit weekend moet ik veel huiswerk maken maar ik ga morgen naar Famous toe en zondag moet ik softballen dus er gaat al veel tijd van af.
Ik vind trouwens dat er een weelweb app moet komen want dat is gewoon handig :D

Doei


Commentaar van de webmaster:

Goed idee! Nu nog even iemand vinden die zo'n app voor me kan maken...

Afzender: Esmee - donderdag, 15 maart 2012 om 16:16

WOW Kayleigh neemt WW over.

Zoo even een berichtje uit vbroek. Het is nu dus eindelijk weer lekker weer <3 We waren vandaag al om 12 uur uit, dus ik heb even gezellig met Anouk en Etienne gedaan net, en kaya komt zo bij me eten.

Wacht bel.
xxx

Commentaar van de webmaster:

wie was het?

Afzender: Kayleigh - donderdag, 15 maart 2012 om 15:53

Halloo meneer!Ik heb nu mijn huiswerk af, maar ik moet nog Duits leren Ik ben echt blij als ik volgend jaar van dat vak af ben, ik haat het gewoon. Maar ik moet wel een goed cijfer halen! Zo dus maar even gaan leren/doornemen. Sommige woorden/zinnen zijn moeilijk maar andere weer helemaal niet haha Het lijkt nu trouwens net alsof ik heel erg spam in het gastenboek, maar eigenlijk reageert de rest niet dus lijkt het heel veel.Deze week eigenlijk wel chille week gehad qua schooltijden. Maandag tot 2, dinsdag tot 12, woensdag tot 4 (Oke dat is wel jammer) en vandaag tot 12.Nu heb ik geen inspiratie meer, dus het lijkt me beter dat ik weer ga haha
Oke wajoow mijn vader is nu al thuis haha, normaal om 5/6 uur ergens maar nu dus al 4 uur.
Het is trouwens wel lekker weer zeg! Ik hoop dat het heel lang zo blijft
Doei!

Commentaar van de webmaster:

doei.... doei.... doei...
(Ik doe een echo na)
(omdat het hier zo leeg is, snap je hem?)

Afzender: Kayleigh - donderdag, 15 maart 2012 om 14:53

Halloo meneer!
Vandaag een lekker kort dagje. Eerste uur vrij en toen ging ik samen met Floor naar school fietsen. Daarna hadden we Nederlands van een mevrouw waarvan ik de naam niet meer weet. Mevrouw Venmans was er niet dus die kon ook geen les geven (vrij logisch). Daarna hadden we een tussenuur omdat Nederlands uitviel (ja we hebben twee uur achter elkaar) en toen ging ik wiskunde maken. Ik heb wel 1 opdracht gemaakt Daarna hadden we een economie proefwerk. De eerste 2 opgaven waren wel makkelijk maar de laatste was super lang en moeilijk!
Daarna waren we uit en heb ik even een uurtje in de zon gezeten. Nu moet ik Duits leren, want we hebben morgen een SO. Ik vind Duits echt het stomste vak wat ik heb... daarom kies ik Frans voor volgend jaar

Doei

Commentaar van de webmaster:

Had je nu nog maar Latijn he?

Afzender: Kayleigh - woensdag, 14 maart 2012 om 22:08

Halloo meneer!
Ik ga nu echt even tegen Floortje zeggen dat ze op Weelweb moet komen! Haha :)
Vandaag was wel een oke dagje, 2 zessen gehad voor gym en natuurkunde. Bij gym was echt droog want we gingen salto's maken maar dat ging niet helemaal goed want kwam echt heel vaag terecht.
Morgen hebben we een economie proefwerk en dat ga ik denk ik wel goed maken haha! Ik ga volgend jaar ook economie kiezen, omdat het kan. Dat doet me denken aan dat we vandaag onverwacht de profielkeuze moesten maken.
Dit bericht gaat echt van de hak op de tak, maarja xD
Ik lees net dat er in de 70e minuut door Ajax A1 de 7-0 is gescoord, oke belangrijk.
Uhmm weet eigenlijk niets meer te zeggen..
Doei

Commentaar van de webmaster:

En je gaat zeker geen Latijn kiezen, omdat het niet kan?

Afzender: Kayleigh - dinsdag, 13 maart 2012 om 16:50

Ik mis Floortje, Esmee en de rest toch een beetje hoor.. Nu staat alleen mijn naam bij de laatste berichtjes.. Okee Lisa heeft ook nog wel geschreven, maar dat was maar 1 zinnetje.
Vandaag een lekker kort dagje gehad van drie uurtjes. Eerst hadden we wiskunde waar ik wel 1 hele som heb gemaakt. Daarna hadden we een geschiedenis proefwerk die best moeilijk was. Maar bij scheikunde bedacht ik; oke dit wordt moeilijker dan het geschiedenis proefwerk. Het eerste wat ik dacht toen ik de blaadjes voor me kreeg was iets wat ik niet ga zeggen want dan word ik weer geblokt waarschijnlijk. Dat willen we natuurlijk niet hebben he, dan is het hele gastenboek leeg
Om 12 uur ben ik naar huis gegaan. Daarna heb ik gewoon van 1 tot 4 huiswerk gemaakt, toch niet normaal? Echt ernstig vind ik dat. Ze zouden hier op school eens wat minder huiswerk mogen geven en de les wat actiever maken. Want ik ben nu moe want het was saai om te maken. Economie, Duits, wiskunde en Engels... bleh
Oke mijn computer viel uit ofzo en ik zat dus zo Het zou wel heel hatelijk geweest zijn als dit berichtje was verwijderd!
Oke waar was ik gebleven? :scrolltterug:
Ohja ik had dus huiswerk gemaakt en daarna heb ik nog Wii Sports gedaan. Nu zit ik boven en doe ik eigenlijk niets.
Doei

Commentaar van de webmaster:

Heb je tijd om niets te doen? Dan moeten we voortaan toch wat meer huiswerk opgeven!

Afzender: Kayleigh - maandag, 12 maart 2012 om 18:00

Halloo meneer!
Hier weer een berichtje vanuit het zuiden van Velserbroek. Alles goed hier hoor, alleen heb ik totaal geen zin in school. We hebben weliswaar maar 3 uurtjes les morgen (van 9 tot 12), maar we hebben een moeilijk geschiedenis proefwerk, een scheikunde SO en nog bergen met huiswerk. Ik ben dus voor een keer meteen na school begonnen met geschiedenis leren en dat is nu eindelijk klaar. Nu de rest nog doen dus...
Jaja dat was het nationale zeikmomentje weer, tot ziens!

Commentaar van de webmaster:

Ik heb stapels nakijkwerk, da's ook geen pretje hoor!

Afzender: Kayleigh - zondag, 11 maart 2012 om 22:28

Halloo meneer!
Best triest dat ik nu de enige ben die schrijft op weelweb.. haha
Vandaag ging ik naar Nieuwegein naar mijn zus enzo en het was gezellig :) Ik ging knexen met m'n neefje en spelletjes spelen en we gingen nasi eten. We kwamen rond negen uur weer thuis en nu doe ik niets xd
Morgen hebben we eerste uur vrij, terwijl we eigenlijk de profielkeuze moesten maken, gaat dus niet door. AK gaat ook niet door, want Mr. Kooi is er natuurlijk niet. Dus als het goed is morgen van 9 tot 2 les, best lekker
Maar ik ga weer want ik ga zo slapen denk ik. Hopelijk komt er ooit nog iemand anders hier, want dan wordt het weer gezellig!

Doeii

Commentaar van de webmaster:

Met z'n tweetjes is het toch ook gezellig?

Afzender: Kayleigh - zaterdag, 10 maart 2012 om 21:59

Halloo meneer!
Vandaag was echt leuk :D Wij dus naar Amsterdam toe en het is eigenlijk best dichtbij. Toen gingen we de warming-up doen en bij de eerste meter rennen ging ik door mijn enkel heen, heel handig dus haha. Toen gingen we ingooien, inslaan en ik ging even catchen.
Daarna begon de wedstrijd en deden we onze yell, alleen waren we vergeten iedereen te begroeten, slim he?
Eerste inning ging niet echt goed bij mij, want mijn legguard steeds los, want hij zat echt niet goed. Daarna ging het steeds beter, maar we stonden 4-0 achter. We gingen de hele tijd heel hard zingen enzo en we zijn 5-4 geïndigd, dus we hebben veel ingehaald!
Toen gingen we nog wat drinken in de kantine enzo en gingen we weer terug. Op de terug weg met de fiets van spaarnwoude naar huis hoorde ik BOEM. Kaya was met Esmee gebotst tegen een auto ofzo haha xD
Om 3 uur ongeveer ging ik naar mijn zus en ben daar even gebleven, daarna ging ik thuis eten en niks doen.
Morgen ga ik naar Nieuwegein toe naar mijn zus enzo en daarna is het weekend alweer voorbij

Commentaar van de webmaster:

Ik zag de foto op FB, erg leuk!

Afzender: Lisa - zaterdag, 10 maart 2012 om 20:15

Meneer, er is een ongeluk gebeurt tussen onze huizen in

Commentaar van de webmaster:

Misschien moeten we voortaan maar geen touwtjes meer spannen!

Afzender: Kayleigh - vrijdag, 9 maart 2012 om 22:04

Okee meneer super blij dat ik niet meer ben geblokt op Weelweb. Dat stel ik dus zeer op prijs Ohja en nu moet u ook blij zijn, want nu is het wat drukker op Weelweb.
Morgen om acht uur opstaan want we moeten om kwart over negen bij spaarnwoude staan omdat we om half elf een wedstrijd hebben tegen de Pirates. Na de wedstrijd ga ik misschien naar mijn zus toe en zondag naar mijn andere zus dus ik heb geen tijd om huiswerk te maken... Moet het toch maar doen ergens.

Commentaar van de webmaster:

Als je in de rij staat om te slaan, kan je toch ondertussen wel ff je huiswerk doen?

Afzender: Kayleigh - vrijdag, 9 maart 2012 om 22:01

...

Commentaar van de webmaster:

he, doet-ie het weer?

Afzender: xFloortje - vrijdag, 9 maart 2012 om 20:39

hallo, ik zal mij even voorstellen, ik ben floortje van iterson. nee haha grapje oke.

haha esmee dat was niet grappig. xd ik zei gwn oke deze is van elton john denk ,die stem lijkt r t meest op. ik hoor geen groepen ofzo.. oke faal haha:$

was echt leuk idd :D
vanavond club, morgen softbalwedstrijd, suus haar verjaardag vieren en zondag van 12-17 repetities van famous, u MOET dus gwn komen kijken 17 maart! :D

fijn weekend! x

Commentaar van de webmaster:

Ok, ik ga na het weekend kaartjes kopen!

Afzender: Esmee - vrijdag, 9 maart 2012 om 19:49

Hallooo :)

Ik moet nog even melden, dat ik de KJKQ woensdag echt weer super leuk vond! Misschien gaat het niet zo snel, maar we gaan in een stijgende lijn. Vorig jaar waren we 4e van onder, en nu zijn we tenminste 27e :) Dat is al een hele vooruitgang toch?

De stresstest was echt te grappig. Anouk wist echt te veel, ik wist een beetje, etienne was trots toen ie de powerrangers herkende en floortje concentreerde zich op de muziek. Top taakverdeling.. :) Totdat floortje ontdekte dat de liedjes gewoon over gezongen waren, en dat ze dus niet op de stem moest letten, want ze dacht dat elk nummer van Prince of Elton John was. Te grappig.xd

Morgen hebben we onze eerste softbalwedstrijd. Ik heb er zin in!

Trouwens, ik dacht ook dat Liesbeth de mol was.. Ze is het gewoon nog steeds, ik weet het zeker. Wat ik wel eng vond was dat Annemarie haar gezicht al die tijd op het geldbiljet heeft gestaan.. En dat niemand dat gezien had. ;O

xEsmee

Commentaar van de webmaster:

Dat watermerk van Anne-Marie was inderdaad on-ge-lo-fe-lijk! Veel succes morgen, en denk erom: netjes die knuppel in het mandje leggen voor je gaat rennen!

Afzender: Maayke - donderdag, 8 maart 2012 om 21:41

Hahaha (WIDM ANNE-MARIE!!) in your face!!!

Commentaar van de webmaster:

Anne-marie dacht zelf ook dat Liesbeth de mol was, dus ik reken het goed!

Afzender: Maayke - donderdag, 8 maart 2012 om 18:24

Neeeeeeee!!! 21e plaats :(
Pas na dat de poster was aangepast met peace en no fear xD gingen de 3e en 4e ronde gewoon goed alleen die 1e en 2e ronde gingen slecht. Nu zijn we aardappel pureeeeeeeeee....
Enige wat me op kan vrolijken is als Liesbeth de mol niet is ;)
groetjes Maayke

Commentaar van de webmaster:

Awwww twee rotavonden achter elkaar, arme Maayke!

Afzender: Lisa - maandag, 5 maart 2012 om 16:50

Heeei!
Ik ben heeeeeeeeel blij!! want ik heb net op magister gekeken en ik heb 0 << onvoldoendes :) en dat vind ik heel leuk
maargoed. wij gaan dus woensdag voor de poedelprijs, want we weten niks meer van de grieken en romeinen af. eigenlijk best beschamend want ik wou ipv romeinen, latijnen schrijven maarjaa.. we weten wel weer veel van winnie de pooh enzo en kayleigh natuurlijk veel van de beatles.

Ik heb nu eigenlijk niet meer zo veel te zeggen ...

Doeghx

Commentaar van de webmaster:

gefeliciteerd! En ik vind dat jullie een hééél leuke teamnaam hebben!

Afzender: xFlooortjee - zondag, 4 maart 2012 om 20:06

Ojezus.. ik heb gewoon meer dan een maand niet geschreven! meneer het spijt me echt, drukdrukdruk. haha;)

komt u 17 maart wel naar de uitvoering van het muziektheater kijken op school? kaartjes te koop in de mediatheek voor 3 euries.:D

x

Commentaar van de webmaster:

Leuk dat je er weer eens bent, my young padawan.
En ik zal erover nadenken.... drukdrukdruk

Afzender: Maayke - zondag, 4 maart 2012 om 17:40

heey meneer!
ik en anne zin aan het leren voor de kjkq, heeft u nog tips
leren voor me plezier omg xD
super leuke vakantie ik heb gedoken en ik ben ook gaan boogschieten! Ook gingen we fietsen waarbij anne chagie was en ik(vond ik zelf xD) mooie foto's heb gemaakt met mijn mobiel omdat ik mijn camera niet mee had :p
zin in kjkq
groetjes Maayke

Commentaar van de webmaster:

Natuurlijk heb ik een tip:
Leer de werken van Ovidius, Homerus en Vergilius uit je hoofd en je hebt gegarandeerd een stuk of 6 punten binnen!
Ik heb er ook zin in, het gaat vast weer erg leuk worden!

Afzender: Esmeee - woensdag, 29 februari 2012 om 16:24

Goedemorgen MW.

Nouja voor u middag hihi.

Ik heb echt geeen idee wat ik nog kan gaan vertellen in dit berichtje, want ik heb niet echt inspiratie, maar dat komt vast nog wel. Denk ik.. Hoop ik..

Ik vind de vakantie echt alweer veel te snel gaan. Nog maar een paar daagjes en dan begint school weer. Dan dus mijn profiel kiezen, wat ik vreselijk vind want ik haat kiezen. Als dat gebeurd is nog maar een paar maandjes, en dan is het jaar ook alweer voorbij. Dan zit ik alweer op de helft van mijn middelbare school-carrière! ;o Het gaat allemaal echt veel te snel.. Weetje wat wel grappig is, ik vind de jongens uit de klas echt steeds aardiger worden, ZELFS KIBO! Dat dit nog ooit eens uit mijn mond zou komen, maar eigenlijk mag ik hem wel. En hij vindt het niet erg als ik hem verdenk tijdens weerwolven alleen maar om mezelf te redden.. Hij is daarom ook wel mijn random slachtoffer, maar laatst zei hij tegen mij dat ie niet mijn random slachtoffer is omdat ik hem altijd uitkies. Dat maakt het dus niet meer random.. Daar moest ik toen even over nadenken, en ik gaf hem eigenlijk wel gelijk.

Ik vind sowieso onze gymnasiumgroep echt gezellig. Soms iets te gezellig ja.. Ik vind het wel chill dat we maar met z'n 14en zijn. :) Trouwens, bij de class of 2009, staat vetvaak dat ze gingen singstarren en dat andere waarvan ik geeen idee heb hoe je dat schrijft. Doet u dat ook met andere klassen, want als dat zo zou zijn, ga ik nu klagen dat ik dat ook wil hihi.

Xxx

Commentaar van de webmaster:

Singstar en Buzz. Ja dat is alweer een tijdje geleden. Toen had bijna niemand het nog zelf thuis, dus toen was het nog een beetje speciaal. En die klas was mijn mentorklas én ik gaf ze Engels, KCV en Latijn, dus we hadden af en toe wel eens een uurtje over...

Afzender: Esmee - dinsdag, 28 februari 2012 om 15:58

Ik lig nu op het strand, en ik heb het internet op de iPod aan de praat gekregen. :) Ik schrijf echt teveel de laatste paar dagen, maar mijn boek is uit, en de andere ligt nog in het huisje, dus ik heb niet zoveel te doen. Toen dacht ik, dan kan ik net zo goed even kijken op weelweb (en op Facebook, maar dat komt zo nog wel;) )

Mijn moeder en ik liggen nu te wachten op mijn vader en mijn broer want die gingen naar de autoverhuur en naar de supermarkt en mijn moeder en ik gingen op het strand liggen. Best wel eerlijke taakverdeling toch? Als we straks de auto hebben, gaan we ergens heen, naar een strandje ofzo, en dan gaan we vanavond naar Willemstad. Ik heb namelijk nieuwe slippers nodig, en ze zeggen dat je daar voor niet zo duur Havaiana's kan kopen. Ik heb echt geen flauw idee hoe je dat schrijft haha. Daarna gaan we wat eten in Willemstad, waarschijnlijk bij een Italiaan, en dat vind ik lekker. Mjammieee.

Heeft u eigenlijk ook een leuke vakantie?

xEsmee

Commentaar van de webmaster:

Ik ben voornamelijk aan het uitrusten & bezoekjes afleggen en krijgen. Voeg daar nog Naturalis en het Museum voor Beeld en Geluid bij en de vakantie is weer aardig gevuld!

Afzender: Esmee - dinsdag, 28 februari 2012 om 2:44

Haha fijn om te weten dat ik toch niet helemaal alleen ben liesje.

Het is hier nu iets van 10 over half 10, en ik ben moe. Terwijl ik vandaag echt niets gedaan heb.. Nouja, niets in de zin van ik heb gelegen, gezwommen, gelezen en gegeten. Dus eigenlijk heb ik wel wat gedaan, het was alleen niet zo vermoeiend.. Misschien ben ik wel gewoon moe van het niets doen. Daar gewoon sloom van geworden.

Het rijden in het golfkarretje gaat waarschijnlijk niet door. Daar baal ik wel een beetje van. Er is wordt namelijk gecontroleerd en je moet je rijbewijs hebben enzo, en laat ik die nou eens toevallig niet hebben.. Dus dat zit er niet in.

xEsmeee.

Commentaar van de webmaster:

Misschien kan je Meneer Hubert laten rijden en tegelijkertijd over wiskunde A&B laten vertellen!

Afzender: Lisa - maandag, 27 februari 2012 om 17:12

Haaj
Ik kijk wel iedere op ww hoor, alleen ben ik altijd inspiratielooz om iets te schrijven :S
Met de KJKQ kom ik waarschynlijk iets later want ik heb een feest van mn opa en oma die Ik-Weet-Niet-Hoe-Lang getrouwd zijn en dat duurt van 4 tot 8
Ik ga zo eten en daarna voetballen, want het trainenn gaat gwn door omdat we de laatste weken bijna niet konden voetballen
Ik zou verder niet weten wat ik moet zeggen dus ik ga maar weer!

Doeix

Commentaar van de webmaster:

De makkelijkste vragen zitten in ronde 1, dus die ga je dan missen!

Afzender: Esmee - maandag, 27 februari 2012 om 12:11

Halloo (:

Ik voel me wel een beetje eenzaam in het gastenboek.. Eerst was het altijd heel druk, dat als je een dagje niet geschreven had, je ongeveer 3000000 berichtjes moest teruglezen. Toen schreven Floortje, Roos, Guusje, Lisa, Kayleigh en Valentina nog. ;o En nu ben ik helemaaal alleeeeeen. *huil* Maar ik ga gewoon volhouden. ^^ Ik moet gewoon ooit eens een keer in die gallerij der groten terecht zien te komen. En dat gaat niet lukken als ik nu ook op ga geven, dus ik ga gewoooon door.

Op Curaçao (Ik weet nu eindelijk hoe ik dat moet schrijven, ik schreef altijd curacau, of curacoa. xd) is het TOP. Ik weet dat meneer hubert hier ook zit, hij zei het in de wiskunde les.. Volgensmij zit ik in hetzelfde vliegtuig terug.xd Hij had ook gezegd, omdat ik aan hem had gevraagd of ie me nog een keer goed het verschil tussen Wiskunde A en B uit te leggen, dat ie dat wel op Curaçao zou doen. Toen dacht ik NEEEE ik heb het veel te druk met liggen, zonnen, zwemmen, eten, drinken, lezen, bruin worden en in een golf karretje over de golfbaan heen rijden, die laatste staat nog op mijn planning. ^^ Er zit namelijk een golfbaan bij MET GOLFKARRETJES!

Ik zit volgensmij nog echt in het school-ritme ofzo, want ik kan gewoon niet uitslapen. Het is hier nu 7 uur, en ik werd uit mezelf wakker. ;o

xEsmeee

Afzender: Esmee - zaterdag, 25 februari 2012 om 22:09

Oke, ik was dus inderdaad mijn telefoon vergeten -.-

In ieder geval, ben in curacao, het is hier top en de batterij van de laptop is op.

dus

Doeeg! xCommentaar van de webmaster:

geen beter plek dan Curacao om je batterij op te laden. Pas je wel op dat je Mr. Hubert niet tegenkomt? Die zit daar nu ook!

Afzender: Esmee - vrijdag, 24 februari 2012 om 18:13

EINDELIJK VAKANTIE!

Ik ga vannacht/morgenochtend naar Curaçao toe, en ik weet niet of ik daar internet heb.. Sowieso komt er morgenochtend op schiphol nog wel een berichtje hoor. Daar zorg ik wel voor. Of ik moet opeens mijn telefoon vergeten zijn, of het internet moet het niet doen ofzo. Maar in ieder geval

FIJNE VAKANTIE!

xxxx

Commentaar van de webmaster:

veel plezier!!

Afzender: Esmee - donderdag, 23 februari 2012 om 17:03

Oh jeej, nu krijgen we weer de RECENTPOST_ERROR. -.-' En ik druk alsnog te vaak want ik kan hem na 3 keer klikken nog steeds niet versturen.. dat is best wel irritant.. Nouja hier dus de rest:

We moesten vandaag bij internationalisering werken aan dat verslag wat ook vandaag ingeleverd moest worden en waar we dus veel te weinig tijd voor hadden gehad. Maar hij is af!:) Hij is wel mooi geworden, en hij is gewoon 11 bladzijdes lang. Dat is best wel veel als je er 2 lessen voor hebt gehad. Nu nog hopen op een goed cijfer.

Ik voel me de laatste tijd echt nerd. Ik kreeg gister mijn cijfer van wiskunde terug, dat was een 9. Het was dan wel Goniometrie, wat dus niet zo moeilijk is, maar toch! :) en toen keek ik op magister, en toen zag ik dat ik een 9.1 had voor geschiedenis. Echt wtf. hoe heb ik dat voor elkaar gekregen?! :O

Na de vakantie moeten we ook profiel gekozen hebben, en ik denk dat ik er helemaal uit ben. Het wordt N&T met biologie, latijn en O&O. Maar omdat ik bio erbij doe, doe ik dus ook N&G. Dat leek me wel zo handig. :)

Ik vind hem zo eigenlijk wel weer lang genoeg, en bovendien, ik moet nog beginnen aan een SO aardrijkskunde en ik moet nog een hele paragraaf scheikunde maken. En ik moet naar gitaarles. :P

xxxx

Commentaar van de webmaster:

als je het C, A, G en D akkoord hebt geleerd, kan je wel van gitaarles af hoor. Daar kan je de beste liedjes mee maken, de rest is overbodige opschepperij

Afzender: Esmee - donderdag, 23 februari 2012 om 17:01

Omdat ik het beloofd had, kan ik het natuurlijk niet maken om nu dan niet dat berichtje te sturen. Ik ga proberen er een beetje een wat langer berichtje van te maken, want dat heb ik ook al een tijdje niet meer gedaan.

Ik weet niet of het door facebook komt.. Want Floortje is er ook niet meer en die heeft niet eens Facebook hahaha.xd Twitter dan misschien?

Ik ga mezelf wel voornemen om het hier iets minder uitgestorven te laten lijken. Nouja zijn. Ik ga mijn best doen! Maar dan moet Anja ook niet van die roosters maken waardoor je geen enkel minuutje vrije tijd meer hebt, en dan moeten leraren niet zoveel huiswerk opgeven, waardoor dat enkele minuutje wat je nog wel had, ingenomen wordt door je huiswerk.

Over huiswerk gesproken, weetje wat me zo ergert, echt irritant gewoon. We hadden het er volgensmij vandaag nog over in de les. Het is al zo dat sommige leraren helemaal niets van het huiswerk in magister zetten, maar meneer Muller zet het huiswerk van wat we vandaag hebben opgekregen voor na de vakantie op vandaag, en niet op de dag dat we het huiswerk af moeten hebben. Maar als het eenmaal na de vakantie is, ga ik niet helemaal terug in die agenda van magister. (is dat eigenlijk wel mogelijk.. ik heb echt geen flauw idee.. Als het mogelijk zou zijn, dan ga ik niet iedere dag langs om te kijken of leraren op die dag huiswerk hebben opgegeven en dan zelf maar raden voor wanneer het af moet zijn) Is dit eigenlijk nog te begrijpen.. want volgensmij vertel ik het heel raar haha.Commentaar van de webmaster:

Ik begrijp het goed hoor, ik zal proberen het aan Mr. Muller uit te leggen

Afzender: Esmee - zaterdag, 18 februari 2012 om 10:37

Halloo MW. :)

Het is echt overdreven rustig in het gastenboek, niet normaaal.xd Ik moet zometeen dansen van 11 tot 1, en dan moet ik daarna samen met 2 meisjes de stad in om kleding te kopen voor de danswedstrijd, want die is woensdag al. :)

Heb er echt zin in!

x

Commentaar van de webmaster:

spannend!
En ja, het is echt uitgestorven hier. killed by FB, vrees ik

Afzender: Armando - zaterdag, 11 februari 2012 om 11:01

Hallo Mr. Weel.

ik ben weer beter, op volle krachten, en bijna klaar met een team voor de KJKQ
Ik dacht, laat ik Deathwing (u weet wel waar ik het over heb ) een poepie ruiken.

Maarja, ik bezig zijn, lekker gamen, kom ik erachter: "oja, ik moet me omkleden om naar Iris 'dr feestje te gaan. nou, geen probleem, alles goed, ik ben op het feestje, en daar hebben we geweerwolfd (scrijf je dat zo??? ) en dat deed me denken aan die goede oude tijd dat wij aan het ww waren toen die O&O'ers weg waren.

Heeft u trouwens die actie gezien op de launcher, die van de Bèta entry voor MoP (mists of panda's) , zoniet, kijk dan nog even, want je krijgt met die actie ook Diablo 3

Dit had ik nog eventjes te melden, Fijn weekend, en veel deathwing-killing plezier :)

Commentaar van de webmaster:

Fijn dat je weer beter bent en thanks for de tip, maar ik doe al mee aan die actie

Afzender: livv - donderdag, 9 februari 2012 om 22:20

hoi meneer,

kent u me nog, haha grapje :)
ik heb echt zo lang al niks meer geschreven en nu dacht ik laat ik eens wat van me laten horen .....

alles gaat eigenlijk wel oké met me, met school ook wel, behalve met Frans. Maar eigenlijk was ik nooit echt goed in Frans. ik ben de laatste tijd ernstig verslaafd aan one direction muziek, dankzij zoe. nou eigenlijk kende ik ze eerder ook al maar alsnog. Nu fiets ik naar school met one direction in me oren, draai ik het thuis de hele dag, en me moeder heeft me inmiddels al verboden om het te draaien wanneer zij thuis is want ze wordt gek :p
Me moeder vraagt me al weken wanneer de kjkq weer is, maar ik zei al; ik ben geen gymnasium meer.
over een paar weken moet ik optreden in het witte theater met een big band, op muziek uit de jaren 30. ik heb er niet echt zin in en me dansleraar is de laatste tijd ernstig chagerijnig omdat we niet serieus zijn.

maar genoeg over mij, hoe gaat het me u ? het zal wel rustig zijn tijdens latijn zonder mij :P
dat zeggen alle docenten namelijk als ik een dag niet in hun les ben geweest.

maar ik moet nu echt gaan douchen en slapen>>

Daaaaaaaaaaag <3
xoxo livv

Commentaar van de webmaster:

Heee Livv, leuk dat je weer eens langskomt! Natuurlijk missen we je elke dag in de les, maar het blijft een gezellige klas hoor! En waarom gaan jij en je moeder niet gewoon samen in een team van een gymnasiast zitten? Dat mag namelijk wel!
Wat One direction betreft: ik vind vooral de teksten zo prachtig mooi, daar kunnen Ovidius en Livius en Catullus niet tegenop:

We're like na na na
Then we're like yeah yeah yeah
Always like na na na
Then we're like yeah yeah yeah

tot later!

Afzender: Esmee - donderdag, 9 februari 2012 om 20:48

Halloootjes.:)

Ik leer duits. Ik haat duits. Ik ga er nu ook mee stoppen ook..

Morgen beginnen de inschrijvingen voor de audities van spijt. Het lijkt me zoo vet om alleen al uitgekozen te worden om auditie te doen! Die kans is namelijk al niet zo groot. Ben benieuwd...

xxxxx

Commentaar van de webmaster:

Als je ooit nog eens de wereld wilt veroveren, is Duits wel handig om te leren
viel Glück bei der Audition!

Afzender: Armando - dinsdag, 7 februari 2012 om 13:31
Homepage: http://www.askmrrobot.com/wow/gear

Pffffrt.... ziek zijn zuigt

(trouwens, Mr weel, check de site die ik hier heb gepost even ;) )

Commentaar van de webmaster:

Beterschap Armando. En van Mr. Robot had ik al eens gehoord, maar nog nooit bekeken. Erg handig!

Afzender: Esmee - maandag, 6 februari 2012 om 16:44

Halloootjes. :)

Vandaag lange dag gehad, maar toen ik op school kwam bleek 2e uur uit te vallen dus toen heb ik maar sk geleerd enzo.

Nu nog even verder scheikunde leren. Wie verzint het nou om ons 60 formules te laten leren?! Ja mevrouw Wal dus haha.xd

xxxxx

Commentaar van de webmaster:

Zolang je maar genoeg intern geheugen overhoudt voor Latijn, begrepen!

Afzender: Maayk - zaterdag, 4 februari 2012 om 16:11

oooohhh het is zo koud, en ik heb heel veel verlaging. Waarschijnlijk komt dat door de kou, dan reageert mijn bloedsuiker altijd wat echt heel irritant is.
Behalve dan als er een sneeuwstorm is en iedereen op de fiets moet en jij met de auto mag
maar gister wel spectaculaire foto's gemaakt op de Princess Seaways. We kwamen op het voordek (als dat zo heet ) en daar was 4 cm sneeuw gesmolten ik natuurlijk geen waterdichte schoenen aan, gevolg: blauwe tenen
de sneeuw (niet gesmolten) is wel prachtig met die blauwe lucht erbij, misschien wordt er bij ons ergens in e buurt weer een iglo gemaakt ...
veel sneeuwplezier, ik ga straks schaatsen bij nova zembla, trainen voor elf steden tocht
dooeeegg

Commentaar van de webmaster:

Veel plezier, ik blijf lekker warm thuis vandaag!

Afzender: Maayke - donderdag, 2 februari 2012 om 21:44

jeeh, Tim zit er nog steeds bij. Liesbeth ging er echt wel bijna uit

Commentaar van de webmaster:

Tim molt wel veel maar is geen Mol. De mol is namelijk Liesbeth.

Afzender: Mayke - donderdag, 2 februari 2012 om 13:21

Liesbeth? Ik ben voor Tim, want mijn vader heeft op youtube opgezocht iets van de eerste beelden van wie is de mol en dan zie je iemand helemaal in het zwart met een witte capuchon, en tim heeft altijd een witte capuchon en ik be nu lekker al uit, en ik val bijna in slaap op de bank maar ik ben wel lekker uit
tot volgende week byee


Commentaar van de webmaster:

Liesbeth is altijd in het zwart

Afzender: xFloortje - woensdag, 1 februari 2012 om 22:10

haha oké, ik reken op die foto's morgen want we hebben een uurtje van u het eerste uur en daarna een tussenuur en dan grieks! terwijl atheneum gewoon eerste drie uur vrij heeft omdat 2e + 3e uur voor hun uitvallen -,-'
jeej. nu nog latijn maken.. en tsja, ik had t zwaar vanmorgen toen ik net 108 kilo + tassen en fiets het viaduct op had gefietst xd maarja, we wisselen wel af hoor, maandag heeft esmee gefietst ;p

tot morgen ! X

Commentaar van de webmaster:

misschien eens over een tandem nadenken?

Afzender: Maayke - woensdag, 1 februari 2012 om 19:02

Hey meneer! Ik heb geheimhoudingsplicht dus ik mag niks zeggen maar anne heeft inspiratie voor een nieuw E13 verhaal! misschien gaat ze dit weekend schrijven ....

verder op school ... begon dus met grieks en latijn terwijl anne nog in haar bedje lag te stinken
daarna een uur en nog een uur en nog een paar uren, toen een tussen uur omdat ik het 9e engels in moest halen
in totaal heb ik dus 9 uur op school gezeten ik wist niet dat dat bestond ( ik ben gewoon geweldig dat ik dat vol hou )
lekker geen huiswerk voor morgen, kan ook nouwelijks met maar drie uur. Dan ga ik lekker anne uit zwaaien die dan nog 3 uur heeft
en dan vrijdag een excursie met o&o naar de Princess of Norway die wij opnieuw moeten gaan ontwerpen. Ik ben vijf jaar geleden ook met die boot geweest naar het lake district, daar heb ik nog foto's van kan ik mooi gebruiken
maar goed vrije avond dus lekker niks doen en dan morgen weer Wie is de Mol? zo leuk
hopelijk heeft anne de volgende les E13 verhaal af (waarschijnlijk niet maar wel leuk )
dooeeeg Maayke

Commentaar van de webmaster:

Goed nieuws! Ik was éven bang dat er geen vervolg meer zou komen!
Succes met o&o, wist je trouwens dat de echte Prinses van Noorwegen zegt dat ze met engelen kan praten?
En Liesbeth is de mol.

Afzender: Esmee en Floortjee. x - woensdag, 1 februari 2012 om 9:34

Zoo, en toen hadden we de 1e 3 uuur vrij :) Floortje is naar mijn huis gekomen en we hebben net een beetje niet zoveel gedaaan en nu gaan we aan ons economie. Wat goed van ons hea haha

xxxxx

Commentaar van de webmaster:

Ik zag jullie net fietsen... ik bedoel: ik zag Floortje zwoegen en Esmee achterop chillen!

Afzender: Esmee - maandag, 30 januari 2012 om 20:53

Idd. over die foto's weet ik niets haha. xd

Morgen echt een overdreven kort dagje!:O Van het 2e tot het 5e. Hoe fijn!:D

Vandaag ook een gesprek gehad met meneer Kooi, en floortje over profielkeuze enzo. En ik ben er bijna helemaal uit :)

xxx

Commentaar van de webmaster:

Fijn om te horen. Dan zal ik je morgen weer ff lekker aan het twijfelen maken

Afzender: Maayke - maandag, 30 januari 2012 om 16:38

jeeh vandaag sneeuw!! wij hebben zo'n vogelbadje in onze tuin waar ijs op ligt. Ik kan het niet eens breken. Het was wel weer glad maar wel leuk om straks te kunnen schaatsen.
Wil anne in de volgende vakantie naar griekenland ofzo is het daar ook maar 13 graden
vandaag eerste uur begonnen omdat ik o&o had en anne had de eerste drie!! uur vrij omdat zij donderdag talentstroom heeft niet eerlijk ik ging weg en zij lag nog te snurken
ik ben nu zo moe
en met nask was ik samen met iris echt heel droog, zei zegt blub liggen we allebei een kwartier te lachen
moet nu aan huiswerk en werken
byeeee

Commentaar van de webmaster:

Twee dingen snap ik niet:
1. Waarom zou je het vogelbadje willen breken?
2. "blub" is toch meer nat dan droog?
succes met (huis)werken!

Afzender: xFlooortje - zondag, 29 januari 2012 om 21:06

oh haha dat zou goed kunnen xd
waar staan die foto's dan? dan willen ik onze klas ook wel eens fotogeniek zien zijn :P

deze week word het koud, gadverdamme.. wel lekker schaatsen! <3

slaaplekker alvast !

Commentaar van de webmaster:

Ze staan ergens in een geheime map op een geheime harde schijf op een geheime computer in een geheim lokaal met geheime bewakers... maar ik zal kijken of ik wat foto's kan laten zien de volgende les.

Afzender: Maayke - zondag, 29 januari 2012 om 19:32

dan ben ik gerustgesteld

Commentaar van de webmaster:

dan ik ook

Afzender: Maayke - zondag, 29 januari 2012 om 19:23

Die bontmuts heb ik, mijn pony zit goed ik sta alleen geen 8 voor latijn

Commentaar van de webmaster:

afgerond wel hoor, dus da's 3 uit 3!

Afzender: Maayke - zondag, 29 januari 2012 om 17:38

neee! ik heb een 4,6 voor frans, morgen gs dat ik ook ga verpesten. Grieks nog niet terug maar zeker ook verpest. Woensdag engels, ga ik ook verpesten. Nou gaat goed mijn moeder heeft wel weer super leuke foto's gemaakt ze staan op facebook duurde echt lang voor ze er allemaal opstonden dan breng ik de laatste uurtjes van dit weekend door leren voor een slecht cijfer groetjess maayke

Commentaar van de webmaster:

Leuke foto's hoor! Ik zou die bontmuts maar binnen handbereik houden deze week! En zolang je pony maar goed zit en je een 8 voor Latijn staat, zou ik me nergens zorgen over maken!

Afzender: xFlooortjee - zondag, 29 januari 2012 om 10:42

Hallo hier ben ik weeer!:D
Wat bedoelt u met die promotiefoto's van esmee ofzo ik snap t niet haha :) gisteravond was echt heeel gezellig xd ghehe. En me knie ligt open en is blauw net als me hand want kwas dus gevallen haha xd ;$
Gister overdag was ik naar brabant geweest want me neefje werd vier echt schattig hihi. En gisteravond ging ik dus ook naar anouk.
Zometeen softballen en naar de verjaardag van me neef want die word 25;p

Floor sliep vannacht bij me dus we gaan ff eten aankleden enzo en dan naar softbaltrainen
Doeidoei! X

Commentaar van de webmaster:

hé stranger, gezellig dat je even langskomt op deze koude zondagochtend! Je hebt het nog even druk als altijd zie ik alweer.
Van wie die foto's zijn weet ik ook niet precies, maar er is vast een tijdje terug een fotograaf in en om de klassen geweest?

Afzender: Maayke en Iris - zaterdag, 28 januari 2012 om 14:12

oooh ik ging met iris naar het polderhuis duurde de les nog maar een kwartier omdat er een straatvoetbal toernooi kwam
We gaan volgende week gewoon weer heen (iris kreeg nog wel een shuttel, in dat kwartier, tegen haar hoofd )
we zijn toen naar anne geweest die judo les gaf aan van die kleine kindjes, en daarna gezien hoe anne met haar bruine band skills haar ingemaakt zien worden
ik denk niet dat ik ooit zoveel kan schrijven als die andere
vanmiddag wil mijn moeder nog een fotoshoot met mij en anne met onse nieuwe kapsels en heel misschien nog aan mijn huiswerk
groeetjes maayke en iris

Commentaar van de webmaster:

Zie je wel? In een badmintonzaal zijn je overlevingskansen kleiner dan in een mijnenveld!
Maak je over dat schrijven maar geen zorgen, kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit!

Afzender: Esmee - zaterdag, 28 januari 2012 om 10:59

Pfff

''Die ouwe rotten van de klassen boven jullie beginnen een beetje gastenboekmoe te worden, dus het wordt hoog tijd dat jouw generatie het gaat overnemen hier! ''

Mooi niet hea! Ik blijf gewoon doorschrijven.. Ik heb alleen geen idee waar Floortje naartoe is.. Misschien heeft ze per ongeluk haar computer uit het raam gegooid ofzo. Maar in ieder geval, ik ga mijn best weer doen ^^

Zometeen moet ik dansen, en huiswerk maken en nepwimpers, een hempje en panty, en een cadeautje voor anouk kopen. Die nepwimpers, dat hempje en die panty is dus voor vanavond als ik moet optreden en dat cadeautje voor anouk is dus voor anouk. Maar dat spreekt voor zich.

Anouk viert vanavond haar verjaardag, dus daar ga ik dan ook nog heen. dat vind ik leuk en gezellig.

xEsmee

Commentaar van de webmaster:

Zo mag ik het horen Esmee! Voor jou dan ook maar een complimentje: Ik moest de afgelopen dagen honderden Ichthus-promotiefoto's doornemen en ik kan niet anders zeggen dan dat je jaloersmakend fotogeniek bent! Feliciteer je Anouk even voor me?

Afzender: Maayke - vrijdag, 27 januari 2012 om 19:20

haha, meneer ik heb net uw herfstoverpeinzing gelezen. echt droog.
oh ja, ik ben gisteren naar de kapper geweest en heb nu een pony, ik vind het zelf super leuk , kwam ik vandaag op school krijg ik van iedereen te horen dat mijn haar 'schattig' is.
Dan ga ik morgen met Iris beginnen met badminton :D en krijg ik volgende week in de nieuwe periode weer allemaal slechte cijfer.
Ik heb vandaag lekker geen huiswerk te leren (misschien wel maar doe ik gewoon niks) en had ik zin om wat in uw gastenboek te schrijven
groetjes maayke

Commentaar van de webmaster:

Maayke! Wat doet het mijn ouwe hart goed om hier weer eens iemand uit the class of 2016 te zien! Die ouwe rotten van de klassen boven jullie beginnen een beetje gastenboekmoe te worden, dus het wordt hoog tijd dat jouw generatie het gaat overnemen hier!
Toevallig was ik vandaag de fotoshoot van je moeder van de kerstviering aan het bekijken, want die had ik nog helemaal niet gezien. Er zaten weer prachtige foto's bij!
Succes met badminton, zet een bril op of pas goed op voor het shuttletje, mijn broer is er ooit op een haar na blind door geraakt, le-vens-gevaarlijke projectielen zijn het!

Afzender: Esmee - vrijdag, 27 januari 2012 om 17:32

Hallootjes:)

Vandaag hadden we een internationaliseringspel. Waarschijnlijk mag ik dit niet aan elkaar schrijven, want dan kan ik hem niet versturen, maar we gaan het toch proberen.

We moesten dus vanmorgen op school zijn, en dan moest je met je groepje, ik zat bij het rode kruis, even bespreken wat je doelen waren enzo. Dan moest je dus proberen je doel te bereiken door middel van verbonden te sluiten met anderen. Ook kon er oorlog uitbreken en bladiebladiebla.

Daarna hadden we nog een debat, en het was ruim een uur eerder klaar dus we mochten ook ruim een uur eerder weg.

Toen ging ik naar 2 meisjes van dansen toe, Marieke en Shirley. Ja het is een andere Marieke. We hebben onze dans afgemaakt voor de danswedstrijd, en gwn beetje gezellig gepraat.

Nu moet ik vanavond aan mijn huiswerk voor volgende week beginnen. Ja echt, ik moet op vrijdagavond huiswerk gaan maken. (help)

Te veel proefwerken en zo staan gepland, en ik kan morgen en zondag niet heel veel eraan doen, dus dat moet ik nu dan maar gaan doen. En ik moet me engels gaan lezen.

xxxx


Commentaar van de webmaster:

En? Heeft het Rode Kruis de oorlog gewonnen?

Afzender: Esmee - donderdag, 26 januari 2012 om 19:02

Ik schrijf echt te weinig. Maar echt, wat een drukke week, en volgende week wordt nog erger!

Ik kreeg vandaag opeens te horen dat ik morgen een duits SO in moet halen, dus dat wordt doorwerken.

En ik ben boos op Mr. Muller, omdat hij 1 van de 3 cijfers heeft ingevoerd op magister, wat dus een 4.9 was, wat dus ook betekend dat ik een 4.9 op mijn rapport sta. Maar voor een van die proefwerken had ik ook een 9.2 ofzo dus dat vind ik echt niet eerlijk! Dan sta ik gewoon voldoende! En ik heb nog nooit onvoldoende gestaan dus nu ben ik boos. hihi

xxxx

Commentaar van de webmaster:

ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een berichtje ik heb een beriiiiiiii hiiiiiiiicht jeeeeeeeeee!

Afzender: Esmee - zaterdag, 21 januari 2012 om 11:14

Halloo.

Gister was echt leuk. We gingen eerst met z'n 7en naar Amsterdam toe met de trein. We waren met Anouk, Roos, Floortje, Valentina, Marieke, Guusje en Ik. Dus alle meisjes van het gymnasium. Toen gingen we eerst een beetje door de stad lopen en toen gingen we eten bij een pizzaria. We werden als enige boven gezet, en dat was denk ik maar goed ook want we waren best wel druk haha.

Toen gingen we bij mr. Brouwers kijken, maar omdat meneer brouwers zijn concert een beetje uitliep, en we nog een ijsje gingen halen was het iets van vijf voor 7, en de trein ging om 7.04, en wij stonden toen nog ongeveer op de dam. Dus wij heel snel lopen/rennen, komen we om 7.04 het perron op rennen, moesten we nog 10 meter, reed de trein weg!

Toen moesten we een half uur wachten, want geen andere trein ging naar Driehuis toe. Toen zijn we maar even naar de albert heijn toe gegaan en toen ging ik fruit halen haha:)

Daarna in de trein gestapt en toen ging Marieke met mij mee naar huis en later kwamen Lisa, Kayleigh, Floor, Eva en Etienne ook nog dus dat was echt gezellig

xxxxx

Commentaar van de webmaster:

Wat een superdag! Zonder dat concert zou het helemaal perfect zijn geweest!

Afzender: Esmee - maandag, 16 januari 2012 om 20:29

Hallooo.

Ik kom net terug van het muziektheater en echt, ik voel mijn handen niet meer!:O Ik had nogal haast, dus ik was mijn handschoenen vergeten. Maar het vriest enzo dus mijn hele handen waren rood en deden echt pijn en waren echt te koud.

Morgen weer een heerlijk schooldagje van 8 tot 4 -.- Ik hou der van.

Hopen dat het rooster zometeen weer wat beter gaat worden, maar dat moet wel, want er vallen 3 uren weg. Jeej.

xxxxxxx

Commentaar van de webmaster:

jeej, drie tussenuren erbij

Afzender: xflooortje - zaterdag, 14 januari 2012 om 13:24

haha komisch xd ik had een account op H&M en ik had wat besteld, dus ik bellen blabla maar had geen klantennummer dus gingen ze me geboortedatum vragen maar ik had een valse opgegeven want je moet 18 zijn, dus wilde ze helemaal me moeder spreken haha dus me moeder en ik gingen echt hard lachen maargoed xd

net de hele ochtend gewii't haha. en nu ffies lekker in bad en straks komen kennissen eten.
geen zin in -,-'
en gisteravond ging ik op 6 kinderen passen! eigelijk op drie, maar op het begin was er nog eentje dus waren ze met 4, die ging weg. toen gingen we eten, en toen kwamen er weer twee, toen waren ze met vijf, en toen gingen die twee weer weg en toen heb ik er drie in bed gestopt haha was wel gezellig :)

doeii! X

Commentaar van de webmaster:

ik hoop dat je ook 6x loon hebt gekregen!

Afzender: xFloortje - donderdag, 12 januari 2012 om 17:15

haha, ik voel me koel nu door uw reactie :) btw, héle late reactie, want ik had de opvoedtips natuurlijk meteen bekeken toen ze online kwamen want daar wachtte ik die hele dag al op, ze zijn weer toppie! hihi :D

nog een dagje en dan weer weeekend yeah!
en ik had een 7.1 voor ak pw :)

doeii! X

Commentaar van de webmaster:

gefeliciteerd en ik geef het toe ik was een beetje laat maar deze keer weer redelijk snel toch?

Afzender: Esmee - dinsdag, 10 januari 2012 om 17:48

Halloo. (:

Jaa die punnikensite was echt koel. Ik heb vandaag niet zoveel beleefd, ik werd wakker ging naar school, kwam thuis en ging achter de computer zitten. Tadaa!

Het enige wat ik vandaag heb ontdekt is dat gedroogde mango best wel naar mango smaakt. en toen ik dat zei werd ik nogal raar aangekeken.

En bij engels kregen we een luistertoets, maar de antwoorden stonden op de achterkant, dus hij telt niet mee, wat ik best wel jammer vind, want ik ging het dus nakijken en ik had 0 fouten, dus ik had dan gwn een 10 gehad. en dat heb ik best wel heel erg nodig voor engels, want ik ben slecht in de grammatica dus de proefwerken.

xxxx

Commentaar van de webmaster:

Hopen dat je volgende keer een proefwerk met antwoorden op de achterkant krijgt!

Afzender: xFlooortje - dinsdag, 10 januari 2012 om 17:27

hallo :)
meneer, esmee en ik waren na de kerstbalfoto's die we hadden bekeken tijdje geleden allebei op de punniken site terecht gekomen of hoe je dat ook schrijft xd echt koel. (:

nu moet ik gs en natuurkunde doen :(

doei! x

Commentaar van de webmaster:

Alleen de échte weelwebbers gaan óók naar de punniken-site! Ik ben trots op je, my young padawan.

Afzender: Flooortje - zondag, 8 januari 2012 om 21:46

Bonjouur.
Gelukkig nog zes weekjes, dan hebben we weer vakantie.. waarom gaan jullie niet staken morgen ? Echt niet leuk, het mendel en weetikveel welke scholen nog meer hebben morgen nog vrij !:(

Tot morgen
X

Commentaar van de webmaster:

Ik heb nog meer slecht nieuws voor je: het duurt nog 7 weken voor de voorjaarsvakantie! Tot straks!

Afzender: karel - zaterdag, 7 januari 2012 om 16:24

hhhhhhhhaaaaaallo iedereen

Commentaar van de webmaster:

hallo Karel

Afzender: xFlooortje - donderdag, 5 januari 2012 om 9:31

laatste stukje ;

zondag maandag dinsdag gingen we eten liggen zonnen snorkelen en genieten :) en gister gingen we dus weer naar huis. gisteravond waren we laat thuis dus ik had geen zin meer om een lang bericht op ww te plaatsten dus daarom dat ik het nu maar ffies heb gedaan :D

vandaag lekker justdancen want we hebben net deel 3 binnen gekregen :D morgenavond club en misschien komt etienne en missschien nog een paar anderen morgen gezelli hierheen :D en zaterdag moet ik oud papier ophalen met club dus vroeg opstaan :S en zondag begint de softbaltraining weer in de zaaaal! :D

geniet nog ffies van uw vakantie en doe de groetjes ! X

( en nog een heel gelukkig nieuwjaar! ;))

Commentaar van de webmaster:

Sjeemig wat een mega-bericht! Goed om te horen dat je buik deze vakantie weer heeft overleefd, wat doe je dat arme ding aan: Bunkeren Braken Buikdansen!
En je hebt het goed begrepen: ik stop alleen maar met de kerstbalfoto's, verder is er helemaal niks aan de hand! Happy New Year!

Afzender: xFloortje - donderdag, 5 januari 2012 om 9:29

omg het berichtje was dus te lang dus ik haalde een stuk tekst weg en kopieeerde het en toen was het nog steeds te lang en moest ik een ander stuk opnieuw kopiëren en nu ben ik dus het andere stuk kwijt en nee ik kon dus even niet bedenken dat ik het in word moest zetten ofzo haha :$ wrm bedenk ik dat nu dan wel ?! maar oke ik ga verder;

zaterdag was het de 31e en hebben we ook de hele dag in de zon gelegen en gesnorkeld en gedanst want de club dance was elke dag en buikdanslessen dus suus en ik gingen natuurlijk meedoen xd ik voelde me gelukkig weer een stuk beter :D savonds was er groot feest natuurlijk. er was een grote tent met lampjes en superveel tafels :o en ze hadden alle landen van het resort bij elkaar gegooid dus wij zaten met nederlanders aan tafel wat echt heeel gezellig was :D en er zaten 2 denen bij ons aan tafel want er waren maar 4 deense mensen in het hele resort xd en ik zat naast die man en die was dronken en ik had t niet door maar iedereen zei t dus ik dacht oke. xd en t was een vader met een zoontje dus ik vond t echt zielig voor dat zoontje want die kon geen engels dus we konden niet met m praten en die vader was dus lam en die gingen ook om elf uur weg dus ik dacht oke. maar we hebben dus gegeten in die tent en afgeteld en we kregen allemaal zo'n tas met dingetjes erin voor als het twaalf uur was om geluid te maken enzo want we hadden geen vuurwerk en er zaten ook balletjes in dus wij hadden een balletjesgooigevecht met een paar engelse jongens aan een andere tafel en dat was leuk :D haha. en iedereen was echt heeel gezellig en iedereen was een beetje aangeschoten en toen gingen we nog dansen met ze alle tot weetikveelhoelaat. en toen gingen we naar bed.

Afzender: xFlooortje - donderdag, 5 januari 2012 om 9:22

goedemorgen!

ik zal even een uitgebreid verslag plaatsen, en ik hoop dat u bedoelt dat het de laatste keer was dat u kerstbalfoto's ging maken omdat u er geen zin meer in heeft omdat er zoveel anderen zijn die ook foto's maken? want als u weggaat ga ik zelfmoord plegen en dan heb ik geen zin meer om door te gaan op het gymnasium dus houd nog drie jaartjes ( als alles goed gaat tenminste, bij mij weet je t nooit ;p ) vol! maargoed het vakantie verslag;

woensdag de 28e gingen we erheen vliegen. hele mooie tijden eigelijk, overdag gevlogen, lekker veel noodles gegeten in het vliegtuig ;p en we waren geloof ik om vijf uur in het hotel. dat was te laat om nog te zonnen enzo dus gingen we omkleden en avondeten. we waren all inclusive dus ik heb me elke dag de **** gegeten haha :D
de volgende dag lekker in het zonnetje gelegen, gesnorkeld want er zat een stijger aan het resort vast waarmee je zo de rode zee in kon om te snorkelen, echt vet! :D en savonds was ik moe en had ik beetje buikpijn na het avondeten dus gingen mam en ik alvast terug naar de kamer. en toen moest ik kotsen en nog een keer en toen kwamen pap en suus ook terug en toen heb ik de hele nacht gekotst wat echt niet fijn was want ik dacht dat ik doodging maar oke en de volgende dag, vrijdag, voelde ik me superslap en heb dus de hele dag op me bed gelegen en ben er niet uitgeweest.

Afzender: Esmee - donderdag, 5 januari 2012 om 0:47

Oke ik hoop zo dat lisa het verkeerd begrijpt want u mag niet weg!

Hoop gedoe, konijn is overleden en mijn broer lag gisteravond in het ziekenhuis. Hij werd vanaf zijn werk opgehaald met de ambulance.. Het gaat weer goed en hij gwn weer thuis enzo.:)

Ik wou vroeg gaan slapen, maar kan niet slapen..

Toch nog ff proberen. Xxx

Commentaar van de webmaster:

Dat is schrikken! Gecondoleerd met Flappie en beterschap voor je broer!

Afzender: Lisa - dinsdag, 3 januari 2012 om 19:01

Meneer gaat u weg van het ichthus?
Van het berichtje hieronder met:
'jammer dat het u laatste jaar is alleen'

of bedoeld ie dat er een andere latijn leraar bij komt?

doegh

Commentaar van de webmaster:

Lisa, hoe kan je dat nou denken?
There can be only one!

Afzender: Lennaert - dinsdag, 3 januari 2012 om 15:51

Waren weer topfoto's, jammer dat het u laatste jaar is alleen!
Ach volgend jaar zit ik toch niet meer op het Ichthus dus wat maakt het uit ;)


Commentaar van de webmaster:

Tnx Lennaert! Ach ja, er zijn te veel fotografen tegenwoordig, en ik hou nu eenmaal van een beetje exclusiviteit...

Afzender: Esmee - maandag, 2 januari 2012 om 15:34

Jaja ik weet het, ik had geen berichtje meer gestuurd.. maar ik vind dat het nu ook nog mag dus;

GELUKKIG NIEUWJAAAAR! en nu nog hopen dat we de 2013 halen, want volgens de maya's is dit ons laatste jaaar, maar ik geloof er geen bal van. :)

xxxx

Commentaar van de webmaster:

gelukkig nieuw jaar! En gewoon je huiswerk blijven doen, want volgend jaar zijn we er echt allemaal nog hoor!

Afzender: xFlooortje - zondag, 1 januari 2012 om 19:04

oke ff heeel snel een berichtje want me internet is bijna op ! sorry haha ;)
top hier ! lekker weertje, sorry als ik jullie jaloers maak, haha ;) alleen ik ben dagje en nachtje ziek geweest, waarschijnlijk iets gegeten wat niet helemaal goed was. kwam lekker naar boven met een paar keer kotsen. niet fijn maar oke ;p nu gelukkig weer helemaal beter. mooi snorkelen hier! gisteravond was echt heel gezellig met iedereen gedanst, shows etc voor oud en nieuw . ik vertel alles nog wel in een lang verslag als ik weer thuis ben en er alle tijd voor heb!

heeeeeeel gelukkig nieuw jaar voor iedereen die dit leest! ( ookal zijn het er niet zoveel )
en nog een superfijne vakantie !

x Floortje

Commentaar van de webmaster:

hier is het noodweer, ik kan het niets anders noemen. Genieten daar en gelukkig nieuw jaar!

Afzender: Lisa - zondag, 1 januari 2012 om 0:49

Gelukkig Nieuw Jaar! Misschien dat ik u zometeen nog buiten zie staan, of zit u weer net zoals vorig jaar vanaf boven vuurwerk te kijken?xLisa

Commentaar van de webmaster:

Op zolder vind ik het al eng genoeg! Gelukkig nieuw jaar!

Terug naar Archief 2011
Terug naar mijn huidige gastenboek