9-16 september 2005

Een weekje bij de familie Binkhorst (een ramp :P )

Booe boeee boeboe, boeboeboe boehoehoe. Boeoe boe booe boeo boe? ‘Boeboe boeoooe boee boe…..’ boehhhh boehoehoee boehoe boe boe boe. Ja het weekje Hannibal ging een beetje lastig...meneer kon alleen maar in koeientaal spreken! Ik zal het stukje even vertalen voor de mensen onder ons die nog geen koeientaal kunnen spreken! “Lief dagboek, ik heb een nacht wakker gelegen omdat ik al 2 jaar in een doos heb gelegen en nu in een druk huis word gestopt…ik ben diep teleurgesteld en geschokt van me EX-BAASJE!! Mr. Weel. Ik heb deze week veel leuke dingen gedaan. Me nieuwe baasje, julia, had een heel druk schema: op donderdag moest julia naar ballet. Ik heb hier erg van genoten! Ik twijfel nog erg of ik op ballet wil of tafels wil schoonmaken bij de kinderboerderij (hier vertel ik later wel over). Na dit geweldig uurtje ballet moest madame naar een orkest! Ik had het hier erg naar me zin. De eerste 10 minuten heb ik uit volle borst mee zitten loeien, toen stapte de dirigent met z’n stokje op me af en heeft me het gebouw uitgesmeten. Hier heb ik een eenzaam uur doorgebracht. Na een drukke avond ben ik maar weer snel me bed in gedoken, want na die 2 jaar schoenendoos was dit een heftig avontuur( en dit was nog maar het begin). Eenmaal thuis in me bed kon ik niet slapen omdat een of andere doris me de hele nacht aan me haren heeft zitten likken. Oja, doris is nog een huisgenoot van de familie binkhorst. In deze nacht heeft Mr doris me ook een aantal keer verkracht!!  Ik heb dus weer een nacht niet geslapen. De volgende dag gebeurde dit weer. Ik heb me baasje zo ver kunnen krijgen dat ze er een foto van ging maken om dit aan de politie te laten zien:

Helaas geloofde de politie ons niet! Hier heb ik een ernstig trauma aan overgehouden! Ik heb vanaf deze nacht elke dag anderhalf uur met de koeienpsycholoog moeten praten. De 2 dagen erna waren erg rustig. Zondag was weer een geweldige dag, ik ben met me baasje mee geweest naar de kinderboerderij waar madame tafels schoonmaakt. Hier heb ik dikke vrienden gemaakt met de rest van de koeien en varkens. Ook heb ik meteen hun msn gevraagd zodat we later nog wat af konden spreken. maandag was weer een gewone dag. Me baasje moest naar school en ik bleef alleen achter met de andere dieren, waaronder ook doris (helaas!!). Ook maandag ben ik weer mee geweest naar ballet. Dit was weer een plezierig uurtje. Hiervoor had ik nog 20 akelige minuten met oordopjes in omdat julia zonodig moest fluiten! Grommmm…..S’avonds moest julia nog huiswerk maken. Hier heb ik haar bij geholpen. Natuurlijk had ze veel hulp aan mij, ik ben immers afgestuurd op de koeienacademie koelaude. Dinsdag ben ik met haar een dagje mee naar school geweest in de rugzak. Ik hoop niet dat de leraren mij hebben gezien of gehoord want af en toe kwamen er nog wat loeisels uit! S’middags ben ik weer naar ballet mee geweest met kleine kindertjes. Deze waren uiteraard dol op mij. Maar na een half uur werd ik er weer uitgetrapt omdat alle kinderen over me vlaaien uitgleden. Ik kon het niet houden omdat me baasje zo stom was geweest me draagbare wc niet mee te nemen! Ik ben namelijk zindelijk gemaakt! Geloof je me niet? Ik heb er een foto van:

Zie je?? Ik heb van dit baasje veel geleerd.Ook woensdag was weer een rustige dag. Ik heb toen weer met julia der huiswerk geholpen. elke dag heb ik ook heerlijk gegeten. Dit kwam natuurlijk door de mama van me baasje. Deze kon verrukkelijk koken. Van spaghetti tot bloemkool tot koeienbrokjes. Deze waren verrukkelijk. Het enige waar ik het moeilijk mee had was het met mes en vork eten.Gelukkig had ik het snel te pakken.

Ook had ik het wijn drinken snel onder de knie. Ik genoot er zo van dat ik niet meer kon stoppen met drinken dat ik de volgende dag 3 uur bij de koeienpsycholoog zat en ik zat met een kater (niet doris maar een andere kater). Tot mijn grote verdriet ga ik morgen deze lieve adoptiefamilie verlaten. Als ik er al aan denk ga ik koeientranen huilen! Gelukkig heb ik van alle vrienden die ik deze week heb gemaakt email adressen gehad, dus ik ga lekker msn-en met ze. Over msn-en gesproken, ik geloof dat ik nu zo ongeveer achter de computer vandaan gesleurd word (kreeg 5 steelpannen naar mijn hoofd!!) omdat mijn baasje zonodig al mijn avonturen moet gaan typen, belachelijk toch, zijn toch mijn privé dingetjes!

Maarja, lief dagboek, ik stop en ik hoop dat ik volgende week minstens net zo´n leuke week ga krijgen als deze week!

Dikke lebber, moooeeeee,

Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij