16-23 september 2005

Tuinieren bij de Tuyntjess!

Boeh.. boeboe boeehoeboe!!
Booe boee boeboeboe,
Boeboe boehoeboee boeboe boee
Boee !!!! Boehoe boe boee
Boeboe boooee boeboe boehoe
Boeboe boe!! * 

* Ik zal dit stukje weer even vertalen voor degenen die nog steeds niet met een cursus koeientaal zijn begonnen (schande want we moeten Hannibal natuurlijk wel kunnen verstaan! :P) 

“Lief dagboek, deze week was iets rustiger na mijn hectische periode met o.a. Doris. Maar we hebben ook veel leuke dingen gedaan. Om te beginnen ben ik eerst vertroeteld omdat ik nog steeds moest bijkomen van mijn avonturen bij de Binkhorstjes en mijn trauma van de kartonnen doos. Ik loop trouwens nog wel bij de Koeienpsychiater, maar als het goed is mag ik daar over een paar weken mee stoppen. Ik kom nu nog maar 2x per week bij haar.V

Vrijdagavond ging ik mee oppassen. Dat was wel gezellig. Het arme kind begon alleen wel 2 keer te huilen. De eerste keer ging Talitha bij haar kijken, begon ze nog harder te huilen! Dat was zielig. Maar verder was het wel lekker rustig.

Zaterdag heb ik mijn nieuwe baasje geholpen met haar huiswerk. Zondag hadden we groot feest!! De kleinste jongen van de familie werd 9 dus dat werd gevierd! Het was heel gezellig. Alle familie kwam langs en iedereen was weg van mij! Jippiee!! Maandag moest me baasje weer naar school en ging ik mee met de vrouw des huises want die ging haar nieuwe auto ophalen. Dat was heel gezellig. Maandagmiddag kwam Ashley, de vriendin van Talitha, mee naar huis. Ik ben meteen vriendjes met haar geworden, ze was namelijk wel leuk hihihi (bloos, schaam, bloos).

Dinsdag ben ik mee geweest met Talitha naar fluitles. Dat was niet zo vals als dat van mevr. Binkhorst gna gna gna. Maar toch had ik nog steeds mijn oordopjes nodig. Na drie kwartier gingen we weer naar huis. Daar stond een lekkere maaltijd klaar.

Van de week heb ik geleerd om mijn tanden te poetsen!! Ja echt waar, ik kan het nu zelf. Ik heb van dit baasje een tandeborstel, en jawel, ook een toilettas gekregen! Goed hè, dus van nu af aan moeten jullie mij helpen onthouden netjes mijn tanden te poetsen voordat ik ga slapen! Ik moet alleen nog een bekertje hebben en tandpasta. Hmm…

Woensdag ging de oudste zoon van de familie op kamp. Een paar dagen rust dachten mijn verzorgers. Nou, haha, dat hadden ze gedacht. Ik was er ook nog altijd hoor!! Dan moest ik naar buiten, dan wilde ik eten, dan weer spelen, ik hield ze lekker van hun werk. Lekker pûh! Al begonnen ze dit vrij snel door te krijgen en moest ik voor straf een paar uur ALLEEN !! op een kamer zitten om ‘na te denken wat wel en niet goed is’. Maar volgens mij was het alleen maar zodat ze dan een beetje rust hadden.

Maar in ieder geval heb ik me donderdag een beetje koest gehouden. Donderdag moest iedereen bij Talitha op de schoolfoto. Zij dus ook! Werd ik ’s ochtends vroeg wakker gemaakt omdat mevrouw niet wist wat ze aanmoest! Dat begrijp ik dus goed. Ik zou dat ook niet goed weten.

Ik ging stiekem mee in de tas. Het was me een dagje wel hoor. Bij mijn ex-ex-baasje werden we ook nog eens opgesloten!! Whaa!! Hij was ons gewoon glad vergeten. En maar vol houden dat hij op weg was naar ons. Wat zijn we weer eerlijk. Vrijdag was de week alweer om. Ik werd in een plastic tas gestopt, met mijn toilettas uiteraard en mijn dagboek, en ging ik weer mee naar school om naar mijn volgende baas te gaan. Ik heb ondanks alles wel een kei toffe week gehad hoor! Maar duim voor me wie mijn volgende baas wordt, hopelijk niet een nog hysterischer type.

Heel veel dikke zoenen , mooeeee,

Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij