11 - 18 november 2005

Lekker Dansen en Sjansen bij de Jansen’s

Moeoeh dagboek. Hier ben ik weer met nieuwe ervaringen bij mijn gekke nieuwe baasje die Saskia heet.

 

 

Waar zal ik beginnen, o ja, ik had vrijdag 11 november ’05 toen ik met een mega jetlag van Rome loom uit de dierenruimte uit het vliegtuig werd gehaald, tussen haakjes, die *** van het vliegtuig lieten mij niet door naar de passagiersruimte dus daarom was mijn reisplek daar en werd ik daar opgehaald. Het was trouwens super leuk in RRRRRRRome (smile). Ik heb veel nieuwe contacten en ben dus zeer sociaal bezig geweest. Zeker met die leuke lieve mooie charmante en zeer aantrekkelijke koe Margaritha. MooÓhee zeg, knáp!!!! Ik had haar ontmoet in de buurt bij een 4-sterren slagerij, waar ik wat shoarma voor mijn baasjes ging halen. Zelf heb ik het niet zo op vlees, het heeft iets te maken met de slagers die daar zijn. Ze staan maar met zo’n joekel van een mes te zwaaien. Ik kijk ernaar en denk dan “ ja, óke” en peer hem naar buiten waarnaar ik dus op mijn kop krijg omdat ik de shoarma ben vergeten. Maar toen ik Margaritha zag staan moest ik wel even een grote stoere stier uithangen. (ik ben toch een stier???) Helaas was ze toen ik de volgende dag extra,extra vroeg kwam, omdat ze die avond weer shoarma gingen eten, verdwenen en eigenlijk wil ik ook niet weten waar naar toe… Over naar een ander onderwerp… Deze week… 

Nou, na de landing werd ik snel naar een disco gesjeesd, die er wel erg eng uit zag, met enge mensen voor een disco, waar ik door mijn vroegere baasje die zich vertoonde met een zeer erg angstaanjagend persoon op zijn hoofd, in de klauwen van een vreemde griezel werd gedrukt. Ik heb doodsangsten doorgestaan dagboek van mij, doodsangsten!!! Maar ik liet niets blijken, maar goed ook, want na een tijdje zag ik dat het een lief meisje was en de rest (met uitzonderingen) allemaal leuke meisjes en jongens (blij dat ik was) dus ik kon nu lekker plezier maken en sjans zoeken bij de meiden (zie foto, rechts is mijn bazinnetje en rechts nog een leuke meid waar ik waarschijnlijk ook nog eens “graag” heen ga).

Na het kabouter Plop lied was het halloweenfeest “helaas” afgelopen en ging ik met mijn baasje snel naar buiten waar wij opgehaald werden (na afscheid van alle leuke mensen)

Nu begon het, de nieuwe week, rampenweek, een en al verkoudheid, maar niet zo rampzalig als toen ik met Dorus alleen was.  

Zaterdag, ik had vandaag heerlijk uitgeslapen op mijn plekje naast het bed, alleen jammer dat het daar tochtte. Ik was helemaal stijf.

Op gestaan… En aangekleed wilde ik zeggen, maar ja dat hoef ik natuurlijk niet, MOEWHA HA HA HA HA HA!!! Uhm, onder het bed door gestrompeld en de trap af want meestal is daar de woonkamer en de keuken waar het eten is en waar ik dus een lekker ontbijtje wilde halen. Wie wil er nou niet flink ontbijten na zo’n heftig feest. Nu dus beneden werd ik wel wakker want ik werd meteen flink door elkaar geschud en hing onderste boven vast tussen de tanden van een hond, die Jack bleek te heten (Jack the Ripper voor mij). Dit was dus mijn eerste ontmoeting met een familielid van mijn bazinnetje.

Gelukkig werd ik snel gered door haar, ook nog een geluk dat haar dat lukte, want Jack (the Ripper) was super snel en zij zelf keek wat dof en wazig uit haar ogen en liep wat, uhm, vreemd achter hem aan. Volgens mij had ze een feestkater… ( DORUS!!!)  Ik maakte hierna kennis met de moeder van mijn baasje, die op de bank lag met een zere voet doordat ze vrijdagavond haar voet had verstuikt bij het uitlaten van Jack, …weer Jack.

Na mijn ontbijt en lunch, het was al 12 uur of zo, werd het wat rustiger en ik heb ongeveer de hele middag op de bank gelegen en gezellig een interessante romantische en muzikale oude film gekeken over Glenn Miller terwijl mijn baasje afgewassen had en boodschappen gedaan had en huiswerk aan het maken was en verder zag ik ondertussen ook nog een glimp op van de broer van mijn baas en de vader die ook druk in het huis bezig was omdat de vrouw in het huis geblesseerd was. Ook heb ik nog een erg pessimistisch en zwijgend niet erg boeiend gesprek gevoerd met Hamlet, het versteende varken uit een van |Shakespeare's toneelstukken en hij zat net in een zeer dramatisch stuk dat hij op het graf zat (zie foto). Dat gesprek was dan ook snel beëindigd.

’s Avonds werd ik vertroeteld en ging ik vroeg naar bed omdat ik de volgende ochtend vroeg op moest, maar er werd niet verteld waarom. 

Zondagochtend. Vroeg uit de veren en ik ging mee met een vriendin van mijn baas en haar familie (zonder haar broer) naar de bioscoop!!! In Pathé in de Amsterdamse arena, zijn we naar Chicken Little gegaan!!! De mooiste plekjes, bovenaan in het midden, omdat we lekker vroeg waren. In de pauze konden we gratis mnm zakjes voor de familie krijgen omdat het de Première was en toen was mijn baasje wel erg slecht om samen met 2 andere familieleden te doen alsof ze aparte families waren en dus uiteindelijk 13 zakjes mnm’s hadden. Ik was dus wat ziekjes toen de film was afgelopen. Mijn baas was ook erg verkouden vandaag, ik hoopte maar dat ze mij niet zou aansteken, helaas. 

Maandag. Ik bleef vandaag thuis om te kletsen met mijn kamergenootjes. Het zijn er heel wat. Mijn bazinnetje werd met de dag ook meer verkouden, maar ging toch ’s middags naar ballet waar ik mocht toekijken hij zij elegant allemaal moeilijke poses in een dans moest maken en af en toe haar neus op haalde. Ik ging het maar niet na doen, als ik wil dansen doe ik dat wel in de disco of voor de spiegel. Ik kreeg vandaag ook nog fysiotherapie omdat mijn bazinnetje zo nodig wilde kijken of mijn poot nog heel was na het gedoe met “the Ripper”.  

Dinsdag, nou ik was lekker verkouden vandaag en ging mee naar school om mijn tasje op te halen. Ik werd vrolijk ontvangen en werd als mannequin gebruikt om allerlei looks met de gestreepte handschoenen die ik omdat ik verkouden was mocht lenen te creëren. Wat gênant!!

Ik had niet zo lekker geslapen vandaag mijn baas die was volgens mij aan het hallucineren in bed en ik moest het allemaal aan horen daarom ben ik waarschijnlijk ook nog niet genezen van het griepvirus en zij ook niet.

                                               

Woensdag. Hoogtepunt vandaag was wel het paardrijden, helaas geen foto’s van, ik was echt een natuurtalent. Ik leek net een “cowboy op zijn cow’s” dat vond ik dus echt heel leuk. Jammer dat de paarden wat zenuwachtig werden toen ik in de stallen stond. Ik was de man van de stallen want er waren maar een paar jongens daar en die deden zich wel voor als man van de stallen maar dat, dat was niet waar, want je kon duidelijk zien aan mijn vlekken dat ik het was. Dit was vandaag. 

Donderdagochtend, radio aan en swingen, ik was helemaal weer in top vorm. Helaas, ging mijn bazinnetje er steeds groener uit zijn. Ze ademde piepend door de neus door de verkoudheid en kwam krom uit bed wierp een chagrijnige blik op mij en ging zich voorbereiden op school.

Terug van school was ze een stuk gezelliger ondanks het economiecijfer wat ze niet wilde vertellen. “Vandaag de laatste dag” vertelde ze en we nestelde ons in de bank en gingen relaxt “Harry Potter” kijken. Hierna had ze nog wat info over mijn nieuwe baasje dat een jongen blijkt te zijn. Ik ben erg nieuwsgierig, maar ik zal wel de zachte, zorgende en gevoelige handen missen van mijn bazinnetje en de rest. Het leven gaat door het wordt volgende week een echte boys week!!! Nu ben ik klaar met schrijven dagboek. Ik zal nog wel een gezellige avond krijgen. Volgende week weer nieuwe ervaringen op doen!!!

Loei en Poot van Hannibal.   

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij