8-14 mei 2006

Olifantolie en Grijsje  bij Rosa!

Hannibal is niet de eerste knuffel die uit logeren is gestuurd. Olifantolie is eigenlijk de voorganger van Hannibal.

Rosa's Juf Hannie had Olifantolie tijdens een schoolreisje naar Blijdorp gekocht en hem tot logeerknuffel van de hele klas uitgeroepen. Nu ik er over nadenk, is dus de naam Hannibal eigenlijk ook beetje een eerbetoon aan juf Hannie!

 Rosa was dit keer aan de beurt om het verslag te schrijven en dat heeft ze helemaal zelf gedaan!

Even wat uitleg vooraf: Eerst was Olifantolie er, later kwam Grijsje er ook nog bij. En Rosa heeft haar eigen knuffel Clownkies genoemd.

Rosa en olifantoli en grijsje en mink zaten heerlijk te schommelen. ze schommelen hier en ze schommelen daar ze schommelen links en ze schommelen rechts ze schommelen voor en ze schommelen achter. Rosa vont het erg leuk. 

Rosa en olivantoli en grijsje en mink zaten heerlijk te eten. brood met sjokopasta mmmmmmmmmmm.

Rosas 3e tant ging er uit. Rosa sat gewoon een tover efteling ijsje te eten di van klur verandert. en toen tilde Rosa de tant op en toen was de tant er uit.

Toen was het moederdag en clownkies zat tusen olifantoli en grijsje. ze keken naar de zon alleen clownkies niet, hij keek naar het fototoestel.

Rosa en mink zaten hirlek te smullen van hun brootjes.

Rosa en mink en ik en mijn vriendje grijsje zaten met joep te spelen. Joep is het poesje van de buren di nu op verkantsie sijn.

Rosa tiepde wat olifantoli zij wat in het olifatoli Boek moest en de tijt is alwerom morge moeten ik en grijsje wer naar scool. Kusjes en knuffels en groeten van Olifantoli!

Klik hier voor de volgende logeerpartij van Hannibal
Terug naar de vorige logeerpartij van Hannibal