18 - 25 september 2007

Een liefdevolle week bij Tristan Bakx

En eindelijk was ik weer op school, eindelijk thuis. Maar ik kan natuurlijk niet stoppen met reizen, dus ging Mr. Weel mij weer een weekje meegeven met iemand uit de klas. Tristan wilde mij wel een weekje hebben.

Dus daar ging ik weer, een donkere tas in en aan het einde van het uur gingen we meteen naar Tristan’s huis. Ik werd met open armen ontvangen, en zijn moeder heeft me een kwartier lang vastgehouden. Toen ze me losliet nam Tristan me mee naar zijn kamer. Het is niet was niet echt een schone kamer maar er was plek voor mij op het slaapbankje. En daar lag ze een prachtige koe. Recht voor me op het slaapbankje. Ik durfde eerst niks te zeggen, en we hebben elkaar een paar minuten aangekeken. Tot zij hoi hoe heet je zei. Ik zei: ‘Hannibal, en jij?’ ‘Ik heet Venus’ zei de prachtige koe. Toen hebben we uren liggen praten, het was geweldig. Aan het einde van de dag heb ik haar gevraagd of ze met me wilde trouwen. Ik vroeg het heel zacht want Tristan sliep al, dus ze had het niet gehoord en ik zei het nog een keer. Ze zei: ‘Ja, ik wil wel met je trouwen.’ De volgende dagen hebben we besteed aan de voorbereidingen op het huwelijk van vrijdag.

Vrijdagmiddag was het zover: het huwelijk.

Dit waren de gasten v.l.n.r. bovenste rij: de familie Leeuw, Stampertje, Bruno Beer, Stitch, Godfried Geit, en Mr. Lapjes. Het waren zo weinig gasten omdat Venus alleen haar exen en hun huidige vriendinnen uit wilde nodigen.

De dienst werd geleid door pater Elan (nog een ex van Venus). De getuigen waren Appie Slinger en Blaatje Schaap.  Zoals je op het plaatje ziet had ik alleen maar een stropdas aan en Venus alleen haar oorbellen. Dat was omdat Venus het graag simpel wilde houden en daarom mocht er ook verder niemand komen die kleren aanhad maar dat was geen probleem.

Het was de volgende dagen nog erg gezellig en we waren zo verliefd als maar kan. We hadden absoluut geen zin om afscheid te nemen op dinsdag maar de dag kwam al snel. Die dinsdagmorgen hebben we uitbundig afscheid genomen en daarna werd ik weer in de tas gestopt en ging ik weer op naar school

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij