23 - 30 oktober 2007

Hannibal bij Matthijs Rooiers

Het was weer een leuk weekje geweest, maar ik moet weer met iemand anders mee. Dit keer was Matthijs aan de beurt. Hij was heel enthousiast over mij, dus op naar het volgende huis. Maar eerst was er nog een lesuur: aardrijkskunde.

Matthijs verveelde zich een beetje dus zei hij tegen mij:”zullen we pimp my cow spelen.” Ja, ik had weinig keus dus ging Matthijs in het etuitje kijken. Hij kleedde me helemaal aan, maar hij vond het niet mooi dus gooide het allemaal weer in het etuitje. Toen ging de bel. Ik wist niet wat Matthijs deed, maar hij knoopte het tasje dicht. Ik zat gevangen in dat tasje. Het was een lange en koude reis naar Matthijs zijn huis. Toen we daar aankwamen en het tasje open was gemaakt zag ik Matthijs zijn broer, Jasper. Hij keek een beetje sloom naar me. Ik loeide hoi, maar hij begreep me niet of zo, alsof ik chinees sprak. O wacht Latijns want Jasper kan wat chinees. Matthijs zijn moeder zag ik niet. Die was volgens Matthijs naar de V&D. We zijn toen snel naar boven gegaan om de andere knuffels te ontmoeten. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, maar niet door iedereen. Er zit op Matthijs zijn kast een hele grote tijger. Wel 10X groter dan ik.

Ik werd bijna door hem opgegeten. Ik lag in zijn mond. Net toen hij door wilde bijten greep Matthijs in. PHFFF gelukkig, want anders was ik een koeieboutje geweest. Toen hebben we even lekker op de bank gezeten. Lekker voor de tv. Om half 5 kwam Matthijs zijn moeder thuis. Ze had allemaal nieuwe kleren gekocht. Ik werd op Matthijs zijn bureau gegooid en Matthijs ging zijn nieuwe kleren passen. Toen we naar bed gingen zei hij dat het van zijn moeder moest, maar het slaapdeel kom ik zo op. Daarna gingen we nog even bij Jasper kijken, maar die was veel te druk met pcen. He, wat hoorde ik het was een soort belletje. Matthijs zei dat dat, het belletje was dat ze gingen eten, maar ik werd op de stoel achter gelaten. Ik wachtte en wachtte en eindelijk kwam hij. Ik loeide:”eten, heb je iets”. Matthijs had niks bij zich. Eigenlijk heb ik nog nooit wat gegeten. Ben ik eigenlijk niet dood???? Maar ja, daarna hebben nog even gewiid. Het werd 8uur, 9uur en 10uur. Matthijs zijn moeder kwam naar boven met de woorden:”moet jij niet naar bed?” ja, dus we gingen snel tanden poetsen, tenminste Matthijs want volgens Matthijs hoefde ik mijn tanden niet te poetsen omdat ik niet gegeten had. Volgens mij was hij gewoon lui. Ik werd op zijn stoel gelegd met een dekentje. Matthijs klom zijn bed in en ging nog even zitten leren. Na 10min. Ging het lichtje boven mij uit. Hehe, eindelijk een beetje rust, maar boven mij hoorde ik gerommel. Matthijs zette muziek aan. Wat een pokkeherrie. Kon ik nog niet slapen. Na 30 min. Ging zijn muziek uit. Het was stil en ik wilde gaan slapen, maar ik was toch nog even bang voor de tijger op de kast die mij met vel rode ogen aankeek.

Dinsdag 24 oktober ’07

Het was dinsdag ochtend. tjone jongen jongen, wat gaan ze daar vroeg hun bed uit tegen 6en. GAAP. Ik werd naar beneden genomen, maar meer weet ik niet te vertellen want ik sliep nog. Ik werd helemaal wakker op de stoel waar ik ook ging slapen. Misschien was het wel een droom, maar Matthijs was al weg. Ik heb me een beetje verveeld. Gelukkig was het warm en gezellig met de andere knuffels. Ik moest weer wachten tot er iemand kwam. De eerst die binnen kwam was Matthijs zijn moeder. Die zette het raam open. Hallo, ik zit hier. Toen Matthijs thuis kwam was ik een soort van ijsje. Ik werd snel mee naar beneden genomen en bij de kachel gezet. Ik ontdooide langzaam. Ik had alleen om 6 uur ‘s avonds nog bevroren pootjes. Dus ik kon niet naar de eettafel komen. Weer geen eten. ‘s Avonds hebben we nog wat games gespeeld en toen naar bed, maar het rare was dat ik dit keer niet op de stoel hoefde te slapen, maar op de top van Matthijs zijn bed. Ik kreeg nog wel het zelfde dekentje over me heen. We gingen toen slapen. Het jammeren aan dat we weer naar bed moesten: Matthijs zijn muziek ging weer aan. Wat vind die jongen leuk aan die muziek.

Samenvatting van 25, 26 en 27 oktober

Ik heb niets gedaan. Ik was stof of zo iets. Ik heb 81uur op de stoel gelegen. Niks doen. Als ik aandacht van Matthijs kreeg was het van ik ben zaterdag jarig. Na de 20e keer wist ik het wel.

Zaterdag 28 oktober!!!! 

De dag was aangebroken waar Matthijs zo over op schepte. Zijn verjaardag. We werden om 10.15 wakker. Shit zei Matthijs, de gasten kwamen om 10.30. we zijn snel gedoucht en naar beneden gegaan. Ik heb de ochtend en tot 3uur ’s middags het geld bewaakt. Om 3.01 werd ik op de bank neergezet. Toen werd er een beetje over me besproken door Matthijs en zijn tante. Matthijs ging al mijn opmaak spulletjes pakken en deed mij die klipjes in en zo. De tante van Matthijs zei en ik citeer:”zijn die klipjes niet een beetje homo”. Ik werd daar toch razend op die tante. Wat een PIEP, maar er werd ook nog positief over mij gesproken. Matthijs ging over mijn verhalen praten dat ik zo ver gereisd heb en dat ik geen ballen meer had. 3 omen van Matthijs vonden dat wel grappig. Telkens als het woordje ballen of iets dat er op leek viel kwamen ze niet meer bij. Ze lachte de hele tijd. Misschien omdat Matthijs zijn moeder steeds bitterballen stond te bakken. Daarna heb ik nog een beetje op de bank gelegen en zijn er nog wat gemene opmerkingen over mij gemaakt zoals dat ik kinderachtig ben. Het ging van een knuffel naar huis dat doen wij ook maar dan in groep 2. flip de beer. Hallo, ik ben Hannibal. Er werden ook opmerking gemaakt van jij bent een melkkoe of ik heb meer koe in mijn vriezer dan daar zit. Toen ben ik naar boven gegaan om huilend in dit dagboek te schrijven, maar algauw kwam Matthijs naar boven en troosten mij. Hij zei kom terug naar beneden. Ik deed dat en ik voelde me meteen beter. Iedereen was weg. Hèhè, maar s avond werd er weer gebeld. Het werd weer stamp vol. En ze gingen pas om 1 uur weg.

Zondag

Vandaag heb ik Matthijs nog even met zijn krantjes geholpen. Verder ook niks gedaan op maandag en dinsdag. daarna moest ik weer terug. Het was een leuk weekje. De hele tijd op een stoel liggen en uitgescholden worden voor homo. Zoals elke week.  

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij