1- 7 maart 2008

een week bij Esmee

Dag 1

Deze week ging ik bij Esmee logeren !! Ik heb geen nieuwe vrouw of ben verkracht ofsow. Maar gewoon een rustig weekje bij Esmee. De eerste dag ging ik al meteen naar een musical toe !

Het heette de vliegende panters en het was echt heel erg leuk. We zaten op het balkon. Achter ons zaten bekenden van Esmee. Toen het was afgelopen gingen we ook nog even wat drinken. En daar kwamen we Eva tegen ! ( dat is een meisje uit Esmee’s hockeyteam.) Toen hadden we even gezellig gepraat.

Dag 2

Vandaag moest Esmee naar school toe. Om 8 uur al !! Veel te vroeg ! Maar ik lag nog lekker in het bedje waar ik de rest van de week in sliep.

Verder was de dag saai. Totdat Esmee terug kwam natuurlijk ! Ze ging die avond trainen. Ik ging gezellig mee. Maar het was hartstikke koud dus ging ik lekker binnen zitten.

Dag 3

Vandaag werd ik wakker en toen zaten er allemaal dieren om me heen !! Ze hadden me de vorige dagen al gezien maar durfden niet naar me toe te komen. Maar vandaag kwamen ze me dus wakker maken. Daarna hebben we de hele dag en avond gepraat. Want aan Esmee had ik niet echt veel gezelschap, want die zat al een uur met Emilie aan de telefoon.

Hier zit ik dus gezellig met mijn nieuwe vrienden.

Dag 4

Vandaag heeft Esmee een feestje !! Daardoor kon ze niet naar Freestyle toe L.

Want ze moest de spullen klaarzetten. Toen het feestje begon was het echt heel erg leuk J. Alleen ik ben wel eerder weg gegaan. Want alle meisjes konden mijn geloei niet verstaan. Dus heb ik thuis een eigen feestje gehouden.

Dag 5

Vandaag was Esmee jarig. Dat was erg gezellig en ze heeft heel veel cadeaus gekregen. Maar al die familie werd me een beetje te veel. Ik ben toen maar gaan slapen.

Dag 6

Vandaag hebben we uitgeslapen tot 12 uur J. Daarna moest Esmee werken. Ze werkt in een restaurant. Daar past ze op de kinderen.

Dag 7

Dit is mijn laatste dag bij EsmeeL. Vandaag gingen we weer hockeyen. En daarna hebben we Hollands Next Topmodel gekeken. Toen gingen we slapen,want de volgende ochtend moesten we vroeg afscheid nemen want ze moest alweer naar school toe.

Dag 8

Zomerteen word ik weer in een tas gestopt en ga ik weer naar iemand anders toe. Ik heb al mijn nieuwe vrienden gedag gezegd. En met Esmee nog een laatste zoen.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij

Terug naar mijn vorige logeerpartij