november- 2 december 2005

Het weekje Hannibal bij Sebastiaan

Na een weekje bij Saskia en Danielle te hebben gelogeerd, mocht ik daar eindelijk weer eens weg. Tjonge jonge jonge, wat zijn dat druktemakers zeg! Ik ging in Saskia’s rugtas mee naar school, op naar mijn volgende baasje! Ik heb daar wel zo’n zes schooluren gezeten, totdat we gingen gymen. Ik werd uit Saskia’s tas gehaald, en ze dumpte me in de jongens kleedkamer, waar mijn nieuwe baasje Sebastiaan zich had omgekleed. Toen alle jongens in de kleedkamer terugkwamen werd ik meteen opgemerkt. Alle 5 wilden ze me even vastpakken en in me knijpen, ik loeide het uit van dat gekietel, ze bleven maar in me knijpen!  

Toen we bij de kluisjes kwamen deed baasje zijn jas aan en we gingen naar huis. Iedereen keek ons onderweg aan en zei: Wat moet die jongen nou met zo’n grote koe onder zijn arm? Maar mijn baasje fietste schaamteloos door! Eenmaal thuis aangekomen zette mijn baasje mij neer op de tafel. Maar wat zag ik daar!!! Het was een soort van langwerpig apparaatje, zwart, en heel mooi vormgegeven… Had ik die bij Mr. Weel ook niet eens gezien? Mijn baasje vluchtte naar boven en ik liet deze kans niet aan mijn neus voorbij gaan. Ik liep er naartoe, ik zette hem aan, en ooooooohhhh wat was dat mooi zeg. Hier had ik al jaren van gedroomd, spelen op een PSP. Hier heb ik zo’n 2 uur op gespeeld, maar toen ik hoorde dat mijn baasje naar beneden kwam had ik hem maar weer snel uitgezet.

  

 Zondag heb ik mijn baasje even geholpen met zijn huiswerk, zelf toen hij erachter kwam dat hij zijn Wiskunde nog niet gemaakt had om 9 uur ’s avonds. Maar ja, ik had geen keus! De Wiskunde Leraar had tegen de klas verteld dat je je Wiskunde af moest hebben, anders had je een date!

zin in een date?
www.datemetdelange.nl
   

Maandag heb ik een dagje doorgebracht bij het zusje van Sebastiaan. Ze is 9 jaar, heel lief, maar wat een druktemaker! Ze was de hele dag met mij in de weer, we gingen naar het speelpleintje, iedereen was gek van me. Ik ging met haar en haar vriendinnen op de speeltoestellen spelen. Dat was echt heel erg leuk. Anderhalf uur later gingen we weer naar binnen. Ze nam me mee naar haar kamer, de make-up doos kwam tevoorschijn. Ik loeide het uit , maar net op het laatste moment kwam mijn baasje binnen. Gelukkig zeg, anders zat ik helemaal onder de lippenstift en ogenschaduw!

 Dinsdag moest ik bijkomen van het make-up trauma, maar daar was ik al weer snel overheen. Ik mocht met mijn Baasje’s moeder mee naar haar werk. Tjonge jonge jonge zeg, wat moeten die mensen daar hard werken! Dan ging de telefoon weer, dan moest ze weer iets opzoeken, terwijl de computer vastliep en ze daar helemaal van in de stress raakte. Nou nou, ik heb daar zo’n 8 uur gezeten en ik heb me geen minuut verveeld, iedereen vond me zo lief! Ik heb ook nog even bij de balletzaal om een hoekje gekeken. En wie zag ik daar? Is dat niet mijn baasje’s tweelingzusje (Julia). Jeetje Mina, wat kan die goed balletten zeg! Maar, om 5 uur was het uit met de pret en ging ik weer mee naar huis.

Woensdag zijn we weer naar mijn baasje’s moeders werk geweest. Maar dit keer gingen ze niet werken. Er was een verjaardagfeest van een collega van haar. Nou, wat ik daar allemaal heb meegemaakt! Eerst werd ik op het Rad van Fortuin gezet, maar dat lukte niet omdat ik hoogtevrees heb en ik er steeds vanaf viel. Dus mocht ik ook eventjes als presentator spelen. Toen dat afgelopen was heb ik iets fantastisch gezien. Het waren geestelijk gehandicapte mensen die het toneelstuk “Die Mitsomernachdrom” gingen naspelen. Het was geweldig, ze deden het zo goed! De ene was een giftige bloem, de ander was puck de muis en weer een ander was de boze vader die zijn dochter wilde vermoorden. Ik heb ook een paar foto’s gemaakt…

  

Na deze fantastische dag ben ik vroeg naar mijn bed gegaan. 

Vandaag mocht ik dan mijn baasje helpen met zijn kranten lopen. Het was wel zwaar werk hoor, maar zo’n goede en sterke koe als ik kon dat natuurlijk makkelijk aan! De rest van de dag heb ik mijn baasje nog even geholpen met zijn huiswerk. ’S Avonds om 9 uur waren we allebei doodop en zijn we samen op de bank in slaap gevallen.

  

 De volgende dag ging ik in de tas mee naar school. Op naar mijn volgende baasje! Toen ik overhandigd werd aan mijn volgende baasje heb ik even een traantje laten lopen en ik heb tegen mijn baasje geloeid dat ik hem nooit zal vergeten! Maar wat voor een nieuwe en spannende week staat er nu op me te wachten? Ik hoop dat het minstens zo leuk wordt. Maar ja, dat kan bijna niet.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij