9-16 juni 2006

Een weekje ….. in de kou!

Lief dagboek,

Deze week was weer een hel, dacht die Robert een leuk baasje voor me gevonden te hebben,

Bleek dat baasje (marcel) mij niet te willen! Ik werd meteen in het kluisje gepropt en kwam er een tijd niet uit. Toen hij het kluisje voor de eerste keer weer opendeed moest hij meteen weer foto’s maken. Hieronder zie je de foto:

Zoals je ziet was er niet veel licht in dat kluisje.

Na de foto zei hij dat ik er nog even in mocht blijven. Uiteindelijk werd ik maandag uit het kluisje gehaald. Toen ik bij hem thuis was propte hij me weer in een la. Ik denk dat ik nu echt naar een psgygi pisgy of hoe die ater ook heet moet gaan, ik ben een beeetje bang in het donker geloof ik. Dinsdag was ook geen al te leuke dag, marcel besloot dat ik maar eens naar de tandarts mocht gaan. Marcel vermoedde dat ik gaatjes had, ik had namelijk mijn toilettas vergeten bij Malou. Bij de tandarts in de stoel liggende zei de tandarts tegen mij dat het er niet best uitzag, er moest een foto worden gemaakt. Wat bleek nou, had ik allemaal gaatjes!!

Die moesten allemaal gevuld worden. Na afloop zei de tandarts wel dat ik de foto mocht hebben hieronder zie je hem:

(PS. Mensen met een gevoelige maag kunnen beter niet kijken)

De rest van de week liet marcel mij op zijn kast staan. Toen het vrijdag was, was hij dolblij, eindelijk van mij af. Dit was het weer voor deze week al wil ik nog 1 ding zeggen: Robert bedankt voor de oh zo leuke week.

Hannibal.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij