14-21 december 2006

Een weekje bij de Meindersjes!!!

Hallo dagboek,

Vandaag was het dan zover. Dacht ik de hele klas te hebben gehad, blijkt dat ik ook weer in de volgende klas bij iedereen een weekje moet logeren! Het is natuurlijk wel leuk, maar zo’n koe als ik heeft toch ook recht op wat rust!

Het begon in de klas toen mijn baasje zei dat ook dit jaar ik met iedereen mee mocht. Ik vond het toch wel spannend, allemaal nieuwe kinderen en wie weet bij wie ik terecht kom! Na eerlijk gestemd te hebben (iedereen wilde me natuurlijk mee naar huis) mocht ik met Jeffrey mee. Het begon al goed: ik werd meteen in zijn kluisje gepropt en mocht er de rest van de dag in blijven zitten. Volgens mij weten ze nog niet dat ik claustrofobie heb. Gelukkig werd ik er ’s middags weer uit gehaald en ging ik naar zijn huis. Thuis aangekomen mocht ik eindelijk uit die donkere tas. Het eerste wat ik zag was een grote kitscherige plant met allemaal ballen erin. Toen ik rond keek zag ik nog meer lampen en 2 kerstmannetjes. Heb ik zolang in die tas gezeten? Het was namelijk al bijna kerst! Ik kreeg een mooie plek naast Mr. Kerstman en had daar alle rust.

Totdat ik zaterdag Jeffrey mee moest helpen met het opruimen van zijn kamer! Ik dacht al aan grote puinhopen en allemaal troep, maar het bleek mee te vallen. We waren in een halfuurtje klaar. Ook kwam Joris, de vriend van Jeffrey die ook in zijn klas zit. Ik heb ze natuurlijk geholpen met hun huiswerk: natuurkunde verslag, die moeten vast en zeker een tien halen aangezien ik ze natuurlijk geholpen heb. Maar natuurkunde verslag was niet het enige waar ik Jeffrey zondag mee geholpen had. Aan Jeffrey’s agenda te zien had hij het heel druk nog net voor de kerstvakantie. Want we hebben ook nog geschiedenis, wiskunde, aardrijkskunde, Duits en Grieks gedaan. Ik ben nu eenmaal een koe die alles weet!

De rest van de week heb ik het rustig aangedaan. Jeffrey moest namelijk naar school, en wat een rooster heeft deze klas zeg! Elke dag tot vier uur! Behalve vrijdag. Bij dezen wil ik even zeggen dat ik met iedereen uit de klas meeleef.
Ik vond het eigenlijk ook wel lekker dat dit een rustige week was, want volgende week is de Kerstvakantie en dan zal ik vast en zeker veel gaan doen.
Het was een leuke week om weer even in te komen!

Veel loeitjes en moehoetjes,
Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij