1-8 januari 2007

Een weekje bij:
de Happy Family Al Zamily

Na een heerlijk weekje bij de Kroontjes, werd ik naar de al Zamily’s gebracht. Het was maandagochtend en de eerste persoon die ik zag was een klein mevrouwtje dat me uit die donkere tas haalde en met een lach ‘Thee! Thee!’ riep. Volgens mij bedoelde ze melk, maar dat woordje kende ze nog niet. Dit ben ik met mevrouwtje Fatima.

Dit kleine meisje kon natuurlijk mijn nieuwe baasje niet zijn en dat bleek ook. Mijn nieuwe baasje kwam vlak daarna en ook zij was klein, natuurlijk wel iets groter dan haar zusje. Het eerste wat we gingen doen was naar buiten, een frisse neus halen. We kwamen langs allerlei plaatsen en we gingen naar de duinen. Die waren prachtig, maar we konden geen foto’s maken. Mevrouwtje was namelijk haar camera vergeten. Na een tijdje gewandeld te hebben gingen we weer terug naar huis. Daar keken we nog een romantische komedie op de computer (wat een groot beeld was dat!). Ik heb af en toe een traantje laten vallen, omdat het zo zielig was, maar het was ook heel grappig.
Tot vrijdag zat ik rustig in huis, af en toe een spelletje te spelen en kennis te maken met de andere kindjes in huis. Pfff, dat was nog eens wat, het zijn namelijk zes kinderen, en natuurlijk nog twee ouders. Ze vonden het heel leuk dat ik bij hen mocht logeren, vooral de kleinste, Fatima J. Dit is een foto van mij met een van mijn andere kleine baasjes: Mohommed
Op vrijdag gingen mijn baasje en ik skeeleren. Ze zei dat ze het heel goed kon, maar ik lachte mijn buikje vol toen ze het probeerde te bewijzen. Hoewel ze niet vaak viel, viel ze wel vaak bíjna. En dat was grappig om te zien.  Daarna gingen we naar Beverwijk met de bus. Mevrouwtje moest nieuwe kleren hebben. Uiteindelijk heeft ze niet meer gekocht dat een trui, omdat ze veel te kieskeurig was. Ik heb natuurlijk geholpen met uitzoeken, mijn smaak is immers onmisbaar.
Zaterdag gingen we met Aline en Laura (een vriendin van mijn baasje) een film kijken. Ze zaten de hele tijd te praten over die jongen, de ene keer was hij knap, de andere keer weer afgekeurd. Ik volgde ze niet echt, maar de film was wel grappig. Om ongeveer elf uur ’s nachts kwamen we thuis en ik ging meteen mijn tanden poetsen en naar bed. Maar mijn baasje leek niet zo moe te zijn ^^. Ze zat nog een boek te lezen en het leek erop dat ze niet naar bed ging, tja dat is te verwachten, het is nu eenmaal kerstvakantie ^^.
Op zondag gingen we op ziekenhuisbezoek bij een jongentje. Hij was de buurjongen van mijn baasje en hij zag er erg bleek uit. Ik vond het zielig en gaf hem een dikke beterschapsknuffel. Hij zal vast snel weer beter worden nu J. Verder ging mijn baasje maar eens eindelijk aan haar huiswerk en ik hielp natuurlijk heel goed mee. Maar na een half uur wiskunde stopten we maar snel, want de wiskundehoofdpijn begon op te dagen ^^.
Het was een druk weekje met heel veel nieuwe vrienden en het was heel leuk. Op naar de volgende!

Veel loeitjes, boetjes, en kusjes,

Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij