23 September - 7 oktober 2005

Luieren bij de Luitjes (niet dus)

Lief Dagboek,

Deze week was ik bij de Luitjes. Dat was me een avontuurtje. Gelukkig was ik goed uitgerust bij de Tuyntjes dus ik kon er weer flink tegen aan.

Ik zal je maar eens vertellen wat er allemaal is gebeurd:

Vrijdag moest ik hup mee de trein in want mevrouw moest met haar mama naar Amsterdam om te shoppen. Winkeltje in winkeltje uit. Dat kind bleef maar kopen en kopen.

Toen moest ik ook nog mee naar Belle en het Beest. In één woord: VRESELIJK!!

Vals dat die mensen daar zongen.

Maar ja toen kwam de zaterdag, lekker uitslapen dacht ik. Nou niet dus. Mevrouw moest naar ballet. Dat was eigenlijk best leuk met al die leuke meisjes die daar aan het rond dartelen waren *bloos*.

Toen maakte ik toch iets raars mee. We gingen naar een huis en daar waren alleen maar opa’s en oma’s. De opa en oma van mijn baasje ook. Die waren heel lief voor me. Ik kreeg zelfs een schaaltje melk van oma.

Daarna gingen we naar het winkelcentrum want meneer moest en zou biefstuk eten op zondag. In de winkel zaten al die mensen heel raar naar me te kijken omdat ik dat niet leuk vond ging ik lekker heel hard naar iedereen loeien.

De avond was zwaar. Mijn geliefde baasje moest afscheid nemen van haar papa en mama, want die lieten mijn baasje met haar broer alleen achter. Het afscheid was zwaar. GROTE TRANEN & VEEL VERDRIET.

De zondag was rustig. De heer des huizes en mijn baasje waren nu dus alleen thuis. Mevrouw moest huiswerk maken en ik ging Lizzy McGuire kijken.

Maandag mocht ik overdag mee met mevrouw Sammy mee naar school. Die was heel lief voor mij.

’s Avonds gingen we pannenkoeken bakken. Meneer en mevrouw waren daar heel goed in. Ook al was er 1 mislukt. Dat maakte niet uit want die ging toch naar Vera.

Dinsdag moest ik weer mee naar school want ik mocht met tante Fieke mee op kamp naar Ieper.

Op maandag ging ik weer terug naar Mandy. Ik was toen ook met beeldende vorming in de les. Eline was toen niet lief voor mij dus daar wil ik niet gaan logeren.

’s Avonds waren papa en mama Luiten ook weer terug. Mama had toen wel heel erg lekker gekookt.

Op dinsdag heb ik lekker uitgerust van kamp. Gelukkig was mama er toen ook om uit te rusten. Dat was heel erg gezellie. We hebben allemaal dingen gedaan zoals het huis soppen (want meneer en mevrouw hadden er een zooitje van gemaakt) en boodschappen doen.

Woensdag moest ik de hele dag binnen blijven omdat ik een beetje ziekjes was geworden van al dat schoonmaken en boodschappen doen (dat is dus helemaal niks voor mij).

Donderdag mocht ik met meneer mee naar zijn werk. Dat was me een dagje wel. Jeetje Mina wat doet hij veel zeg. Ik werd de hele dag overal mee naartoe gezeuld. Maar toen we thuis kwamen was ik toch wel weer blij om mijn baasje te zien. Daar heb ik toen lekker de hele avond mee geknuffeld. Want we moesten een beetje afscheid nemen.

Maar nou is er ook nog iets heel ergs leuks gebeurd: Mevrouw Mandy heeft mij zo geknuffeld dat ik helemaal ging loeien van genot!! Zij is de eerste die dat is gelukt.

Nou moet ik morgen weer naar een nieuw baasje. Ik hoop dat zij of hij een beetje lief voor me zal zijn, 

Heel veel Kussjes,

Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij