7 - 13 oktober  2005

Een weekje bij de super Steensma's

Het was een geweldige week bij de familie Steensma, totaal anders dan wat mijn vorige baasje erover dacht, ik ben ontzettend vertroeteld! Het was vrijdag meteen al veel plezier, ik mocht mee naar de musical!! Heel gezellig was het. S´avonds heb ik een paar rattenbrokjes gepikt omdat mevrouw mij was vergeten te voeren. Schandalig!! Maar ze had het gelijk weer goed gemaakt want we gingen taarten bakken!! Jammie jammie, helaas mocht ik ze nog niet eten hoewel ik toch echt het idee had dat ze voor mij bestemd waren. Eenmaal in een heerlijk bedje beland doezelde ik zo in slaap. Dromend over de taarten.

Zaterdag was het een groot feest bij de Steensma´s want mevrouw Eline was jarig! Maar toen ik aan alle taarten ging snoepen werd ik naar boven verbannen!! Voor alle visite er was nog wel!! Tijdens het feest was ik toch stiekem naar beneden geslopen en heb een stukje heerlijke taart gekregen van meneer. Maar ik werd al gauw weer naar boven verbannen. Maar gelukkig kwam mevrouw steeds boven met haar vriendinnen en heb ik lekker alle gesprekken afgeluisterd!! Hihi.

Een lekker rustig dagje was het zondag, de rustdag natuurlijk, lekker uitgeslapen en als ontbijt een overheerlijk stukje taart. Om een uur of 3 gingen we naar de tante van Eline, want die was vandaag jarig. Het was daar ook heel gezellig.

Maandag moest ik toch even uitrusten van de feesten van het weekend en ik heb tot 3 (!!!!) uur in de middag geslapen. Toen werd ik namelijk wakker van de boor, meneer was namelijk houtjes aan het zagen voor de badkamer. Ik ben maar het boeiende boek Harry Potter gaan lezen, al snapte ik er niks van. S´middags kwam Jennifer even langs en ging daarna gelijk weer weg. Waar ik maandag ook achter kwam is dat mevrouw op ballet zit!! Ik heb gelijk maar gezegd dat ik niet mee ga want  na de les van Julia heb ik het wel weer gezien.

Dinsdag was is meegegaan met madame naar haar werk. Het was daar heel interessant en er waren allemaal mooie kleine huisjes waar ik mee mocht spelen. Toen ik thuiskwam werd er gelijk gekookt en ging ik mee naar de buren om op te passen. Deze oppas-sessie verliep wat beter dan die van Talitha (hehe). We gingen gezellig Desperate Housewives kijken en om 9 uur gingen we weer naar huis ons bedje in.

Woensdag was ik dieper dan diep geschokt!!! Mijn ex-ex-ex-ex baasje had de lieve en brave mevrouw Eline zomaar de les uitgestuurd! Onzin natuurlijk want Eline is altijd lief voor mij. Ik heb nog een appeltje met Mr. Weel te schillen !!! S´avonds ging Eline naar ballet en heb ik weer gezellig met wat leuke cowtjes (chickies in jullie mensentaal) zitten chatten. Toen ze weer thuis kwam gingen we lekker tv kijken.

Donderdag was de grote dag. Donderdagavond moet mevrouw naar boogschieten toe!! Helaas moest ik nu mee naar ballet omdat ze op doorrijs naar de boogschietclub gaat, maar ik ben (samen met mijn rubberen-speel-pijl-en-boog) in de kleedkamer gebleven en gewacht tot het eindelijk tijd was. Toen het zover was sprong ik een gat in de lucht en viel te pletter op de vloer. Ik moest met spoed naar de EHBO en heb daar verband gekregen. Ik kon gelukkig nog wel een deel van de les beleven maar niet veel omdat ik niet mee kon doen. Helaas dan ga ik wel een keertje gezellig mee met Robert, want ik had gehoord dat die ook op boogschieten zit.

Het was een super week!!!! Ik kijk uit naar de volgende logeerpartij en ik moet , even voor de volgende baas, wel goed verzorgd worden met al dat verband.

XXX Hannibal

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij