14 - 20 oktober 2005

Een weekje stuiteren bij van Oorsouw

Hallo dagboek,

Daar ben ik weer. Uitgerust en klaar om naar een nieuw baasje te gaan. Ookal heb ik wel een erg drukke week achter de rug. Vooral het weekend was druk. Maar laat ik maar beginnen bij vrijdag. Ik mocht met Mevrouw mee naar dansen. Geen ballet dit keer, maar een soort streetdance, ik heb geprobeerd mee te doen maar omdat mijn poot in het verband zat moest ik voorzichtig doen, niet gedaan natuurlijk en nu heb ik nog steeds last van…..*snik*

Vrijdagavond ging ik vroeg slapen, de dag erna moest ik vroeg op om Mevrouw te helpen met haar huiswerk. Ik wordt nog eens een slimme koe door al dat huiswerk van iedereen! Toen we klaar waren gingen we met de auto naar Gelderland. Ik ging weer naar een feestje! Weer van een tante. Het was gezellig, heb veel taart gegeten, ik moet daarom nu naar de diëtist voor een dieet, anders wordt ik te dik *schaam*.

Die avond mocht ik mee oppassen, dit was denk ik het liefste kindje van de drie die ik al gezien heb. Alleen moest ik met Mevrouw wel lang op de bank zitten, tot 12 uur!! Ik was echt helemaal dood….

 

De zondag was helemaal te gek!! Ik mocht met Mevrouw en haar vriendin Margot mee naar de fanclubdag van Marco Borsato!!! Het was echt heel gaaf. We gingen met de trein naar Zaandam. Voor de tweede keer met de trein was wel gaaf. Zie maar op de foto. En ik kreeg zelfs mijn eigen kaartje!!

 

                  

Ik in de trein    

Toen we eenmaal in Zaandam waren ging ik in de tas. Daar heb ik heel lang ingezeten, maar dat gaf niet want Margot had er een heleboel eten inzitten(*schaam schaam*). In het begin was het een beetje oncomfortabel, want de camera werd steeds gepakt, er is een mooie foto gemaakt door Margot, Anne kon er helemaal niets van heh heh…

 

 

 

Een hele tijd hoorde ik niets, maar later een heleboel muziek. Marco Borsato ging optreden. Margot en Anne werden helemaal gek! Ze vonden het geweldig. Ik heb ook even mee zitten te genieten, maar dat ging niet helemaal omdat Anne en Margot heel vals mee stonden te blèren, aargh!!! Zelf ben ik ook nog even met die camera aan de gang gegaan, en daar is een mooie foto uitgekomen. De mooiste al zeg ik het zelf. Nu ben ik ook een beetje fan van Marco Borsato….. 

 

Foto door mij gemaakt

Toen mocht ik uit de tas. Ik kreeg een frietje, ik had nóg honger na al mijn vreetpartijen in die tas….. Toen ik weer in de tas moest bleef het rustig.

 

 

frietje op de fanclubdag

Toen ik eruit kwam waren we weer in de trein. Margot vond het wel leuk om mij in een hele volle coupé uit de tas te halen. En toen begon  ze tegen me te praten, alle mensen keken om en Anne schaamde zich dood, dus moest ik weer in de tas. Toen we thuis waren heb ik nog meer gegeten. Toen naar bed, wat was ik moe zeg!! Mevrouw stuiterde nog na tot ’s avonds laat, dus ik sliep ook pas laat…

De maandag was lekker rustig, ik heb mogen uitslapen, al moest Mevrouw wel vroeg naar school. Ben ik lekker blijven liggen tot een uur of twee. Toen heb ik met veel angst kennisgemaakt met de kat des huizes. Na mijn ervaring met Dorus sta ik doodsangsten uit wanneer ik een kat tegen kom, maar deze kon ik wel aan, want hij sliep, ik mocht van mevrouw bij hem op de bank. Hij was eigenlijk wel lief.

Dinsdag mocht ik weer mee naar dansen. Dit keer een soort ballet maar dan iets sneller. Ik  bleef maar in de kleedkamer voor mijn poot.

Woensdag mocht ik met de vrouw des huizes mee naar haar werk. Dit was gelukkig wat minder erg dan het werk van meneer van mijn ex-ex-baasje, waarbij ik overal mee naar toe werd gezeuld haha.

Voor de rest van de week was het lekker rustig, Mevrouw was heel lang met huiswerk bezig. Bijv. een so Latijn wat ze van mijn ex-ex-ex-ex-ex-baasje had opgekregen…..grrrrr. Ben nog wel even op zijn site geweest.

 

 

Ik heb Mevrouw verder goed geholpen met Latijn zodat ze een tien had!

Kijk, ik ben wel slim.

Toen was mijn weekje bij de van Oorsouwtjes weer voorbij. Ik het heel erg naar m’n zin gehad bij hun. Het was echt gezellig. Nu ga ik weer naar een ander baasje. Ik hoop dat die net zo lief is als het baasje van deze afgelopen week.

Heel veel loeitjes en knuffels van: Hannibal!!

-XXX-

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij