30 december 2005 - 13 januari 2006

Monsterachtig meesterlijk melig met mademoiselle Meijer

 

Moehoe lieve kindertjes !!!!

Als eerste wil ik even zeggen dat ik echt nog nooit, maar dan ook echt nooit zo’n rare 2 weken heb beleefd met zo’n raar baasje, als ik deze 2 weken heb gedaan. Mijn baasje voor deze week was de, op het eerste gezicht, zeer sympathieke Ilja Meijer. De eerste keer dat ik haar zag was ik meteen betoverd door haar supercharmante verschijning. Ze woont in een megafantastiek en artistiek dorpje, genaamd Spaarndam. Dit dorpje had een in één woord schitterende omgeving, behalve de “omliggende” plaatsen Velserbroek, Haarlem, Santpoort-Noord en Zuid, IJmuiden, Driehuis, Velsen-Noord en Heemskerk. Die plaatsen waren echt vre-se-lijk ! Maar voordat ik dit lieflijke Spaarndam en mijn nieuwe bazinnetje kon aanschouwen, moest ik nog een heel avontuur beleven!!! Spaarndam en omgeving werd namelijk geteisterd door een zinderende en eeuwendurende sneeuwstorm, die het mijn nieuwe bazinnetje onmogelijk maakte om me met haar Boeing 747 op te komen halen, uit het zwarte gat dat Velserbroek wordt genoemd en waar mijn ex-baasje Margot verbleef. Even leek het er zelfs op dat ik nog een week moest blijven in Velserbroekhoest en ik raakt al helemaal in paniek. De meest krankzinnige uitbraakpogingen, spookten door mijn hoofd.

Maar gelukkig kwam daar toch mijn redster in nood. Ze was verplicht geweest om voor belangrijke zaken met de fiets naar Velserpoepbroek te vertrekken en toen kon ze net zo goed meteen mij ophalen! Ik was helemaal verheugd en had er zin in om te vertrekken. Toen ik met mijn bagage echter op het punt stond om mee te gaan met mademoiselle Ilja, kreeg ik opeens slecht nieuws te horen. De verschrikkelijke Margot zou namelijk meegaan met ons en een nachtje bij Ilja blijven logeren! Aaah! Mijn koeienhartje begaf het voor een minuut, maar gelukkig gaf mijn mademoiselle mij mond-op-mond-beademing, waar ik echt totaal geen problemen mee had ;), zodat ik weer snel met beide hoefjes op de grond stond.

Toen iedereen klaar stond werd ik in een tas geduwd en gingen we snel op weg, omdat het steeds harder begon te waaien en te sneeuwen. Ik stak één keer mijn kopje naar buiten toe maar het was echt stervenskoud dus dat deed ik maar niet meer! Het was echt slecht weer, of zoals mijn mademoiselle zegt : “Het was kut-kut-kut-kut-kut-kut-kutweer!!!”

Het was ons plan om vooruit richting het lieflijke Spaarndam te fietsen, maar met stormkracht tegen werden we zo achteruit richting IJmuiden geblazen! Ik wou zo snel mogelijk weg uit dat naar vis stinkende achterbuurtje van een IJmuiden dus besloot ik de twee dames maar moed in te praten om vooral door te zetten. Na een lange tijd kon ik weer opgelucht adem halen. IJmuiden was uit het zicht verdwenen en daarvoor in de plaats was Spaarndam gekomen. Zucht…. Wat een mooi dorpje zeg! De laatste paar meters werden moeizaam afgelegd waarna we ons op een warme kop chocolademelk konden storten! De rest van die middag was een ware hel voor mijn mannelijkheid omdat mijn baasjes me gingen verkleden in oude poppekleertjes!!! Ik schaamde me dood en tot overmaat van ramp werden er ook nog een heleboel andere knuffels bijgehaald die ook verkleed werden !! Nou ja zeg!! Ik dacht dat die meiden in de derde zaten, niet in groep 3 !!! Toch heb ik het ze maar vergeven omdat ik een übervette zonnebril op mocht met vlammen aan de zijkant. Ik voelde dat alle andere knuffels diep onder de indruk van mij waren, ook al had ik poppekleren aan, en mijn ego werd weer wat opgekrikt hierdoor.

 

’s Nachts hoefde ik gelukkig niet terug in de tas, maar mocht ik gezellig bij mijn baasje zitten. Of nou ja, gelukkig… misschien had ik beter in die tas kunnen blijven want die meiden kunnen me toch kletsen! Ik kreeg er gewoon pijn in mijn oren van! Gelukkig werden er continue lekkere hapjes aangevoerd door de vele obers die mijn mademoiselle in dienst had, zodat ik me daarin kon verdiepen en niet naar de twee kwebbeltantes hoefde te luisteren. Ook heb ik stiekem het dagboek van mademoiselle Ilja gelezen toen ze niet keek. Die heb ik echter maar snel weer dichtgeklapt omdat ik van de inhoud helemaal rode koeienoortjes van kreeg :p

De dames waren echter nog steeds niet klaar met kletsen en ik kon ook niet slapen met al die herrie op de achtergrond, dus besloot ik me te verdiepen in wat literatuur. Oké misschien is het een beetje een meisjesboek maar hé.. ik ben ook maar een puberale koe die wel is wat survivaltips nodig heeft!

En natuurlijk, net toen ik helemaal midden in het verhaal zat, wouden die tutten opeens gaan slapen! Pfff, het boek werd gewoon uit mijn hoefjes gerukt en voordat we gingen slapen moesten ik ook nog op de foto!! Ik dacht : Bekijk het ff! Dus ik ging me snel verstoppen, maar helaas… ze vonden me. En ik dacht dat ik nog wel zo goed verstopt was!

Wat een k*tzooi zeg! Moest ik toch nog met die monsters op de foto!!
Maar ach… ik kon daarna wel eindelijk gaan slapen…

   

De volgende dag was het oudejaarsdag, dus we werden wakker door het luide geknal van rotjes voor de voordeur. Allemaal van die lieve,kleine kinderen. Ik vond het wel gezellig, maar mademoiselle blijkbaar niet, want ze stuurden de honden op ze af. De rest van de dag was het wel erg stil in de straat op het gebied van vuurwerk.

Mijn baasjes gingen niet eens naar buiten om vuurwerk af te steken maar bleven binnen en gingen de hele dag tafelvoetballen en op de playstation spelen. Na wat aandringen van mij mocht ik ook eventjes tafelvoetballen waar ik natuurlijk keigoed in was. Ik bedoel maar, zo’n gespierde stier gaat echt niet van een paar tutjes verliezen hoor! Ik kreeg alleen wel snel spijt van mijn acties op tafelvoetbalgebied, omdat de dametjes me terug gingen pakken. Ze zette me een pruik op en een zonnebril en gingen (alweer) foto’s zitten maken. Eerlijk gezegd vond ik al die aandacht wel leuk. Ik voelde me net een ster, midden in zijn eigen fotoshoot!!! Ik zal jullie eens een geheimpje vertellen : het klinkt misschien een beetje gay, maar ik wil al mijn hele leven lang acteur worden. Als er mensen zijn die me een rolletje in een Tarantino-film kunnen bezorgen, zou ik dat dus echt te gek vinden!!!

De dag ging voorbij en Margot ging weer terug naar huis (Yessssssss! Eindelijk van haar af!!). Daarna ging mijn meesterlijke meesteres heerlijke appelflapjes en garnalenhapjes maken voor de nieuwjaarsnacht. Ik heb er natuurlijk een aantal geproefd, maar de meeste tijd van de dag was ik samen met mijn knuffelvrienden mijn tafelvoetbalskills aan het verbeteren. Ik had me al helemaal verheugd op die nacht : vuurwerk, champagne en gezelligheid. Maar tot mijn verschrikking mocht ik niet eens mee naar de kennissen waar de familie Meijer het ging vieren! Mademoiselle zei dat het voor mijn eigen bestwil was, omdat ik anders de nacht misschien niet zo overleven. De gemene broer van mademoiselle was namelijk van plan mij aan een vuurpijl te binden en me zo naar de maan te sturen!! Die broer was trouwens wel een bekende van me. Hij was namelijk ook mee naar Rome en ik kan me herinneren dat hij Menne ofzoiets heette en bij de jongens hoorde die toen met mij ging voetballen.

Dus mademoiselle zette me boven voor haar raam zodat ik toch nog iets van het vuurwerk mocht zien. Toen ze weg waren ben ik echter naar beneden geslopen en heb een heel krat bier leeg gezopen.!! Zoals jullie weten kunnen wij koeien niet zo goed tegen alcohol dus ik was al snel helemaal lam. Ik viel in slaap zodat ik helemaal geen vuurwerk heb gezien. Jammer… 

De volgende ochtend werd ik kotsend en met koppijn wakker. Mademoiselle vertelde dat zoiets een kater heette maar omdat ik er toch wel heel beroerd uitzag ging ze toch maar even met me naar de dierenarts. Gelukkig was er niks aan de hand en ik heb de rest van de dag heerlijk geslapen…

Die dinsdag was een hele bijzondere dag, omdat ik toen naar een concert van Green Day ben geweest!! Eerst gingen we met de waterfiets naar Amerika waar we de enige echte American Idiot hebben ontmoet. Bush had ons namelijk speciaal uitgenodigd om bij hem een dineetje te nuttigen. Voordat het dineetje begon hebben we echter nog lekker geshopt. Ik heb echt een onwijs gave hippie-outfit gekregen van mademoiselle en of dat niet genoeg was heeft ze maar meteen een echte hippie van mij gemaakt.

Na het diner gingen we samen met onze grote Lord Of The Rings-vrienden Orlando Bloom en Liv Tyler naar het Green Day concert. Het was onwijs gaaf en Orlando heeft zelfs een mooie Green Day button voor me gekocht !!!  Nadat het was afgelopen gingen Liv en Orlando op hun olifanten terug naar Cuba terwijl ik en mijn bazinnetje de hele nacht gingen stappen. Ik bleef van de drank af, want we gingen de volgende ochtend alweer vroeg op de waterfiets terug naar Spaarndam.

Het was al vroeg in de woensdagmiddag toen we weer in Spaarndam aankwamen. Daar gingen we taarten bakken, omdat mademoiselle de volgende dag ( 5 januari dus) jarig was en een aantal vriendinnen had uitgenodigd. Ik ging maar weer liggen pitten (nadat ik stiekempjes van het taartdeeg had zitten eten) omdat ik die volgende dag niet zoveel zou kunnen slapen met allemaal van die kakelende kippen om me heen.

Toen ik weer wakker werd was de grote dag al aangebroken. Als ontbijt kreeg ik een lekker groot stuk taart en toen werd ik weer tijdelijk boven gedumpt. Mademoiselle zei dat ik nog even haar kamer op moest ruimen omdat ze haar gasten in deze troep toch niet kon ontvangen. Ik had niet veel keus, dus ik ging maar haar kamer opruimen. Ik was net klaar toen de eerste gekke mensen binnenrolden van het lachen. Ik was ze nu al zat. En er kwamen er nog meer!! Pfff… ik had er echt even geen zin in, dus verstopte ik me maar in een hoekje met een zak chips.

  

Maar helaas, ik werd toch gevonden en moest weer met een paar malloten op de foto. Gelukkig mocht ik samen met mijn grote vriend Kip op de foto. Dat maakte het allemaal weer iets minder erg.

Na deze foto’s werd ik weer in een hoekje gedumpt waar ik hele diepgaande gesprekken heb gevoerd met Kip. We waren echt goeie vrienden!!! Het speet me dan ook erg dat Kip de dupe moest worden van het supportersgeweld  bij de tafelvoetbalwedstrijd.

Gelukkig werd ik de rest van de tijd met rust gelaten en ’s avonds gingen ze allemaal weer weg. Poeh, poeh, dat was dat.

Jeetjemineetje zeg! Het is nou al vrijdag wat betekent dat ik al één hele week bij mijn bazinnetje ben!! Een geweldige week en er komt er nog eentje! Te gek, man!!

Ik wou vanochtend lekker eventjes uit gaan slapen maar dat kon niet want mademoiselle ging met haar zogenaamde vriendinnen Saskia ( hé die ken ik nog !) en Daniëlle winkelen. Wat betekent : de hele dag van winkel naar winkel slenteren en aan het einde van de dag hoefpijn. Ik had er echt geen zin in dus ik ging bij het bazinnetje zeuren of ik thuis mocht blijven. Ze zei dat het wel mocht omdat ik vanavond ook al mee moest gaan. Ze zei niet precies waarheen dus ik heb de hele dag na lopen denken waar ze die avond heen zou gaan. Toen Ilja aan het einde van de middag terug kwam, kwam ik er eindelijk achter waar we naartoe zouden gaan : naar de Bijenkorf. Ik keek haar eerst een beetje verbaasd aan omdat ik dacht dat je bijenkorf altijd moet vermijden als je niet gestoken wilt worden. Ze moest lachen en vertelde me dat deze bijenkorf een soort discotheek was voor jongeren. Ik zei dat ik het snapte maar dat doe ik nu eigenlijk nog steeds niet. Wat voor sukkels gaan er nou in een bijenkorf dansen? Dat past toch helemaal niet? :s

De ouders van mijn baasje brachten ons weg naar dezelfde Danielle waarmee mademoiselle ’s middags had gewinkeld. Daar gingen we msnen (ofzo) met allemaal hele vage mensen, waar de dames blijkbaar de grootste lol mee hadden. Ik was een beetje in een blonde bui dus ik snapte er geen f*ck van. Om half tien werden we opgehaald door een vriendin van Daniëlle : Romy. Zij bracht ons naar de Bijenkorf. Nu pas snapte ik wat het precies was. Het had helemaal niks met bijtjes te maken ofzo, het was gewoon een naam voor een jongerendisco!! Ik voelde mezelf weer heel slim dat ik hier achter was gekomen J.

Ik merkte al snel dat alle meiden mij ontzettend leuk vonden want ik werd de hele tijd in me reet geknepen (bloos bloos). Mademoiselle Ilja en Daniëlle kregen later gezelschap van Ashley, Cheyanne en later ook nog van Irene en Lucy. Die namen zeiden me allemaal helemaal niks maar ze schenen wel aardig te zijn, ofzo. Er werden me later allemaal biertjes en Flugels door ze aangeboden, maar eigenlijk wou ik niet. Uiteindelijk werd het gewoon bij me naar binnen gegooid waar ik niet zo blij mee was. Ik was namelijk nog steeds niet helemaal hersteld van de kater op nieuwjaarsdag. Na een paar slokken was ik dan ook helemaal van de kaart en ik herinner me voor de rest vrij weinig van de avond. Behalve dat er bijna over me heen werd gekotst door een van meiden en dat ik niet eens meer naar de auto kon lopen aan het einde van de avond.

Die zaterdag lekker uitgeslapen ook al had ik alweer een vette kater opgelopen. Mademoiselle vond dat het zo niet langer kon en bracht me naar het afkickcentrum waar ik de rest van het weekend heb doorgebracht. Ik zei tegen iedereen dat ik geen drankverslaafde was, maar dat ik telkens dronken word gevoerd! De mensen schudden dan hun hoofd en mompelden iets van “..ontkenningsfase…”ofzo. Nou ja zeg! Gelukkig werd ik snel weer beter verklaard (logisch als je behalve een kater helemaal niks mankeert) en ik werd weer opgehaald door Ilja.

Die maandag begon de school weer, wat betekende de hele dag liggen niksen en

 ’s middags ook niksen. Oja en af en toe wat huiswerk maken. Het was een saaie week die ook snel omging. De week heb ik doorgebracht met in boeken te snuffelen van mademoiselle en ik heb zelfs, helemaal in me uppie, een beetje tarot geleerd!!! Ik kan het nog beter dan mademoiselle!!:p

vrijdag mocht ik weer mee naar school om aan het volgende slachtoffer…oh sorry BAASJE  te worden gegeven. Ook nu moest ik weer met een allemaal rare mensen op de foto. Zucht… ik ben ook zo beroemd.:p

 

Al met al waren het 2 hele rare maar supertoffe weekjes en eigenlijk wou ik dat dit eeuwig duurde. Want mijn mademoiselle was zooo lief voor me en we hebben een hele boel saampjes beleeft. Stiekem denk ik dat ze een beetje verliefd is op mij, maar … naja… wie is dat nou niet ???JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

 

Heel veel dikke kusjes en knuffels van hippiekoe Hannibal !!
Moehoemoemoehoemoeoe moeioeiloeihoei moehoehoehoe moemoemoehoe!!!
Kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus-kus !!!!

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij