13-20 januari 2006

Hannibal in Haarlem

Nadat ik een week bij Ilja ben geweest, had ik wat rust nodig. Dus werd ik in de les van meneer Weel aan mijn volgende baasje gegeven, Chelsea. In het begin voelde ik me niet echt welkom, het eerste en het beste wat ze deed was me in haar kluisje stoppen en me er pas weer uithalen toen ze naar huis ging. Samen met haar zusje fietsten we het hele eind naar Haarlem. Toen we daar waren ging Chelsea meteen achter de computer. Ze moest namelijk voor Danielle aardrijkskunde maken, want ze had beloofd dat ze dat vrijdag naar haar zou sturen. Toen ze het eindelijk af had, stuurde ze het mailtje naar Danielle. Wat denk je, vergeet ze aardrijkskunde mee te sturen. Echt waar af en toe heb je van die mensen…

De volgende dag moesten we vroeg opstaan want haar zusje wilde eerder naar de manege. Ik heb daar drie uur in de kantine gezeten, kijken hoe die paarden en pony’s eindeloos in rondjes lopen. Niet echt inspirerend dus. De rest van de dag heb ik niet veel gedaan. Maar goed ook, want de volgende dag moest ik weer vroeg opstaan. Madame moest namelijk zo nodig hardlopen, dus ik dacht ik ga gezellig mee. Ik heb een geweldige conditie al zeg ik het zelf, niet dus, want toen ik een paar minuten had gerend was ik doodop en ging maar terug naar de auto. Echt waar hardlopen is helemaal niets voor mij. S’Middags ging Chelsea huiswerk maken en daar hielp ik natuurlijk een handje bij. Het weekend zat er weer op en madame moest weer naar school.

Maandags ben ik maar thuis gebleven want ik had niet echt veel zin om weer vroeg op te staan. Ik heb kennis gemaakt met de andere dieren in huis. Buiten zat een super oud en wijs konijn, dat beest was al elf jaar! Hoe houdt hij het toch uit. Hij leek niet echt blij met mij te zijn dus ging ik maar naar binnen gezellig bij de cavia zitten. Ik heb daar uren zitten kletsen en het was erg gezellig.

Op dinsdag gingen we naar Amsterdam om 2 Franse toneelstukjes te bekijken. We gingen met de hele klas met de draagvleugelboot naar het Centraal Station en gingen van daar uit met de metro naar hogeschool Amsterdam of zoiets. Ik vond het erg leuk ook al verstond ik er bijna niets van, wat praten die mensen snel zeg poeh…toen we weer terug in Ijmuiden waren gingen we met de vriendinnen van chelsea naar de snackbar en hebben wat te eten gekocht. Ik vond het er erg gezellig maar we moesten helaas weer naar huis. De rest van de week was het erg rustig want madame had het druk met school. Ik ben een paar keer bij haar zusje op de kamer geweest, maar ik vond haar muziek net iets te hard staan en ben dus maar snel naar boven gerend naar haar zus. Daar werd ik lekker vertroeteld en heb een paar dvdtjes gekeken.

Op vrijdag ging ik weer mee naar school, om naar mijn volgende logeerpartijtje te gaan. Op naar het volgende baasje!

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij