20 - 27 januari 2006

 

Hannibal bij Jos

Lief dagboek,

Na allemaal weken met hysterische meiden kwam ik aan bij een rustiger persoon… nou ja een rustigere omgeving. Laat ik maar bij het begin beginnen.

Vrijdag mocht ik weer bij iemand logeren, zoals gewoonlijk, maar deze keer was het wat minder leuk. Toen mijn eigenaar, meneer Weel, vroeg wie Hanibal wou meenemen, stak niemand zijn vinger op, ik schaamde me dood. Uiteindelijk werd ik in de handen van een zekere “Jos” geduwd. Hij was niet erg blij met me, snik.

Toen ik na een wilde rit op de fiets, eindelijk bij het huis aankwam, werd ik in een hoekje gesmeten bij de vissenkom, snik again. Eigenlijk heb daar de hele week gezeten, ik heb wel wat interessante bewoners ontmoet. Laten we beginnen met de gouden wezentjes, ze waren niet zo druk als de honden van Margot of de verkrachtende kat Dorus. In tegenstelling, ze waren juist heel rustig en zeiden bijna niks. Pas later werd me verteld dat het de goudvissen waren. Ik heb ook nog een andere bewoner ontmoet, Roos. Roos vond me erg lief en wou dan ook graag met me spelen, hier heeft mijn tijdelijke baasje een paar foto’s van gemaakt.

Hier zit ik schooltje te spelen met Roos:

Roosje heeft me ook nog voorgesteld aan een paar andere bewoners (voordat ze me kon laten zien, moest ik er natuurlijk wel goed uitzien).Dit was Emma. Ze was een hele aardige meid, en wat een mooie haren. Er was ook nog een andere dame, zo wat had ik daar een leuke tijd mee!

Op deze foto lig ik na een wilde nacht in bed met poppe roos:

 

Na deze wilde periode vond Jos het tijd worden om me weer terug te zetten bij de vissenkom waar ik dan ook de rest van de week moest blijven. Er was daar niet veel te doen, af en toe kwam Jos uit zijn kamer om Tom Tak dood te schieten met Call of Duty. Zo... ik ben blij dat ik weer naar iemand anders mag, misschien weer zo’n hysterisch meisje.

Hannibal.

Klik hier voor mijn volgende logeerpartij
Terug naar mijn vorige logeerpartij